23542
-
Gólya #20616 kérek egy főbelövős smileyt...van aki még mindig itt tart? -
#20615 AS:D?A:S_D:AS:D
Hivatalosból
"Sziasztok!
Ha jól értelmeztem varázsdóknak kellett volna felreppeni most aratáskor......learattam az event hivatalos kezdete után a tegnap elültetett málnát, illetve az erdőben lévő állataimat. Felreppenő=0
Megoldás????
Előre is köszike!" -
#20614 Amikor megláttam,hogy mi a nyeremény az event alatt,nem akartam hinni a szememnek:)
Kerestem,hátha van egy link,ami elvisz a további megnyerhető cuccokhoz,de nincs:)
Nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevesek.Ennél egy kicsit jobban is megeröltethették volna magukat az ünnepekre való tekintettel. -
Gólya #20613 nem...mindenképpen megkapod...tudom, mert most vettem:) -
#20612 Ja, és tegyük hozzá, hogy CSAK akkor ad kedvezményt, ha még SOHASE vásároltál. -
Gólya #20611 egyébként valami csodálatos...nagy hűhó semmiért
ennyit tuti nem melózok 14 nyamvadt csillagért
legalább egy felhősort dobtak volna hozzá :P -
Wootan #20610 Na a mai eventel elég sokan lyukra futottak. Legalábbis akik jól bevásároltak rénszarvasból, mert beetették őket fórumon, hogy az kell majd az eventhez. -
#20609 10% kedvezmény megrendeléskor
Csak a banki ajánlatokra vonatkozik, a gazdaraktárból történő vásárlásokra nem
A kód:XMAS
-
#20608 87 lettem -
gettobuxa #20607 megszokod egy hét alatt. viszont a kicsi cumi tényleg gáz -
#20606 Mostanában ezek a magyar ipről is elérehető sima reges FA-nyakat megadja. Multkor volt 10 most 16.Lehetne ilyen minden nap -
Gólya #20605 talán csak átmenetileg...
egyébként nézzétek meg az emaileteket (ahová a farmot regisztráltátok)
van egy kedvezményes, 50%-os farmarany-vásárlási lehetőség - mindenki egyéni kóddal tudja megrendelni
-
#20604 Milyen új térkép? XD (már kivették) -
#20603 Remek ez az új térkép -
#20602 jobb lett igaz, de nekem csak a bahamarás éri meg, a többi nem kell, a sima farmon a szintlépés már nemérdekes... -
np #20601 Pár héttel ez elöttig nem is néztem rá az új tanyaházra, de most már bőven meg éri be adni a termékeket.
Ma például 120.000 tp szedtem össze belőle, úgy hogy minden megrendelést nem is teljesítettem. -
#20600 dejo hogy az állatoknál a cumi ikon olyan kicsi lett hogy ha kicsit is takarva van az állat már nemlátni... -
#20599 Nem tudjuk megnézni.Amit lehet,a főoldalon van a jelszócsere.Ha megjegyeztetted az sg-vel a jelenlegit,akkor automatikusan kitölti a régi helyét és beírod az újat. -
gettobuxa #20598 de pl te vagy shadowpapa nem tudjátok megnézni az itteni jelszavamat? mert lehet, hogy a farmos is ez... fingom nincs egyébként, ha behalna a gépem, a mentett jelszavaim is elvesznének.... kb a 7 e-mail címemből 1-re tudom a jelszavam ((tyihehe, gyerek neve és szül. dátuma (segítségek)) -
#20597 3 ponttal kiegészítettem a menüt:
- eventek,események
- hivatalos közlemények
- változások,újítások -
#20596 Miután beléptél a játékba,kicseréled a linket erre: http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalBeta -
#20595 és ez hol van? -
#20594 Így néz ki a bétába:
-
#20593 Építőmester:
Játékelemek kihelyezése a menüből
Amikor erre a gombra kattintunk, akkor megnyílik előttünk a menünk, ahol kiválaszthatjuk, hogy ólat, fát vagy dekorációs elemet szeretnénk kihelyezni.
Ha kiválasztjuk az adott tárgyat, akkor a munkás az összes rendelkezésünkre álló darabot a legoptimálisabban helyezi el az üres területeken. Ha nem szeretnénk minden darabot kihelyezni belőle, akkor továbbra is kézzel, a menünkből kell a szükséges darabszámot kitennünk.
Tenyésztelepek kihelyezése
Minden üres mező optimális kitöltése tenyésztelepekkel
Termőföld-területek kihelyezése
Ha az alsó terület valamelyik ikonját választjuk:
Minden üres mezőt optimálisan (a legsűrűbben) kitöltünk az általunk választott nagyságú termőfölddel
Abban az esetben ha komfort termőtalajt választunk, kapunk egy tájékoztatást arról, hogy a terület kitöltésének mennyi lesz a CSP értéke.
Terület törlése
Segítségével eltávolíthatjuk az összes kihelyezett játékelemet az adott területről (beleértve az ólakat, termőterületeket, fákat stb.), ezek visszakerülnek a menünkbe.
Amennyiben az adott területen komfort termőtalaj található, kapunk egy megerősítő ablakot, hogy valóban szeretnénk-e ezeket törölni.
-
Gólya #20592 én is keresem, mint a meszes, de csak annyit sikerült megtudni, hogy ha le akarsz valamit bontani (1, azaz egy darabot) akkor is lebont mindent -
Gólya #20591 .....................................................
kész - padlót fogtam -
#20590 "harvestbeta"
ez egy kód, 48 óra épitőmestert ad, az mi a fene? :D -
#20589 Ezt nézd meg!Pontosan példázza azt,amiről beszéltünk,szomorú :(
Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alatta. -
Gólya #20588 hagy edződjön az a gyerek az életre... -
#20587 Főleg,hogy már vannak olyan programok,amik használatához nem kell atomfizikus végzettség,le lehet tiltani bizonyos oldalak látogatását,de sokan lusták még erre is. -
Gólya #20586 így van
mieink is nyomták már ezerrel - főleg a fiúk - óvodás korban...de nem is ez a gond (apjuk viszont ott ült a hátuk mögött és sasolt ezerrel, hogy mit csinálnak), hanem amit mondasz te is, hogy leteszik a gyereket, aztán "marad a gyerek, ha játszik" - alapon ott is hagyják
és akkor hallod-olvasod-látod, hogy kiscsajokat 10-11 éveseket behúznak a csőbe a neten - akkor bezzeg háborog a szülő, de egy épeszű internetes kultúrára megtanítani a gyereket, az olyan snassz:P -
#20585 Az én kis csajom is (5 és fél éves) már úgy tolja az online flash játékokat,hogy hajam égnek áll tőle,de csakis akkor ha én is ott vagyok.Máshogy ezt nem lehet,de sokan tojnak rá többek közt az előbb említett "kifogás" miatt is.
Na mindegy,ne bosszankodjunk,úgysem tudjuk megváltoztatni a világot,maximum a saját házunk táját:) -
Gólya #20584 még ha 8-10 éveseket engednének...de sokkal kisebbeket is - aztán csodálkoznak a történéseken -
#20583 Plusz odaengednek 8-10 éveseket a gépekhez mindenféle felügyelet nélkül,"addig is nyugton van a gyerek" címszóval,aztán csodálkoznak,hogy mik meg nem történnek a gyerekükkel.Elb@szódott ez a világ:( -
Gólya #20582 így van - értelmes farmozónak ez teljesen természetes...de ha benézel egy-egy fórumba, csak azt látod, milyen nagy a jóisten állatkertje - épp csak azt nem írják meg sokan, hogy a lakás melyik részében ülnek éppen...
mondjuk az is igaz, hogy az ilyeneknek szemet kiszúró betűkkel is lehet figyelmeztetéseket írni, azt se olvassa el (vagy fel se fogja) -
#20581 Részben így van.Tényleg sokkal jobban fejlődik a fantasy,mint a farm.Ott már olyan újításokat vezettek be,amiről a "nagytesónál" már ezer éve könyörögnek az emberek,például a gyorsaratás.A halloween event nem egy napos,hanem kettő,nem szarják hetente a feladatokat,havi 1 van kb.,stb.
Amúgy nem tudom,hogy miért kell ezen a farmlopáson ennyit tépelődni.Van kb. 1% esély arra,hogy valaki lenyúlja ha éppen kitalálja a jelszavát az embernek,de ahhoz minimum Uri Gellernek kell lenni.Aki jelszónak a gazdanevét adja meg,az meg is érdemli,ennyi. -
Gólya #20580 egyébként face-re valamelyik nap ezt írta valaki (nem tudom, mennyi valóságtartalma van, tehát ne engem szidjatok, ha mégsem így van:D )
"Sziasztok hoztam egy kis szösszenetet a forumbol!
Mekkora durva már, FantasyRamában belehet nézni a szomszédok kertjébe, remélem farmeramában is lesz egy ilyen funkció. Elég jó kis funkció, mert nem lehet semmihez sem nyúlni, de nem pusztán egy képet lehet látni, hanem mintha a saját kertemben lenne. Ötletes, bár kicsit vicces hogy az a játék jobban fejlődik sokszor mint ez. :/ Viszont ott nem kell grafikai újítás, itt igen, talán itt is lesznek érdekes dolgok majd.
Ott is elég sokan tartjuk veszélyesnek a dolgot kertlopás megnövekedő veszélye miatt. Itt még veszélyesebb lenne, mert sokkal több csábító dolog van a farmokon egy tolvaj számára, mint ott.
Főleg, mert a funkció úgy működik, hogy boldog-boldogtalan benézhet hozzád, aki a barátlistádon szerepel (azaz kb. 200 fő). Nincs mód megválogatni azok körét akik beléphetnek, nincs külön engedélyezés. Persze van lehetőség teljesen letiltani a bepillantást, de akkor akiket szívesen látnál nézelődőként azok se jutnak be.
Ja, és nem tudod kik néztek be hozzád, csak azt, hogy hányszor.
Slusszpoén, hogy akik nem tudják hogy van ilyen lehetőség (mert még nem értesültek róla) azoknál alapértelmezetten be van kapcsolva a betekintési lehetőség.
És a legviccesebb: programhiba miatt sokan, akik ki szeretnék kapcsolni a bejárási lehetőséget a kertjükbe, nem tudják, mert náluk a fejlesztési hibák miatt nem jelenik meg az erre szolgáló ikon."
-
Gólya #20579 egyszerű válasz: közöd? -
gettobuxa #20578 mi az ottani neved? mindjárt rád írok :) de tényleg, hány csillagod van? :D na ez mért lényeges, nem értem... mert a nevedet lehet azért kérdi, mert azt hiszi, hogy ismer :) nekem is most derült ki, hogy a sógorom felesége az egyik szomszédom. de a csillag? -