23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Arról már nem is beszélve,hogy ez az evenet dömping már elég kiborító.Tudom nem kötelező csinálni,de szinte csak az értük kapott csillagokért éri meg.
  • Maximus4
    F@szom,látszik,hogy hiányoztam az iskolából,amikor az összeadást tanították:)
  • Wootan
    A 8órásból picit több kell, 5400.

Valahogy sejtettem, hogy megint 2 területes lesz, így már előre erre készültem. Gyanús, hogy ezentúl mindig így lesz. Ez a kicsiknek jó, mert tudnak haladni, viszont a teljesítéshez erősen 1x1-ezni kell a 2 területen, ami gépek nélkül szenvedős. Meglepő módon ma munkások akció van
  • Gólya #20413
    hát miből fognak akkor meggazdagodni?
  • Maximus4
    De legalább akkor már ne 10 darabokat adnának induláskor!
  • Gólya #20411
    épp most néztem én is
    szerintem valami olyasmi lehet emögött az "osztott" vetés mögött, hogy így azért több a felröppenő
    de ez a nyolc órás dolog nem igazán jó:(
  • Maximus4
    Nem igaz!Már megint van 8 órás növény az eventbe,ráadásul 2 féle,de a másik csak 4 órás.Persze megint csak 2 helyen lehet ültetni.

4 órás 9000 db
    8 órás 4400 db
    felröppenő 725 db

Lassan bekaphatják!
  • Maximus4
    Egy napos mini event van ma a gazdakörben.
  • grebber
    A mai gazdaköri feladatsorban! 30 órás
  • Why
    Hol szórják a szinte ingyen aratógépeket?
  • grebber
    Oha itt valami nagy szopatás lesz a holnapi event ha ilyen "szinte ingyen" aratógépeket szórnak
  • Altair5
    Ja, így már értem..
  • gettobuxa
    bogaram nekem is van, de nálam a molnár folyton szupertápot kever...
  • Altair5
    Nekem is lett szerencsére pókom.. A tápot meg úgy oldottam meg, hogy vettem 100 szentjánosbogarat körülbelül 260 pénz/darab áron és magam állítottam elő belőle a tápot.. :)
  • Maximus4
    Azért remélem sok ilyen 8 órás nem lesz,épphogy végeztem vele tegnap este.
  • gettobuxa
    jó event volt, végre lett pókom! vettem is száz tápot hozzá, 2.800 money/db áron
  • Altair5
    Nincs mit, örülök, hogy közvetetten is segíthettem.. :)
  • Maximus4
  • Gólya #20398
    ajándékkód: garfield]

10 egeret és 3 csillagot ad
  • Maximus4
    A dísztárgyak egyértelműek,a fáknál és az ólaknál ha tisztásra rakod,akkor ennyivel kapsz többet:
    az ólak a tenyésztás végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
    a fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak.

Őszinte leszek,erről fogalmam sem volt,de most utána néztem és örülök,hogy fölhoztad ezt a témát,mert akkor holnap hatalmas rendezkedést tartok:)
  • Wootan
    Nem :)

Más. Remélem nem erőltetik ezt a fajta event szisztémát, hogy csak 2 területen lehet termeszteni. Gondolom azért találták ki ezt, hogy az újoncok is megtudják csinálni. Viszont így 1x1ezni kell, hogy meglegyen az event, ami gépek nélkül eléggé idegborzoló
  • Altair5
    Lenne egy kérdésem.. Ti tudtok olyasmiről, hogy bizonyos elemeknek, bizonyos "helye" lenne? Idéznék egy részletet a "pletykafészek" topicból és kíváncsi lennék arra, hogy szerintetek is így van-e..

Idézem: A 4 fő dolognak meg van a maga helye. Állatok-Fák-Növények-Dísztárgyak| Rendes farm-Erdei tisztás-Szédült szántó-Kerge kert(+paszuly) + Az erdei tisztás hiszen ott kapunk +tp-t a fákra.
    (A teljes kommentje a #498 hozzászólásban található itt: http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=47703&page=50 )

Mert, ha ez valóban így van és Ti is tapasztaltátok, akkor egy kicsit átrendezném a farmom arculatát.. :)

• Why
    Wootan a Hacktion c. sorozatból?
  • Maximus4
    Igen,egy ezressel,igazad van:)
  • grebber
    Na ezek láttam már nem teljesithető ,de csak a felröppenők miatt.

Az a 4950 kevés de a felröppenő rengeteg,de majd meglátjuk mit dob a gép.
  • Wootan
    Picit elszámoltad :)

1. feladat: 500
    3. feladat: 1000
    5. feladat: 1500
    6. feladat: 1950
    Össz: 4950

Mindezt 4 nap alatt, amiből a mai elmegy a kezdő adag letermesztésére, mivel 8 óra az érési idő. Ja, és CSAK a fő -és a szédült részen termeszthető, tehát 2 terület kiesik. Ügyesek!
    Felreppenőből 475 kell.
  • grebber
    Ez pite ez semmi 4 nap? Már a 2. este nap készen van! Na ilyenek hurka szar eventek jöhetnek!
  • Why
    Azzzz Igen!!!! Ezt az eventet is passzolom
  • Maximus4
    Ma macska event lesz!
    Erre varrjatok gombot,event növény:

Macskamenta
    Érési idő: 8 óra
    És kell belőle 3950 db,4 nap alatt
  • Why
    Még nem tudom,de mindig jól jön
    S ha lesz olyan küldetés,hogy ami tetszik és lesz kedvem hozzá,akkor tudok miből vásárolni.
  • Gólya #20386
    kérdezem a tisztelet hangján: DonFlack gazda befejezte a farmozást?
  • Gólya #20385
    akkor várj türelmesen :)
  • gettobuxa
    ez smafu, túl hosszú, bele se kezdek :D
  • Gólya #20383
    miért láthatatlan?

és ez smafu? :)
  • gettobuxa
    nekem is kész lesz, feltéve, hogy az utolsó (egyelőre láthatatlan) küldetésben semmit nem kell leszállítani
  • Altair5
    Nekem is kész lesz teljesen, szerintem még a mai nap.. :)
  • grebber
    Na mégis meglesz ez az event is szír!
  • ACE
    És mit csinálsz a sok pénzzel?
  • Why
    Nem csinálom ezt az eventet sem inkább üzletelek
  • gettobuxa
    még a 3. soron nem jutottam túl a gránátalma miatt, de legalább addigra lesz bőven karácsonyfagömböm. köszi, akkor nem adom el azokat :)