Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Foxy0
vkinek kell:
mormota
mókusodú
jávorszarvas
?

grebber
Felhõsor nem hiszem hogy meglesz,mert nagyon a felröppenõkre gyúrtam és estére meg néha napközben nem ültettem mentát. De azért megpróbálom. 2 nap alatt még 9-et kéne aratnom belõle és meglenni!

Next PC upgrade: 2022

SHADOWEYES7
Végig néztem de sajnos csak a fõ farmon van ahol még várok a tökemelésre a paszulyon, hogy ki legyen a sor :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zmeor
elsõ részben a CSP-s beadósnál asszem valami vadszeder termesztéséért lehetett megkapni

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
szétnézek a farmokon hátha van...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zmeor
valakinek esetleg egy felesleges " Gyõzelmi fotó" kitehetõje van? Most lehetett megszerezni a sportevent alatt az elsõ körben. Csak az hiányzik....

hm?

leszarom a konfigod...

Gránátalmát keresek, sok mindent tudok érte adni!
biztos örül a supp, hogy a 81-es szintûek se vágják az alapokat 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

<#nevetes1>

lál, ott van 😄 meá kulpá

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tényleg,különben nem írnék nekik 😊

figyi: a szigetes cuccok között nézted? mert ott kell lennie...

tényleg nincs meg?
akkor írok én is nekik mindjárt, csak átfutok arra a farmra

lol, ezt írtam a suppnak: "xy felhasználó küldött nekem 1 gránátalmafát, amit nem kaptam meg. plz nézzetek utána"

erre kiírja, h minél részletesebb hibaleírást kérnek, min. 140 karaktert...
nabazz, bekopiztam nekik 3x ua-t 😄

basszus...tõlem eltûnt<#wow2>

feltétlen írj majd, hogy mi van...ha lenyúlták útközben az ufók, rájuk borítom az asztalt...ahogy a levelet írtam, utána rögtön ment is...rá egy percre írtam itt is...

szerintem nem kaptam meg.. majd holnap józanul még szétnézek, aztán írok a supportnak 😊

ettõl tartottam<#nevetes1>

egészségedre!

SHADOWEYES7
Köszönöm szépen!
Megkaptam, nem fejeltelek el. 😊

ment Lúdanyótól - ne küldj semmit😊

majd ha egyszer nagyon megszorulok, akkor szólok😊

SHADOWEYES7
Mezõgazdász70 farmra jöhet te meg írd meg nyugodtan hová küldjem amit kérsz 😊

hova kellene a tojáska? Mezõgazdászra?

a bagolyfát - amennyiben ez a hiv. neve - én nem látom a listán...<#nemtudom>

ha tojásból kikelõ, akkor tuti nem lehet cserélni, ajándékozni...

SHADOWEYES7
szerintem a bagolyfát nem engedi küldeni <#fejvakaras>

kill3r21
bájitalfám van cserére 3 db kb, bagolyfát keresek asszonyomnak, ha valaki bennevan irjon 😊
SHADOWEYES7
remélem hétvégén aktívabban tudunk cserélgetni mert most szinte senki nem reagál..<#wow3>

Foxy0
jó ez a csere nap
mindjárt cseéltem is borzot bagolyra jó vétel volt 😊

SHADOWEYES7
bájitalfát adok tojásért

borzot medvéért

pont most küldtem el😞
sajna nincs több

szia
gránátalmafát keresgélek
Neked esetleg akad 1 db amit cserélnél?
kösz
Best
most nem jelzi, ha így kapsz ajándékot - meg kell nézd a raktáradban
ha kell még valami visíts - akár "buxánénak" is😊
(mindenem nincs, de szétnézek...a gránátalma után nyomozok is egyet mindjárt😄)

köszi!

majd küldök pár töklekvárt, ha kell 😊

azt amúgy hol látom, hogy ki küldte? mert kaptam valamit, csak nem tudom, h kitõl (bár lehet én küldtem asszony farmjáról😊 )

hogy ezt a farmaranyfát miért nem lehet küldeni?

(tudom, persze akkor bevételkiesés lenne a BP-nál...)

buxára ment egy bájital és egy bagoly - nem kell semmi érte

bájitalfáért küldök õszi, ringló, xxl alma, xxl narancs fát

cukkinis almatortáért, vagy kenguru karámért cserébe keresek medveodút, gránátalmát és pisztáciát.
engem gránátalma fa érdekelne, cserébe ezek közül lehet választani kettõ (egyet-egyet)t: aranylevelû, ginko, õszibarack, ringló, magnólia, bájitalfa, tojásfa, citromfa, xxl alma, xxl narancs, xxl mangó, xxl kakaó, xxl sárkánycsümölcs

vagy borzot tudok adni medvéért, bagolyért

SHADOWEYES7
borzot cserélnék medvéért<#wave>

jah, de ha nincs már helyed a kergén, akkor inkább berakod paszulyba, és a helyükre kergén tudsz rakni mást, akkor így összeadva már több jön össze...

steam, origin: ACE_hun

viszont a bundás bocs-hiú hiúz-bölény-farkas kollekciót nálam nem hozza fel az ajándékozós lista😞

Gránátalma, pisztácia, maci barlang érdekelne!
Cserébe sok mindent tudok adni (kenguru karám, bájital fa, szülinapi juhakol, aranylevelû ... és még sok minden)
meg is van😊

nálam fent van az ajándékozásin - mindjárt megnézem, tényleg megy-e...

És a Borz vajon miért nem ajándékozható?

steam, origin: ACE_hun

nem ajándékozható/cserélhetõ - legalábbis a legutóbbi alkalommal nem volt az
ugyanígy a pisztáciafa, a borz, a farmaranyfa, az összes tojásból kikelõ akármi...

ezt tessék tanulmányozni - hasznos!

grebber
Sejtése van valakinek a következõ állat melyik lesz amibõl lesz fejlesztés?

Ló,méh,strucc? Mert akkor haverom nem használt farmjáról azokat küldöm át magamnak!

Next PC upgrade: 2022

Ifás
Ha megírjátok pontosan, hogy lehet cserélni én adnék két tojás fát két tej fáért.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

hali

cserenapon szeretnék 2 db gránátalmafát

ha van valakinek felesleges kérlek írja meg ,hogy mit kér érte
elõre is köszi
Best
Ifás
Én egy körben 711-et adok be.
12349DB-om hiányzik az 17,36 aratás de mivel utolsó körben 1422-öt tudok beadni így csak 16 egész valamennyi.
Ez olyan 53 óra az eventre van még 106 lazán meg lehet csinálni.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Nincs is értelme kirakni a mostani felhõt, 24 órára ad 3100TP-t. Simán kirakva meg majdnem 6000TP-t adnak összesen, ha rendszeresen letudja aratni az ember.

Egyébként megszerezni épp meglehet, mert cserenapon van esély a hiányzó darabok pótlására.