23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    De lehet.hogy így lesz ToCsEk-nek is újra farmja,ha nekiadja:)
  • grebber
    Farmozás miatt a a rendes gameket nagyon félreraktam többszáz gyült össze.Tehát engem már nem igen érdekel!
  • Gólya #20774
    de miért adnád? hidd el, ha úgy csinálod, ahogy írtam, kb. 5 perc plusz naponta - vagy még annyi se és akkor neked "dolgozik" az a farm is
    nekem meló, család, háztartás mellett a főfarm mellé simán befér még hét ilyen jellegű...és tudod milyen jó, amikor küldeném az ajándékot és nem lehet, mert "ez a gazda ma már túl sok ajándékot kapott"? magyarul ha eventes ajándék van, tuti megvan a napi 20 ajándék a főfarmra

persze nem kötelező, úgy csinálod ahogy neked jó - ez csak egy javaslat:)
  • grebber
    LOL kicsit se égő rám nézve hogy eddig nem néztem :D
    Bár én csak csinálom meg eszem a csatnit a többi lehetőség nem nagyon érdekelt.
    De mivel a 3. farm már atomnyüg a csatnikat magamhoz küldöm és odaadom valakinek megkötések nélkül!
  • Maximus4
    Lekvárfőzőbe kiválasztod és ahol meg tudod enni,ott van egy ajándékozási ikon is.
  • grebber
    Csatnit hogy lehet küldeni szomszédoknak?
  • Gólya #20770
    hát ez így butaság...
    tartsd fenn a következő cserenapig és utána próbáld elpasszolni
    vagy tartsd meg segédfarmnak...szedj le mindent, sima szántóra komfort föld, napi vagy kétnapi belépés
    piacozni tudsz ha olyan event van, amikor növényt kérnek, csatnit, egyebet tudsz venni és küldeni a többi farmra (ajándékküldésre is jó, ha van eventes ajándék)
  • grebber
    Nem kell valakinek egy 82-es farm?
    Egyedüli feltételem ha lesz csere a jó cuccokat mint eddig átküldhetem magamnak és anyumnak.
    Tehát semmi jelszó modositás hogy bármikor rátudjak nézni.
  • Why
    Maximus! JaH igen és a maxi farmomon már 80-as vagyok- köszi
  • Why
    A mai aratáskor gondoltam bele,hogy már kb. 3 éve játszom farmeramat
  • Gólya #20766
    nekd semmilyet...téged halálos vétek többszörözni

a linkek pedig nem személy szerint csak neked szólnak - vannak értelmes fórumozók, akik használni is tudják
  • jojo
    Te milyen babát hozol, fehéret vagy csokit is? :D
    Nem is tudom, mit lődözöl a linkkel, de tényleg nem szoktam olvasni, mee aranyra vadások. :D
  • Gólya #20764
    :D

de most komolyan...tényleg nem figyelitek a hivatalost? nem az ördögtől való, higgyétek el:)
    sőt nem is harap:)

és nem is olyan nehéz kiigazodni rajta...
  • jojo
    na, a puskással a 4 megvan, jó lenne az ötödiket is eltalálni!!! :D
    Köszi Gólyanéni, wettem!
  • ACE
    10-nél többet nem lehet szerezni ennél az ütögetős játéknál, de gagyi...
  • Gólya #20761
    erre a hétvégére

EZ remélem azért feltűnt az érdekelteknek :D
  • tonyr #20760
    irtam privátot, DE csak akkor érdekel ha Shadoweyes7 -e nem jönne össze az üzlet, senki elöbb érkezö üzletét nem kivánom elrontani !
    ha megmarad a répás-almásaim, majd jol megeszem öket :D
    jo kapálást mindenkinek :)
  • Gólya #20759
    a dolog szépsége, hogy tisztában van a szabálytalansággal, mégis felteszi nyilvános helyre...ilyenkor idézgetem Ford Fairlane-t :D
  • Maximus4

Ilyenekért ad az pénzt,aki az élet minden területén azt játsza,hogy úgyis az én apukámnak van több pénze és az én f...om a legnagyobb.
  • SHADOWEYES7
    Istenem.
  • SHADOWEYES7
    Írtam! :)
  • Gólya #20755
    mondjuk a tízes még elbújhat emellett:

"2012-12-17 16:10
    üdv mindenkinek
    Régóta farmeramázom, de lassan beleunok!Érdeklődnék mit érhet egy olyan farm, melyen található többek között:szinte mindenből több darab van-bulibéka,andi,eiffel,diadalív,vb léggömb,léghajó,szívek pálmája,szívek királypálmája,napóra,páncél panni,teleszkóp,bitzer,hintakatapult,csintalan malacok,négy állatos májusfa,xxl barackfa,szambabárány,mézeskalács szív,édesanya szíve,fagyöngyös puszi,pink fejlesztések,több száz xxl fa,titokólsk,titokfák a legújújsbbskig,ezek jutottak eszembe hirtelen.
    Ez mellett 90-es színt felettti farmról van szó, rengeteg áru a pajtában pl: 7 ezer lápi póc,szintén ennyi strucctojás, összesen több mint 20 ezer állat, illetve 70 millió csp.
    Ez nem szépítgetés,valóban ezekkel rendelkezik a farm.
    Szeretném tudni,persze tudom szabálytalan,mit kérhetnék érte mégis?
    Ha valakinek oda szeretném ajándékozni, akkor a közeli ismerőseim közül kapná meg valaki, csak a tisztán látás végett.
    Ahogy számolgattam nagyjából 2-3 száz ezer forintot áldozhattam a játékra évek alatt, de az eszmei érték itt valóban fontosabb.
    Igazság szerint konkrétan egy jó pénzbeni ajánlatért válnék meg tőle, és csak személyes átadással.Beülünk egy gép elé, igazolom, hogy valóban a sajátom, emailcím átírásakor megkapom a megbeszélt összeget(vagy tárgyat) és egy korrekt cserével mindketten elégedettek lehetünk.
    Hogy mennyiért?Hát ezt majd meglátom, milyen ajánlatokat kapok,de jelképes összegért nem adom.
    Szerintem a magyar játékosok között ez a farm simán benne van az első tízben.
    Várom a leveleket"
  • Wootan
    Sziasztok!

Van egy felesleges 5 euro értékű paysafecard kódom, amiért 262 (250+5% bónusz) FA-t lehet kiváltani ingyen. Mivel 1 farmon csak 1 ilyen kódot lehet beváltani, így elcserélném valakivel. Cserébe répás-almás csatnit szeretnék. Akit érdekel a dolog, az írjon.
  • Gólya #20753
    farmot eladni/átadni tilos!

egy megoldás

egyébként ez egy ingyenes játék - ha te pénzt költöttél rá, azt csak saját, szabad akaratodból tetted, senki nem kötelezett rá

• Maximus4
    10 000 forint!Ember,ennyiért a kutya nem fogja megvenni és gyanítom,hogy semennyiért sem.Ha nem tudsz róla ingyen lemondani,amire lenne innen is jelentkező,akkor valószínűleg a nyakadon marad.
  • akdestroyer
    Elnézést előre is ha ez a hozzászólással megsértek valami szabályt, nem tudom van-e erre valami kitétel, mindegy, na szóval 80as szintű farm accom eladó. :)

http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/egyeb/elado_farmerama_account_80_szint_1697974592.html
  • Alien69
    De kafa, elérhetetlenné tették a vetést. Legalábbis, a bal menüsorból.
  • ToCsEk
    dehogy, vissza nem kérem, az mekkroa tré már..
  • Gólya #20748
    ugye ezt nem mondod komolyan?
  • Maximus4
    Ja,hogy neki adtad!Akkor nagy esélyed van rá,hogy visszakapd.Írj neki pm-et itt,vagy írok neki a játékba ha nagyon akarod.
  • ToCsEk
    akkor mond shadownak adja vissza, kérem szépen vissza
  • Gólya #20745
    ne már...még vasárnap délután is? épphogy végeztem a hétvégi rohammal...

elfogyott a kukorica..."paszuly" jó lesz a térdepléshez?

• Maximus4
    Mivel én még csak nemrég kezdtem a játékot,tessék velem érthetően beszélni.Ólat,hogy a bánatba piacoztál?Ha meg a műhelyre gondolsz,akkor szégyelld össze-vissza magad,hogy itt virágnyelven beszélsz nekem :D
  • Gólya #20743
    jaja...piacoztam:)
  • Maximus4
    Megkerestél?
  • Gólya #20741
    úgy 40 perc múlva enyém is kész:))
    közben megkerestem még egy piros ólat is:)
  • Gólya #20740
    aztán majd dünnyögjél máskor is, hogy így meg úgy... - kis forgómorgó
  • Maximus4
    Na a sok csatnimatyi:P
  • ACE
    Nekem is, ez gyors volt...
  • Maximus4
    Kérd vissza:)