Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BuriP
Attól függ ha csak az elsõ kettõt csinálod meg akkor igen.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

grebber
Ja azt nem figyeltem én öszeadtam õket úgy számoltam.
Akkor ez is hurka ismét csak 😄 Nem is kell malac a fáról.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Összesen kell 750 szurkoló.1 darab ad 3-at,tehát 750/3*200=50 000.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
"ünneplõ"*

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
Minden üneplõ szurkolóból 3 db szurkoló lesz aratáskor

grebber
500*200 az szerintem 100.000.

csak 50 ezer

grebber
Összes szurkoló 100.000 CSP-be kerül. Akkor lehet bevállalom max nullázom magam pénzben.Csak 1 csillag a fán és megvan a minimalac azt eltudom adni fedezi is a szurkolokat!

Kurva töklekvár nagyon viszi a pénzt. Töklekvár fa kéne nem FA-fa meg ilyen szarok <#idiota>

Maximus4
Azért ezzel a szurkolós dologgal igen csak túl lõttek a célon!Egyszer lehet csak learatni?Elmennek a francba😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hát igen.. Bár nagyon szépek a nyeremények, én is csak az "arany szintet" fogom megcsinálni valószínûleg a kitehetõ "kivetítés" tárgy miatt (mivel megvan a paszuly szint és az 1. körbõl az összes kitehetõ)..

Ha egyedül azt a szintet akarom teljesíteni az "Ünneplõ szurkolók"-kal, akkor is 33.333 csp kell..

Remélem, hogy nem fognak elterjedni a hasonló jellegû eventek, mert az már genyaság lenne..
grebber
Na ez már igen ez számomra teljesíthetetlen.Nincs a szurkolókra pénz.

zmeor
3. rész: itt

leszarom a konfigod...

nem akarom "nagyon" beváltani
annyira ellentmondásosak az eddig olvasottak - egyik játékos azt mondja, érezhetõen több a felröppenõ, másik azt mondja, túrót se ér - akkor most szerinted hogy dönthetem el, mi az igazság?

grebber
De be akarjátok váltani azt a 300 csillagos szart. Muter beváltottam egy db szöggel sem kap többet mint amíg nem volt beváltva. Lehúzás az egész.Akkor ikább váltsátok be az állatokat az legalább pénzt hoz aminek van látszata!

csatlakozom - ugyanezen pörgött az én agyam is
ráadásul nincs is túl sok csillagom, ha erre eltoszom õket, mikor lesz meg a 300? sose...😞

zmeor
kár hogy nem lehet csak azt kiváltani ami kell, muszáj sorban.

bájitalra semmi szükség, egyedül a só és cukor jó, csak sztem kevés az 30 órára... a dnevér meg malacnak kb semmi értelme, jó le fog menni a piacon az ára. Ha meg szükség van rá akkor ott meg lehet venni. Nem kéne érte most 145 csillagot kiadni

leszarom a konfigod...

grebber
Mi a szar lehet hogy a belépés gombra kattintás után kb 1 percnek kell eltelni hogy használható legyen a farm?

Régen ilyen nem volt 😞 3 féle böngészõvel néztem de mindenhol ilyen lassú!

Maximus4
Még nem,de ezeknek százszor több értelme van,mint amiket megvehetsz FA-ért.

Ezt olvastátok már?

Maximus4
Igen,mert ajándékot napi szinten kapom tõle.

de játszik még azért?

Maximus4
Elég ritkán jár már ide,sok a dolga,mintha azt mondta volna múltkor😞

jut eszembe: hova lett Juca? egyedül kell tartsam a frontot? nem oké...<#shakehead>

és neked is köszönöm, de ne nénizz, mert akkora korkülönbség nincs köztünk<#nevetes1>
(értsd: te is elmúltál 18<#law>)

köszönöm szépen neked is<#law>

Boldog szülinapot kívánok<#wink>
Boldog szülinapot Gólya néni!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

zmeor
😄😄 Elvileg pont akkor érik meg, szal, ha késik 1-2 órát akkor semmi gáz 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nana.Nem olyan biztos az,hogy addigra lesz event is😄

zmeor
nah akkor milyen jó, hogy nagy érési idejût ültettem

mire beérik addigra aktív lesz az event és felröppenõbõl jó fog jönni kezdésnek

leszarom a konfigod...

Maximus4
Nem sok.

Új növény:földimogyoró
Felröppenõ:energiaital

És itt egy elég silány minõségû ablak a 3. részrõl.

zmeor
van valami infod Maxi a 3. körrel kapcsolatban?

leszarom a konfigod...

Maximus4
PM ment!

kill3r21
Ma mákom van 😊
kill3r21
srácok ez az ingyen farmarany dolog ez müködöképes? érdemes vele szórakozni?
Maximus4
<#integet2>

istenem...ez a nap meglepetése😊 (nem emlékeztem rá, hogy be van írva a dátum...hiába, ez már a korral jár😄)

köszönöm szépen<#puszi>

Maximus4
Boldog szülinapot Gólya!

SHADOWEYES7
<#fejvakaras>

az mikorra várható?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Csatnit? De lesz 3. rész is.

steam, origin: ACE_hun

SHADOWEYES7
én eladtam mind

nem lesz 3. forduló ugye?<#csodalk>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Mert a BP-t egy pénzéhes lehúzos bandának tartom és ezek az eventek nem kivánják meg hogy rá költsön bárki is valódi pénzt!

Szerintetek érdemes a csatnit tartalékolni? Fel fog menni az ára, vagy inkább le az új rendszer után?

És abban mi lenne a jó ha lehetetlen? Abban meg pláne nincs kihívás...

Nekem már ez is olyan volt, még nem vagyok kész. Bár 2 óra és meglesz, de ha tudom hogy ilyen nehezen megy, el se kezdem.
Maximus4
Akkor meg az lenne a baj😄

grebber
Lassan öszeszedhetnék magukat és olyan eventet is csinálhatnának amit szinte lehetetlen teljesíteni.Mert ezekben a mostani hurkákban semmi kihivás!

kill3r21
én már megcsináltam a barkácscuccos feladatokat, de majd körülnézek hátha van még 😊
Na, 40 fából csomó sima fa, XL-es fa (XXL-es egy darab sem) 4-5 db Tojásfa, 2 db Bodza, 1 XL-es szivarfa, meg 2 karácsonyfa, ami említésre méltó... átverve érzem magam, fõleg amiatt mert XXL-es fa egy darab sem jött...

Maximus4
Gratula a bodzásoknak😊