23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #20816
    még sose néztem...de nem is én nyávogok:)
  • Maximus4
    Csak halkan súgom meg,hogy úgy csináltam ,hogy aki kikapcsolja a dizájnt,annak is ott marad a menü,próbáld ki:)
  • Gólya #20814
    nem tudom, mit csináltak vele, de ha a foxi mellett fent van, hiába a foxit nyitom csak meg, a feladatkezelőben látok vagy három chrome alkalmazást is megnyitva, úgyhogy teljes egészében repült a drága
    nem tudom mit csináltak vele, eddig olyan jó volt :(
  • lovrob
    Chrome-ot használ valaki?Nálam 2-3 napja annyira be van lassulva hogy kinszenvedés az aratás/vetés,rákattintok a növényre és 2-3 sec mulva dobja csak fel az ablakot.Csak nálam van valami gebasz vagy globális?
  • Gólya #20812
    "Nálam a dizájn Offon van" - no ezt leírtad volna elsőre, a kutya nem szólna, de jobban esik a lelkednek a nyafi:)
  • Gólya #20811
    háááááát...valaki(k) biztos közkívánta(k)
  • jojo
    Sok benned a negatív kisugárzás, néha csinálj léböjt kurát az rendbe rak!
    Örülök ha délig idejutok, menűbe meg eltévedek ha nincs térképem! :)
    Nálam a dizájn Offon van, no, de minden elismerésem a szép oldalnak!
    sajnos nekem egy egyszerű 10 éve valaki által kreált oldalra futi, mee ez van!

• Maximus4
    Közkívánatra mi?Anyukájukat:P
  • Gólya #20808
    persze, tudom...én csinálom:)

csak tudod így Maxi munkáját kb. semmibe veszitek
    itt van fenn a Menük pont, mindent megtaláltok, csak rá kéne húzni azt a szerencsétlen egeret...legalább egy macskával zavarjátok már meg...
  • Wootan
    Pontosítok :) Töklekvárral is teljesíthető, ha éjszakára is event növényt vet az ember. Én éjszakára mindig hosszú érésűt vetek a felreppenők miatt.
  • Gólya #20806
    nesze nekünk még ez is:)

mégis hova a búbánatba gondolják rakni ezt a sok cuccot? állandóan pakolgassunk? grrrrrrrrrrrr....morcos vagyok...
  • Maximus4
    Nem tudom,nekem működik csak a töklekváros eventezés.Eddig minden sikerült,kivéve amikor a tölgyhöz kellett ültetni.Nem mondtam,hogy rossz vagy hülyeség a csatnit használni,csak már nem ér annyit,mint régen.És itt most nem a +2 terményre gondoltam.Alig várom az eventek végét mindíg,mert totál ki vagyok fogyva állatokból,amióta csinálom a megrendeléseket is:)
  • Wootan
    Azért nem rossz az a +2 termés amit ad. Eventek hamarabb megvannak, vagy más oldalról nézve kevesebb idő ráfordítással. Tanyaház is jobban teljesíthető vele.

Pár hónapja még 2x2ön is megvolt töklekvárral 1-1 event, most már 1x1-en is necces. Plusz sokszor direkt 5órásra teszik az event növényt, ami öntözve 4 óra, így pont nem fér bele 2 aratás 1 töklekvárba. Csatnival nincs ilyen gond.
  • Maximus4
    Nekem is furcsa volt először:)
    Viszont már elvesztette azt az értékét a csatni,ami régen volt.Sima töklekvárral is bőven lehet teljesíteni az eventeket.A piacon még tűrhető ára van,de semmi több.Én csináltam 20 darabot amikor 4-es lettem,de azóta is ott rohad:)
  • Wootan
    Köszi. Igen, ezt én is néztem, csak furcsállom, hogy kisebb alaplekvár kell hozzá, míg a többi receptnél azonos szintű kell.
    Éppenséggel nem baj, mert így kevesebb cukor kell a csatnihoz :) Csak nincs még meg a 4ik szintem (így nem tudtam megnézni biztosra), és gondoltam ha alapcsatni kell hozzá, akkor legyártok előre jó párat, így legalább fejlődik is a műhely.
  • Maximus4
  • Wootan
    Sziasztok!

Répás-almás csatnihoz (ami ugye 4es szint) tényleg a 3as szinten gyártható alapcsatni kell?
  • jojo
    Köszönöm Szépen!
    Tök rendi vagy! :)
    Ma épp rántott dolgokat sütöttem,
    meg tartármártást mellé, szal épp hogy ideléptem,
    mert idehoz a tudászomj .
  • Gólya #20798
    Holnapi esemény
  • Gólya #20797
    na szóval...SwissFarmenX és az utána levő szám a piacod száma:)
    az aranylevelet 88,88 csp-ért kínálja, tehát ennél az árnál keresd a te piacodon is
  • Maximus4
    Bocs az offért,de könyörgöm,ha valakinek van kedve még egy online böngészős játékot játszani,az jöjjön az SG Empire-be (hozzánk).20-an vagyunk,de a fele totál inaktív :( Itt van a játék fóruma,ahol lehet olvasgatni,hogy mi is ez.Viszont ha valaki úgy dönt,hogy jönne,az előtte szóljon,mert küldök meghívót.Kicsit hasonlít az Age of Empire játékra.
  • Gólya #20795
    bemész a piacra, mondjuk az aranylevélnél megkeresed a SwissfarmX nevű árust, a neve mögötti szám a piacod száma (remélem legalábbis, még mindig így van - majd ha megyek a farmra, megnézem és ha véletlenül nem, akkor szólok)
  • akdestroyer
    Sziasztok!
    80as szintű farm eladó! (21es bahama)
    Pékség 4., természetgyógyászat 3., alkimista 2. szint
    1.000.000 csp, és úgy 6.000.000 cspnyi vagyon a raktárban.
    Öreg tölgynél 2100 csillag leadva, és a gazdaköri feladatok is teljesítve 80%osan.
    Sok sok speciális ól és fa, narancs ólfejlesztések.

Érdeklődni és kérdezni a [email protected] címen lehet.
  • grebber
    Azt hol tudom megnézni?
    Szia! Hanyas piacon van a farmod?
  • ACE
    Ez az, túl sok a fa már meg az állatok, alig marad már hely ültetni így is...
  • Gólya #20790
    hát...ez van...most mit csináljunk? :)

mondjuk megyek és veszek fákat :)))

ps: de hova teszem????
  • Maximus4
    De ahelyett,hogy először bővítenék a szigetet,inkább kiadtak 2 új fát oda (is) :(
  • Gólya #20788
    talán...
    a sziget bővítését már ígérik egy ideje, de most a pletyka topicban felmerült egy új állat (bahamás) lehetősége is
    ki tudja...?
  • ACE
    Mik a találgatások? Lesz új terület?
  • Gólya #20786
    csak találgatások egyelőre
  • ToCsEk
    erről

van már valami infó?
  • Gólya #20784
    csak éppen én meg írni nem tudok...
  • jojo
    Tudnád milyen tricepszem van, nem mondanáá ilyet!
    Demááá a sokszorosítás beindult, most tartunk az 5. demónááááá!! :D
  • Gólya #20782
    "azurmanak" :D
    nagyokat csak pontosan:)))
  • Maximus4
    Mondom azuramnak,Tibi :D
  • Gólya #20780
    szerintem akkor szólj Tocsinak...ő keresett farmot
  • grebber
    Csatnikat elküldöm és muterral egyeztetve (ő a társpumpolója ennek a farmnak) odaadom akinek kell! Aztán azt csinál vele amit akar!
  • Maximus4
    De ha jól értelmeztem,akkor erről már letett.
  • Gólya #20777
    :)
    igaz...de ha átadja, akkor tényleg ne legyen már ilyen-olyan kikötés...rámolja ki előbb, aztán adja
    milyen már, hogy kaptam egy farmot, de a régi tulaj ki-bejárkál?
    így nálam szó sem lehetne róla...azért is írtam, hogy várja meg a cserenapot és utána kínálja

pár napja a face-es csoportunkban kínálta valaki nyakló nélkül a 80+-os farmokat - egy bajuk volt, hogy ő is kapta és vagy nem volt korábban megerősítve az email vagy nem tudom, mi volt, de azt mondta, hogy jelszót nem lehet változtatni...szóval nesze semmi, fogd meg jól...:)