23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    És bevásároltál lovaglóórából?
  • gettobuxa
    nyihehe
  • grebber
    Bárcsak a lottószámokat is így érezném mint most azt hogy a következő tenyésztés a ló lesz és tessék az is lett!
  • jojo
    Nézem az 500-s listát, jujj 82 147 600-l a 436. a leadó, az egyik nyerte!!!
  • jojo
    Köszönöm, én is ezt kjaptam, meg majdnem infarktust! :)
  • ACE
    itt
  • jojo
    Főnök Úr!

Hol vannak a TGC tagoknak a listája?
    Kaptam valamit, de nem tiszta, tudnál segíteni?
    KÖSZIIII!
  • Gólya #20209
    baráti gazdáktól bocs, sajna holnap nem tudok ajándékot küldeni, hajnalban távozom és egész nap nem lesz lehetőségem géphez jutni:(
  • tonyr #20208
    ufoktol nyertem én is 2-t...
  • gettobuxa
    nekem is van ilyen szomszédom, és kapom is az ajándékokat. De nem rémlik, hogy fizettem volna érte, szerintem észrevenném, ha 50 FA-nyal kevesebb lenne a ládikámban :)
  • Maximus4
    Ezért kapsz ajándékokat.
  • jojo
    Főnök!

Nekem 2 nyulam is van!!!

Magyarból írom a precízkének, na!

Hali!
  • Gólya #20204
    Főnök!

gondolatban már ezerszer emeltem a nemlétező kalapomat a türelmed előtt

ez valami olyasmi lehet, mint az én szomszédom, tudod aki nem küld már több cukrot, mert fogytán a készlete :)
  • jojo
    Jujj kisokos írtam az előbb te , hogy angliába vagyok, aranyééé!
    78.129.250.58 az IP hamár annyira kíváncsi vagíy, és proxin.
    Kíváncsi vagy még valamire?
  • Maximus4
    Innentől kezdve nincs miről beszélnünk.Ennyit arról,hogy szivatlak.
  • jojo
    Az van tényleg, de nincs pályája , igen, azaz olyan hivatlan szomszéd, de az honnét lehet ha nem fizettem rá semmit, hozta a gólya? :)
  • SHADOWEYES7
    Maxi!

Az IP cím alapján ő= GB United Kingdom
    ªehir : Windsor and Maidenhea

Persze lehet proxy de...
  • Maximus4
    Van a szomszédaid között egy nyúlfejű?
  • jojo
    Mi van a nyulakkal, ne szivass mááá!
    Holnap kifotózom miket kapok szerintem ma nem lesztöbb.
  • Maximus4
    A nyúl a megoldás.
  • jojo
    Ha ezt 1 percecl hamarabb írod, akkor kifotózom, mert angolba vagyok és úgy se értettem amit kiírt a másik accomra is jött egy csomó cucc, csak lesek , ja én is, de nem értem, már bocs!
  • SHADOWEYES7
    Ezt már komolyan nem hiszem el!

Taníts mester...
  • jojo
    Tisztelt Publikum kéretik egy kis csend!
    Szeretném megtudni, hogy miért kapok én naponta csak úgy ajándékokat úgy 2 hete, ma PL pillangóház érkezett a központból.
    Nem mondom hogy nem kell, de ez ugy a főablakomon jelenik meg, és nem a szomszéd kűdi.

Ha valaki jobban érti, ne fogja vissza magát, hanem mondja el!
  • jojo
    Azért minimálisan 10 db-t mindenből beletettem, a fene se tudja no, kibírom. :)
  • jojo
    Köszönöm Szépen, mintha gondolhattam vóna , igen....
    Minden esetre az ilyen jellegúek, még mindég nem tetszenek... :(
  • Maximus4
    Átalakítottam egy kicsit a topikdizájnt kényelmi szempontból,hogy ne kelljen annyit sz@rakodnom egy új link berakásával ha event van.
    Lehet,hogy nem túl megnyerő első ránézésre,de szokjatok hozzá:)
  • Wootan
    A 10ik szint után a TOP500 van, ami annyit jelent, hogy aki bekerül az event végére az 500-ba, az kap egy külön kitehetőt, ami ha jól emlékszem, +50% TP-t ad 10 percre. Tudtommal bármi beadható, de leginkább az event növény (500pont), meg az arany mogyoró (5000pont) ami a legtöbbet ér.

Jelenleg 20.000.000 értéken van a legutolsó, de ez az event végére (szerintem) 100 milla felé is mehet. Legalábbis hivataloson sokan írják, hogy utolsó nap fognak bedobálni.

Én személy szerint nem vergődöm vele, mert szerintem nem ér annyit, mint amennyi kell majd hozzá, és aki nem kerül be az 500-ba, az bukta amit beadott.

Ha nem erre gondoltál, akkor nem szóltam :)

Egyébként egyes pletykák szerint a szupertrágyázott terület több felreppenőt is ad, és ugye most hétvégén volt szupertrágya akció. A BP szépen kitalálta ezt a TOP500 dolgot. Kíváncsi lennék rá, mennyi pénzt szednek majd be ebből, mert azért elég sokan rá vannak izgulva.
  • jojo
    A 10 . is megvan de ezek után amit akarok azt teszek bele vagy mi van?
    Nincs határ, azaz közös kassza van már ittis?
  • Maximus4
    Tudom,csak hülyéskedtem:)
  • Gólya #20187
    nála még gaz se nő:)

viccet félretéve, ha csak fa meg ól van, akkor nincs gaz
  • Gólya #20186
    chrome-osok nézzenek rá a hírekben az ajándékkódra
  • BestCompany67
    szép napot
    köszönet a tippért
    tegnap megcsináltam a 11-s szintet,ma a 12-s szintet
  • Maximus4
    A gaztámadás után is kaptál felröppenőket?:D
  • jojo
    Na, most az ÉLÓ LEGENDA megéri .
    Még 30 arany mogyoró kell és kész a 10, rész , pedig 2 napig nem is voltam a közelbe.
  • grebber
    Én csak lekvárfözöt üzemeltetek mivel ezzel is kb ezer év haladni nem fogok a többivel is szenvedni :(
  • jojo
  • jojo

nekem megvan az 5 deeee minek, nemtudom. :(
  • Maximus4
    Nem,nem vásároltam semmit sem hozzá,sőt egyikhez sem.Az 5 mesterségből 4-ben termelek 3-4 naponta 10-15 cuccot,mindíg ugyan azt,és ennyi.Már nem érdekel,hogy haladok velük,mert mint írtam,nem tudom már nyomon követni ezt a sok sz@rt.
  • zmeor
    nekem is detto ugyanez a problémám, csak kihagytad azt hogy még ugye Tenyészteni is kell :D

amugy nálam is ugyanígy állnak a mesterségek,

a virágkötőben neked is azért 2. szint mert vásároltál olyat a piacon ami megdob pontokkal? :D:P
  • Maximus4
    Igazság szerint én már rég elvesztem ezzel a sok mesterséggel kapcsolatban.Nem tudom már követni mi mire való,arról már nem is beszélve,hogy annyiféle sz@r kell hozzájuk,hogy nem győzöm őket termelni.Közben eventezzek,rakjak le ólakat próbáljam csinálni a gazdakörit....számomra reménytelen vállalkozás.És ha minden igaz,hamarosan jön még további mesterség is.

Alkimista: 1. szint
    Pék,lekvár: 3. szint
    Virágkötő,természet: 2. szint