Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönet a tippért
tegnap megcsináltam a 11-s szintet,ma a 12-s szintet
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Még 30 arany mogyoró kell és kész a 10, rész , pedig 2 napig nem is voltam a közelbe.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Next PC upgrade: 2022
nekem megvan az 5 deeee minek, nemtudom. 😞<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
amugy nálam is ugyanígy állnak a mesterségek,
a virágkötõben neked is azért 2. szint mert vásároltál olyat a piacon ami megdob pontokkal? 😄😛
leszarom a konfigod...
Alkimista: 1. szint
Pék,lekvár: 3. szint
Virágkötõ,természet: 2. szint
a többi az 1-2.es szinten van. igazából nincs olyan bónusz amiért megérné, meg msot nem fogok naponta még azzal is foglalkozni, hogy legyártsak egy alap terméket mindenbõl, max ha összegyûlik sok alapanyag akkor csinálok egyszerre többet.
és befektetni a napi 5 db terméket be szoktátok dobni?
leszarom a konfigod...
Lehet ezeknek is termelni , de szinte faxság az egész.
Pl a lila meg kék varázsöntetes 1 szint nevetségesen buta.
Maximum a pénzért árult létyókkal érsz valamit, az alapok semmire se valóak.
virágkötészet, alkimista, turmixos ti hanyadik szinten tartotok?
egyébként, jó lenne egy olyan mesterség, hogy hentes vagy valami ilyesmi, és akkor ott állatokat kéne berakni... mondjuk kevés van nekem, de legalább lenne realitás benne
leszarom a konfigod...
meghát ide állat kel, meg fatermése, nem az a gaz....
leszarom a konfigod...
steam, origin: ACE_hun
Még van 3 nap az eventbõl, hajrá ^^
ajaj! már 34?!?? kössz, hogy emlékeztetsz rá!!! <#falbav>#falbav><#ejnye1>#ejnye1>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
84 és 22 vagyok.
Légyszi írd át. <#puszis>#puszis>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ready Player One
Már nem is emlékszem a napjára mikor volt utoljára annyi FA-m hogy tudjak bármit is venni.
Next PC upgrade: 2022
Majdnem tápot vettem a víz helyett! <#falbav>#falbav><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Már a sok turmixot, zselét, ... se tudom követni melyik mit ad
jajj
Ready Player One
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One
De a piacon nem lehet eladni a sast mert még nem tették elérhetõvé.De faxa!
Ennek mi értelme?<#szomoru1>#szomoru1>
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Hogy ki mit gondol,,.... hajrá 😊
Luke a tatuinon mennyéé aratni!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Mert van elég itt is...
leírom röviden
8-4-1-3.saját.
De a tanya és a Fantazy is megy 😊
kamuzás nem szép dolog!<#gunyos1>#gunyos1>
ugyanis én is figyelmetlen voltam...pedig le is írtam, amit te írtál - konkrétan hogy a pálya végéig kell az 567 milla, vagyis most van kb. 59-ed - az még messze van a 100. szinttõl
miért jó az, ha idegen tollakkal ékeskedsz? több leszel, mint más?
A számot csak nagyjából mondtam, nem olvasom naponta a ponthatárokat, de ha neked állandóan lehetne +100% TP-d akkor sokkal jobban tudnál haladni.
Valamikor régen ugyanis volt olyan reklám amit a mai napig használok pont e miatt.,,
10-én azt írtad, még 567 milla kell a pálya végéig
a gyik-ban csak a 100. szintig vannak meg a szintlépéshez szükséges pontok - honnan tudod, ha már a 100. szinten vagy, hogy mennyi kell a következõhöz?
meg azért 567 milla nem egész hat nap alatt...
ja és félreértések elkerülése végett: egyáltalán nem vagyok irigy, ugyanis nincs mire😊
egyszerûen csak kíváncsi vagyok, remélem ez bocsánatos bûn...😊
mondjuk tovább ragozva a dolgot...ha valósnak vesszük, hogy 567 milla tp kell a szintlépésedhez, akkor nagyon az elején jársz a dolognak😊
ugyanis ha jobban megnézed, a 99. szinthez "csak" alig 522 milla tp kell, a 100. szinthez 626 milla - akkor hogy van az, hogy szerinted egy szintnyi különbség 567 milla?