23542
-
gettobuxa #20456 kicsit csalódott vagyok, a korábbi csere eventeknél top 10 volt a fórum...
fák közül tehéntej, bodza, sófa, és akác kéne, cserébe tudok adni aranylevelűt, bájitalt, tojást, ginkót, ringlót, gesztenyét, citromot, barackot -
Gólya #20455 pfff...elfelejtettem a farmnevedet...írjad gyorsan:) -
#20454 Szentjánosbogarat nem tudna valaki nélkülözni?
Sajnos cserébe csak bármilyen barkácsolt ólat (nem trutyis stb csak szimpla amit össze lehet tákolni) vagy pedig tojásfa. Sajnos semmi más értelmes cuccom nincs :( -
Why #20453 Ez az cserenap van -
gettobuxa #20452 ki az ágyból hétalvók, csere biznissz van!!!!
állatok közül már csak 2 nincsen: sas kéne meg egy slágergyár (már ha elajándékozható), cserébe tudok adni borz, mókus, denevér, bagoly, mormota
fákat majd később, sztem abból sok mindenem nincs... -
#20451 "Használd fel november 29-ig ezt a bónuszkódot: TURKEY, remek ajándékok járnak érte:
12 órára farmmunkások ingyen
3 csillag
15 pulyka" -
BestCompany67 #20450 ha van valakinek felesleges gránátalmafája szívesen cserélnék érte valamit -
BestCompany67 #20449 szia
most olvastam,hogy ma 14 órától indul a cserenap és talán keddig tart
és hétvégén szombattól babayboooommmm -
#20448 sztem hétvégén -
#20447 Mikor lesz cserenap? -
#20446 A cserenap miatt kérdezném, valaki GYŐZELMI FOTÓ nevű kitehetőt nem akar nekem küldeni valamiért cserébe??????
-
Altair5 #20445 Igen, be van kapcsolva mindig.. -
Gólya #20444 hmm...nincs a hivataloson az aktuális kódok között ...:D
ettől függetlenül viszont működik - alap, hogy csak kipróbálás után írom ide -
Gólya #20443 passz - várj egy kicsit... -
#20442 Meddig jó a kód? -
Gólya #20441 ajándékkód: turkey
3 csillag, 15 pulyka és 12 órás gépek
jövő csütörtökön Hálaadás nap - hogy a játékban mikor lesz...?
-
np #20440 Nézd meg, hogy a beállításoknál a tippek be van e kapcsolva. -
#20439 Nálam is szokott ilyen lenni:( -
Altair5 #20438 Van egy kis észrevételem.. Időnként és most is az a helyzet nálam, hogy szinte sehol (tanyaháznál, híreknél, aratásnál stb.) nem ír szöveget a farm.. Másnál is elő szokott ez fordulni vagy ez csak nálam "egyedi eset"? -
#20437 Számomra már az is érthetetlen,hogy erre a változtatásra mi szükség volt:( -
Why #20436 De tényleg rossz,hogy nem lehet 1szerre több barátnak is küldeni ajándékot.Remélem a későbbiekben megoldják ezt -
Why #20435 Köszi a választ :) Mostmár megvan! -
Gólya #20434 persze, csak kicsit lassúbb lett - szerintem
posta-barátok-sorbarendezés név szerint-név előtt művelet kipipál-ajándékozásra katt és már küldheted is a kiválasztott ajándékot
egy gondom van vele...nem lehet egyszerre több barátot kijelölni, mert akkor az ajándékozási lehetőséget nem kapod meg, csak a törlést...de ha már a törlést megoldották, az ajándékot miért nem tudták?
vagy a jobb oldali szomszédlistában kiválasztod, kinek akarsz küldeni ajándékot és ugyanúgy eljutsz az ajándékozáshoz -
Why #20433 Hírtelen nem találom az ajándékozási lehetőséget. Megvan még? -
#20432 Nekem még mindíg hiányzik hozzá 7000 pont,de én meg úgy látom,semmi értelme tartogatni a csillagokat,ezért is váltottam ki.Amúgy sincsenek túl értelmes dolgok a fán és arra várni,hogy valami talán lesz,hát nem tudom.
Valamikor belinkeltem,hogy milyen változások várhatóak idén,de azokból kb. 5% ha megvalósult.De dizájn dolgokat csak eröltetik,hogy minél lassabb legyen a játék és minél több erőforrást felzabáljon.Nálam az utóbbi időben nagyon leterheli a gépet,ha folyamatosan nyitva a játék,ezért már inkább aratás/vetés után kilépek:( -
ACE #20431 Nekem abban nem vonz semmi hogy ennyi csillagot elcsesszek. Répás almást már tudok gyártani, most már csak az alapanyag ami lassan jön... -
#20430 Lekvárfőző mániára:) Kell a +25% mesterségpont:) -
ACE #20429 Lekvárosra? -
#20428 Nekem 111 van:) Pont most költöttem el 350-et a lekvárosra:) -
ACE #20427 Nektek hány csillagotok van? Nekem már majdnem 1000 db. de nem pazarolnám el semmire, és értelmes meg már nincs a fán. Arra várok hátha ki lehet bővíteni a bónuszos rekeszeket, és lehet gyémántot is sok csillagért... -
#20426 Készen lesz estére! És még almás -répás cuccot se kellett elpazarolnom! -
#20425 uj lett a kerek kerék, szebb, és + 1-el nött a pörgetés maximuma :) -
Why #20424 Én is várom az ajándékozásos,cserenapot,de nem tudom mikor lesz. -
#20423 Ez engem is érdekel mert muterral már kizsigerelnénk haver elhagyott farmját -
maffino #20422 Tudja valaki, hogy mikor lesz Ajándékozásra lehetőség? -
#20421 Aki eztetet mondja/állítja, az tényleg nem. -
#20420 Ezeréves csda végre 4-es szinten van a lekvárfőző. Most már magamnak állítom elő az almás répás cumot. Mos tmár valóban nincs semmi értéke a csp-nek számomra -
#20419 Pszt!Sokak szerint semmire nem mész a pénzzel. LOL -
#20418 Pedig ilyenkor halálra lehet keresni magadat szarral. Úgy elszáll az ára, hogy öröm nézni! -
Andrea770422 #20417 Van valakinek japánakác fája?