23542
-
Gólya #20696 nem, én erre gondoltam és ez valóban tegnap jelent meg, mert már tegnap délben számolgattuk, miből mennyi kell majd
és igen, fel szokták hívni a figyelmet - mint ahogy itt is, hogy amikor a hivataloson szólnak, hogy elindult az event, akkor érdemes az esetleges eventnövényt vetni - addig nem szabad belekezdeni - ezt valóban itt közlik minden alkalommal
nekem hasznosak ezek a linkek, ha neked nem tetszik, ne az én fejem fájjon már miatta
egy eventet sem kötelező csinálni, senki nem áll studderral a fejünknél, hogy márpedig csinálni kell - ha nem tetszik, nem csinálod
ezért a kis szösszenetedért is kár volt - mert nem vagy elég figyelmes, most másokat piszkálsz...nem szép dolog
#20695-höz: sok kicsi sokra megy - neked nem éri meg, én ezt is kihasználom - probléma? ugye hogy nem...na hát akkor? :DDD -
#20695 Ha van valami ami a legolcsóbb az a víz! Jujjjj -
#20694 Igen?
14.03 kor megjelent hogy event van, Köszi, erre gondoltál?
Csak az event 14.00 kor kezdődött de akkor miról beszélsz?
Más dolog hogy majd lesz és más hogymá megy.
a másik linked semmire se való, ugyszint.
probléma?
Szopatás az event megint, aki fizet meg is érdemli a sorsát!
Ezéé kár vót! :D -
Gólya #20693
nálam könyvjelzők között van az alábbi két oldal, ezeken kívül még a gyik, a mesterségekkel kapcsolatos dolgok, meg még néhány apróság:)
igazából az olvasással van itt baj....mintha lusták lennének az emberek olvasni
pont most történt a napokban másik topicban, hogy többször rákérdezett valaki ugyanarra a dologra - nem érdekelte, hogy nincs válasz, de ő maga sem járt utána - pedig amíg huszadszorra is beírta újra a kérdéseit, addig maga is megkereshette volna -
#20692 Már nem is rakom ki többet az eventes leírást sem,totál fölösleges.A menü is csak azért marad,mert így könnyebben jutok a hivatalosba -
#20691 Az ólak a tenyésztés végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
A fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak.
Erre lehet azt mondani,hogy nem sok,de legalább van még valami + értelme a tp szerzésnek. -
Gólya #20690 a víz miatt vannak nálam az állatok a tölgynél:)
persze a fák is ott vannak, de mivel 1x1-ezek, holnapra leszedem az egészet
estére valószínűleg rakom is vissza őket -
ACE #20689 Pedig a tisztáson nem praktikus a fa, mert ott legalább ingyen van a víz. És milyen TP miatt praktikus oda rakni? Van ott valami TP bónusz? -
#20688 Csinálom,de a fáimat nem fogom lebontani ezért.Van a tisztáson 40 db 1x1-es földem,aztán vagy meg lesz,vagy nem. -
Gólya #20687 azért csinálod? mehet a patkó továbbra is? -
Gólya #20686 most komolyan: senki nem olvassa a hivatalos fórumot?
pedig csak két lapot kellene könyvjelzőzni:
hivatalos közlemények
eventek és események
-
#20685 Az még hagyján!De mostanában megszokottá vált,ha nem lehet mindenhol ültetni az eventes növényt,akkor csak a főfarmon és a szédültön.Átpakoltam az összes fámat a tisztásra,persze nem csak emiatt,de gondoltam így legalább praktikus a TP miatt is.Erre most meg kitalálták,hogy csak a főfarmon és a tisztáson lehet ültetni.Jó dolgukba már nem tudnak mit kitalálni,komolyan mondom.Hozzáteszem a nyeremények ismét "fergetegesek" -
Gólya #20684 ilyet ne mondj - már tegnap fenn volt a hivataloson -
#20683 Új event van pedig 3 órája még a híre se volt meg! -
Why #20682 4 titokzatosból lett:
1.cseresznye
2.alma
3.mandula
4.datolya
ÉN is berkenyét akartam,de ilyen selejtes fuck jöttek -
#20681 Bocs, én is a berkenyére gondoltam, de csak a sima fák jöttek Xl szilva datolya, cukorjuhar ... :( -
#20680 Én nem panaszkodok. 12 fából lett 2 berkenye, 1 citrom, 1 sárgabarack, 1 karácsonyfa 2011, és 1 SÓFA ! A többi selejtezve. -
gettobuxa #20679 szederfát a faiskolában is vehetsz :)
nekem 1 tehéntej, 2 sárgabarack, 1 bükk lett, meg 6 mihaszna -
#20678 Huhh, vettem 20 fát nem adott semmi értelmeset se szedret, se semmit.
csak xl fákat oszt szeva nem éri meg egy petákotse belefizetni!!!!!!!! -
#20677 A jelenlegi akcióban kizárólag a farmra vásárolhatunk csemetéket, a szigetre nem! -
gettobuxa #20676 ha bahamás fát szeretnék, akkor a titokzatos csemetét a bahamára kellett volna kiraknom? -
Why #20675 Nagyon Szép Boldog Karácsonyt farmerok és farmerlányok :D -
Andrea770422 #20674 Bocsi mindenkitől tényleg nem olvastam el. -
gettobuxa #20673 ezt a bájitalt nem értem, hogy miért fix áras, miért nem piacos... pl ilyenkor lehetne valamicskét keresni vele, mikor az emberek most jönnek rá, hogyan is kell szarvast szaporítani -
Gólya #20672
az eventismertetőt nem olvastad? arra van...
-
#20671 Ezt nem mondod komolyan ugye?
Meg kell venni a gazdaboltban a dobozokat,amiből csodaszarvas lesz -
Andrea770422 #20670 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nem tudom hogy lehet de én egy darab csodaszarvast sem kaptam amit tenyészteni lehetne! Pedig már tele vagyok szarvas táppal -
Ancika24 #20669 Boldog Karácsonyt kívánok. -
#20668 Békés,Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! -
ACE #20667 Ja ez a 4% lófütty -
#20666 Sajnos én is ezt a szart váltottam be a fán de rájöttem semmi értelme nem volt :( -
#20665 -
#20664 Srácok a Mandragóra kobold és a tinta kobold az mandragórát és tintát ad? -
Gólya #20663 [szin=red] BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN TOPICTÁRSNAK![/red]
-
gettobuxa #20662 semmire, csak most vettem fel új mesterségnek -
#20661 Reményeim szerint azéé a karácsony, ne erről szóljpn!
ja! -
#20660 ööööööööööööööööööööö, én sem, nincs hozzá türelmem, de időm se!
nameg ha tuningba vagyok akkor egyből kitiltanak. :D :D
-
#20659 Haver elhagyott farmján is készen lett az event! Szerencsére ilyen gyenge fos volt.Még több ilyet! -
ACE #20658 Mire hajtasz? -
Gólya #20657