23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • krisztajo
    Egy kis segítségre szorulnék, remélem, jó helyen teszem fel a kérdésemet.
    Majdnem nyolcvanezer csp. értékben adtam be állatot a Tenyésztők versenyébe.
    A beadás előtt 9%-os volt a felröppenő tárgyak értéke, viszont utána sem változott.
    Miért nem emelkedett meg, hiszen elvileg kellene???
    Előre is köszönöm a választ.
  • Why
    Ma kezdtem el beváltani először a kártyákat.Háááát..... supertáp és csp jött,de az eventkiírásból következtetve nem erre számítottam.
  • jojo
    wan 1 pár accom, a szerencsekerék pörgetésen 8!!! accon, bár szép dolgok vannak kiirva, trágyán, TP CSP-n kivül értelmeset nem kaptam :(
  • ACE
    Ígyvan ahogy mondod... És mindezt a 3 éves évfordulójukra... gratula nekik...
  • grebber
    Amikor olvastam az event ismertetőt,hogy a raktárat szépen fel lehet majd tölteni annyi ajándékot lehet szerezni kicsit bizakodó voltam.

Aztán elkezdtem beváltogatni a kártyákat és a szokásos foscsi szarokat adja

Gyakorlatilag ez az eddigi legszarabb event az elmúlt 2 évben!Ennél lejjebb már nem lehet lealacsonyodni!
  • Why
    Amúgy ki nézte még a mai élő showt ? A farmerama fejlesztői játszottak :)

Jó kis bevételük lehet
  • Why
    Azzzzz igen! Oltári nagy ajándék a farmerama részéről
  • gettobuxa
    pocok szerintem nem elajándékozható, legalább is legutóbb nem tudtam átküldeni magamnak :(
  • jojo
    Mai ajándék kód: GIFTS
    10db Víz uhhhhhh
  • tonyr #20847
    köszi :)
  • jojo
    Bocsiiii!, nem rád gondoltam!, hanem a farmerama fórumjára, hogy a szülinapi link kinn van, de azt a fránya linket már nem tudták az aljára bebiggyeszteni, azé ezéé megne egyééé! :D
  • Why
    Igen én is megtudom erősíteni,hogy azt a szülinapi ajándékkal kaptuk!
    Maximus egyébbként a mili27-en a BAHAMAKON 22es vagyok
  • Maximus4
    Nem mernék rá fogadni,de lehet,hogy azt a szülinapi ajándékkal együtt kaptuk,mert nekem már benn van a menüben.
  • Why
    Köszi! Nekem most is elfogadta még
  • Gólya #20842
    nem kicsit vagy pofátlan
    olvass vaze
    más is dolgozik, képzeld

bocs Maxi, de már nagyon unom ezt a szőkenő-rinyálást :P
  • tonyr #20841
    a szülinapi eventleirás leagalján találhato virágos nyuszi -t honnan lehet megszerezni ?
  • jojo
    Köszi!, Nem értem belehalnának , ha az eseményekhez linkelnék is?
    Közbe csak megtaláltam énis, mint a sötétben a kapcsolót. :D
  • ACE
    3 éves a farmerama
  • jojo
    Nem akarok paraszt lenni, demá 22.00 órakor megkérdezném van erről az eventről leírás, meee egész nap sütök főzök, Gólya meg nem ad linket! :(
    Elaludt! :D
  • ACE
    Jól látom hogy a sima csillagszórót jobban megéri termelni, mint a másikat, ami dupla olyan érésű?
  • Maximus4
    Köszönöm!
  • ACE
    Megint egy fos event kihívások nélkül...
  • jojo
    10 trágya vazze, FŐNYEREMÉNY!!!!!!!
  • Wootan
    Akinek még nem volt szerencséje a mai bónuszkódhoz: cupcake éjfélig váltható be.
  • jojo
    Na tessék, még a végén kiderül, csak én csinálok ma lángost?
    Dee, mindjárt kész is!
  • Maximus4
    LOL

Adjisten Gazdák!

Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól, élő közvetítéssel örvendeztetnek meg bennünket Hamburgból!
    Az élő közvetítés egészen január 29-ig marad, tehát a szülinapi event ideje alatt élvezhetitek a műsort.
    Betekintést nyerhettek a Farmerama irodájába, ezen felül pár mókás játékkal is készült a csapat, mint például a székfoglaló, szkander, stb.

Ami még jobbá teszi a játékot, hogy lehetőségetek nyílik szavazni, hogy kit szeretnétek látni a következő kihívásban.

http://farmerama.bigpoint.com/birthday/
  • Gólya #20830
    neeeeeem....elég hétvégén a konyhában lennem:)
    most csak köreteket kell max. csinálni
  • jojo
    Csatlakozott: 31.08.2010, illetve 2 héttel hamarabb regeltem a Farmra azaz ugy 900 nap körül vagyok
  • jojo
    Naja , inkább főzzél finomat! :D
  • Gólya #20827
    jóvanna...tudom én azt magamtól is...:)
    megyek a sarokba...
  • Maximus4
    Igen,az vagy :P
    Ahogy a hivatoloson írta valaki,mélyrepülésben van a játék,az eventeket tekintve mindenképp.
    A tavalyra beígért újításokból semmit sem csináltak meg szinte,mert,ahogy látom,fontosabb lecserélgetni az összes fa kinézetét :(
  • Gólya #20825
    leakadhatnának már erről a tejfáról:( szinte csak annak nincs, aki most kezdte a játékot
    jójó, tudom telhetetlen vagyok:)
    egy pocoklaknak jobban örülnék...

tényleg - pocoklakért és/vagy jávortanodáért mit kérne aki hajlandó lenne cserélni?
  • Maximus4
    Én úgy tudom,hogy a hivatalosba megnézed az egyik hozzászólásod ha van és ott a neved alatt kiírja mióta játszol.Arról lövésem sincs,hogy mi van ha most regel valaki a fórumra,milyen dátumot fog írni.
    Én ma vagyok 1022 napos :D
  • grebber
    Tudom hülye kérdés ,de hol tudom megnézni mióta vagyok tag?
  • Maximus4
    Szülinap alkalmából minden kedves játékos külön ajándékban részesül, attól függően, hogy mennyi ideje tagja a közösségnek.
    Az ajándékok az event indulása után, az első belépés alkalmával kerülnek jóváírásra.

<10 nap: Event matrica, 300 CSP
    11-75 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 1 db csillag, 5.000 TP
    76-250 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 3 db csillag, 10.000 TP
    251-500 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 5 db csillag, 25.000 TP
    501-750 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 7 db csillag, 35.000 TP, Tehéntejfa
    751-től: Event matrica, Tematikus felhősor, 9 db csillag, 55.000 TP, Tehéntejfa
  • jojo
    Friss tapasztalat az előbb történt velem.
    Arató vetőt használnám, de nem megy. Cookikat töröltem , de nem megy.
    Van a vezérlőpultba a javascriptnek és flash playernek linkje, azokkal töröltem az előzményeket... azóta nagyon jol pörög az oldalon minden.
    Start/ vezérlőpult/ Flash player/ Tároló/ Az Összes törlése gomb

Start/ vezérlőpult/ Java/ General/setting/Delete files
    az install aplication pipán még gondolkodom, de a felsőket töröltettem.
  • Maximus4
    Én is ezt használom.Az eddigi tapasztalatom,hogy egy kicsit gyorsabb is,mint a chrome.
  • jojo
    Én a Dragont használom!
    De nem nyafogok! :)
  • gettobuxa
    nekem küldhettek csatnit, ha nem tudtok mit kezdeni vele :) nehogy má a polcon porosodjon! :)
  • Maximus4
    Tudom,csak elnézést kértél egy fölösleges dologért :)