23542
-
gettobuxa #20656 Hali!
Mostantól gyógyelixírt küldjetek ajándékba. (kivéve aktuális ajándék esetén)
Köszi -
#20655 Keressenek sokáig.Ahhoz nem kell oda a moderátor,hogy azt hajtogassák bármilyen gond esetén,hogy töröld a sütiket,használj ilyen-olyan tisztító programot a gépedhez és egy ki-be lépés biztos megoldja a problémádat.Hozzáteszem (nem nyálverésből) anno,amikor még a hivataloson fórumoztam,az én javaslatomra hozták létre a moderátorok riasztása részt (persze az ihletet az sg adta :P).Utána azonnal írtak,hogy nem akarok-e moderátor lenni.Hát nem. -
#20654 Szerintem pedig arra törekedtek, hogy ne kelljen a karácsony alatt napi 18 órát evvel foglalkozni, legalábbis remélem ez motiválta őket, illetve MODERÁTOROKAT keresnek addig is. -
#20653 -
Gólya #20652 nevezzük ki ügyeletes Forgó-morgónak
(emlékszik esetleg valaki erre a reklámra? vagy csak én vagyok ilyen vén?) -
#20651 Kész és nagyon túlméreteztem a dobozokat még van 1300 szarvasom -
ACE #20650 Mert azt még a tenyésztés megkezdése előtt kell enni, ha már megy, akkor nem érvényesül a hatása. -
#20649 Há mert harcolok, nehogymár muter jobban csinálja meg mint én! -
#20648 Komolyan nem értelek baszki.Állandóan sírsz mindenért,hogy ilyen szar,meg olyan szar,aztán mégis minden lóf@szt megcsinálsz,mintha muszáj lenne. -
#20647 4. szint is megvan. Meg lesz ez de kurvára unom már -
#20646 Kész lettem az eventtel,ez egy vicc,hogy van még hátra 147 óra.
-
#20645 Hm ettem zselés cuccot és nem lett gyorsabb a tenyésztés érdekes :( -
#20644 írtam javaslatot ha ilyen játék van, és ha megveszem az állat etetőt is, meg mindent akkor miért kell mégis csapágyasra nyomni az ujjam.
De az adminok természetesen továbbküldenek a francba.....
Gusztustalan minden esetre, hamár tenyészet van, akkor a gép tudja azt is! -
#20643 3. szint done.Robogunk tovább nincs megállás + életem se mert itt ülök emelett a szar mellett Ráadásul 3 farmon csinálom ennyit kattingatni -
#20642 Amíg nincs legalább 200db 5É állatod, addig felesleges beadni, vagy továbbtenyészteni, ugyis látod, hogy alakulsz az értékbe.
5,
25
115
500É állatok tenyésztődnek. -
ACE #20641 Szerintem nem érdemes előre berakni, mert minél nagyobb szintűt tenyésztesz, annál jobban jársz, nem? A legvégén érdemes, amikor már tudod hogy nem lesz meg a max. Vagy rosszul mondom? -
#20640 Első 2 szint megvan :D
Életembe nem tenyésztettem ennyit! -
#20639 Na ez kész is!
A 2 első pályán tenyészet 6 órán keresztül fullra és megvan, csak nagyon sok szivecske kell neki hogy 18 percenként teremjen.
800 alatti állat és a vele járó szorzókkal elegek, de a tölgyön is minden kész, azaz van mikor több állatot ad vissza és aztis a 20 perc helyett 18 perc alatt.
-
ACE #20638 Bakker az 4400 klikkelgetés, aztán meg aratás. Ha 6 órás idővel számolunk akkor 60 tenyésztereppel 18 nap kéne hogy meglegyen az 1100 szarvas... ha azt számoljuk hogy csak 5 óra, és eszel mondjuk Rózsaszín zselét, akkor is majdnem 8 nap kell hozzá, ha ott ülsz nonstop a gépnél... Mindezt pár csillagért, hát mit ne mondjak, ezt elcseszték rendesen... -
#20637 Maradjunk annyiba ugy 800 az optimális, és nagyon sok szivecske ha nem akarunk napokig a gép elott ulni, nekem 2000db körüli kell kb... -
Why #20636 Nem is csinálom -
Why #20635 Maximus a mili27-en 83mas lettem : -
#20634 Hozzávetőleges adatokat irtam, mit ne mondjak , elég macerás ez a dolog.
Minden esetre akkor az
1000 dobozt veszel próbából az már a megoldás közeli.
Ha a TÖLGY-n kiváltod a dupla állatot van mikor 2-t ad, szóval ha ott tartok, megírom azt is. -
Wootan #20633 Elég kevesebb is.
5500 beadandó, ahhoz legrosszabb esetben kell 1100 alap szarvas (5 pontos).
Az 1100 dobozból lenne meg, és 1100 táp kellene hozzá, amihez ugye 6600 növényt kellene letermelni.
Tehát legrosszabb esetben:
1100 doboz -> 4400 szarvas -> tenyésztve 1100 5pontos szarvas -> 5500 pont.
6600 növény -> 1100 táp.
De ha tovább tenyésztjük a szarvasokat, akkor kevesebb is elég, mert a nagyobb szintű szarvas több pontot ér, mint a 4 együtt amiből tenyészteni kell. Emellett ugye előfordulhat, hogy nem 1, hanem több szinttel nagyobb állatot kapunk, + ha működik a tölgy rúna (ezt nem tudom, mert még nem tenyésztek), akkor állatokat is kaphatunk pluszba/vissza. -
#20632 Van pálya épitőgép 6 óra alatt az összes pályára kiteszed a dobozokat az a része kész is, utána márcsak a makkot kell aratni vetni majd a végén kell tenyészteni, 800db-t egyenlőre veszel a többit meg ha szükséges, ugy látom több állatot is ad mint 1, azaz az előbbi számolás kicsit túloz! -
#20631 Kösz akkor bele kell húzni mert nem voltam 5 napig és anyum kb leszarta a farmom nem vett ilyet és nem is rakta ki :(
-
#20630 Az piros ikonnál bal oldal lent menube,l veheted meg az aktuális dolgok közt van egy doboz.
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Juj
Olvass vissza 4 rublikát -
#20629 Most értem haza.Ilyen csodaszarva dobozom honnan lesz? -
#20628 na, naggyából irom mik jöttek ki nálam.kell:
1200ajándékdoboz, amiből lesz
4800 csodaszarvas azoknak
1200 táp kell, ami
7200 Varázsdióból lesz
szivecske az használatfüggő
ezekből lesz mondjuk alapesetbe
1200 Karácsonyi szarvas ami értéke
x5 azaz 6000 érték, a feladatnak
5500Értéket kell beqadni.
Akinek nincs jobb dolga tegye! :(
-
#20627 Valaki utána számolna, hogy optimális esetben miből mennyinek kéne meglennie, hogy befejezhető legyen az event, mertmááá annyira bonyolult, hogy nem tudom lekövetni.
Naa, biztos van itt egy szám mágus! -
#20626 Az piros ikonnál bal oldal lent menube,l veheted meg az aktuális dolgok közt van egy doboz.
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Jujjjjjjjjj -
gettobuxa #20625 a boltban szezonális között, miután megvetted meg a faládában, különlegesség közt az elhasználódónál -
#20624 srácok, ez a csodadoboz hol a francba van? -
ACE #20623 ja ez engem is érdekelne... -
#20622 Valaki utána számolna, hogy optimális esetben miből mennyinek kéne meglennie, hogy befejezhető legyen az event, mertmááá annyira bonyolult, hogy nem tudom lekövetni. -
Gólya #20621 nem köll csinálni -
Why #20620 Ez az event is mint a legtöbb egy nagy kalap kaka -
Gólya #20619 ezer hála és köszönet :) tudtam, hogy számíthatok rád -
#20618 Parancsolj:)
-
#20617 ez az event tényleg vicc kategóriába tartozik! nagy nulla ajándék
Aki megcsinálja magára vessen :D