Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm...akkor én is gyakrabban ránézek - egyelõre csak azt tudtam írni, ami a hivataloson van

szép napot

szerintem sûrûbben van mint 7 óra , reggel is találtam és most is találtam 1 db-t
majd megfigyelem az idõintervallumot is
hát...azért vedd figyelembe, hogy most rövid idõ alatt rengeteg új dolgot hoztak be...
engem is kidob elég gyakran, de nem tud zavarni - visszamegyek úgyis😊
ma reggel a csatni nálam sem jelent meg, kicsit meglepõdtem, aztán jött a jól bevált frissítés😄

a nyereményjátékot nem "kell" csinálni😊 - egyébként nálam két vagy három helyen is fenn volt a keréken ma reggel - persze a szokásos 3-6-9-12 óránál😊 úgyhogy annyi esély erre is van, mint eddig az "értékesebb" keréknyereményekre

egyébként szerencsefa a városban is van 7 óránként...😊

áruljátok el, a virágkötészethez kapcsolódó két új rúna mégis hol van?
tételesen végignéztem a tölgyet - nincs😞

(virágkötészetem van, ha esetleg ehhez kapcsolódna)

Maximus4
Tegnap kiváltottam 4 szintet paszulyos rúnából.
Semmit sem tudtam kirakni a felhõsorra ráfrissítés vagy éppen ki-be lépkedés nélkül.
Ma reggel ettem töklekvárt,de az sem jelent meg,szintén rá kellet frissíteni,de miután ez megtörtént,rögtön kidobott.
Eddig is idegesítõ volt a felugró 500 millió ablak,de most ez a német nyelvû már kiborító.
A városban ez a nyereményjáték,arra buzdít,hogy vegyél pénzér sorsjegyet a nyereményekhez vagy pörgesd ki a keréken(na persze).

Nem tudom meddig hanyatlik még a játék 😞(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
természetgyogyász elérhetö !
ill van még utánna 2 runa

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

zmeor
MAxi 23 lettem Bahamán!

leszarom a konfigod...

egy kis olvasnivaló😊

még nem aktív, figyeljétek a hivatalos közleményeket!

majd lesz még😊
mondjuk nekem nem igazán tetszett, amennyit láttam belõle

jojo
Köszii akkor errõl is lekéstem 😞

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

most lehetett a titokólakból szerezni - jávor😊

jojo
Segitsen már valaki aaa CD lemez dolog az mi a termények közt?
Lesegetem a fórumot de eddig nem találtam meg!

tonyr
+ @gettobuxa
na igen én is kb igy fák + alap olak... bakker tényleg jobb lenne egy egyszerübb rendszer, mármint gördülékenyebb megoldás arat-s/ültetésre, de ez nem álom 😊

én mindig az xxl-es tyúknál kattintok félre, nem ám valami 48 órás ólnál 😄 <#violent><#boxer>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Én a fáknál a turbótrágyával vagyok így.Azt a pár darabot amit összeszedtem feladatok teljesítésével,már el is kattintgattam,persze véletlenül.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
én meg kapcsolot szeretnék, hogy a szupertápot NE adhassak az állatoknak... ne legyen ott a táp ill a viz mellett !!! mm-el mellékattintok már adja is, és persze nem is mindig ugyanoda adja ki a kezelöfelületet és véletlenül mindig valamely állatomnak adok az értékes szupertápbol...

nekem attól vannak kiütéseim, hogy ha belépek egy farmra, nem tudom csinálni, amit akarok, mert vagy az ajándékokról kapok százszor értesítést vagy mindenképpen híreket akarnak olvastatni velem vagy bármi más...
miért nem lehet ezeket valahol a játékterületen kívül megoldani? ja vagy akkor nincs melléketty és kevesebb pénz jut?
aki akar, úgyis áldoz rá pénzt, aki meg nem, az késõbb sem fog, mert inkább abbahagyja a játékot, minthogy ezekkel a vackokkal idegesítse magát
de ezt hiába írták már le milliószor nekik...
ez a locsolás is...jó, ha a növényeket kell locsolni, de az állatoknál?
komolyan, mintha a fejlesztõknek csak ki lenne adva utasításba, hogy ezt csináld meg és pont
majd a sok hülye játékos teszteli, káromkodik és jól ki lehet tiltani õket😊

Maximus4
Ha már itt tartunk,a fantasyrama-ban pont ma javították ki ezt a funkciót.Eddig aratáskor az alul lévõ növényeknél az egekbe volt a gomb.De most már mindenhol szorosan mellette van és tökéletesen lehet aratni.És ugye ez is BP: játék.
Komolyan nem értem ezeket,mintha valami tender lenne kiírva,hogy muszáj x idõn belül valami 'fejlesztést' csinálniuk,különben....

Nem értem mit kínlódnak ezzel az arat/vetõ felülettel. Van a BP-nek egy másik játéka a Zoomumba, abban tökéletesen meg van ez oldva.

Kör alakban vannak elhelyezve a gombok, és jó nagy a kattintható felületük. Teljesen kényelmes a kezelése.
Itt meg huzigálni kell össze-vissza az egeret, meg figyelni nehogy félre kattints, már ha sikerül eltalálni azt a bolhafingnyi területet ami kattintható.
Hu ezek a változtatások! Nem jönnek be. <#ijedt>
Ez a nagy kocka rákkatintás után csúnya kitakar sok részt.

Ready Player One

tonyr
hátha valakinek müködik ez a kod:
FA1S-H6UC-Y56K-L5UW

Jó reggelt
gránátalmafát szeretnék cserenapon
ha van valakinek felesleges és elcserélné
elõre is köszönet
Best
az én piacomon 8000-be kerül egy darab, és nincs is összesen annyi, hogy a 600 teljesítendõt leszállítsam, szóval felejtõs...

itatás: ha úgy forgatod, hogy a vizes vályú látszódjon, akkor létszik, hogy kék lesz, de én is leellenõrzöm utána 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
szerintem is jo, csak kéne effekt hogy lássam tényleg ad az adott állatnak 😊

jojo
A locsolás változtatása tök jo!

tonyr
huu dejooo hogy a ritkább cumokbol kell beadni, persze 3. szint... gránátalmája mindenkinek van 😄

tonyr
uj gazdaköri 😊

Maximus4
Arathatok akárhonnan,ez akkor is egy katasztrófa!Legalább kétszer annyi ideig tartott,mire leszedtem a fáimat.Megcsinálhatnák,hogy választható legyen ki melyiket akarja használni.

grebber
Hála isten a sok eltunyult elkényelmesedett usernek akik nem képesek tyúkot tenyészteni szinte a nulláról már 1 millát szedtem össze tyúkokkal. Ezúton is köszönöm nekik!

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm a tippet.. Így valóban elviselhetõbb.. Eddig lentrõl-felfelé arattam, de most már úgy néz ki, hogy így kell..
jobbról balra arass 1x1-et, úgy még elviselhetõ. de szívesen megismertetném a cipõm talpával, aki ezt kitalálta... <#violent><#boxer><#falbav>

Szerintem is nagyon rossz lett az új aratási mód.. Fõleg a kézi 1x1 aratásnál..
Lehet, hogy ezzel akarják elérni azt, hogy az emberek ne 1x1-ezzenek vagy ha már azt teszik, akkor szenvedjenek, ha már nem vesznek aratógépet?! Mindenesetre hülyeség volt ezt bevezetni, ja..
Maximus4
Minden rosszindulat nélkül mondom,unalmukba már nem tudnak mit kitalálni.Ezek a full fölösleges dolgok😞

Én sem tudom felfogni hogy ezeknek a változtatásoknak mi értelme van...

steam, origin: ACE_hun

grebber
Ez aztán kellett.Valami ocsmány szar lett az új learatás ikon vagy hogy is mondjam mi ez.
Ennyi erõvel az egész oldalt beteritõ ikont is adhattak volna neki!

mit sikerült kiköltened? én most vettem 4 ólat, remélem 2 borz és 2 medve lesz 😄

grebber
Inkább ne adtak volna ilyen csemetéket rakás szar mint szokott lenni <#boxer>

jön az majd - a freemailesre nálam is csak ma délelõttre érkezett meg, pedig tegnap elküldtem a kódot

esetleg próbáld meg újra beírni a kódot és frissíteni utána - hitesnél így sikerült (õ is tegnap küldte a kódot és ma reggel még nem kapott bónuszt - a hivataloson írták, hogy érdemes így megpróbálni)

a spamek között nézted? most jut eszembe, hogy nekem is oda sorolta be😊

nem verseny ez😊

titokzatos csemetébõl lehet

grebber
LOL nem is kellett annyi pénzt az hittem a szilaj bikából is majd 3 kell de nem így már feljutottam.

Elsõ 3 sort meg is töltöttem fosokkal + 1 kollekciót kiraktam a másik nincs meg 1 hiányzik a 3. meg nem éri meg .

g1397k
736000 TP + a sallangok... Valakinek biztos sikerül. Rengeteg lóvé kell hozzá.

grebber
És? Itt is olyan vagyok mint a való életben amire nem visz rá a kényszer azt nem veszem meg!

700.000csp? Ne viccelj már. Én két és fél hónapja játszom de több cspm van.
És nincs csak ez az egy farmom.

Maximus4
Azért nagyon ne éld bele magad,mert szabadon csak 3 sort tudsz kirakni,illetve ha veszel továbbiakat FA-ért.A túlnyomó része a paszulynak a tematikus sorokból áll,tehát az eventek alatt megszerzett cuccoknak van fenntartva.

grebber
Az új eventbe a gránátalmát honnan lehet beszerezni vagy hányas szinttõl? Mert érdekes sehol nemtudok venni olyan fát ,de azt sem jelzi hogy számomra nem elérhetõ.

grebber
Na végre egy jó hír ,hogy az eleddig szemétnek hitt díszeknek is lesz értelme!Már csak fel kéne jutni de vagy 2 év vagy pedig 700.000CSP választ el tõle!

Maximus4
Valahogy úgy.

grebber
Tehát jól értelmezen a felhökre akármilyen szar 0 tulajdonsággal rendelkezõ cuccot kirakhatok és már jár az adott dolog pl 30 óránként 4100TP?

SHADOWEYES7
ahol freemail-es címem van oda nem jött meg az ajándék kód :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.