Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönet😊)
ja, gondoltam valami ilyesmi ,de azért néha mehetne simán is😊)
most sikerült belépni,de a kész ólakat nem lehet leszedni
na majd késõbb....
egy csomó változás van, talán azért...

szia
szétnézek a farmokon, lehet hogy van felesleges
és cserenapon küldök Neked ha szeretnél
Best
szép napot
momentán nem lehet belépni a farmra
jelszó uát egy szép nagy fehér képernyõ sok-sokk betû és számtenger látható
másnál ilyesmi probléma???
tonyr
köszi akkor nekem nem lesz 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Titokzatos tenyészet, titokzatos ólak

A Jávorszarvas színpad a 12. szinttõl érhetõ el

Amit nyújt: 24 óránként 140TP valamint 1 db Sláger.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
sláger-t honnan lehet szerezni ? van a szarvasnak is fejlesztése ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

itt van pár újdonság locsolásról, új fákról teliholdról...

az egy éjszakai hosszú érésûvel megvan

Maximus4
Ez elég szomorú.Nem baj,a növények már úgy is megvannak,de még kell 75 koszorú a végéhez.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Kivételesen azért lesz kettõ napos a rendezvény, mert egy növény termelõs event közben kerül most megrendezésre - ezáltal nehezebb a feladatunk, és több idõt kaptunk így rá. Ismétlem: a 48 órás idõtartam kivétel! Nem ez lesz az általános gyakorlat a jövõben."

The full moon event is starting tomorrow, August 2nd at 15:00 CEST and it will last 48 HOURS!

Na volt annyi eszük hogy felemelték 48 órára a halovént. 😊

BuriP
Detto. Egy pedig volt a városban. Kíváncsi vagyok hány sorsjegy lesz 31 fából!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Rudee
Nekem is dobott vagy 4 sorsjegyet egymás után. Azzal mire megyek?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sziasztok, tudja valaki, hogy mi lesz a sportevent második és a többi részében? Kerestem a hivatalosban, de nem látom sehol.
A szerencsefát könnyen észreveszed ha a jobboldalon lévõ épületre kattintasz ahol az ajándékot is tudod küldeni. Szinte világít 😊
én 30 szerencsefát pörgettem a keréken <#beka3>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

no megvan a borz is😊

zmeor
nekem volt 3 sorsjegy, 1 TP és 1 CSP

leszarom a konfigod...

Rudee
Nekem CSP fa volt eddig mind.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kill3r21
nah ezek vajon mit fognak adni???? 😄
grebber
O hogy rohadna meg ez a szar szépen elkurtam raklap csillagot.

Látom a fán lehet új paszúj szinteket venni. Beváltok 3-at. Erre csak 1 sort kapok és az is csak azt ami ami az elsõ megvett sor-ért járna tehát 5 bájital 30 óránként.
A többi amit vettem az akkor soha nem is lesz aktiv/elérhetõ? Mert a 2. 10 zsák sót a 3. amit vettem az meg 10 zselécukrot ad 30 oránként.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Kiteheted a kergére vagy a paszulyra.9 óra 30 percenként ad 199 TP-t.

kill3r21
srácok nekem az eventen, 3. körbe adott olyan hogy hibás rajt 1x
az mi a fene?
nekem 3 órája nem tölti be a játékot. kiírja, hogy kész, és azt a nyomorék hátteret látom, amit töltés közben

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Ha rendelsz fát vagy az eventhez kapcsolódó cuccot a gazdaboltba,akkor kapsz mellé fát is.

kill3r21
Srácok, a nyári nyereményjáték leirása azt irja hogy venni is lehet a szerencsefát, de kérdezem én hol? 😄
na most megyek a sarokba térdepelni😞
azt hittem, teljesen új helye van...
köszi

Maximus4
A bal oldali ágon zselécukor emblémája van.Megnyitod és ott tudsz lapozni a mesterségek között.

nincs😞
merre kellene lennie? nálad megvan?

Maximus4
Egy kis emlékeztetõ,mi vár ránk még idén.

Maximus4
Tessék.
A lényege,hogy 3 féle cuccot kell belerakni.

SHADOWEYES7
A természetgyógyászatban a luxus gyümölcsmixer mûködését tudja valaki?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Megtaláltad már?

hát a frissítgetésektõl nem lesz több fa😊

Maximus4
Agyrákot kapok már ettõl flashtõl.Sokszor frissítgetem a játékot a fák miatt,de rengetegszter összeomlik 😞

volt már a bank tetején, a malom elõtt, lépcsõkön, a mûhely elõtt...szóval nagyon kell figyelni

zmeor
nekem lett egy sorsjegy

leszarom a konfigod...

Maximus4
Csináltam egy képet,hátha segít valakinek,hogy nekem eddig hol voltak a fák.

SHADOWEYES7
én is négyet kaptam

azóta semmi...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Én 4 óra alatt kaptam 4-et,de azóta egyet se.

SHADOWEYES7
Alig találtam meg.<#wow3>

Maximus4
Elvileg igen.

SHADOWEYES7
Ezt a szerencsefát mindenki megkapja?

Maximus4
Eddigi tapasztalat a fákról: ahogy megérik (1 óra) és leszedem,pár perc és megjelenik a következõ a városban.Most tettem le a harmadikat.

de jó
hátha összejön valami😊)
na most találtam egyet😊
pedig frissítgetek, ki-belépek, mert máshol is járok
na akkor kicsit jobban figyelek😊

azt nem hiszem
az összes kis farmon is ad nem csak azon amit rendesen mûvelek
Indul a nagy sport ünnep
protkós vagy😄 - nálam olyan kilenctõl még nem volt😞

most is volt
úgy tûnik óránként található