23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4

Én most jelenleg itt tartok:
  • Why
  • Why
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_10/2012.10.20. 8millió CSP-m van.png[/IMG]
  • grebber
    "tanulástól/melótól/csajozástól" Én nem átlagos ember vagyok. Amióta lett gépem nem tanultam semmit.Ha nincs puskázási lehetőség a mai napig csinálnám az érettségit.

Csajozás meg nagyon hidegen hagy nekem itt a gép ,az nagyobb szórakozást/időtöltést jelent.

Ha nincs itthon az anyum akkor leszedem neki és ez fordítva is igaz. Csak visszük még koloncként a haver már ezer éve otthagyott farmját.
  • Gólya #20292
    :)
    ő nem tudja csinálni?
    próbáld meggyőzni, hogy ha nincs rá ideje, inkább adja fel - végül is gondolom nem áll senki stukkerral a fejénél, hogy márpedig csinálja vagy lelövik:)
  • ACE
    Hát mondd a muternak hogy nem foglalkozol vele mert elviszi az idődet a tanulástól/melótól/csajozástól.
  • grebber
    Figyeli ezeket a halál már elég régóta csak nyűg ez az egész.Már rég abba kellett volna hagyni de nem lehet mert muterét akkor is szedni kell :(
  • Gólya #20289
    tényleg nem figyeltek:(

a napi pörgetés átkerült a fekete birkához, plusz még valami "apróságot" is kapunk mellé
    utóbbi a már más online játékoknál megszokott napi belépési bónusz...ha mindennap belépsz, egyre értékesebb ajándékokat kapsz

DE: amennyiben utóbbi ajándék valaki szerint a "szót sem érdemel" vagy "nesze semmi fogd meg jól" kategória, azoktól nagyon szívesen fogadom ezeket a semmiségeket:)))
  • ACE
    Akkor kukkold meg ezt: link
  • grebber
    Én nem ugy vettem észre hogy megszűnt volna!
  • ACE
    Szerintem a régi napi 1 ajándék pörgetés megszűnt, és az helyett van ez...
  • grebber
    Ez az ajándékkibontás nagy szemétség. Átverik az embert a plusz pörgetéssel mivel azt meg se kapja az ember.Van napi 1 amit alapból ad és hiába irja ki hogy plusz pörgetés nem adja hozzá tehát nincs.
  • Gólya #20284
    és ezek az aksik milyen időközönként jelennek meg? valaki figyelte már esetleg? vagy simán be kell nézegetni óránként?

oké, közben olvastam, most már tisztább a kép...
  • Maximus4
    Jövő hét közepén jön ismét az újrahasznosító és azért vannak felröppenő nublon akkuk!
  • BuriP
    közben rájöttem hogy a jegelőket városban találok, viszont akkor a felröppenő nublion akkukat nem értem..
  • Maximus4
    Az azért vicces,mert most nincs is felröppenő ebbe az eventbe.De nem te vagy az egyedüli,sokaknak ez van.
  • BuriP
    Valami nem stimmel az eventtel "jegelő" helyett "nublion akku" jön felröppenőnek! XD
  • jojo
    Akkor se lennél meg , az Élő Legendával igen!
    Csakhát az meg nincs meg mindenkinek.
  • Maximus4
    Event 2. rész elindult!
  • Altair5
    Igazából ott "rontottam" el, hogy nem ültettem hosszú érésűt az event ekezdetére, mivel meglepetésszerűen ért.. Egyébként nekem is meglenne szerintem..
  • Maximus4
    +30 darab tekercsem maradt,persze nem ment volna segítség nélkül
    Ja és még sokat nyomott a latba,hogy tegnap este mogyorót ültettem:)
  • Altair5
    Nekem sem lesz kész sajnos a felreppenők miatt..
    Ráadásul horror áron vannak a könyvtekercsek a gazdaraktárban is.. :(
  • SHADOWEYES7
    nekem most nem megy a játék :S
  • grebber
    Ej ez sajnos a felröppenők miatt nem lesz kész :(
  • Why
    Nah ez az event sem érdekel.Én inkább ilyenkor adok el :D
  • BuriP
    Két event közt már WC-re sem tudsz kimenni lassan... XD
  • grebber
    Na ez az event váratlanul és felkészületlenül ért le is dozeróltam miatta amiket ültettem :D
  • kill3r21
    srácok maradtak lerakatlan hordoim azzal mi léesz?
  • tonyr #20268
    kattintsatok a téren a baglyokra... uj event lesz ? dejo...
  • Wootan
    Nem is kell semmit felajánlani, szimplán nézegetni kell az ajánlatokat. Nekem sincs semmi értékes cuccom, mert még egy fillért sem költöttem a játékra, és nem is fogok, mert felesleges. A legtöbb ritka cuccot előbb utóbb beteszik valamelyik eventbe, vagy keréken/cserenapon beszerezhető.
  • grebber
    Semmi jó "egyedi" cuccom nincs amiért bármit is adnának.
  • Wootan
    De lehet. pl. kerékről kis szerencsével (nekem onnan lett gránátalma), vagy cserenapon is lehet sok mindent szerezni. Nekem pl. onnan lett gesztenyefa, karácsonyfa, szentjános ól, stb.
  • grebber
    Magyarul akkor ugyanúgy nem lesz soha mint gránátalmám :(
  • Maximus4
    Titokzatos csemetéből lesz csak bodza,venni nem lehet sehol.
  • grebber
    84-es lettem.A piacon látom hogy van bodza és tudnék is venni.
    Ezt termeszteni nem tudom ??Mert nem találtam a boltba fát hozzá!
  • BestCompany67
    köszönöm szépen
  • Why
    Az válság
  • Why
    Az igen JÓ SOKÁRA!!!!!!
  • gettobuxa
    pénzügyileg nézve sztem sokféle stratégia létezik, íme az enyém:
    a kápé semmire nem jó, csak tápot veszek,( h mindig szupertápot tudjak keverni), és rövid érésű növényeket, de ez megint csak sajátosság, mert csak napi 2x tudok menni a farmra, reggel és este.
    millió felett már nem nehéz gyarapodni/szinten tartani, én tenyésztett állatokból szoktam pénzhez jutni.
    napi pörgetéseket 4-en tartom, ha különleges nyeremény van, akkor pörgetem el. ugyanígy a melókkal, amikor pörgetést lehet nyerni, akkor azt meghagyom a különleges alkalmakra. FA fám 2 lett így, meg 1 rakás különleges ól, növény.

a mostani eventhez: mivel napi 2-3x járok a farmra, nem lesz meg a növény, de nem is érdekel.
  • Gólya #20257
    miért kellene ajándékkód?
    a korábbiakat elég komoly gondok miatt kaptuk - én az utóbbi időben azért olyan nagyon durva hibát nem tapasztaltam

egyébként meg válság van...:)