23542
-
Én most jelenleg itt tartok:
-
Why #20295 -
Why #20294 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2012_10/2012.10.20. 8millió CSP-m van.png[/IMG] -
#20293 "tanulástól/melótól/csajozástól" Én nem átlagos ember vagyok. Amióta lett gépem nem tanultam semmit.Ha nincs puskázási lehetőség a mai napig csinálnám az érettségit.
Csajozás meg nagyon hidegen hagy nekem itt a gép ,az nagyobb szórakozást/időtöltést jelent.
Ha nincs itthon az anyum akkor leszedem neki és ez fordítva is igaz. Csak visszük még koloncként a haver már ezer éve otthagyott farmját. -
Gólya #20292 :)
ő nem tudja csinálni?
próbáld meggyőzni, hogy ha nincs rá ideje, inkább adja fel - végül is gondolom nem áll senki stukkerral a fejénél, hogy márpedig csinálja vagy lelövik:) -
ACE #20291 Hát mondd a muternak hogy nem foglalkozol vele mert elviszi az idődet a tanulástól/melótól/csajozástól. -
#20290 Figyeli ezeket a halál már elég régóta csak nyűg ez az egész.Már rég abba kellett volna hagyni de nem lehet mert muterét akkor is szedni kell :( -
Gólya #20289 tényleg nem figyeltek:(
a napi pörgetés átkerült a fekete birkához, plusz még valami "apróságot" is kapunk mellé
utóbbi a már más online játékoknál megszokott napi belépési bónusz...ha mindennap belépsz, egyre értékesebb ajándékokat kapsz
DE: amennyiben utóbbi ajándék valaki szerint a "szót sem érdemel" vagy "nesze semmi fogd meg jól" kategória, azoktól nagyon szívesen fogadom ezeket a semmiségeket:)))
-
ACE #20288 Akkor kukkold meg ezt: link -
#20287 Én nem ugy vettem észre hogy megszűnt volna!
-
ACE #20286 Szerintem a régi napi 1 ajándék pörgetés megszűnt, és az helyett van ez... -
#20285 Ez az ajándékkibontás nagy szemétség. Átverik az embert a plusz pörgetéssel mivel azt meg se kapja az ember.Van napi 1 amit alapból ad és hiába irja ki hogy plusz pörgetés nem adja hozzá tehát nincs. -
Gólya #20284 és ezek az aksik milyen időközönként jelennek meg? valaki figyelte már esetleg? vagy simán be kell nézegetni óránként?
oké, közben olvastam, most már tisztább a kép... -
#20283 Jövő hét közepén jön ismét az újrahasznosító és azért vannak felröppenő nublon akkuk! -
#20282 közben rájöttem hogy a jegelőket városban találok, viszont akkor a felröppenő nublion akkukat nem értem.. -
#20281 Az azért vicces,mert most nincs is felröppenő ebbe az eventbe.De nem te vagy az egyedüli,sokaknak ez van. -
#20280 Valami nem stimmel az eventtel "jegelő" helyett "nublion akku" jön felröppenőnek! XD -
#20279 Akkor se lennél meg , az Élő Legendával igen!
Csakhát az meg nincs meg mindenkinek. -
#20278 Event 2. rész elindult! -
Altair5 #20277 Igazából ott "rontottam" el, hogy nem ültettem hosszú érésűt az event ekezdetére, mivel meglepetésszerűen ért.. Egyébként nekem is meglenne szerintem.. -
#20276 +30 darab tekercsem maradt,persze nem ment volna segítség nélkül
Ja és még sokat nyomott a latba,hogy tegnap este mogyorót ültettem:) -
Altair5 #20275 Nekem sem lesz kész sajnos a felreppenők miatt..
Ráadásul horror áron vannak a könyvtekercsek a gazdaraktárban is.. :( -
#20274 nekem most nem megy a játék :S -
#20273 Ej ez sajnos a felröppenők miatt nem lesz kész :( -
Why #20272 Nah ez az event sem érdekel.Én inkább ilyenkor adok el :D -
#20271 Két event közt már WC-re sem tudsz kimenni lassan... XD -
#20270 Na ez az event váratlanul és felkészületlenül ért le is dozeróltam miatta amiket ültettem :D -
#20269 srácok maradtak lerakatlan hordoim azzal mi léesz? -
#20268 kattintsatok a téren a baglyokra... uj event lesz ? dejo... -
Wootan #20267 Nem is kell semmit felajánlani, szimplán nézegetni kell az ajánlatokat. Nekem sincs semmi értékes cuccom, mert még egy fillért sem költöttem a játékra, és nem is fogok, mert felesleges. A legtöbb ritka cuccot előbb utóbb beteszik valamelyik eventbe, vagy keréken/cserenapon beszerezhető. -
#20266 Semmi jó "egyedi" cuccom nincs amiért bármit is adnának. -
Wootan #20265 De lehet. pl. kerékről kis szerencsével (nekem onnan lett gránátalma), vagy cserenapon is lehet sok mindent szerezni. Nekem pl. onnan lett gesztenyefa, karácsonyfa, szentjános ól, stb. -
#20264 Magyarul akkor ugyanúgy nem lesz soha mint gránátalmám :( -
#20263 Titokzatos csemetéből lesz csak bodza,venni nem lehet sehol. -
#20262 84-es lettem.A piacon látom hogy van bodza és tudnék is venni.
Ezt termeszteni nem tudom ??Mert nem találtam a boltba fát hozzá! -
BestCompany67 #20261 köszönöm szépen
-
Why #20260 Az válság -
Why #20259 Az igen JÓ SOKÁRA!!!!!! -
gettobuxa #20258 pénzügyileg nézve sztem sokféle stratégia létezik, íme az enyém:
a kápé semmire nem jó, csak tápot veszek,( h mindig szupertápot tudjak keverni), és rövid érésű növényeket, de ez megint csak sajátosság, mert csak napi 2x tudok menni a farmra, reggel és este.
millió felett már nem nehéz gyarapodni/szinten tartani, én tenyésztett állatokból szoktam pénzhez jutni.
napi pörgetéseket 4-en tartom, ha különleges nyeremény van, akkor pörgetem el. ugyanígy a melókkal, amikor pörgetést lehet nyerni, akkor azt meghagyom a különleges alkalmakra. FA fám 2 lett így, meg 1 rakás különleges ól, növény.
a mostani eventhez: mivel napi 2-3x járok a farmra, nem lesz meg a növény, de nem is érdekel. -
Gólya #20257 miért kellene ajándékkód?
a korábbiakat elég komoly gondok miatt kaptuk - én az utóbbi időben azért olyan nagyon durva hibát nem tapasztaltam
egyébként meg válság van...:)