23542
-
#20576 Mindenki megörült?
Rám írnak farmon üzibe: Hogy hívnak? Nem válaszolok mert miért tenném olyannak akit nem is ismerek!
Jön tőle újabb már kb orditva Hogy hívnak! Írok neki ,hogy miért olyan fontos az.
Ekkor jött egy másik embertől is lehet ugyanaz csak a másik farmjáról Hogy hívnak és hány csillagom van!
-
Andrea770422 #20575 Köszi!
-
#20574 Talán azért nem találod,mert nem tudod mit ad :D
Amit nyújt: 99 TP és 2 × Méz -
Andrea770422 #20573 http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/17/29/21773075_1355142078.jpg
A bölcs tölgy alatti fáról lenne szó. -
Andrea770422 #20572 Sziasztok egyszer már régebben kérdeztem de senki nem válaszolt,van valakinek japánakác fája? A legutolsó titkos fánál vettem de nem látom sem a piacon sem a pajtámban mikor leszedem .Előre is köszi a segítséget!
-
Ancika24 #20571 nem ad tpt. MIERT? -
#20570 Csak akkor tudsz leszedni bármit is,ha éppen nem aktív a felhősor. -
Ancika24 #20569 Sziasztok a paszulynal hogy lehet leszedni?? -
#20568 Igen,az van odaírva. -
krisztajo #20567 Köszi szépen!
A tapasztalatpontnál az van odaírva, ami a következő szint eléréséhez kell?
Csak azért kérdem, mert eléggé nagy eltérések vannak.
Vannak olyan magasabb szintek, amikhez ha jól látom 200.000 tp kell aztán a következőhöz meg majdnem egy millió!
Ez iszonyúan aránytalan. Miért van így?
Bár úgy látom a 73-as szint felett eléggé elszabadul a helyzet.
Nagyon durva!
-
#20566 Tessék. -
krisztajo #20565 A Valdemár vidámparkja részben van, ami nem rég volt belinkelve.
De amúgy igazatok van, már rájöttem, hogy benéztem, régebbi az erről szóló hsz. csak én nem vettem észre.
Bocsi az oltogatásért, nem volt szándékos.
Igazából nem én játszom vele, csak megbíztak, hogy derítsem ki.
Azért köszi a segítséget. Csak még egy utolsó kérdés.
Arról van valami táblázat, hogy mennyi TP kell a szintlépésekhez és mi a hozzájuk járó név?
-
Gólya #20564 kizárt, hogy most elérhető - ki írta azt, hogy hiba miatt nem elérhető?
ja és melyik fórumon és mikor írtak ilyet? linkelnéd?
ha tényleg olvastad az ismertetőt, akkor azt is tudnod kell, hogy Valdemár csakis időszakosan érhető el - nem hiba miatt nem tudsz belépni, egyszerűen csak azért, mert most éppen nincs vidámpark
ezért kell folyamatosan figyelemmel kísérni a hivatalos közleményeket, plusz mellé a játékban a bal oldalon levő eventórát (ami Maxi is írt)
de ha nem hiszed, tölts le egy másik böngészőt - mondjuk egy chrome-ot vagy operát vagy bármit - és próbálkozz - ha sikerül mégis belépned a vidámparkba, megtennéd, hogy szólsz nekünk is?
-
#20563 A játékon belül ha rákattintasz bal oldalon az órára,akkor ott mindíg megjelenik,mi fut éppen,event,akciós cuccok stb.Ide tartozik a cirkusz is.De mivel most nincs ott,ezért tuti,hogy most nem tudsz belépni oda. -
krisztajo #20562 De igen olvastam. Viszont azt is írták fórumon, hogy elvileg most is elérhető.
Csak valami hiba van, és ezért nem látszik.
Azt írta a csapat, hogy már dolgoznak rajta és le is írták hogyan lehet belépni Explorer-el csak épp az a megoldás Firefoxnál nem működik.
Az hittem esetleg valakinek sikerült már megtalálni a megoldást Firefoxnál is.
-
Gólya #20561 ezek szerint mégsem olvastad el az ismertetőt:)
Valdemár csak alkalmanként van, ahogy ACE is írta -
ACE #20560 Ez azért van mert csak időszakosan jelenik meg, úgy ahogy bármilyen más event. -
krisztajo #20559 Már hogyne írtam volna, csak nem vetted észre.
Kifejtettem a 20553-as és 55-ös hsz-emben.
A gondom az hogy be sem tudok lépni, nem tudom elérni sehogy sem.
Erre keresnék megoldást.
-
#20558 Nem értem mi a problémád a vidámparkkal?Nem írtál semmi konkrét hibát. -
krisztajo #20557 Ok akkor megpróbálom, hátha sikerül úgy hogy rákattintok.
Köszi szépen!
A Vidámparkot viszont nagyon sajnálom, igazán bírtam.
Remélem, majd tud valaki segíteni.
-
Gólya #20556 hááát...én elég régen csináltam már, de ha emlékeim nem csalnak, ha bemész a mesterségek völgyébe és ott rákattintasz arra "gyárra", amit meg akarsz venni, nagy valószínűséggel továbbvisz lépésről-lépésre - talán meg kellene próbálni:)
foxihoz viszont nem tudok mit mondani - én chrome-ozok - talán majd benéz valaki, aki tud segíteni -
krisztajo #20555 Köszi, de ezeken már én is túl vagyok, csak épp egyikben sincs konkrét segítség.
A Mesterségek Ismertetőjében nincs ott a pontos SMS szám és hogy mit kell ennél a verziónál csinálni.
A Vidámparkban meg arról nem írnak semmit, hogyan lehet a hibát elhárítani a Firefox-nál.
Szóval előrébb nem kerültem semmivel, úgyhogy továbbra is help!
-
Gólya #20554 mesterségek ismertetője
Valdemár vidámparkja -
krisztajo #20553 Sziasztok! Két dologban kérnék segítséget, ha már kérdezték, akkor bocsi.
1. Hogyan lehet a Cirkuszba eljutni és játszani?
Próbáltam a játék fórumán megoldást találni, de nem sikerült (Firefox-al játszom).
2. Hogyan lehet a második mesterséget SMS-ben megvenni?
Arra már rátaláltam, hogy így is lehet, csak a részleteket nem sikerült meglelnem.
Előre is köszi!
-
#20552 Kész is az event ilyen pite jöhetne több is. -
gettobuxa #20551 ja, ok. hát annak se sok értelme van :) a végén a maradékot úgyis be szokták váltani tp-re -
#20550 A fagyöngyöt is be lehet adni: mikor előjön a kis ablak ahol beütheted mennyit akarsz betenni, felül váltani tudsz "növény" és "egyéb" közt, "egyéb"-nél a felröppenőt adhatod be. -
gettobuxa #20549 előzőt megcsináltad? sasfészek volt a végén -
gettobuxa #20548 nem a felröppenőt lehet beadni, hanem az ültetendő növényt. vagy valamit nagyon benéztem :) -
#20547 Valószínűleg aki nem csinálja az eventet rakja bele a felröppenő fagyöngyöt. -
gettobuxa #20546 jah, hát van ez így. én azt nem értem, hogy ki az, aki már a közösbe szórja az event növényt -
#20545 Nem tudom miért erőltetik a közös bedobálós dolgot eventeknél, mindig bukta úgy ahogy van! -
#20544 Én megoldottam.Váltottam operára és ott jó. -
Altair5 #20543 Nálam is ott van ez a hiba, egészen dél körül óta.. :/ -
#20542 Na az adventi naptárra gondolok magára az eventre! -
#20541 Erre már talált valaki megoldást?Már agybajt kapok tőle,hogy sehol sincs szöveg.Frissítek,törlök sütiket,de hiába:(
-
gettobuxa #20540 az ablak-nyitogatósra gondolsz? sztem jókat ad, rinyapina vagy
-
#20539 Valami félelmetesen gyenge cuccokat ad ez a mikulás event -
#20538 :DDDDDDddd -
Why #20537 Danke