Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
érdekes az itt megjelenõ német alaposság...kiadni egy teljesen (na jó, majdnem teljesen) hibás dolgot a kezükbõl nem ciki kissé?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem vagyok egyedül!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
itt a link, ha beleolvasgatsz, sokan jóval többet veszítettek😞
tudom, ez nem adja vissza a tp-t, de legalább tudod, nem vagy egyedül
Ismét egy dolog amivel kezdik kiölni a játékkedvemet.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
bár most nagyon nagy a felháborodás, hisz akik géppel dolgoznak, kemény pénzeket fizettek érte, úgyhogy szerintem sima akasztás lesz folyamatban😊
nem hiszem, hogy most a szokásos "tudunk a hibáról, dolgozunk rajta" - dumával el tudják simítani a dolgot
amennyiben már rendelkezünk a Pék- és Lekvárfõzõ mûhellyel és mind a két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a Virágkötõ is hozzáférhetõvé válik (megrendelés nélkül)
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
Nem hiszem, hogy még egy éve még hátravolna!
Nincs olyan hajtó erõ, és nem is érzek ebbe!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
steam, origin: ACE_hun
Nézzünk meg néhány konkrét terméket, hogyan mûködnek együtt a gyakorlatban.
Répás almás csatni - Töklekvár. Mindkét termék gyémánt rekeszt igényel - jelenleg nincs lehetõségünk együttes alkalmazásukra.
ezt nem fogjuk tudni összeadatni
leszarom a konfigod...
engem meg nem érdekel, hogy mi új baromságot találnak ki
szépen komótosan termelgetek és kész
majd ha kialakul az új helyzet, elgondolkodom, mit lehet belõle kihozni
eddig se vetettem ki magam az erkélyrõl, ha valami nem lett 100%-os😊
pénzt pedig tõlem nem látnak egy lyukas kétfillérest sem - ez játék, nem verseny, nehogy már a BP legyen az úr<#circling>#circling>
olvasgatom az Eventvadászok topikot, mondhatni elég nagy a felháborodás és az értetlenség, pedig õk igazán profik
meg persze nem indul ez sem úgy, ahogy az elképzelték, úgyhogy ez is bekavar a dolgokba
aztán holnap jön a harmadik mesterség, megint csak nem lesz tökéletes a világ
én most csak egyszerûen ültetgetek, nevelgetem az állatokat - bátran ajánlom mindenkinek
aztán majd kialakul szép lassan...<#papakacsint>#papakacsint>
Ezt a bónuszos dolgot (hangsúlyozom nem olvastam végig csak átfutottam) nem is írhatták le bonyolultabban.Ráadásul nem értem miért kellet ennyire belenyúlni és megváltoztatni ezt a rendszert.'Remélem',hogy ha már cseszhetjük a csatni+töklekvár kombót,továbbra is 20-30 ezer kell majd egy event teljesítéséhez az aktuális növényekbõl,mert akkor lehet,hogy tényleg abbahagyom az egészet😞
Az új bónusz rendszer online.
Mielõtt használata vennétek, kérlek olvassátok el az ismertetõt:
http://hu.board.bigpoint.com/farmera...19#post4017419
Természetesen az átállással együtt akadhatnak még apróbb hibák, de ezek folyamatosan jelzésre kerülnek. Tehát legyetek türelemmel és megértéssel, ha hibával találkoztok.
Aki tud gyártani csatnit, az nem fogja eladni, inkább tartalékolja saját részre az eventekhez. Vagy ha mégis, akkor irreálisan magas áron fogja piacra dobni.
Fasza most akkor le sem szedhetem az 1*1-es területet mert nem "éri meg"
Next PC upgrade: 2022
Mert több Töklekvár és Répás -almás xsatni tudás is lesz, nem mindegy hogy a szerencsekeréken nyerem, vagy veszem, vagy termelem...
steam, origin: ACE_hun
Kéne a virtuallnak
Aztán 3 napi élvezzül áldásos dolgait, mert nem futja 16GB ramra amagyar xerverne!!!!
Bezzeg a németek és Andolok gépe simán megy, jobban mint a miénk, meeeeee le vagyunk xarvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
1000 forintba fogadnék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Next PC upgrade: 2022
Ha már termésben gazdag, akkor fárasztó is, de megérkeztek a segítõ kezek. Holnaptól, azaz 2012.06.27. (szerda) délelõtt 11:00 órától 2012.06.28. (csütörtök) délelõtt 11:00 óráig mindhárom munkást féláron vehetitek igénybe.