Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, akkor nem is próbálom megszerezni se..
Maximus4
Ha nincs meg az összes darabja,akkor teljesen fölösleges a felhõsor.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
A növényt leszarom én nekem csak az aranyérmek kellenek az többet és értelmesebbet ad mint a paszuly!

Next PC upgrade: 2022

Szerintetek, ha az 1. körben nem sikerült megszereznem a "Gyõzelmi fotót", akkor érdemes most megszerezni a felhõsort? Esetleg már felesleges, mivel az az egy kitehetõ tárgy nincs meg nekem, ezáltal nem is tudnám teljes mértékben kihasználni a feldõsort..
Ezt is olyan ügyesen megcsinálták, hogy most ezt a buzi ablak áttûnést egyáltalán nem lehet kikapcsolni...

steam, origin: ACE_hun

18.000 növény kell. Mindehhez szépen kiszúrták a szemünket kemény 5 db kezdõ csomaggal. Ez legalább +1 kört jelent. Lassan tényleg 1x1ezni kell egész napos gépnél üléskor is, hogy teljesíthetõ legyen egy event.
Maximus4
Elvileg 30 perc múlva.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Maxi ez ma indul?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Event 3. rész!

17 000 menta
300 000 értékû zöldség
825 érem (felröppenõ)

Zöldség:

Saláta
Répa
Kukorica
Zeller
Burgonya
Uborka
Rebarbara
Paradicsom
Káposzta
Gomba
Tök
Retek
Spárga
Rókagomba
Karalábé
Hagyma
Brokkoli
Fokhagyma
Vöröskáposzta
Spenót
Articsóka
Póréhagyma
Karfiol

Maximus4
Elõszedtem a tesztoldalt a régi kinézettel,kíváncsi vagyok,hogy mûködik.

jaja...ha valaki panaszkodik, egybõl elõveszik a sablon szöveget: frissíts, lépj ki-be, törölj, válts böngészõt....de ez már annyira unalmas
ja még mellé jön, hogy régebbi böngészõ, régebbi flash...hát fel se engedi tenni...nehogy már hátrafelé menjünk, mint a rák, mert nem képesek egy normális fejlesztõcsapatot összehozni - vagy esetleg nem is szólnak nekik, hogy gubanc van?
egyáltalán vajon a fejlesztõk tesztelik amit csinálnak? vagy csak megkapják a feladatot, hogy ezt így és így csináld meg és add ide de azonnal?
szerintem ha tesztelnének, nem lenne ennyi baromság egy-egy újítás után...

Maximus4
Valami baromira nem stimmel a játékkal az biztos.Múltkor már írtam,hogy rengetegszer összeomlik a flash.4-5 ablak van folyamatosan nyitva nálam és egy idõ után belassul minden.Pár napja gondoltam egyet és bezártam a farmot és csak akkor léptem be ha aratni kellett.Azóta se a flashel nincs bajom se lassulást nem tapasztaltam,szóval szét kellene nézniük a házuk táján,de erre esély sincs😞

most jutott eszembe...hivataloson panaszolta valaki, hogy nem tud locsolni a szigeten - víz van, tehát elvileg menni kéne a dolognak...
modi válasza: a fõfarmodon töltsd fel a víztartályt, hogy tudj a bahamán locsolni...<#merges2> - ez most volt a hét végén, szerintem megviselte a meleg kissé a modikat is<#nevetes1>

dejóóóóóóóóó<#wow3>

ja és nem kérek más vizuális hatást - különösebb gond nélkül mûködõ játékot kérnék, ha nem túl nagy igény

a sorsjegyeimet nem tudom, hanyadik napja nem tudom feltenni, mert szétesik az egész, lefagyasztja a farmot - tele van a hivatalos vele, de konkrétan tojnak rá

Maximus4
Ráviszed az egeret bármire és felvillan vagy mit csinál😊

errõl a vizuális hatásról olvastam, de nem látom...kellene egyáltalán valamit látni, vagy csak szívattak?

Maximus4
Na errõl nekem is van egy sztorim!A kisebbik farmon van egy szomszédom,aki már hosszú ideje csak barkácsot küld,de minden nap rendszeresen.Írtam neki kb. 1 hónapja,ha nem gond ezentúl zselécukrot kérek.Válasz nem jött,de ha hiszed ha nem,azóta mindent küldött már,de cukrot azt nem😊
Azóta ignoráltam,nem küldök neki semmit😛

Maximus4
Én is csak azért néztem meg,mert kíváncsi voltam milyen és mennyire használható,de elég is volt belõle😛
De a legfontosabb újítás,hogy ha ráviszed az egeret valamire,akkor más a vizuális hatás mint eddig😄

múltkorában kapok egy levelet egyik szomszédtól...
"Kezd fogyóba lenni a cukrom, úgy hogy ma küldök utoljára"
kérdésem erre: "komolyan gondoltad, hogy a napi ajándék a pajtakészletedbõl megy?"
válasza erre csak annyi volt, hogy vagy három hétig nem küldött semmit😛

aztán most újra rákérdeztem, mire: "Én még nagyon kezdõ vagyok."

kedves szomszéd 76. szinten van - mint kezdõ...😛

én be se nézek - mióta újítgatnak, nyeklik-csuklik az egész játék😞
úgy kellett ez a chat is, mint sántának a púp...nekem legalábbis nagyon nem hiányzik, amit meg akartam beszélni a szomszédaimmal, baráti gazdákkal, eddig is megbeszéltem
bocs, de nagyon antiszoc. vagyok - fogjuk rá az idõjárásra😊

Maximus4
Van egy pár újítás:

- két új rúna a Bölcs tölgyön a Természetgyógyászok nagy örömére
- három új virágkötõ kézikönyvvel gyarapodik mesterségünk kínálata
- chat funkció

Egészen addig nézelõdtem a chat szobában,amíg meg nem láttam valakitõl az egyik 'kedvenc' szavamat: lécci. <#boxer><#gun>
Részemrõl ennyi volt a chatelés😄

Maximus a mili27-en 81es szintû vagyok 😊

Ready Player One

jUj ez nagyon DURVA 😄 Grat!

Ready Player One

Maximus4
Így már értem,köszi.

jojo
Javítva elõzõt 36+36Csillag 5 nap alatt , de a 28 már így is megvan....

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
Én újrakezdtem, ugyanis 120 Csillagot simán sose fogok összelapátolni 5 nap alatt, de már a 90 meg is van 😄
Mivel a lehetõség, hogy 35 FA aranyért újra kezdheted, nem került be az elvégzett feladatok közé, viszont az elgondolása az eventnek tetszik!.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Azoktól kérdezném akik befejezték az eventet,másnál sem került be az elintézett feladatok közé?

Csináld meg újra.

steam, origin: ACE_hun

grebber
Ez is kész.Még sok ilyen hurka eventet.

Köszi a videót, megprobáltam aszerint ,de teljesen mások nekem pl az ajánlatok is. Meg azon az IP s oldalon is talán a negyede van ami neked.. :S

Maximus4
Küldtem PM-et.

Szia. Igen azt néztem ami ott van leirva, probáltam is de be se töltött semmiilyen oldalt a firefox... Proci meg 100% on pörög.. Eleve valami trial verziós a ip hyder vagy mi a neve.. :S És full angol

Maximus4
Szia!

1: Azt termelj ami a piacon jobban megy.
2: Teljesen felesleges az ilyen kis érésû növényeket locsolni,annyival nem érik meg elõbb,hogy megérje locsolni.
3: A városba bemész a bankba és ott kell kiválasztani a 4. ikont,a többi le van írva a banner alatt.

Sziasztok! Csak ma kezdtem el gazdálkodni, így kérdeznék pár dolgot Tõletek 😊 Elõször is, mit éri meg legjobban termleni így az elején? Jelenleg minden területen búzát termelek.De a pénzem a víz vételével csak fogy folyamatosan 😞 Ja és mi ez az ingyen farmarany dolog?Hogy mûködik? Valaki le tudná írni nekem részletesen? Elõre is köszönöm szépen a válaszokat! 😊

Maximus4
A tegnapi napon a nyereményjáték elsõ sorsolása megtörtént.

A nyertesek listája hamarosan megjelenik a gazdaságokban a Hírek felületén, és a nyereményjáték ablakát megnyitva is.

A nyertesekkel a kapcsolatfelvétel e-mail útján történik meg, tájékoztatást kapnak nyereményükrõl és a további teendõikrõl.

tonyr
köszi szépen !!! bocsi csak nem léptem be tegnap ... 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

kill3r21
mikor lesz a nyeremény eredményhirdetés?
egyvalamit nem értek ezeknél az új, eventekbõl visszamaradt növényeknél...jó magas szintre teszik õket, viszont tp-t alig adnak - ez mire jó?
ráadásul idõben is rövidebbek, mint az eddigi magas szintûek...

már megy - viszont most kétnapos

SHADOWEYES7
a teliholdas éj ma vagy holnap kezdõdik srácok?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
A Babérlevél az event után is a játékban marad a következõ feltételekkel:
Érési idõ: 3 óra 30 perc
Amit ad: 27 TP
Szint: 95. szinttõl
Egy mag ára a boltban: 72 CSP
Ültethetõ: minden területen, kivétel a Bahama és a Kerge Kert

kill3r21
srácok aki lemaradt ez elõzõ eventröl és megmaradt a babérlevele, az elveszik?
grebber
Borsó miatt megint kell az 1x1-es terület 😞 Sosem lehet tõle szabadulni!

Maximus4
Sportevent 2. rész :
13.500 borsó
110 tyúk
75 nyúl
70 disznó
65 ló
15 tojás
10 szarvasgomba
7 lovaglóóra
1000 orchidea
2650 burgonya
127.500 csp értékben növények és gyümölcsök
63.500 csp értékben állatok

Maximus4
Boldog szülinapot tonyr!

harmada, többi meg tp és csp, szinte teljesen arányosan

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

kill3r21
nagyon mákos vagyok ma.....😄
kill3r21
OMFG 😊
grebber
Remélem holnap jó sok tojást kell majd beadni.Mert akkor megint megszedem magam pénzzel 😄