Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikerült befejezned?

Maximus4
Baby-boom

Kezdés várhatóan: szombat, azaz 2012.08.25, 10:00
Vége várhatóan: hétfõ, azaz 2012.08.27, 11:00

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ugyanarról beszélünk csak visszaolvasva Te nem nagyon tudod értelmezni a mondatokat. Nekem is megvan a 30%-os élõ legenda, de az megvolt az event elején, meg végén is, az elején még többet adott, most a végén meg már kevesebbet, és korábban egy kolléga ki is találta miért, fizess golddal a hiányzó baklaváért...

steam, origin: ACE_hun

jojo
Pont forditva, szerintem, nekem megvan az ÉLÕ LEGENDA, aminek az a lényege, hogy a felröppenõkbõl többet ad minden farmon, nem csak ahova a növényes vagy állatos kupa ki van téve.
Na, szal semmivel nem adott többet sõt, teljes aratásnál hol 30-t hol 18 baklavát adott ugyanolyan paraméterekkel, de kérdezem, hát hogy?

Fa sehol sincs kitéve és semmi más se azaz ugyanazt aratom 10 kor mint 14 kor.
De a bak<#mf1><#mf1><#mf1>lava adása CSALÁS!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Nekem azzal van ki a pöcsöm, hogy valóban észrevehetõ, hogy az event végére már nem dob annyi felröppenõt, mint az elején, és aki 35 Goldot szánt arra, hogy újra kezdje, az szerintem kissé átcseszve érezheti magát...

steam, origin: ACE_hun

jojo
HA valami akkor engem az bosszant, ezen a z érdekes piacon, ha valami olcsó akkor azt nem adja ide sokszor, hanem kiakad a piac eltelik 30mp, mig adja a listát természetesen drágábban
De mire kell várni 30mp-ig?
Nincs kiirja és ennyi, de hogy még frissitéssel se lehet moccantani má az rosz.
Venném, haladnék és nem lehet, ha kell....

tonyr
na azt el is hiszem... nálam gyors azért, de igy sem tökölök a kis ajánlatokkal...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Én is ezt szoktam,de mindezt csak azért írtam,mert Shedónál állandóan szarakszik a piac,forog a napraforgó és így elég idegesítõ vásárolni ha ilyen ajánlatok vannak kint.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
hát igen... engem is zavar hogy olyan termék amiböl biztos nem egyet vennék, pl táp, állat, gyümölcs, növény, stb egyesével kerülnek ki, de ha ennyire buták, hát átlépek rajtuk oszt amikor már türhetö mennyiséget adnak azt veszem meg... szerencsére nem vág földhöz ha kicsivel drágább mivel végre elértem a 10milkás álomhatárt 😄

Maximus4
Persze,én is ilyenekre gondoltam,de most csak ezt találtam gyorsan a piacomon.

tonyr
a legjobb amikor a trágyát teszi ki egyesével !!! OMFG WTF ? 😄

Maximus4
Na jó,akkor elmagyarázom,hozzátéve,hogy ez engem is idegesít aki így piacozik.
Ennek mi a jó büdös franc értelme van?És ez oldalakon keresztül megy.Ha valakinek kell,az úgy is megveszi ha egybe rakja föl.Ettõl nem fog meggazdagodni.Ha csatniról vagy töklekvárról vagy hasonló áru cuccokról van szó,akkor egy szót sem szólok.De ennek semmi értelme,ráadásul sok barom,le sem szarja azt,mennyi az utolsó árunak az értéke,õ fölrakja annyiért,amennyit dob a gép,ami sokkal olcsóbb.Nem vitatom,hogy ezek nem lehetnek esetleg kisgyerekek és ez nem is érdekel.De azt értsd meg,hogy itt az elvrõl van szó és nem arról,hogy mennyiért teszi ki.

jojo
Tudom, de irtam is, ha nemjo neki akkor drágábban megkapja, a sokat deee, pont ez a jo benne.
Ha egyesével veszed mindig bepottyan 1-2 fiatal aki olcsóbban adja és lehet többet is.
Nem 2 perc egy jo vásárlás, én sokszor az ilyenekre várok és "meg lehet belõle élni" 😊

Maximus4
Nem is kell,mert tényleg nem érted a lényeget,nem az árról van szó.

jojo
Nem vitázok hulyeségen, bocs.

Maximus4
Fogalmad sincs mirõl beszél....

82-es vagyok maxi, írd át, köszi!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
külföldön se láttam az eredményeket, de illene 2 sort róla a fórumba róla!

jojo
vedd meg drágábban, bazz ki tart vissza.
Nem tudom 10 évestõl mit vársz még adja ingyen is?
Érdekes ez a baklava amennyi pálya annyit ad ugyanarra a mezõre ugyanolyan tényezõkkel, tetvek lettek a bigpontnál, evvel is játszanak hogy vedd meg pénzért.....

de hol lehet megnézni az utolsó sorsolás eredményét?
a városban már nem enged be a nyereményjátékhoz, a hírek között nincs lista
bár...valami olyasmi rémlik, hogy holnap lesz az utolsó sorsolás vagy legalábbis a lista közzététele - nem?

Szóval nem nyert senki semmit

Ready Player One

Maximus4
Mogyorót fogok,a növényrésze már rég megvan,de ennyit régen szenvedtem eventtel,hogy be tudjam fejezni,pedig nem hagytam ki egy aratást sem

# 19961: Köszönöm neked is <#worship>

SHADOWEYES7
küldök én is

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ne köszönd - van, hát küldök - csak szólni kell, nem vagyok gondolatolvasó😊
ha megvan a sárkányfüved, ültess éjszakára rózsát vagy valami hosszú érésût vizezve, trágyázva, akkor biztos meglesz

Maximus4
Még meg sem köszöntem azt a rengeteg felröppenõt!Hálás vagyok,remélem a segítségeddel sikerül befejeznem,de még mindíg kell 90 darab.

inkább annak a gazdának írj, akinek ilyen sok esze van
bár szerintem szimplán elnézi vagy egyszerûen nem érti a piac mûködését

nem is kapsz már ma baklavát😊
(csak Maxi és buxa)

most nálam is nehezen jöttek a felröppenõk...alig hittem, hogy letudjam a sárkányfüvet, vethessek hosszú érésût végre

SHADOWEYES7
dögöljön meg aki feltesz 1 db trágyát 3 oldalon át, dögöljön meg aki feltesz 1 tyúkot 3 oldalon át STB.............

szét tudnék robbanni amikor szenvedni kell ezzel az amúgy fos piacon ami feszt csak napraforgózik mikor vásárolnék <#levele><#gun><#boxer><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Én még nem

Ready Player One

Kíváncsi vagyok hogy innen nyerni fog-e valaki a mostani sorsoláson <#eljen><#heureka><#vigyor2>

Ready Player One

Van 2 helyem a maxi farmromra .Aki akar 1jó szomszédot jelöljön <#wink>

Ready Player One

jojo
Én már nem is értem ezt!
Megvan a felröppenõt támogató 300 csillagos vackom, az Élõ legenda.
Ettõl függetlenül ugyanarra a vetés aratásra ad 17-25 vagy 33 baklavát ad, de pl a mutkori eventet mikor befejeztem a végén MÁR 500 közeli plusszom volt, amig nem fejeztem be addig alig adta.
Illetve ittvan a szerencsefa.
egyik accon kapom, másikon nem.
Mindenesetre érdekes.

Maximus4
Nekem még 170 felröppenõ hiányzik.

SHADOWEYES7
Event kivégezve! 😊)

kill3r21
srácok, nem lehet irnui a supportnak hogy lehessen eladni a bájitalt? 😄
1600dbom van és csak van szinte semmire nem használom :S
SHADOWEYES7
holnap kész leszek az eventel<#dumcsi>

kill3r21
reménykedj hogy mire visszakapod a dolgaid legalább 1 millió lesz mindenbõl 😄
Maximus4
Találkozott már valaki ilyen hibával?

SHADOWEYES7
bahamán lett 2 csillaggyümölcsfám

BuriP
Következõ cserenapon cukorfát adnék sófáért! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

SHADOWEYES7
<#puszis>

Maximus4
Sima szántóra:

Sárgabarackfa
Bükkfa
Berkenyefa
Sófa
Cukorfa

Szigetre:

Csillaggyümölcsfa
Brazil diófa

kill3r21
srácok ez micsoda? Cukorünnep matrica
SHADOWEYES7
titokzatos csemete van most a bahamára és a sima szántóra

Van újdonság benne tud valaki valamit?

SHADOWEYES7
Dehogynem.
Nekem is simán meg lesz.

Event event hátán

Ready Player One

Maximus4
Persze,hogy nem,ahogy az ültetni való sem😞

Maxi - neked meglesz? hogy érzed a kislábujjadban?😊

oksa - mai kör elküldve

már most szólok! 😊<#wave>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!