23542
-
krisztajo #20856 Egy kis segítségre szorulnék, remélem, jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Majdnem nyolcvanezer csp. értékben adtam be állatot a Tenyésztők versenyébe.
A beadás előtt 9%-os volt a felröppenő tárgyak értéke, viszont utána sem változott.
Miért nem emelkedett meg, hiszen elvileg kellene???
Előre is köszönöm a választ.
-
Why #20855 Ma kezdtem el beváltani először a kártyákat.Háááát..... supertáp és csp jött,de az eventkiírásból következtetve nem erre számítottam. -
#20854 wan 1 pár accom, a szerencsekerék pörgetésen 8!!! accon, bár szép dolgok vannak kiirva, trágyán, TP CSP-n kivül értelmeset nem kaptam :( -
ACE #20853 Ígyvan ahogy mondod... És mindezt a 3 éves évfordulójukra... gratula nekik... -
#20852 Amikor olvastam az event ismertetőt,hogy a raktárat szépen fel lehet majd tölteni annyi ajándékot lehet szerezni kicsit bizakodó voltam.
Aztán elkezdtem beváltogatni a kártyákat és a szokásos foscsi szarokat adja
Gyakorlatilag ez az eddigi legszarabb event az elmúlt 2 évben!Ennél lejjebb már nem lehet lealacsonyodni! -
Why #20851 Amúgy ki nézte még a mai élő showt ? A farmerama fejlesztői játszottak :)
Jó kis bevételük lehet -
Why #20850 Azzzzz igen! Oltári nagy ajándék a farmerama részéről -
gettobuxa #20849 pocok szerintem nem elajándékozható, legalább is legutóbb nem tudtam átküldeni magamnak :( -
#20848 Mai ajándék kód: GIFTS
10db Víz uhhhhhh -
#20847 köszi :) -
#20846 Bocsiiii!, nem rád gondoltam!, hanem a farmerama fórumjára, hogy a szülinapi link kinn van, de azt a fránya linket már nem tudták az aljára bebiggyeszteni, azé ezéé megne egyééé! :D -
Why #20845 Igen én is megtudom erősíteni,hogy azt a szülinapi ajándékkal kaptuk!
Maximus egyébbként a mili27-en a BAHAMAKON 22es vagyok -
#20844 Nem mernék rá fogadni,de lehet,hogy azt a szülinapi ajándékkal együtt kaptuk,mert nekem már benn van a menüben. -
Why #20843 Köszi! Nekem most is elfogadta még -
Gólya #20842 nem kicsit vagy pofátlan
olvass vaze
más is dolgozik, képzeld
bocs Maxi, de már nagyon unom ezt a szőkenő-rinyálást :P -
#20841 a szülinapi eventleirás leagalján találhato virágos nyuszi -t honnan lehet megszerezni ? -
#20840 Köszi!, Nem értem belehalnának , ha az eseményekhez linkelnék is?
Közbe csak megtaláltam énis, mint a sötétben a kapcsolót. :D -
ACE #20839 3 éves a farmerama -
#20838 Nem akarok paraszt lenni, demá 22.00 órakor megkérdezném van erről az eventről leírás, meee egész nap sütök főzök, Gólya meg nem ad linket! :(
Elaludt! :D -
ACE #20837 Jól látom hogy a sima csillagszórót jobban megéri termelni, mint a másikat, ami dupla olyan érésű? -
#20836 Köszönöm! -
ACE #20835 Megint egy fos event kihívások nélkül... -
#20834 10 trágya vazze, FŐNYEREMÉNY!!!!!!! -
Wootan #20833 Akinek még nem volt szerencséje a mai bónuszkódhoz: cupcake éjfélig váltható be. -
#20832 Na tessék, még a végén kiderül, csak én csinálok ma lángost?
Dee, mindjárt kész is! -
#20831 LOL
Adjisten Gazdák!
Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól, élő közvetítéssel örvendeztetnek meg bennünket Hamburgból!
Az élő közvetítés egészen január 29-ig marad, tehát a szülinapi event ideje alatt élvezhetitek a műsort.
Betekintést nyerhettek a Farmerama irodájába, ezen felül pár mókás játékkal is készült a csapat, mint például a székfoglaló, szkander, stb.
Ami még jobbá teszi a játékot, hogy lehetőségetek nyílik szavazni, hogy kit szeretnétek látni a következő kihívásban.
http://farmerama.bigpoint.com/birthday/ -
Gólya #20830 neeeeeem....elég hétvégén a konyhában lennem:)
most csak köreteket kell max. csinálni -
#20829 Csatlakozott: 31.08.2010, illetve 2 héttel hamarabb regeltem a Farmra azaz ugy 900 nap körül vagyok -
#20828 Naja , inkább főzzél finomat! :D -
Gólya #20827 jóvanna...tudom én azt magamtól is...:)
megyek a sarokba... -
#20826 Igen,az vagy :P
Ahogy a hivatoloson írta valaki,mélyrepülésben van a játék,az eventeket tekintve mindenképp.
A tavalyra beígért újításokból semmit sem csináltak meg szinte,mert,ahogy látom,fontosabb lecserélgetni az összes fa kinézetét :( -
Gólya #20825 leakadhatnának már erről a tejfáról:( szinte csak annak nincs, aki most kezdte a játékot
jójó, tudom telhetetlen vagyok:)
egy pocoklaknak jobban örülnék...
tényleg - pocoklakért és/vagy jávortanodáért mit kérne aki hajlandó lenne cserélni? -
#20824 Én úgy tudom,hogy a hivatalosba megnézed az egyik hozzászólásod ha van és ott a neved alatt kiírja mióta játszol.Arról lövésem sincs,hogy mi van ha most regel valaki a fórumra,milyen dátumot fog írni.
Én ma vagyok 1022 napos :D -
#20823 Tudom hülye kérdés ,de hol tudom megnézni mióta vagyok tag? -
#20822 Szülinap alkalmából minden kedves játékos külön ajándékban részesül, attól függően, hogy mennyi ideje tagja a közösségnek.
Az ajándékok az event indulása után, az első belépés alkalmával kerülnek jóváírásra.
<10 nap: Event matrica, 300 CSP
11-75 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 1 db csillag, 5.000 TP
76-250 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 3 db csillag, 10.000 TP
251-500 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 5 db csillag, 25.000 TP
501-750 nap: Event matrica, Tematikus felhősor, 7 db csillag, 35.000 TP, Tehéntejfa
751-től: Event matrica, Tematikus felhősor, 9 db csillag, 55.000 TP, Tehéntejfa -
#20821 Friss tapasztalat az előbb történt velem.
Arató vetőt használnám, de nem megy. Cookikat töröltem , de nem megy.
Van a vezérlőpultba a javascriptnek és flash playernek linkje, azokkal töröltem az előzményeket... azóta nagyon jol pörög az oldalon minden.
Start/ vezérlőpult/ Flash player/ Tároló/ Az Összes törlése gomb
Start/ vezérlőpult/ Java/ General/setting/Delete files
az install aplication pipán még gondolkodom, de a felsőket töröltettem. -
#20820 Én is ezt használom.Az eddigi tapasztalatom,hogy egy kicsit gyorsabb is,mint a chrome. -
#20819 Én a Dragont használom!
De nem nyafogok! :) -
gettobuxa #20818 nekem küldhettek csatnit, ha nem tudtok mit kezdeni vele :) nehogy má a polcon porosodjon! :) -
#20817 Tudom,csak elnézést kértél egy fölösleges dologért :)