23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • gettobuxa
    kicsit csalódott vagyok, a korábbi csere eventeknél top 10 volt a fórum...

fák közül tehéntej, bodza, sófa, és akác kéne, cserébe tudok adni aranylevelűt, bájitalt, tojást, ginkót, ringlót, gesztenyét, citromot, barackot
  • Gólya #20455
    pfff...elfelejtettem a farmnevedet...írjad gyorsan:)
  • grebber
    Szentjánosbogarat nem tudna valaki nélkülözni?
    Sajnos cserébe csak bármilyen barkácsolt ólat (nem trutyis stb csak szimpla amit össze lehet tákolni) vagy pedig tojásfa. Sajnos semmi más értelmes cuccom nincs :(
  • Why
    Ez az cserenap van
  • gettobuxa
    ki az ágyból hétalvók, csere biznissz van!!!!

állatok közül már csak 2 nincsen: sas kéne meg egy slágergyár (már ha elajándékozható), cserébe tudok adni borz, mókus, denevér, bagoly, mormota

fákat majd később, sztem abból sok mindenem nincs...
  • Alien69
    "Használd fel november 29-ig ezt a bónuszkódot: TURKEY, remek ajándékok járnak érte:
    12 órára farmmunkások ingyen
    3 csillag
    15 pulyka"
  • BestCompany67
    ha van valakinek felesleges gránátalmafája szívesen cserélnék érte valamit
  • BestCompany67
    szia
    most olvastam,hogy ma 14 órától indul a cserenap és talán keddig tart
    és hétvégén szombattól babayboooommmm
  • zmeor
    sztem hétvégén
  • grebber
    Mikor lesz cserenap?
  • zmeor
    A cserenap miatt kérdezném, valaki GYŐZELMI FOTÓ nevű kitehetőt nem akar nekem küldeni valamiért cserébe??????

• Altair5
    Igen, be van kapcsolva mindig..
  • Gólya #20444
    hmm...nincs a hivataloson az aktuális kódok között ...:D

ettől függetlenül viszont működik - alap, hogy csak kipróbálás után írom ide
  • Gólya #20443
    passz - várj egy kicsit...
  • grebber
    Meddig jó a kód?
  • Gólya #20441
    ajándékkód: turkey

3 csillag, 15 pulyka és 12 órás gépek

jövő csütörtökön Hálaadás nap - hogy a játékban mikor lesz...?
  • np
    Nézd meg, hogy a beállításoknál a tippek be van e kapcsolva.
  • Maximus4
    Nálam is szokott ilyen lenni:(
  • Altair5
    Van egy kis észrevételem.. Időnként és most is az a helyzet nálam, hogy szinte sehol (tanyaháznál, híreknél, aratásnál stb.) nem ír szöveget a farm.. Másnál is elő szokott ez fordulni vagy ez csak nálam "egyedi eset"?
  • Maximus4
    Számomra már az is érthetetlen,hogy erre a változtatásra mi szükség volt:(
  • Why
    De tényleg rossz,hogy nem lehet 1szerre több barátnak is küldeni ajándékot.Remélem a későbbiekben megoldják ezt
  • Why
    Köszi a választ :) Mostmár megvan!
  • Gólya #20434
    persze, csak kicsit lassúbb lett - szerintem
    posta-barátok-sorbarendezés név szerint-név előtt művelet kipipál-ajándékozásra katt és már küldheted is a kiválasztott ajándékot
    egy gondom van vele...nem lehet egyszerre több barátot kijelölni, mert akkor az ajándékozási lehetőséget nem kapod meg, csak a törlést...de ha már a törlést megoldották, az ajándékot miért nem tudták?

vagy a jobb oldali szomszédlistában kiválasztod, kinek akarsz küldeni ajándékot és ugyanúgy eljutsz az ajándékozáshoz
  • Why
    Hírtelen nem találom az ajándékozási lehetőséget. Megvan még?
  • Maximus4
    Nekem még mindíg hiányzik hozzá 7000 pont,de én meg úgy látom,semmi értelme tartogatni a csillagokat,ezért is váltottam ki.Amúgy sincsenek túl értelmes dolgok a fán és arra várni,hogy valami talán lesz,hát nem tudom.
    Valamikor belinkeltem,hogy milyen változások várhatóak idén,de azokból kb. 5% ha megvalósult.De dizájn dolgokat csak eröltetik,hogy minél lassabb legyen a játék és minél több erőforrást felzabáljon.Nálam az utóbbi időben nagyon leterheli a gépet,ha folyamatosan nyitva a játék,ezért már inkább aratás/vetés után kilépek:(
  • ACE
    Nekem abban nem vonz semmi hogy ennyi csillagot elcsesszek. Répás almást már tudok gyártani, most már csak az alapanyag ami lassan jön...
  • Maximus4
    Lekvárfőző mániára:) Kell a +25% mesterségpont:)
  • ACE
    Lekvárosra?
  • Maximus4
    Nekem 111 van:) Pont most költöttem el 350-et a lekvárosra:)
  • ACE
    Nektek hány csillagotok van? Nekem már majdnem 1000 db. de nem pazarolnám el semmire, és értelmes meg már nincs a fán. Arra várok hátha ki lehet bővíteni a bónuszos rekeszeket, és lehet gyémántot is sok csillagért...
  • grebber
    Készen lesz estére! És még almás -répás cuccot se kellett elpazarolnom!
  • tonyr #20425
    uj lett a kerek kerék, szebb, és + 1-el nött a pörgetés maximuma :)
  • Why
    Én is várom az ajándékozásos,cserenapot,de nem tudom mikor lesz.
  • grebber
    Ez engem is érdekel mert muterral már kizsigerelnénk haver elhagyott farmját
  • maffino
    Tudja valaki, hogy mikor lesz Ajándékozásra lehetőség?
  • Alien69
    Aki eztetet mondja/állítja, az tényleg nem.
  • grebber
    Ezeréves csda végre 4-es szinten van a lekvárfőző. Most már magamnak állítom elő az almás répás cumot. Mos tmár valóban nincs semmi értéke a csp-nek számomra
  • Maximus4
    Pszt!Sokak szerint semmire nem mész a pénzzel. LOL
  • Alien69
    Pedig ilyenkor halálra lehet keresni magadat szarral. Úgy elszáll az ára, hogy öröm nézni!
  • Andrea770422
    Van valakinek japánakác fája?