Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert mintha olyan rémléne hogy a kitehetõ cuccaim pl legyen az 5 db ami 8 óránként ad 150TP alapból a kergén akkor a paszulyon elvesziti a tulajdonságát.
De milyen tulajdossága lesz akkor helyette vagy hogyvan ez?
Next PC upgrade: 2022
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
- orosz csomag
- tenyésztési akciós csomagok
- mega-tp és titokzatos ól-akció
- új gazdaköri feladatsor
végül, de nem utolsó sorban elindult a bónuszkódot tartalmazó hírlevelek kiküldése - a kód beváltása 08.20.23.59-ig lehetséges
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nemis rosz az event ennyire jól régen kaszáltam!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Persze a fene tudja mi az igazság a találgatások közepette.
lehet olyan hiba, amit azonnal kell javítani - ha nem kezdenének hozzá, akkor meg azért ordítanák le a fejüket
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Komolyan mondom, németek ide vagy oda, eléggé zsenge ez a felhozatal tudásügyben.
Góré ÚR!
Mi vanmá a xerverrel, te tudod!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
A tyúk nálunk stabilan 300 + - 10 környékén megy még mindig.
Másikon meg 400-450 is és ez az általános, de olyat is láttam ahol folyamatosan 160-220 között van belõve...
Hááát nem szép az biztos ez a nagy különbség irányítása az tuti!
Mert nem a rendszer maga ilyen az is biztos, hanem igy irányitják a dinamikáját.
Kár hogy a paszulyra nem tudok feljutni már annyi plusz soronm lehet hogy a fél ajándékos cuccot ami csak áll az invertoryba ki ehetne rakni végre.
De a paszulyra jutást nem látom magam elõttmég 2 évig kb akkora lesz meg a baby boobokból az állatok amik kellenének!
Mit frissitenek, mikor a piac egy rakás.....?
Nulla a sebessége ha valaki megvesz elõttem valamit, illetve egyébkéntis nagyon elbbb..k mert szinte mindig kiakad benne a flash.
közel 2 milla ment rá
viszont a paszulyon nem tudom kitenni a balettos tyúkot amit legelõször kapunk meg<#wilting>#wilting>
a kergén sem találom-
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

De kiru 5 perc alatt végezis vele..
köszi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
valameddig csak meglesz az event 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ha ki tudom hagyni inkább értékes cuccokat ültetek és a végén kifizetem bagóért az egészet 😊
lEGYEN 1 MILLIO CSP-D.
Veszel majd az event vége felééé tyúkot, meee mindenki azt fogja eladni mert jo az ára . Namármost fillérekért szinte 1 óra alatt a z átváltást követõen megcsinálosd az eventet.
Indult a tyúk 700/csp vel, most nálam 200csp, de lesz ez 100 is!
Én megvárom, és nem veszek semmit se! Addig!
Elvileg ha gyõzõm táppal meglesz az event!
4000-esig talán eljutok!
és a hiv-on lezárták a "nyavajgós" topikot, hogy majd ha lehiggadnak a kedélyek, újra megnyitják
pedig ezzel tényleg nem könnyítettek a "kicsik" dolgán - vagy csak mi nem látjuk, hol lehet elrejtve a könnyítés?
mindenesetre én se sokat tökörészek tenyésztéssel😊
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
Az tetszik amikor azt írják nagy fórumon, hogy jaj de jó event ez a kicsik is tudják tolni. 😄 1 területen... na persze. Sosem lesz annyi tyúkja, ha meg tenyészteni akar akkor 1 területet eloszt a tyúkokra, a tenyészt telepekre, meg a szójára. Igen! Ezt tényleg a kicsik eventje is 😄DDD