Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
szerintem megmarad termeszthetõ növényként a továbbiakban

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kill3r21
elbaxtam a lépést megmaradt egy csomo mentám, azzal most milesz? nem lehet eladni?
szia
nálam gond van vele,nem tudok ajándékot küldeni
a csere résznél áll
remélem holnap ismét mûködni fog
talán........
SHADOWEYES7
nektek megy a csere-bere még?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

csak egy felhõsort kapsz ezzel az eventtel
a paszulyra van külön feladat, azt csináld meg és akkor az ehhez hasonló eventhez tartozó elemeket ki tudod tenni rá
figyelj rá, hogy eventes felhõsort csak akkor tudsz aktiválni majd a paszulyon, ha minden elem megvan hozzá, ami az event alatt megszerezhetõ volt

jojo
Ha megvan, ha nincs, a paszulyon kapsz egy szintet és a belevaló elemeket szedted össze hozzá.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

kill3r21
srácok, ha meglesz a menta event és megkaposz a paszulj az mire lesz jo?
mert alapon van ilyen feladat amit még nem csintam végig, az kell hozzá majd?
jojo
Holnapra összeírok valamit. valami aktuálisat

jojo
~ Maximus4 !

Nem kéne azt a fararany szerzési ikont átfogalmazni?
Van sok része ami elavult illetve már más van, pl foxi poxi progi használata, deee virtuális pc rõl is hallottam nemrég valamit...
Sajna csak szófoszlányokat.. 😞

csarmy
Hali! Van valakinek egy felesleges jávorszarvas? Tudok adni érte mormotát 😊

biliard10
rendben köszi

Maximus4
Elküldtem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

biliard10
Farmnév:biliard10

Maximus4
Ha õszibarackfára gondolsz,írd le ide a farmneved,írok egy levelet,hogy föl tudjalak venni a listára és küldöm is.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

biliard10
Barack fát keresek ird le mit kérsz érte 25 szinten vagyok pm be keresetek

Maximus4
Igen?Mivel?

SHADOWEYES7
nem kell már megháláltad!

Maximus4
Isten vagy!Majd meghálálom ha tudom!

SHADOWEYES7
utólag javítottam 3 ment<#vigyor1>

Maximus4
Köszönöm szépen <#worship>

SHADOWEYES7
el is küldtem hármat :-)

SHADOWEYES7
akkor küldök<#eljen><#puszis><#wave><#integet2>

Maximus4
Az mindíg jól jön,3 ólam van csak borzból😞

SHADOWEYES7
srácok borzért cserélek ha van valami ami nekem nincs..

Maxi- Gólya nektek kell Borz mert oda ingyen is megy 😄

zmeor
akit nem érdekel a paszuly, vagy nem lesz meg minden kitehetõje az a Gyõzelmi fotó nevû kitehetõt cserélje el velem legyen kedves, mert nekem csak az hiányzik 😞(

leszarom a konfigod...

grebber
Zsír ez is meglett fullosan felröppenõk megvannak már reggelre a növények is meglesznek!

Next PC upgrade: 2022

jaa...hát igen, jár így néha az ember
azért is mondtam az eventvadászokat, mert sok helyrõl gyûlnek az infók
jó még a farmotor fórum is ebbõl a szempontból, a facen is vannak farmeramas csoportok - ott is bõszen kutakodnak😊
külföldi fórumokon is elég hamar vannak hírek - még a google fordítóval is ki lehet hámozni lényegesebb dolgokat

Jó hogy nincs vége, de mikor ennek az elsõje kezdõdött, pont elõtte ültettem árpát, oszt 1 nap el is ment 😞
de jó
egyrészt ott van, amit Maxi leírt róla, másrészt pl. ha nincs idõd (nem sok embernek van) 24 órában a gép elõtt ücsörögni, kifejezetten hasznos - mondjuk sztem nem érdemes az egész farmot ezzel telerakni, mert eventekkor nem igazán elõnyös😊

Maximus4
Egy 4-es kocka ad 4 termést és egyet ültetsz.Nyereség: 3db.
A komfort ad 4x3=12 és ültetsz 3-at.Nyereség: 9db.

kill3r21
tehát akkor nagyon nem is jó 😄
3 mag kell hozzá, 3x annyit terem, tehát majdnem ugyanott van mint a simánál nem?
Maximus4
Nem.

- a növény négyszer hosszabb ideig fejlõdik benne;
- aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
- az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
- a gazosodás a beéréstõl számított 48 óra múlva következik be;
- 3 vetõmag szükséges az ültetéshez.
- ára: 100 CSP korlátlan ideig használható kihelyezés után.

Ennek a termõföld-területnek a törlése VÉGLEGES, tehát jól fontoljátok meg a törlést, mert nem kerül vissza a menübe, újra meg kell vásárolnotok.

kill3r21
a komfort talajra csak egyszer lehet vetni?
Maximus4
Szerintem aki kõ keményen fizet bizonyos elõnyökért,azt nem érdekli,mert gondolom nem minimálbéren él.

egyszerûen azt nem értem, hogy a ténylegesen fizetõs játékosoknak mit adnak be, hogy még nem borították rájuk az asztalt?
mert ugye aki ingyenesként játszik, az tényleg fogadja el úgy, ahogy van, de ha egyszer fizet érte, akkor talán figyelembe vehetnék a panaszait - vagy ez túl nagy elvárás?

mondjuk én is csak morgok, aztán úgyis azzal játszom, amit tálalnak - de azért néha tényleg csinálhatnának valamit a szõrszálszámolgatáson kívül😊

Maximus4
Én már próbálok nem panaszkodni és nem törõdni a hibákkal.Szép csöndbe játszok és ennyi.Úgyis az lesz amit a BP. akar.

ja igen...ez az új betakarítási lepedõ sírba visz - pedig apuka azt mondja, nem egy nagy durranás megoldani azt a problémát, hogy "kevés szöveg - kis ablak, több szöveg - nagyobb ablak"
lehet be kéne protezsálnom a BP-hoz...<#fejvakaras><#nemtudom>

nálam a chrome megjegyezte az új beállítást - apukánál a foxi konkrétan letojja...minden belépésnél újra le kell tiltani animációt, hangot, zenét...
a chrome nem tudja kezelni a nyereményjátékos ablakot, a foxi kell, hogy be tudjam nevezni a sorsjegyeket...
........................
........................
.......................
és így tovább, az idõk végezetéig (vagy majdnem😄)

Maximus4
Én minden bevezetett újításnál ezt mondom,meg kellene tartani a régi dolgokat,hogy választható legyen.De nem tudom mit is várok,ha az az egyszerû dolog sem mûködik,hogy kikapcsolom a zenét a beállításokba és mégis mindíg szól.

fujj...ronda😞 - nekem nem tetszik
miért nem lehet választani, hogy maradjon a régi?

ja és a hibákat mégis mikor akarják javítani?
(féképernyõ-mértû buborékok fennragadása, chrome-hoz igazodás a többi böngészõvel egyidõben...meg ilyen kis apróságok)

Maximus4
Ja,és megint várható grafikai változás.

Maximus4
17-18. környékén lesz cukorünnep event.

ember...még ennek sincs vége<#wow2>

egyébként meg ajánlom az eventvadászok topicját és Jós Jónást a hivataloson (bármilyen nyelvûn)

Ezután az Event után, mikor jön a következõ?
egyébként nem feltétlenül a fák adnak több felröppenõt
nálam most már ugyanúgy van a farm jó ideje -sima szántó: csak föld, szédült: állatok és fák, tisztás: a maradék ólak +föld, sziget: ólak, fák, föld vegyesen
mondjuk az is igaz, hogy 1x1-ezek, de sztem a többi föld is ad közel annyit
nem tudom tp vagy mennyiségfüggõ, de érdemes esetleg bevetni egy kis tp vagy dbszámnövelõt is😊
megéri...

SHADOWEYES7
köszi 😊

meglesz az...ültess hosszú érésût, vizezd, trágyázd - meg mindjárt felveszlek a kisfarmokra
....mert nem bírsz szólni....

SHADOWEYES7
Nem lesznek meg az érmeim szerintem mert még 150 darab kellene és alig van már 28 óra körül a végéig.
Mindennel kész vagyok és ráadásul már telepakoltam minden földet magas pontszámú fával de ma is csak 70 darab jött fel. 😞

Foxy0
ment pm

csarmy
Hali! Ha nem gond a jávorszarvast elfogadnám <#nevetes1>