23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #20696
    nem, én erre gondoltam és ez valóban tegnap jelent meg, mert már tegnap délben számolgattuk, miből mennyi kell majd
    és igen, fel szokták hívni a figyelmet - mint ahogy itt is, hogy amikor a hivataloson szólnak, hogy elindult az event, akkor érdemes az esetleges eventnövényt vetni - addig nem szabad belekezdeni - ezt valóban itt közlik minden alkalommal

nekem hasznosak ezek a linkek, ha neked nem tetszik, ne az én fejem fájjon már miatta

egy eventet sem kötelező csinálni, senki nem áll studderral a fejünknél, hogy márpedig csinálni kell - ha nem tetszik, nem csinálod

ezért a kis szösszenetedért is kár volt - mert nem vagy elég figyelmes, most másokat piszkálsz...nem szép dolog

#20695-höz: sok kicsi sokra megy - neked nem éri meg, én ezt is kihasználom - probléma? ugye hogy nem...na hát akkor? :DDD
  • jojo
    Ha van valami ami a legolcsóbb az a víz! Jujjjj
  • jojo
    Igen?
    14.03 kor megjelent hogy event van, Köszi, erre gondoltál?
    Csak az event 14.00 kor kezdődött de akkor miról beszélsz?
    Más dolog hogy majd lesz és más hogymá megy.
    a másik linked semmire se való, ugyszint.
    probléma?
    Szopatás az event megint, aki fizet meg is érdemli a sorsát!
    Ezéé kár vót! :D
  • Gólya #20693

nálam könyvjelzők között van az alábbi két oldal, ezeken kívül még a gyik, a mesterségekkel kapcsolatos dolgok, meg még néhány apróság:)

igazából az olvasással van itt baj....mintha lusták lennének az emberek olvasni

pont most történt a napokban másik topicban, hogy többször rákérdezett valaki ugyanarra a dologra - nem érdekelte, hogy nincs válasz, de ő maga sem járt utána - pedig amíg huszadszorra is beírta újra a kérdéseit, addig maga is megkereshette volna
  • Maximus4
    Már nem is rakom ki többet az eventes leírást sem,totál fölösleges.A menü is csak azért marad,mert így könnyebben jutok a hivatalosba
  • Maximus4
    Az ólak a tenyésztés végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
    A fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak.

Erre lehet azt mondani,hogy nem sok,de legalább van még valami + értelme a tp szerzésnek.
  • Gólya #20690
    a víz miatt vannak nálam az állatok a tölgynél:)
    persze a fák is ott vannak, de mivel 1x1-ezek, holnapra leszedem az egészet
    estére valószínűleg rakom is vissza őket
  • ACE
    Pedig a tisztáson nem praktikus a fa, mert ott legalább ingyen van a víz. És milyen TP miatt praktikus oda rakni? Van ott valami TP bónusz?
  • Maximus4
    Csinálom,de a fáimat nem fogom lebontani ezért.Van a tisztáson 40 db 1x1-es földem,aztán vagy meg lesz,vagy nem.
  • Gólya #20687
    azért csinálod? mehet a patkó továbbra is?
  • Gólya #20686
    most komolyan: senki nem olvassa a hivatalos fórumot?

pedig csak két lapot kellene könyvjelzőzni:

hivatalos közlemények
    eventek és események

• Maximus4
    Az még hagyján!De mostanában megszokottá vált,ha nem lehet mindenhol ültetni az eventes növényt,akkor csak a főfarmon és a szédültön.Átpakoltam az összes fámat a tisztásra,persze nem csak emiatt,de gondoltam így legalább praktikus a TP miatt is.Erre most meg kitalálták,hogy csak a főfarmon és a tisztáson lehet ültetni.Jó dolgukba már nem tudnak mit kitalálni,komolyan mondom.Hozzáteszem a nyeremények ismét "fergetegesek"
  • Gólya #20684
    ilyet ne mondj - már tegnap fenn volt a hivataloson
  • jojo
    Új event van pedig 3 órája még a híre se volt meg!
  • Why
    4 titokzatosból lett:

1.cseresznye
    2.alma
    3.mandula
    4.datolya

ÉN is berkenyét akartam,de ilyen selejtes fuck jöttek
  • jojo
    Bocs, én is a berkenyére gondoltam, de csak a sima fák jöttek Xl szilva datolya, cukorjuhar ... :(
  • Alien69
    Én nem panaszkodok. 12 fából lett 2 berkenye, 1 citrom, 1 sárgabarack, 1 karácsonyfa 2011, és 1 SÓFA ! A többi selejtezve.
  • gettobuxa
    szederfát a faiskolában is vehetsz :)
    nekem 1 tehéntej, 2 sárgabarack, 1 bükk lett, meg 6 mihaszna
  • jojo
    Huhh, vettem 20 fát nem adott semmi értelmeset se szedret, se semmit.
    csak xl fákat oszt szeva nem éri meg egy petákotse belefizetni!!!!!!!!
  • Maximus4
    A jelenlegi akcióban kizárólag a farmra vásárolhatunk csemetéket, a szigetre nem!
  • gettobuxa
    ha bahamás fát szeretnék, akkor a titokzatos csemetét a bahamára kellett volna kiraknom?
  • Why
    Nagyon Szép Boldog Karácsonyt farmerok és farmerlányok :D
  • Andrea770422
    Bocsi mindenkitől tényleg nem olvastam el.
  • gettobuxa
    ezt a bájitalt nem értem, hogy miért fix áras, miért nem piacos... pl ilyenkor lehetne valamicskét keresni vele, mikor az emberek most jönnek rá, hogyan is kell szarvast szaporítani
  • Gólya #20672

az eventismertetőt nem olvastad? arra van...

• Maximus4
    Ezt nem mondod komolyan ugye?
    Meg kell venni a gazdaboltban a dobozokat,amiből csodaszarvas lesz
  • Andrea770422
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Nem tudom hogy lehet de én egy darab csodaszarvast sem kaptam amit tenyészteni lehetne! Pedig már tele vagyok szarvas táppal
  • Ancika24
    Boldog Karácsonyt kívánok.
  • Maximus4
    Békés,Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • ACE
    Ja ez a 4% lófütty
  • grebber
    Sajnos én is ezt a szart váltottam be a fán de rájöttem semmi értelme nem volt :(
  • Maximus4
  • SHADOWEYES7
    Srácok a Mandragóra kobold és a tinta kobold az mandragórát és tintát ad?
  • Gólya #20663
    [szin=red] BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN TOPICTÁRSNAK![/red]

• gettobuxa
    semmire, csak most vettem fel új mesterségnek
  • jojo
    Reményeim szerint azéé a karácsony, ne erről szóljpn!
    ja!
  • jojo
    ööööööööööööööööööööö, én sem, nincs hozzá türelmem, de időm se!
    nameg ha tuningba vagyok akkor egyből kitiltanak. :D :D
  • grebber
    Haver elhagyott farmján is készen lett az event! Szerencsére ilyen gyenge fos volt.Még több ilyet!
  • ACE
    Mire hajtasz?
  • Gólya #20657