Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Nem tudom,de azt igen,hogy sokszor mondtam már,hogy abbahagyom a játékot,de most jött el az az idõ amikor a legkomolyabban gondolom.Számomra ez már nem élvezetes,a fantasy meg pláne nem.Legalább megszabadulnék a reggeli 'kötelezõ' aratásoktól.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

az a gond, mint ahogy írta hiv-on is valaki, hogy akik fejlesztenek, azok nem játszanak a játékkal, különben üvöltenének, hogy úgy sz..., ahogy van

érdekes az itt megjelenõ német alaposság...kiadni egy teljesen (na jó, majdnem teljesen) hibás dolgot a kezükbõl nem ciki kissé?

Maximus4
Mert kellenek az újítások a millió egy hibával együtt,bravó BP.!<#violent>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

magyarázkodás

bár kicsit fura, mert pont a gépi aratással lopja el a tp-t...<#whatever>

ugye milyen jó neked?<#nevetes1>

DDD
Nem vagyok egyedül!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mondanám, hogy a reményhal...de már az EV-nál is megváltozott a jelszó😊

itt a link, ha beleolvasgatsz, sokan jóval többet veszítettek😞
tudom, ez nem adja vissza a tp-t, de legalább tudod, nem vagy egyedül

Maximus4
Ebbe az a vicces,hogy eddig örültem,hogy megvolt a napi x mennyiségû felröppenõ,zselécukor,só és barkácscucc.Most meg még lesz a virágdrót is,így lósz@rt sem tudok majd elõállítani a mûhelyekbe,mert alig gyûlik össze a hozzávaló.És ha jól tudom,késõbb lesz még más mesterség is.Lassan meg kellene duplázni a területek mennyiségét,mert így nem jutunk sehova.
Ismét egy dolog amivel kezdik kiölni a játékkedvemet.

akkor jó,csak nem mindegy,mert ha aktiválom az 5 varjúfát,akkor onnantól van 15 percem hogy mindent leszedjek,most elvesztettem egy csomó tp-t így

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyugi...majd kialakul lassan

bár most nagyon nagy a felháborodás, hisz akik géppel dolgoznak, kemény pénzeket fizettek érte, úgyhogy szerintem sima akasztás lesz folyamatban😊
nem hiszem, hogy most a szokásos "tudunk a hibáról, dolgozunk rajta" - dumával el tudják simítani a dolgot

Nem tudom hol van az,de ha igy maradnak a tp-k akkor kiszállok a játékból

zmeor
második mesterségként megszerezhetõ a bankolási oldalon található Mesterségek csomagja megvásárlásával
amennyiben már rendelkezünk a Pék- és Lekvárfõzõ mûhellyel és mind a két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a Virágkötõ is hozzáférhetõvé válik (megrendelés nélkül)

leszarom a konfigod...

zmeor

leszarom a konfigod...

olvasgasd az Eventvadászok topikot...

Most meg be se léptet szerverhibával.El is veszik a napi bónuszom.

Mi ez a szar már megint? Nekem nem annyi tp-t ad mindenre mint eddig.Van 5 varjúfám,az 25 százalék bónusz,és nem adja meg!!

Maximus4
És csatnit honnan veszek naponta?Persze a piacról,persze van x millióm,de meddig?És akinek csak pár százezre van?

jojo
Döglõdik lassan a Farmerama, elhiheted, lassan mindenki fejlõdése megáll a 80 szint körül, és a butaságaik révén még rontanak is a helyzeten,
Nem hiszem, hogy még egy éve még hátravolna!
Nincs olyan hajtó erõ, és nem is érzek ebbe!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Miért kell nonstop ott lenned? Most legalább nem lesz az, hogy elbukod a répás csatnit, ha véletlenül nem hosszabbítottad meg töklekivel. Reggel berakod 18 órára, és napközben aratsz, aztán éjjel ültetsz valami hosszút, reggel mielõtt aratsz, répás csatni megesz, és az is ugyanúgy +2-s lesz, csak éjjelre nem kellett töklekivel hosszabbítani. Ha így vesszük akkor 2 db töklekit megspórolsz... Csak ugye az a baj hogy a töklekit a legtöbben termelték... De ha veszed, akkor ha úgy nézzük most sem lesz sokkal drágább...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Errõl beszéltem.Ha maradnak ezek a mennyiségek eventek alatt és már nem lehet használni ezt a kettõt együtt,akkor csak úgy tudsz végigcsinálni egy eventet,hogy éjjel-nappal a gépnél vagy. (anyukájukat) Ezért vagyok baromi kíváncsi az elsõ feladatra a módosítás után lesz.

zmeor
itt a bibi

Nézzünk meg néhány konkrét terméket, hogyan mûködnek együtt a gyakorlatban.

Répás almás csatni - Töklekvár. Mindkét termék gyémánt rekeszt igényel - jelenleg nincs lehetõségünk együttes alkalmazásukra.

ezt nem fogjuk tudni összeadatni

leszarom a konfigod...

meglehet😊
engem meg nem érdekel, hogy mi új baromságot találnak ki
szépen komótosan termelgetek és kész
majd ha kialakul az új helyzet, elgondolkodom, mit lehet belõle kihozni
eddig se vetettem ki magam az erkélyrõl, ha valami nem lett 100%-os😊
pénzt pedig tõlem nem látnak egy lyukas kétfillérest sem - ez játék, nem verseny, nehogy már a BP legyen az úr<#circling>

Maximus4
Szerinted érdekli õket,hogy háborog a nép?Ne viccelj....

nyugi, egyszer csak leesik majd nekik, hogy a nép tojik az egészre - ha már most nem kaptak kicsit a fejükhöz, hogy a foci harmadik fordulóját úgy hagyta a jónép, mint Szent Pál az oláhokat
olvasgatom az Eventvadászok topikot, mondhatni elég nagy a felháborodás és az értetlenség, pedig õk igazán profik
meg persze nem indul ez sem úgy, ahogy az elképzelték, úgyhogy ez is bekavar a dolgokba
aztán holnap jön a harmadik mesterség, megint csak nem lesz tökéletes a világ
én most csak egyszerûen ültetgetek, nevelgetem az állatokat - bátran ajánlom mindenkinek
aztán majd kialakul szép lassan...<#papakacsint>

Maximus4
Komolyan mondom,kezdik elvenni a kedvem a játéktól😞
Ezt a bónuszos dolgot (hangsúlyozom nem olvastam végig csak átfutottam) nem is írhatták le bonyolultabban.Ráadásul nem értem miért kellet ennyire belenyúlni és megváltoztatni ezt a rendszert.'Remélem',hogy ha már cseszhetjük a csatni+töklekvár kombót,továbbra is 20-30 ezer kell majd egy event teljesítéséhez az aktuális növényekbõl,mert akkor lehet,hogy tényleg abbahagyom az egészet😞

Nyilván többet de arató nélkül elég volt az 1*1-bõl... Amúgy sem tudok még csinálni. Venni meg most már nem fogok. +2 db termékért még elkattogtam de elég is volt 😄

A virágkötészet várhatóan a holnapi nap folyamán, azaz 2012.06.28-án a délutáni órákban kerül játékba.

grebber
Én nem szedem be mert töklekvárral is többet ad mint a 2x2-es terület!

Next PC upgrade: 2022

Csodálatos az új rendszer. Az aktív csatnim meg benyelték. kb. 2 óra múlva járt volna le... Pedig valami olyat makogtak fórumon akinek aktív annak visszaadják... Na szedem be az 1*1-et mert minek.

Sziasztok Gazdák!

Az új bónusz rendszer online.
Mielõtt használata vennétek, kérlek olvassátok el az ismertetõt:

http://hu.board.bigpoint.com/farmera...19#post4017419

Természetesen az átállással együtt akadhatnak még apróbb hibák, de ezek folyamatosan jelzésre kerülnek. Tehát legyetek türelemmel és megértéssel, ha hibával találkoztok.

Szerintem meg nem.
Aki tud gyártani csatnit, az nem fogja eladni, inkább tartalékolja saját részre az eventekhez. Vagy ha mégis, akkor irreálisan magas áron fogja piacra dobni.

grebber
Még mindig azt irja nem lehet kajálni töklekit csak "holnap".
Fasza most akkor le sem szedhetem az 1*1-es területet mert nem "éri meg"

jojo
De, ezért adják 300FA ért csomiban, ugye ami nem biztos az ami!!!
Mert több Töklekvár és Répás -almás xsatni tudás is lesz, nem mindegy hogy a szerencsekeréken nyerem, vagy veszem, vagy termelem...

Úgy le fog menni a tökleki meg a Répás almás csatni ára mint a franc...

steam, origin: ACE_hun

jojo
Windóz XP Home jo szerial kéne, nem fogad el semmit, és van rá 10 napom 😞

Kéne a virtuallnak

jojo
Ahhoz nem köl egy éccaka, megfuttassák a progit, és hónapra kapunk valami xar oldalt , mert ugy szokott lenni.
Aztán 3 napi élvezzül áldásos dolgait, mert nem futja 16GB ramra amagyar xerverne!!!!
Bezzeg a németek és Andolok gépe simán megy, jobban mint a miénk, meeeeee le vagyunk xarvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

jojo
Be is kaphatják, ennyire nem óccsó ezse, és a töklekvár se.....

mindig jön vmi event, ezért nem fogadok 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SHADOWEYES7
Tuti valami event jön ha munkások féláron lesznek!

1000 forintba fogadnék.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Mi neeeeeeem?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Már én is láttam😞

grebber
De bizony!

Maximus4
Ezt nem mondod komolyan?!Nem arról volt szó,hogy addig lehet használni,amíg be nem vezetik az újítást?

grebber
Fasza lelötték a csatni hosszabbítását már nem engedi megenni a töklekit hozzá 😞

Neeemmm !!!!
jojo
Nincs is video illetve alig

jojo
Munkások féláron akció

Ha már termésben gazdag, akkor fárasztó is, de megérkeztek a segítõ kezek. Holnaptól, azaz 2012.06.27. (szerda) délelõtt 11:00 órától 2012.06.28. (csütörtök) délelõtt 11:00 óráig mindhárom munkást féláron vehetitek igénybe.

jojo
A végtelenig és tovább!!!!, egyébként amíg a játékot nem törlik.

kill3r21
a kupa amit ad a kód meddig termel TP-t?
zmeor
nah este elkezdhetem a Gazda sorsa feladat 6. szintjét! 😄

különösen büszke vagyok magamra, mert végig kitermeltem mindent 😄

leszarom a konfigod...