Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki úgy gondolja, hogy felröppenõ-hiánya lesz, most szóljon
Shadow neked nem kell - már ment egy kör😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a hireknél alul ajándékok áttekintése, látod kitöl kaptál, kijelölöd ajándék küldése gomb és viszonozhatod is azonnal.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
köszönöm szépen
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ez már nem megy amit oda írt valaki.
"Üdv Farmerek!
Igen jó hírem van a számotokra: az ajándékokról nem fogunk többet felugró ablakban értesítést kapni!"
Jó hír?Nem tudom ki mit gondol errõl,de erre miért volt szükség?Minden kutyaszarról jön felugró,de ami fontos lenne arról nem.
kérlek segíts (már megint tudatlan vagyok)
az utóbbi 2 napban nem jöttek meg a nekem küldött ajándékok
miért???
köszönet
Adjisten, Gazdák!
2012. augusztus 17-tõl 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep!
Az ünnephez méltóan a farmotok is különleges pompát ölt magára.
Ültessetek Ti is illatos sárkányfüvet, és gyûjtsétek össze a betakarításkor felröppenõ baklavát!
Ha teljesítitek a Gazdakörben a vadonatúj (és édes-ragadós) feladatsort, bonbonokat kaptok cserébe. Az összegyûjtött bonbonokat édes jutalmakra válthatjátok, amelyek örök emlékül ott díszítik majd a kerge kerteteket vagy az égig érõ paszuly új felhõjét.
Kezdõdjön a Cukorünnep… és az édes élet!
2012. augusztus 17-tõl 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep!
Ready Player One
1ébbként szebb lenne ha mind 2 helyen lenne új grafika <#felkialtas>#felkialtas>
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
nem a változás ellen vagyok (az magánügy, hogy valami tetszik vagy sem), de amíg hibás, addig kegyeskedjenek már azzal foglalkozni, utána lehet törni a buksit az újításokon
(az a szerencséjük, hogy már edzõdtem más játékon...nem nagyon lep meg, hogy a játékosok kérése smafu)
a szédült szántón látszik valóban a táp és a szupertáp
de legalább valamit változtatnak
persze nem a BP seggét nyalom mert elég keményen lehúzzzák az embereket akik áldoznak rá pénzügyileg...
a sima szántón nem látom a szupertáp/szupertrágya mennyiséget
és csak a sima szántón változott
nekem változatlanul nem tetszik
most annak örüljek, hogy a malom milyen szépen hastáncol?
bocs, ma ilyen napom van...
Csak amiatt nem tudom aktiválni a paszulyt és nekem kéne.
leszarom a konfigod...
pont a mostani eventes cuccokat számolgattam - nem ül az ember egész nap a gép elõtt, inkább kiteszem a felhõre, sokkal jobban járok vele