Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig, de 120ezret nem fogsz tudni kitermelni...

steam, origin: ACE_hun

Kész az event,de az utolsó kirakható elemet a közös végén kapjuk meg,és ha nem lesz kész,hogy aktíváljuk a felhõsort?

Igen de mivel még a 4-es szint valahol a messzeségben van, addig igen is az a lényeg hogy kitermeljem az árát, mivel vele a piacra is több terményt tudok termelni. És ugye mivel se recept, se szint egyenlõre, a piacon meg vett csatnival tudok eventezni.

Tehát már hogy ne az lenne a lényeg hogy kitermeljem az árát 😛

Azért az is hozzá tartozik hogy a csatninak a recept ára tudtommal 200 arany, ha eléred a 4-es szintet, és nem csináltad meg annó az eventben, ahol meg lehetett szerezni, akkor az még 200 gold... Nem az a lényege, hogy kitermeld az árát, hanem hogy eventekkor hamarabb meglesznek a termelendõ növények...

Ez a répás almás csatni elgondolkodtató. Mert ha nem lehet hosszabbítani, már pedig nem lehet, akkor az a kérdés mi az a termény amivel a 18 óra alatt 130-140 eret ki lehet gazdálkodni úgy, a bevétel több maradjon, mintha csatni nélkül ültetne vetne a parasztja...

Oké én kis szinten vagyok, nem látom még át a dolgokat rendesen, de az tény több mint egy hete csatnizok és simán kigazdálkodtam. Persze töklekivel. Viszont azt kétlem, ha majd nem lehet hosszabbítani akkor is ki tudom majd 😞

Az ára meg a fene tudja merre fog elmozdulni majd. De én a lefelé-re tippelek.

Maximus4
Maradjunk annyiban,hogy szerintem ezeknek sosem elég a pénzbõl😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Mostani ingyenesen is maxra teljesithetõ küldiket nézve elég pénzük van és jól elvannak.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Legyen igazad.A BP.-t ismerve én semmibe sem vagyok biztos.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Kizártnak tartom hogy ne lenne haszna. + 2 cuccnak mindig lesz értelme bármit csinálnak !

Maximus4
Pedig van rá esély😞
Az is lehet,hogy a kutya se fogja venni és majd nem éri meg termelni😞

zmeor
én megõrülök, akkor ha végre elérem és nem lesz semmi haszna

leszarom a konfigod...

Maximus4
Mindenesetre nem semmi bevételi forrás lehet majd a piacon,ha eléri az ember.Bár addigra meg fogják változtatni és ki tudja,akkor mennyit fog érni.

grebber
Alapanyagot kell termelni hozzá rendesen ,no meg ugye a zseléscukor sem terem a fákon 😄

Maximus4

grebber
Almás répás csatni elõállításának mik az alapanyagai és hányas szinttõl érhetõ el?
(Gondolom 4-es szinttõl,de sajnos az nem idén lesz meg 😞 )

SHADOWEYES7
felröppenõként aratáskor jön

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Méhkirálynõt, honnan mibõl lehet szerezni?

Maximus4
Sry,tényleg elnéztem,nektek volt igazatok😞

Így van, a másodikban nálam is 0-val indult, valamit elnézhettél...

zmeor
akkor mehetsz a búsba, mert én meg 0-val indultam neki

leszarom a konfigod...

Maximus4
Amikor befejeztem az elsõ feladatot,rögtön megnéztem és 250 darabbal indultam neki a másodiknak.

Ezeknek a szurkolóknak van valami hatása?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem nem úgy tûnik...

Maximus4
Hála istennek,összeadódnak a szurkolók😊

komorandi
MAXIMUS, írtam privit!!!!

MAXI

sziasztok !

Az lenne a kérdésem , hogy a játékban van-e lehetõség két játékos (két farm) közti közvetlen kereskedelemre a piac kihagyásával (hasonlóan mint a kertbirodalom.hu-n)

elõre is köszi a választ

Molnár Imre

Stefling
Már megdolgoztam ;D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

SHADOWEYES7
dolgozz meg érte 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Stefling
Nincs valakinek megunt Farmja? 60+. 😊 Szeretnék egyet. :/

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

SHADOWEYES7
úgy tudom,hogy a farmaranyfát nem lehet elküldeni

tonyr
hát igen, elköltöttem, de majd csak gyülik lassacskán... farmaranyfa kellene, bnömnek lett de nem akarja átküldeni 😄
de bodzát ill karácsonyfát küld, dejo 😛

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Nekem is annyi van😛

tonyr
köszi, de azt nehezem a 1 aranyambol 😄

Maximus4
Gazdaraktár->szezonális árucikk.Csak vigyázz,nehogy a farmaranyosat vedd meg😊

tonyr
jaa hogy meg kell venni ? felbérelek máris jopár huligánt 😄

tonyr
hogyan tudok szerezni szurkolokat ???
a koddal kaptam az ok, kitettem, learattam öket és tovább ? 😊

zmeor
nemtom elég sok kitehetõm van a kergén, de amikor a paszulyra akarok kitenni 2x1-es területet (amit elõtte letöröltem kergérõl) akkor szinte semmit nem hoz be... bezzeg 1x1 meg 2x2 az bõven van

leszarom a konfigod...

Ez mekkora buziság, az ünneplõ szurkolót csak rendes területre lehet kirakni, kergére nem...

Igen, az állat kirakás sajna elég zsákbamacska, attól még hogy legolcsóbban rakod ki nem biztos hogy elviszik...

zmeor
egy kis olvasnivaló az alján 😄

farmerama

leszarom a konfigod...

5 titokzatosból 1 karácsonyfa, 2 diófaxl, 1 sima cseresznye, és 1 ginko lett <#violent><#falbav>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Éppenhogy van pénzem mindenen sporolok.
Most jól benyaltam a két állatomat kiraktam és egyiket sem vitték el azóta 100ezerrel olcsobban is vannak 😞
Szóval gáz 😞

SHADOWEYES7
most nehogy már 5 trágyán spóroljál! 😄

grebber
Pl van 20 leszedni való állat de teszem azt csak 5 trágya kell a maxhoz és nem akarja hogy kárba vesszen.

Én is annyit szoktam kirakni amennyi ahhoz kell hogy ne lépjen túl a maxon hogy elvesszen!

SHADOWEYES7
nem értem ezeket a barom állatokat akik 10 vagy 20 darabonként tesz ki trágyát és ha venni akarsz akkor 2 lapon kersztül kattogtatsz<#bdead><#wow3>

Maximus4
Ja,ne érts félre,én ezt csak feltételeztem,lehet,hogy neked van igazad és akkor tényleg 100 ezerbe kerül összesen😞

BuriP
Az ilyen külön ablakos eventekben álltalában külön számolta eddig õket, nem mint a gazdaköri feladatoknál.
De ha nem annál jobb 😄

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Én meg várom,hogy megérjen az elsõ kör növény,de szurkolókat meg nem vettem még😛

grebber
Ajándék kód:

fans2012 ---> 2 db ünnepi szurkoló ,1 db kemény szurkoló

Maximus4
Én nem igazán hiszem.Eddig mindíg úgy volt,hogy összeadódik ahogy haladsz.Ha kész az ezüst 250,akkor már csak 500 kell,ha kész a gyémánt is,akkor már csak 250.