Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chrome-osok nézzenek rá a hírekben az ajándékkódra

szép napot
köszönet a tippért
tegnap megcsináltam a 11-s szintet,ma a 12-s szintet
Maximus4
A gaztámadás után is kaptál felröppenõket?😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Na, most az ÉLÓ LEGENDA megéri .
Még 30 arany mogyoró kell és kész a 10, rész , pedig 2 napig nem is voltam a közelbe.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Én csak lekvárfözöt üzemeltetek mivel ezzel is kb ezer év haladni nem fogok a többivel is szenvedni 😞

Next PC upgrade: 2022

jojo

jojo

nekem megvan az 5 deeee minek, nemtudom. 😞<#taps><#taps><#taps>

Maximus4
Nem,nem vásároltam semmit sem hozzá,sõt egyikhez sem.Az 5 mesterségbõl 4-ben termelek 3-4 naponta 10-15 cuccot,mindíg ugyan azt,és ennyi.Már nem érdekel,hogy haladok velük,mert mint írtam,nem tudom már nyomon követni ezt a sok sz@rt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
nekem is detto ugyanez a problémám, csak kihagytad azt hogy még ugye Tenyészteni is kell 😄

amugy nálam is ugyanígy állnak a mesterségek,

a virágkötõben neked is azért 2. szint mert vásároltál olyat a piacon ami megdob pontokkal? 😄😛

leszarom a konfigod...

Maximus4
Igazság szerint én már rég elvesztem ezzel a sok mesterséggel kapcsolatban.Nem tudom már követni mi mire való,arról már nem is beszélve,hogy annyiféle sz@r kell hozzájuk,hogy nem gyõzöm õket termelni.Közben eventezzek,rakjak le ólakat próbáljam csinálni a gazdakörit....számomra reménytelen vállalkozás.És ha minden igaz,hamarosan jön még további mesterség is.

Alkimista: 1. szint
Pék,lekvár: 3. szint
Virágkötõ,természet: 2. szint

zmeor
én csak a lekvárt csinálom "intenzívebben".

a többi az 1-2.es szinten van. igazából nincs olyan bónusz amiért megérné, meg msot nem fogok naponta még azzal is foglalkozni, hogy legyártsak egy alap terméket mindenbõl, max ha összegyûlik sok alapanyag akkor csinálok egyszerre többet.

és befektetni a napi 5 db terméket be szoktátok dobni?

leszarom a konfigod...

jojo
ahogy jönnek a termés utáni dolgok bár mindhárom eléggé növény zabáló.
Lehet ezeknek is termelni , de szinte faxság az egész.
Pl a lila meg kék varázsöntetes 1 szint nevetségesen buta.
Maximum a pénzért árult létyókkal érsz valamit, az alapok semmire se valóak.

zmeor
Hagy kérdezzem meg legyszives tõletek, hogy az új mesterségekben;

virágkötészet, alkimista, turmixos ti hanyadik szinten tartotok?

egyébként, jó lenne egy olyan mesterség, hogy hentes vagy valami ilyesmi, és akkor ott állatokat kéne berakni... mondjuk kevés van nekem, de legalább lenne realitás benne

leszarom a konfigod...

jojo
MIvel az event ad 2-t is hát az sok segitség., Illetve árcsökkentõ tényezõ,
meghát ide állat kel, meg fatermése, nem az a gaz....

zmeor
mire végre elérem azt a szintet hogy termelhessem, addigra lemegy olcsóra és baszhatom 😞((((((

leszarom a konfigod...

Nálatok is lement a Répás almás csatni 60ezer pénzre? Mi a franctól ment így le? És pont most evetkor...

steam, origin: ACE_hun

tonyr
csak nálam nem tölt be a farm ? 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Kösz a tippet <#eljen>

Aki még érdekelt a "Kiállítás" nevû gazdaköri feladatsorban, az frankón fel tudja húzni az eventes növénybõl, mert 500 CSP-t ér a pajtában, de csak addig míg tart az event.
Még van 3 nap az eventbõl, hajrá ^^

köszi! <#finom><#pias><#finom>
ajaj! már 34?!?? kössz, hogy emlékeztetsz rá!!! <#falbav><#ejnye1>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Boldog szülinapot gettobuxa!

SHADOWEYES7
Maxi!

84 és 22 vagyok.

Légyszi írd át. <#puszis>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus a mili27 farmon 82.es lettem <#eljen><#buck>

Ready Player One

ja, nem... valamit nagyon benéztem 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

a 6. szint, 2x60.000 növény kifogott rajtam... nem is értem, régebben ezresével volt a pajtában mindenbõl <#nemtudom><#phone><#nemtudom>

hello!nincs valakinek egy fölös mûködõ kupon kódja?adok érte almás répás csatnit<#mf1>
NaH máris itt 1 új event <#nyes><#wow1>

Ready Player One

grebber
De jól mehet akkor nektek ha tudnátok supertápot.
Már nem is emlékszem a napjára mikor volt utoljára annyi FA-m hogy tudjak bármit is venni.

Next PC upgrade: 2022

jojo
Ja, épp most akartam én is írni, de rendesek ezek!
Majdnem tápot vettem a víz helyett! <#falbav><#mf1><#mf1>

Maximus4
Nagyon figyeljetek oda ha vizet vesztek!Felcserélték a szupertáppal és már jó pár ember víz helyett tápot vett FA-ért!

jojo
Eddig se lehetett átlátni a tápokat se ezentúl lesz 50 oldalon 😞
Már a sok turmixot, zselét, ... se tudom követni melyik mit ad
jajj

Érdekes lesz,de majd megszokjuk

Ready Player One

Maximus4

SHADOWEYES7
<#eljen><#oooo>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

minden esetre egy páran elkönyveltünk mint kamukiráltt. majd csereeventkor stb. ne csodálkozz, ha nem reagálnak az üzenetedre. további jó fórumozást!

Vagyis tápot tudok keverni csak a piacon nem tudom eladni a SASt

Ready Player One

Berkenye kell hozzá,ami még nincs az én szintemen.
De a piacon nem lehet eladni a sast mert még nem tették elérhetõvé.De faxa!
Ennek mi értelme?<#szomoru1>

Ready Player One

Titokzatosból lett 1 SASFészek 😊

Ready Player One

Vettem 1 titokzatos tenyészetet kíváncsi vagyok mit ad <#lookaround><#email>

Ready Player One

Ready Player One

Megnyertem ma a fõnyereményt a keréken! 120.000 CSP! <#buck><#nyes>

Ready Player One

jojo
Ennyit írtam, 100.
Hogy ki mit gondol,,.... hajrá 😊

Maximus4
Azt hittem a tied a 100-as farm,úgy raktad be,mintha az lenne,minden komment nélkül.Nem is értem....

jojo
Írtam valahol is hogy az enyém, te?
Luke a tatuinon mennyéé aratni!<#mf1><#mf1>

jojo
Saját vagy éppen amit kezelek?
Mert van elég itt is...
leírom röviden
8-4-1-3.saját.
De a tanya és a Fantazy is megy 😊

Maximus4
Mennyi farmod van összesen?

SHADOWEYES7
miért nem csinálsz képet úgy, hogy a farmos neved is ott van?

kamuzás nem szép dolog!<#gunyos1>

lényegtelen - valóban
ugyanis én is figyelmetlen voltam...pedig le is írtam, amit te írtál - konkrétan hogy a pálya végéig kell az 567 milla, vagyis most van kb. 59-ed - az még messze van a 100. szinttõl

miért jó az, ha idegen tollakkal ékeskedsz? több leszel, mint más?

jojo
Változtat ez szerinted valamin is?
A számot csak nagyjából mondtam, nem olvasom naponta a ponthatárokat, de ha neked állandóan lehetne +100% TP-d akkor sokkal jobban tudnál haladni.
Valamikor régen ugyanis volt olyan reklám amit a mai napig használok pont e miatt.,,

egyvalamit nem értek
10-én azt írtad, még 567 milla kell a pálya végéig
a gyik-ban csak a 100. szintig vannak meg a szintlépéshez szükséges pontok - honnan tudod, ha már a 100. szinten vagy, hogy mennyi kell a következõhöz?

meg azért 567 milla nem egész hat nap alatt...

ja és félreértések elkerülése végett: egyáltalán nem vagyok irigy, ugyanis nincs mire😊
egyszerûen csak kíváncsi vagyok, remélem ez bocsánatos bûn...😊

mondjuk tovább ragozva a dolgot...ha valósnak vesszük, hogy 567 milla tp kell a szintlépésedhez, akkor nagyon az elején jársz a dolognak😊
ugyanis ha jobban megnézed, a 99. szinthez "csak" alig 522 milla tp kell, a 100. szinthez 626 milla - akkor hogy van az, hogy szerinted egy szintnyi különbség 567 milla?