23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4

• Why
    13.óráról kezdődik az event? :)
  • Maximus4
    Event növénye:

Fehér hunyor
    Érésidő: 6 óra
    Ültethető: Főfarm, Szédült szántó

6500 db kell az egyéni részéhez.
    Felröppenőből,pedig 450 db.
  • grebber
    2-től lesz a mikulás event?
  • ACE
    Én az Easy-hide-IP-t használom Virtualbox-al.
  • gettobuxa
    szeva

melyik a tuti most? a hide my ip jó, ami a menüben van? már rég csináltam, de úgy néz ki, h 7végén lesz egy kis időm, jó lenne meggazdagodni :) volt még vmi proxis szarság, nekem az nem jött be
  • tonyr #20530
    okés köszi, még jo hogy vettem csomo lápit :)
  • Maximus4
    Passz.Pletykálnak a rénszarvasról is.Azt tudom,hogy holnap kezdődik a mikulás event:(
    Még jó,hogy leraktam egy csomó ólat.
  • tonyr #20528
    fogynak keményen a lápi poc -ok... csak nem a haltenyésztés lesz a következö ?
    face-en a halas kérdésen kivül nem találtam semmit, valaki tud valamit még ?
  • ACE
    Én kb. 2000 farmaranyat szerváltam ingyen farmarany szerzéssel, szóval ezt a kijelentésedet cáfolnám...
  • Andrea770422
    Maxi az enyémet is írd már át kérlek! ( 81 és 21) köszi! Ha valaki tud sapkát küldeni nekem megköszönném!
  • gettobuxa
    ja, nem... 83 vagyok, márt átírtad :) bocs, törölheted a hszt...
  • gettobuxa
    hopp, a gyerek egyelőre az escape-t és a 0-t éri el :)
    maxi már én is szintet léptem, írj át 84-re! köszi
  • gettobuxa
    nekem is megle0tt, hála nneked!
    köszi!0
  • Andrea770422
    Sajnos nekem nem lesz meg a sapka :( Ha valaki tudna küldeni az jó lenne!
  • Gólya #20521
    ma reggel kész lett az event, ráadásul a szintlépés is megvan :)
    sastáp bekeverve, csak helyet kellene szorítanom a fészeknek :)
  • Maximus4
    Ja,akkor nem szóltam:)
  • gettobuxa
    növényekre nem gyúrok, csak a TP-s re, a másik helyett hosszúkat ültetek (16-18 órás)
  • Maximus4
    A növényeid megvannak már a sapka nincs?Én most így állok,holnap kész is leszek.
  • grebber
    Venni titokzatos csemetéket aha majd ha fagy. Ingyen FA szerzés is nagy kamu arra jók hogy az email fiokomból napo 200 spamet kell törölgetnem és nem adnak semmit.Szóval csemeték soha nem lesznekm nekem!

Minden evenetem maxon van kivéve az ilyen felshősoros h meg zászlos hülyeséget ami nem éri meg.De attól még nem lesz csemetére FAnyam!
  • gettobuxa
    nekem a sas az egyetlen, ami nincs meg, úgyhogy hajtok rá keményen, sztem meg is lesz. már csak 18 órásakat ültetek, locsolva, stb, az utolsó 200 sapka sztem simán meg lesz. tápot meg simán megéri venni, én sose keverek, csak szupertápot...

ha lennének különleges fáid (pl csinálnád az eventeket maxra, vagy pörgetnél, vagy vennél titokzatos csemetéket) csere eventkor már szerezhettél volna pl sastáphoz szükséges fát is... ez már csak ilyen ördögi kör, lehetőség szerint mindig mindent maxra kell csinálni :)
  • grebber
    Biztos hogy nem költök pénzt ilyenre mindent magamnak temelek!Ha nincs nincs eddig is megvoltam sas nélkül!
  • Maximus4
    Ilyenkor jön jókor,hogy az embernek van pénze,tápra vagy ami ahhoz kell.
  • grebber
    Ez a sasfészek hatalmas hogy így adják az eventbe aztán nincs is olyan fám ami adná neki a tápot.
  • Maximus4
    Én benne vagyok.Naponta úgy is csak egy embernek küldök ajándékot:)
    De értelem szerűen gondolom eventkor az aktuális kell?
  • SHADOWEYES7
    ha gondolod minden nap küldök! nekem barkács cucc jöhet :)
  • Maximus4
    Sosem késő,köszönöm:)
    Most várok pár száz felröppenő cukorra mire neki tudok kezdeni a csatninak :D
  • SHADOWEYES7
    küldtem ha még nem volt késő :)
  • tonyr #20508
    küldeni szeretnék, de nem tudok belépni... nemértem.. 100%-on áll a töltés és nem lép tovább :(
  • Maximus4
    Srácok!

Valaki meg tudna dobni 2 darab zselécukorral? :D
    Elértem végre a 4-es szintet a lekvárfőzőbe,de nem tudom megcsinálni a hozzá tartozó feladatsort,és nem akarok várni a következő aratásig :D
  • Alien69
    THX
  • SHADOWEYES7
  • ACE
    Magyar ingyen farmaranyszerzésnél sima regisztrációra ad 10 Farmaranyat, siessetek.
  • Gólya #20503
    amint látod, alvó kiskutya - vagy gólya...melyiket szeretnéd? :D
  • gettobuxa
    én is az akarok lenni :D
  • Gólya #20501
    mennyiben fontos ez?
  • gettobuxa
    te diák vagy, vagy munkakereső, vagy otthon ülő anya 2 bébiszitterrel?
  • gettobuxa
    baszki ha nem mondod, komolyan észre nem veszem... pedig jó ajándékokat ad :)
  • BuriP
    Itt a tél! A főfarmon behavazott, az adventi kalendáriumot a trágyadomb mellé felállították (gusztusos! XD)
  • grebber
    19000 DB nem olyan vészes.
    Ha mindent leszedsz és 1x1-es ültetsz almás répással akkor 1 aratás ha jól emlékszem valami 2100db.
    Szóval 4 napa alatt lazán meglehet a 20000db is.
    Aratógéppel meg jóval hamarabb de hát nekem az sosincs mert FA az már ezer éve nincs :(