Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha valaki úgy gondolja, hogy felröppenõ-hiánya lesz, most szóljon

Shadow neked nem kell - már ment egy kör😊

SHADOWEYES7
event on

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
ajándékok:

a hireknél alul ajándékok áttekintése, látod kitöl kaptál, kijelölöd ajándék küldése gomb és viszonozhatod is azonnal.

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

7 sorsjegyfa nõtt ki csak felõlük <#lookaround>

Ready Player One

Na jó ez most nem jön össze 😊

Ready Player One

""

Ready Player One

Ready Player One

/forumkepek/2012_08/2012.08.17. 30/

Ready Player One

Na mit pörgettem ki ma ahogy hazaértem munkából 😄

Ready Player One

Maximus4
A felár,csak a FA vásárlásra vonatkozik.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
Bocsi, egy láma kérdés. Van ez a mostani akkcijó, (munkások féláron). Rá kattintok a vételre, ott a szokásos rendes árat, 4400-t ír. Viszont, 15 helyett 7-re írja ahol külön-külön lehet megvenni. Ez így rendben van? nem lenne jobb a 4400 feléért megvenni?<#idiota>

szia
köszönöm szépen
jojo
Simán jött az oldalról de meg y a géprõl is.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Az oldal nem elérhetõ.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
reggel a nielsennel jött 75FA a ghostolás után megint mehetek ujból annyiért 😊

jojo
Illetve az easy hide ip program szûz gépre 1x települ, azaz elõtte le kell ghostolni a gépet, és ha a 3 nap letelik, az elmentett ghostolt gépet visszatenni. Fél órás macera de 3 napig lehet aranyra vadászni.

jojo
Majdnem teljes egy írást hoztam össze, segítségnek, privátba ment a link

SHADOWEYES7
Akkor a felrõppenõk miatt érdemes hagyni a fákat meg a hosszú tenyészidejû növényeket az event kezdetéig!<#duma>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Nem,nem akarom,fõleg azért,mert fogalmam sincs,hogy mi változott rajta.

jojo
Nem akarod a farmarany szerzést frissíteni?
Ez már nem megy amit oda írt valaki.

a híreknél az ajándéklistán meg tudod nézni, kitõl és milyen ajándékot kaptál

Maximus4
Megtaláltam.

"Üdv Farmerek!

Igen jó hírem van a számotokra: az ajándékokról nem fogunk többet felugró ablakban értesítést kapni!"

Jó hír?Nem tudom ki mit gondol errõl,de erre miért volt szükség?Minden kutyaszarról jön felugró,de ami fontos lenne arról nem.

Maximus4
Tõlem hiába kérdezed,én sem tudok többet.

Maxi!
kérlek segíts (már megint tudatlan vagyok)
az utóbbi 2 napban nem jöttek meg a nekem küldött ajándékok
miért???

köszönet
Váratlan vendégek toppannak be a Cukorünnepen! Édesítsd meg az életüket, teljesítsd a legédesebb feladatsort a Gazdakörben, gyûjts bonbonokat és szerezz édes jutalmakat!

Adjisten, Gazdák!

2012. augusztus 17-tõl 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep!

Az ünnephez méltóan a farmotok is különleges pompát ölt magára.

Ültessetek Ti is illatos sárkányfüvet, és gyûjtsétek össze a betakarításkor felröppenõ baklavát!

Ha teljesítitek a Gazdakörben a vadonatúj (és édes-ragadós) feladatsort, bonbonokat kaptok cserébe. Az összegyûjtött bonbonokat édes jutalmakra válthatjátok, amelyek örök emlékül ott díszítik majd a kerge kerteteket vagy az égig érõ paszuly új felhõjét.

Kezdõdjön a Cukorünnep… és az édes élet!
Maximus4
Na,most már a turbómalom is elõfizetéses lett😞

2012. augusztus 17-tõl 24-ig rengeteg édesség vár az édesszájú gazdákra (és állataikra), hiszen itt a Cukorünnep!

Shevchenko
Szerintetek mi lesz a következõ tenyészállat, van valami hír róla?

FORZA MILAN!!!

Alapvetõ problémákkal nem foglalkoznak! Pedig azokat kellene megoldani elõször.Pl.: a piacra belépve ne kelljen már azt a tõltést jelzõ virágot néznem másodpercekig amikor vásárolok valamit.Nem mindig fordul elõ de idegesítõ.S ez csak 1 példa

Ready Player One

Igen.Ezt gondolom megkülönböztetésként készítették így,hogy még a leghülyébbek is lássák mi a fõfarm<#nyes>
1ébbként szebb lenne ha mind 2 helyen lenne új grafika <#felkialtas>

Ready Player One

Azért nem csak szupertrágyát adott<#beka3>

Ready Player One

Maximus4
Ebbe az új grafikába mi a ráció,hogy a csak a fõfarmon van és szédültön nincs?

zmeor
ennyire hiányzik a 10 szupertrágya? <#banplz><#banplz>

leszarom a konfigod...

Maximus a maxi farmomon a szintem 78. Köszi 😊

Ready Player One

De régen volt már ajándékkód <#rolleyes>

Ready Player One

jajj...most nézem, hogy van ám rózsaszín design is....ide egy fõbelövõs smileyt...<#wow3>

na ja, csak tudod, amit már ezerszer elmondott ezernyi ember...a hetek, hónapok óta fennálló kisebb-nagyobb hibákat fütyülnek javítani, pedig nagyrészük elég csekély beavatkozást igényelne - korántsem akkorát, mint mondjuk egy ilyen változás
nem a változás ellen vagyok (az magánügy, hogy valami tetszik vagy sem), de amíg hibás, addig kegyeskedjenek már azzal foglalkozni, utána lehet törni a buksit az újításokon

(az a szerencséjük, hogy már edzõdtem más játékon...nem nagyon lep meg, hogy a játékosok kérése smafu)

SHADOWEYES7
semmi gond ha ilyen napod van az velem is megesik

a szédült szántón látszik valóban a táp és a szupertáp
de legalább valamit változtatnak
persze nem a BP seggét nyalom mert elég keményen lehúzzzák az embereket akik áldoznak rá pénzügyileg...

<#confused>

a sima szántón nem látom a szupertáp/szupertrágya mennyiséget
és csak a sima szántón változott

nekem változatlanul nem tetszik
most annak örüljek, hogy a malom milyen szépen hastáncol?

bocs, ma ilyen napom van...

SHADOWEYES7
tök jó az új dizájn 😄

kill3r21
nekem nincs olyanom
zmeor
Kill3er és grebber, a Gyõzelmi fotót nem akarjátok nekem átküldeni vmiért cserébe?

Csak amiatt nem tudom aktiválni a paszulyt és nekem kéne.

leszarom a konfigod...

miért nem?
pont a mostani eventes cuccokat számolgattam - nem ül az ember egész nap a gép elõtt, inkább kiteszem a felhõre, sokkal jobban járok vele

grebber
Nekem meglett de nem éri meg rárakni a cuccokat.

Next PC upgrade: 2022

Foxy0
én el se kezdtem

kill3r21
pl én 😄
zmeor
nah van valaki akinek a felhõsor nem lett meg? vagy valamelyik része?

leszarom a konfigod...

SHADOWEYES7
Köszi! <#worship>

Foxy0
azért marad úgy mert vége az eventnek és ha csere ajánlatod van azt kedd 23:59 óráig visza vonhatod hogy meg maradjon az újabb ajánlat lehetõség meg amit ajánlottál

Foxy0
MAXI
kérlek javísd 75 sima farm bahama 16 lettem
kösy

SHADOWEYES7
nekem is ugyan az van