Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha megnézed a pontjaidat, a helyes pontszámokkal nõnek
a hivataloson második napja ez a téma
ma reggel minden 0,00
a növények,az ólak ,fák stb...
Az event kezdete: 2012. 07 .03 (kedd) 15:00.
Az event vége: 2012. 07. 04 (szerda) 15:00.
talán ezért...<#nemtudom>#nemtudom>
egyébként meg legyen már egy kis nyugalom...mindjárt kezdõdik úgyis az olimpia
Kecskés cucc mikor lesz?Mert semmi hír róla.Azóta gyártom õket mint az állat😊
Next PC upgrade: 2022
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nektek meg további jó "játékot"
-fav
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
azért csak nem bicajozol reggeltõl éjfélig...
gondold meg kétszer, aludj rá hármat...aztán hátha mégis megtartanád...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A mutkor nagyon ugy jártam
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ahogy nézem a holdat max 3 napon belül kéne!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
de kis izgága vagy...honnan-honnan?
hát elmagyarázták nem?<#nevetes1>#nevetes1>
semmi nem kötõdik semmihez, minden önálló életet él
csatni 18 óráig hat és hiába ennél - de nincs rá helyed, lehetõséged - töklekit, akkor is csak 18 óráig van + 2 terményed
és nem lehet variálni, hogy mondjuk aratás elõtt eszed meg és utána törlöd, hisz amibe egyszer beleharaptál, az már elveszett, tehát nem kerül vissza a spájzba és nem tudod folytatni a felhasználását
messze nem arról szól ez az egész újítás, amit állítottak - ti, hogy a kicsiket segítik...egyáltalán nem
a magasabb szintûeket lassítják de rendesen ám
lényeg, hogy ha nem tudod megcsinálni pl. a csatnit vagy más módon beszerezni, akkor vedd meg
de ahhoz meg termelni kell ezerrel, hogy mindig legyen annyi csp-d, hogy a napi betevõ meglegyen
ezt viszont egy event alatt nem tudod megcsinálni, mert akkor eventes növényt termelsz, abból meg nincs csp
Eddig vettem 1x 1 darab csatnit és naponta nyomtam rá a töklekvárt amit megtermeltem magamnak,nem kellett vennem.
De most már minden nap vennem kellene csatnit 150-180 ezer körül mivel elvileg már nem tudom görgetni lekvárral.
Vagy kimaradtam valamibõl és be kellene pótolnom azt a hiányosságom,hogy végigolvasom a bónuszos leírást?😊
szerintem lényeges különbség van a két dolog (tökleki/csatni) között
steam, origin: ACE_hun
leszarom a konfigod...
steam, origin: ACE_hun
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Szerk.: persze szegfût akartam írni nem zsályát😛
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nem kötelez semmire ez az egész
ez csak játék!
írjam lassabban?<#nevetes1>#nevetes1>
#19493: igen
lehet menni szépen sorjában 😊
leszarom a konfigod...
utána, hogy minden csillag ki legyen váltva.. stb
egyszer azt is meg kell csinálni, nem?
majd ez visszahozza a kedved 😄
csinálgasd a gazda sorsát 😄
leszarom a konfigod...
akkor egyenlõre ez sem lesz meg mert nemfogok péket venni
ez van
na jó, mindenki másképp csinálja😊
tegyél le komfort földet és azt vesd be
nem kötelezõ ebben a játékban semmi sem
nem kötelezõ minden eventet csinálni, nem kötelezõ egy eventet 100%-osra megcsinálni, nem kötelezõ állatot nevelni, gyümölcsöt termelni, tenyészteni az állatokat - mindez lehetõség
hanyagold egy ideig a játékot, aztán ha lesz hangulatod hozzá, csinálod - ha nem, még mindig ráérsz végleges döntést hozni
egy kis megerõsítést kérek:
virágkötészet = pékség (amit meg kell venni) +lekvárfözõ mindkettõ 4.szint csak akkor elérhetõ?
elõre is köszönet