23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    Nálam jó
  • SHADOWEYES7
    csak nekem nem megy a játék? :S
  • ACE
    Egy aratásból nem tudsz következtetni. Max. úgy tudod összehasonlítani, hogy rózsát ültetsz, megszámolod mennyi felröppenőt kapsz, és utána a rózsa ideje alatt csak salátát ültetsz. Hidd el hogy salátából is ugyanannyi felröppenő lesz, csak többet kell vele szenvedni. Ugyan így van a 2x2-es és 1x1-es területnél. Persze hogy 4-szeres az esély a felröppenőnek 2x2-esnél, 1x1-es területből viszont pont 4-szer annyi van. Higgyétek el hogy a játék algoritmusa, ami a felröppenőket adja nagyon egyszerű, nem fogják túlbonyolítani. És amit írtatok valóban igaz, minél hosszabb érésű annál több a felreppenő, pont az idő miatt.
  • Maximus4
    Például a varázslatos kirándulás feladathoz.
  • grebber
    Majd egyszercsak valami eventhez biztos!
  • gettobuxa
    a karácsonyfagömb mihez kell?
    thx
  • Wootan
    187 is bőven jó. Még 4 nap van az eventből, ha naponta annyi összejön, akkor még pluszba is lesz bőven.

Rúna nekem is megvan, igaz csak 22es még. Hivatalost szoktam figyelni, és ha event jön, akkor a leghosszabb érésűt vetem el, így event elején már átlagban szokott lenni 50-100 felreppenőm is.
  • Altair5
    300 hernyó nem semmi.. Hát én most kiterjesztettem nemrég az egész farmra a rúnákat, ami összesen 26% és 2x2-re ültetek rózsákat vizezve.. Remélem, hogy még össze fog jönni az a 650 féreg.. Jelenleg 187 van..
  • Wootan
    2x2-ön azért több a felreppenő, mert ahogy a tp-t is 4x-ezi (1x1hez képest), így szerintem a felreppenő esélye is 4x-es.

Ennél az eventnél meg elég könnyű összeszedni a kellő mennyiséget, mert az event növényt csak a főfarmon lehet termeszteni. A többin simán mehetnek a hosszú érésűek. Én így csinálom, és már 300 hernyóm van.
  • grebber
    Felröppenő tekintetében nagyon nem mindegy! Ez aratógépnél látszik nagyon jól salátánál 1x1esen sokszor 0 azaz NULLA van szinte mindig.
    Minél több a tp éréke annak ami ültetve van annál nagyobb az esély a felröppenőre én így vettem észre.

Azért nem mindegy hogy szegfű van 1x esrre ültetve mondjuk hiába tehetsz le csak mondok egy számot 200 db-ot ha az ad kb 6-10 felröppenőt 2x2esen meg szinte minden terület ad szóval legalább 30 tuti hogy lesz.
    De erre az eventre kevés az ipő felröppenők nem lesznek meg a közelébe sem :(
  • gettobuxa
    jáááááj, ma jó pár szomszédnak wilsont küldtem ,mint aktuális ajándékot, BOCSI! :D
    nem muszáj viszonozni, küldhettek kukacot is! :)
    sry
  • Altair5
    Kiváltottam a bölcs tölgynél a rúnákat és kiterjesztettem az egész farmra..
    Remélem, hogy tényleg fog segíteni..:) -Jelenleg 26%-os-
  • Gólya #20364
    szinte már nem is emlékszem, mióta 1x1-ezek - eddig még minden eventet sikerült megcsinálni

egyébként a kupák kiterjesztése is sokat számít
  • ACE
    Feltehetően rohadtul mind1 mit ültettek, mert az érési idő arányában ugyanannyi felröppenőt ad, ebben max. a totemek segítenek. Egyébként szerintem mind1 hogy 1x1-re, vagy 5 perces salátát ültetsz, vagy leghosszabb érésűt, összeadva ugyanannyi jön ki...
  • Altair5
    Ok, köszi a megjegyzést.. Akkor megnézem én is a 2x2-t..
  • grebber
    Én ugy vettem észre 1*1-esre felröppenőket ültetni nagy hiba szart se ad.2*2-en meg van hogy mindegyik területre ad. De ahogy érzed.
  • Altair5
    Köszi a választ.. Én most a meglévő fák mellé rózsát ültetek vizezve 1x1-re, amire 96 + az esetemben még 10% bónusz tapasztalatpontot kapok.. Így az érési ideje 8 óra 30 perc.. Egy aratással, nagyjából 40 rémférget kaptam..
  • grebber
    Felröppenők miatt én mindig a leghosszabb idejüt ültetem főleg éjjelre.
    Bár a 650hez nem lesz elég ez sem hogy még nönyényeket is ültetni kell.
  • Altair5
    Ugye van az event és hozzá felreppenőnek a rémféreg..
    Jelenleg 60 van nekem.. Ti mit ültettek vagy tesztek annak érdekében, hogy összegyűljön a 650 a feladatok teljesítéséhez? Tudom, hogy itt többeknek is szokott sikerülni az event, azért kérném a tanácsaitokat/segítségeteket.. :) Előre is köszönöm..
  • tonyr #20357
    rá tudod tenni tojástojora, kecske, tehéntejre, stb és rövidebb idö alatt ad terméket, a rémséges gazdaköri feladatban kapsz rémséges tojás ill tehéntej üzemet 4-5-ös szinten
  • grebber
    A rémséges ólfejlesztés mit fejleszt?
  • Why
    Az tök jó neked
  • grebber
    A csemete kizárt nincs sehol fanyam.Egyszercsak ott lett.De én csak örülök mert átküldöm magamnak majd.
  • Alien69
    Vettél egy csemetét, volt olyan, amit a bahamákra lehetett venni. Abból lett.
  • Gólya #20352
    ha te nem tudod, ki tudja?
  • grebber
    A haverom általam vitt farmján a bahamán meglepetten néztem hogy van egy pisztáciafa.Ez hogy került oda?
  • jojo
    reggel volt sárga az ajándék csomagja, most zöld, de keresem hogy miééé ez!
  • jojo
    hogy van ez , ma a második torta szeletet eszem, aza 2. ajándékot kapom!
    ???
  • gettobuxa
    nekem 3x 35.000 csp-t pörgetett pörgetett zsinórban a nublonos.

most meg boldog bébik hétvégéje van, ha valaki nem látta volna! első alkalom, hogy végre denevéreket is tudok szaporítani :)
  • grebber
    Erről beszéltem megint szaros fákat kapok.Engem valaki nagyon nem szeret odafent
  • tonyr #20346
    ja elnéztem, me face-en az volt kint hogy 500-1000-15000... de ez nem az akkukra hanem a termény értékére vonatkozott.. elnézést
  • Why
    Én is kaptam Tapsi Fülst
    Sztem ezt az eventet
  • Gólya #20344
    nekem is volt a múltkor két helyen is - nagyon tudtam értékelni:)
  • Maximus4
    Nekem az nagyon bejött az előző "eventnél",jó cuccokat adott naponta,remélem még kapok majd.
  • Gólya #20342
    hitesnek kiutaltak az előbb egy Tapsit:)
    micsoda köcsög ajándék már....
  • Maximus4
    Én most ezt kaptam
  • Gólya #20340
    te tudod...én ma kaptam 5 plusz pörgetést (amiből egész jó dolgok jöttek össze...szupertáp, kata-trágya stb), egy csomó tp-t, csp-t, töklekvárt, répás-almás csatnit
    a birsalma meg úgyis ott hever a pajtában:)

úgyhogy küldd csak nyugodtan azokat az aksikat :)))
  • grebber
    Mitől lenne jó az hogy adok be sokszázezer értékben cuccokat és ad köcsög fákat amit pár ezerért a gazdaboltba is megvehetek tényleg de jó!
  • Gólya #20338
    na figyusz: adogasd be a cuccot, aztán amit kapsz érte, küldd át nekem - oké?
    vagy csak simán a nublonoid akkukat - a többit hozzáteszem én...

hogy neked semmi se jó...
  • Gólya #20337
    ezt a mennyiséget hol olvastad?
    amit Alien írt, az a jó