Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
leszarom a konfigod...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
hm?
leszarom a konfigod...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
akkor írok én is nekik mindjárt, csak átfutok arra a farmra
erre kiírja, h minél részletesebb hibaleírást kérnek, min. 140 karaktert...
nabazz, bekopiztam nekik 3x ua-t 😄
feltétlen írj majd, hogy mi van...ha lenyúlták útközben az ufók, rájuk borítom az asztalt...ahogy a levelet írtam, utána rögtön ment is...rá egy percre írtam itt is...
egészségedre!
Megkaptam, nem fejeltelek el. 😊
majd ha egyszer nagyon megszorulok, akkor szólok😊
ha tojásból kikelõ, akkor tuti nem lehet cserélni, ajándékozni...
borzot medvéért
sajna nincs több
gránátalmafát keresgélek
Neked esetleg akad 1 db amit cserélnél?
kösz
Best
ha kell még valami visíts - akár "buxánénak" is😊
(mindenem nincs, de szétnézek...a gránátalma után nyomozok is egyet mindjárt😄)
majd küldök pár töklekvárt, ha kell 😊
azt amúgy hol látom, hogy ki küldte? mert kaptam valamit, csak nem tudom, h kitõl (bár lehet én küldtem asszony farmjáról😊 )
(tudom, persze akkor bevételkiesés lenne a BP-nál...)
vagy borzot tudok adni medvéért, bagolyért
steam, origin: ACE_hun
Cserébe sok mindent tudok adni (kenguru karám, bájital fa, szülinapi juhakol, aranylevelû ... és még sok minden)
steam, origin: ACE_hun
ugyanígy a pisztáciafa, a borz, a farmaranyfa, az összes tojásból kikelõ akármi...
ezt tessék tanulmányozni - hasznos!
Ló,méh,strucc? Mert akkor haverom nem használt farmjáról azokat küldöm át magamnak!
Next PC upgrade: 2022
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
cserenapon szeretnék 2 db gránátalmafát
ha van valakinek felesleges kérlek írja meg ,hogy mit kér érte
elõre is köszi
Best
12349DB-om hiányzik az 17,36 aratás de mivel utolsó körben 1422-öt tudok beadni így csak 16 egész valamennyi.
Ez olyan 53 óra az eventre van még 106 lazán meg lehet csinálni.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Egyébként megszerezni épp meglehet, mert cserenapon van esély a hiányzó darabok pótlására.