Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Volt 2000,de szerintem nem lehetetlen a maradékot összeszedni.Viszont ez így kritikán aluli amit megint kitaláltak😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ha össze tudsz kaparni több, mint 6000 tyúkot, akkor igen
ritka nagy baromság - szerintem

Maximus4
Magyarán szólva,elég ha csak tyúkokat rakok le és akkor totál kész is az event?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
Ház ez mekkora gagyi!

Tényleg 😄😄

leszarom a konfigod...

ha van 6375 tyúkod, becseréled és beadod - kb. 5-10 perc az egész - ahogy Wootan is írta

event növény a tenyésztéshez kell: 15 szójabab = 1 matrjoska táp
1 szupertáp = 1 matrjoska táp
Úgy, hogy akinek van 6000+ tyúkja, az beváltja 1es event tyúkra, beadja, és kész is.

Itt vagy nagyon elnéztek valamit a készítõk, vagy arra mennek, hogy az emberek nagy részének nincs ennyi tyúkja, és majd a piacon elköltenek kb. 1millát. Így nézve jó kis "goldsink" event lesz ez.

Persze event indulásig még változtathatnak is valamit 😊
grebber
Egyébként nem értem minek az eventnövény amikor a leírásban nem is szerepel hogy bekell dobálni!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Azt meg,hogy?

grebber
Akkor nem bánom hogy már beészakáztam. Kitehetõ szarokat adnak állandóan amiknek már kb 2 éve nincs is hely hova rakni!
TP + CSP+ CSillag aminek értelme van szerintem! Bele se kezdek ebbe!

Maximus4

grebber
Milyen event hol mikor?

hát ha azt veszed, hogy 5 perc alatt meg lehet csinálni, azért nem is olyan rossz😊

(vagy tedd ki a nyereményeket a kergére, szedegesd 6-12 stb. óránként és akkor lesz úgy 3 e fölött😄DDD)

zmeor
nah, érdekes lesz ez az event! ilyen még nem volt

viszont a nyeremények az gyalázat..... felhõsoron csak 1750 tp/nap

leszarom a konfigod...

nem - itt a lap alján van egy összefoglaló táblázat, ahol meg tudod nézni, mi hány pontot ér
feljebb is görgess, mert ha van plusz dolgod, amit nem alapból kapunk, arról külön van infó, hány pontot ér
(pl. egreslekvár, gülüszemzselé, stb.)

grebber
Lehet hülyeséget kérdezek,de nem baj 😄

A lekvárfõzõ üzembe minden cucc amit lehet gyártani ugyanannyi pontot ad?

Köszi. <#worship>

Köszi 😊

Ready Player One

igen, figyeld a gazdabolti akciókat - elég ritkán szokott lenni sajna

meg kell szerezned magát a denevértenyésztés lehetõségét is - ezt egy korábbi event alkalmával lehetett vagy pedig ha akkor nem sikerült, akkor teliholdas eventekkor nézz szét Jack boltjában, mi kell a tenyésztéshez

denevér barlangom van

Ready Player One

de mit

Ready Player One

zmeor
mert nem szerezted meg biztos horror eventnél

leszarom a konfigod...

Sziasztok .megmondanátok nekem hogyan lehet denevért tenyészteni .mert nem értem miért nem lehet .elöre is köszi

Ready Player One

Töklekvár recept szokott akciósan lenni, vagy ne is várjak ilyenre?

SHADOWEYES7
Gazdanév: maximus4 Szint:83 / velociraptor4 Szint:77

Komolyan nem látod?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jojo
A farmeramás neved mi, ott.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Ki van írva itt a fejlécemben: maximus4

jojo
Meg levelezgetni se a németekkel mi manapság a fórumba a menõ, ha gubanc van, na.

jojo
hali!
Max, mi a modi neved a farmokon, meeert nem akarlak megbántani csak kérdeznék az egynevûû játékosokról, ha más a game.

Maximus4
Gratula!

zmeor
Maxi! 85 lettem! Írd át plz!
köszi

leszarom a konfigod...

Sziasztok!

Mindenkinek jól mûködik a játék? Mert nekem mikor betölti a fõkertet semmilyen épület nem jelenik meg még a tábla sem amivel át tudnék lépni a többi kertbe.<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>
grebber
Jól jött ez a kecsketejes feladat legalább a következõ eventre lesz aratógép meg minden!

Maximus4
Ne viccelj,én reagáltam túl,úgyhogy elnézést!Ráadásul tényleg figyelmetlen voltam😞

zmeor
Mielõtt bárkivel összevesznék, csak annyit megjegyeznék, hogy azért tessék illendõen bánni Maxikával, mert nála többet senki sem válaszolt mások hülye és felesleges kérdésére. <#gonosz3><#gonosz3>

leszarom a konfigod...

az a hitesé - õ játszik szorgalmasan😊

Maximus4
Karc a neve.Vagy tévedek?

melyik másikra gondolsz? csak ez az egy volt ott...<#confused>

Maximus4
És a másik a tied?

szarvasgomba-malacfarmhoz kell majd

ezt nem tudom, mert egyelõre csak gyártok - viszont látom, felhomályosítottak<#whatever>

off-hoz: nem az enyém már

kill3r21
van a pajtámban olyan hogy tölgyfacsemete, az mire jó? 😄
Maximus4
Igen,félrenéztem,elismerem.Még jó,hogy ez mással soha a büdös életbe nem fordul elõ.

Ez azért van, mert ha megnézed mire jó az illetõ cucc, akkor láthatod, hogy ha megeszed, akkor többet fejlõdsz tõle, mintha a mûhely fejlesztésébe fekteted, ezért az ilyen cuccokkal nem lehet fejleszteni, csak "enni". Úgy írsz hibának dolgokat hogy utána sem nézel...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Ok,és a meglévõ akármicsodát be tudod tenni a mûhely fejlesztésébe?Mert nekem már tegnap óta szürke és ez nem egyedi probléma,hanem nagyon sok embernél van így.

OFF
A fantasysban kiscsibével befejezted,mert elég rendesen piros vagy és most,hogy ott is elindult egy event,inkább keresek szomszédot akivel ajándékozhatok.
/OFF

hogyhogy nem lehet semmit csinálni?
most kötök három csokrot...

zmeor
én már el is végeztem a tejes feladatot 😊))

leszarom a konfigod...

Maximus4
Az nem baj,hogy a meglévõ dolgok sem mûködnek rendesen,például a virágkötõnél nem lehet semmit csinálni,de újabb hibalehetõséges dolgokat be kell rakni <#taps>

Adj'Isten Gazdák!

A várva várt pillanat megérkezett.
Mostantól a kecske is nagykanállal eszik, így a mostantól tenyészthetõ állatként szerepel a játékban.

Ezzel egy idõben természetesen megjelent a két új küldetés a gazdakörben, illetve a mûhelyben mostantól fejleszthetõek a színes Kecskeólak és színes Kecsketejüzemek is.
Bõvebb leírást a fórum GYIK részében találtok.

Nosza rajta, kecsketenyésztésre fel!

Sikeres gazdálkodást kíván