23542
-
ACE #20376 Nálam jó -
#20375 csak nekem nem megy a játék? :S -
ACE #20374 Egy aratásból nem tudsz következtetni. Max. úgy tudod összehasonlítani, hogy rózsát ültetsz, megszámolod mennyi felröppenőt kapsz, és utána a rózsa ideje alatt csak salátát ültetsz. Hidd el hogy salátából is ugyanannyi felröppenő lesz, csak többet kell vele szenvedni. Ugyan így van a 2x2-es és 1x1-es területnél. Persze hogy 4-szeres az esély a felröppenőnek 2x2-esnél, 1x1-es területből viszont pont 4-szer annyi van. Higgyétek el hogy a játék algoritmusa, ami a felröppenőket adja nagyon egyszerű, nem fogják túlbonyolítani. És amit írtatok valóban igaz, minél hosszabb érésű annál több a felreppenő, pont az idő miatt. -
#20373 Például a varázslatos kirándulás feladathoz. -
#20372 Majd egyszercsak valami eventhez biztos! -
gettobuxa #20371 a karácsonyfagömb mihez kell?
thx -
Wootan #20370 187 is bőven jó. Még 4 nap van az eventből, ha naponta annyi összejön, akkor még pluszba is lesz bőven.
Rúna nekem is megvan, igaz csak 22es még. Hivatalost szoktam figyelni, és ha event jön, akkor a leghosszabb érésűt vetem el, így event elején már átlagban szokott lenni 50-100 felreppenőm is. -
Altair5 #20369 300 hernyó nem semmi.. Hát én most kiterjesztettem nemrég az egész farmra a rúnákat, ami összesen 26% és 2x2-re ültetek rózsákat vizezve.. Remélem, hogy még össze fog jönni az a 650 féreg.. Jelenleg 187 van.. -
Wootan #20368 2x2-ön azért több a felreppenő, mert ahogy a tp-t is 4x-ezi (1x1hez képest), így szerintem a felreppenő esélye is 4x-es.
Ennél az eventnél meg elég könnyű összeszedni a kellő mennyiséget, mert az event növényt csak a főfarmon lehet termeszteni. A többin simán mehetnek a hosszú érésűek. Én így csinálom, és már 300 hernyóm van. -
#20367 Felröppenő tekintetében nagyon nem mindegy! Ez aratógépnél látszik nagyon jól salátánál 1x1esen sokszor 0 azaz NULLA van szinte mindig.
Minél több a tp éréke annak ami ültetve van annál nagyobb az esély a felröppenőre én így vettem észre.
Azért nem mindegy hogy szegfű van 1x esrre ültetve mondjuk hiába tehetsz le csak mondok egy számot 200 db-ot ha az ad kb 6-10 felröppenőt 2x2esen meg szinte minden terület ad szóval legalább 30 tuti hogy lesz.
De erre az eventre kevés az ipő felröppenők nem lesznek meg a közelébe sem :( -
gettobuxa #20366 jáááááj, ma jó pár szomszédnak wilsont küldtem ,mint aktuális ajándékot, BOCSI! :D
nem muszáj viszonozni, küldhettek kukacot is! :)
sry -
Altair5 #20365 Kiváltottam a bölcs tölgynél a rúnákat és kiterjesztettem az egész farmra..
Remélem, hogy tényleg fog segíteni..:) -Jelenleg 26%-os- -
Gólya #20364 szinte már nem is emlékszem, mióta 1x1-ezek - eddig még minden eventet sikerült megcsinálni
egyébként a kupák kiterjesztése is sokat számít -
ACE #20363 Feltehetően rohadtul mind1 mit ültettek, mert az érési idő arányában ugyanannyi felröppenőt ad, ebben max. a totemek segítenek. Egyébként szerintem mind1 hogy 1x1-re, vagy 5 perces salátát ültetsz, vagy leghosszabb érésűt, összeadva ugyanannyi jön ki... -
Altair5 #20362 Ok, köszi a megjegyzést.. Akkor megnézem én is a 2x2-t.. -
#20361 Én ugy vettem észre 1*1-esre felröppenőket ültetni nagy hiba szart se ad.2*2-en meg van hogy mindegyik területre ad. De ahogy érzed. -
Altair5 #20360 Köszi a választ.. Én most a meglévő fák mellé rózsát ültetek vizezve 1x1-re, amire 96 + az esetemben még 10% bónusz tapasztalatpontot kapok.. Így az érési ideje 8 óra 30 perc.. Egy aratással, nagyjából 40 rémférget kaptam.. -
#20359 Felröppenők miatt én mindig a leghosszabb idejüt ültetem főleg éjjelre.
Bár a 650hez nem lesz elég ez sem hogy még nönyényeket is ültetni kell. -
Altair5 #20358 Ugye van az event és hozzá felreppenőnek a rémféreg..
Jelenleg 60 van nekem.. Ti mit ültettek vagy tesztek annak érdekében, hogy összegyűljön a 650 a feladatok teljesítéséhez? Tudom, hogy itt többeknek is szokott sikerülni az event, azért kérném a tanácsaitokat/segítségeteket.. :) Előre is köszönöm.. -
#20357 rá tudod tenni tojástojora, kecske, tehéntejre, stb és rövidebb idö alatt ad terméket, a rémséges gazdaköri feladatban kapsz rémséges tojás ill tehéntej üzemet 4-5-ös szinten -
#20356 A rémséges ólfejlesztés mit fejleszt? -
Why #20355 Az tök jó neked -
#20354 A csemete kizárt nincs sehol fanyam.Egyszercsak ott lett.De én csak örülök mert átküldöm magamnak majd. -
#20353 Vettél egy csemetét, volt olyan, amit a bahamákra lehetett venni. Abból lett. -
Gólya #20352 ha te nem tudod, ki tudja? -
#20351 A haverom általam vitt farmján a bahamán meglepetten néztem hogy van egy pisztáciafa.Ez hogy került oda? -
#20350 reggel volt sárga az ajándék csomagja, most zöld, de keresem hogy miééé ez!
-
#20349 hogy van ez , ma a második torta szeletet eszem, aza 2. ajándékot kapom!
??? -
gettobuxa #20348 nekem 3x 35.000 csp-t pörgetett pörgetett zsinórban a nublonos.
most meg boldog bébik hétvégéje van, ha valaki nem látta volna! első alkalom, hogy végre denevéreket is tudok szaporítani :) -
#20347 Erről beszéltem megint szaros fákat kapok.Engem valaki nagyon nem szeret odafent -
#20346 ja elnéztem, me face-en az volt kint hogy 500-1000-15000... de ez nem az akkukra hanem a termény értékére vonatkozott.. elnézést -
Why #20345 Én is kaptam Tapsi Fülst
Sztem ezt az eventet -
Gólya #20344 nekem is volt a múltkor két helyen is - nagyon tudtam értékelni:)
-
#20343 Nekem az nagyon bejött az előző "eventnél",jó cuccokat adott naponta,remélem még kapok majd. -
Gólya #20342 hitesnek kiutaltak az előbb egy Tapsit:)
micsoda köcsög ajándék már.... -
#20341 Én most ezt kaptam
-
Gólya #20340 te tudod...én ma kaptam 5 plusz pörgetést (amiből egész jó dolgok jöttek össze...szupertáp, kata-trágya stb), egy csomó tp-t, csp-t, töklekvárt, répás-almás csatnit
a birsalma meg úgyis ott hever a pajtában:)
úgyhogy küldd csak nyugodtan azokat az aksikat :))) -
#20339 Mitől lenne jó az hogy adok be sokszázezer értékben cuccokat és ad köcsög fákat amit pár ezerért a gazdaboltba is megvehetek tényleg de jó!
-
Gólya #20338 na figyusz: adogasd be a cuccot, aztán amit kapsz érte, küldd át nekem - oké?
vagy csak simán a nublonoid akkukat - a többit hozzáteszem én...
hogy neked semmi se jó... -
Gólya #20337 ezt a mennyiséget hol olvastad?
amit Alien írt, az a jó