23542
-
Gólya #20896 ja hogy már megvan mindhárom kitehető?
ha most teszek fel képet, megnyugszik a lelked?
vagy inkább tudod mit? kérdezd meg a modiktól :) -
Gólya #20895 mármint mit nem hiszel? -
#20894 Bocs, hogy nem hiszem el, de én ilyen hitetlenvagyok. :(
Majd az utsó nap esetleg kiadja... -
#20893 Engem zavar ha nincs meg egy sor, kudarcnak veszem, ha nincs meg, annak ellenére hogy nyomulok érte.
Azaz nem az a 8 óránkénti zavar igazán, mert ezen a szinten az semmi, hanem hogy félig kész egy sor., amit naponta látok, és eddig ilyenem sose volt!! -
Gólya #20892 én egy "tiszta márkájú autó" helyére tettem ki:)
sok minden van nekem is a tárolóban...a paszulyon a célirányos holmik vannak, meg egy csomó apró vacak, leginkább amik 100 tp-n alul adnak -
ACE #20891 Nekem nincs a kergén helyem, ha kirakom a 2x2-est, akkor 4 db másikat le kell vennem, azt meg nem tudom a paszulyra rakni, tehát összességében jobban járok ha inkább a paszulyra rakom...
Nekem úgy lett meg mindhárom, hogy egyszer 10 arannyal újra kezdtem, a második körben már megadta... -
Gólya #20890 kb. 2,5-3 havonta van, legutóbb novemberben volt, eszerint várhatóan februárban lesz
figyeld a hivatalost és/vagy más farmeramas fórumokat -
#20889 azért köszönöm a válaszod :) -
Előre nem lehet tudni és hiába tudnánk pontosan tavaly mikor volt.Itt még a halloweent sem tudják rendes időbe megrendezni.Hamarosan lesz,de mikor? -
#20887 Sziasztok. még uj vagyok itt köztetek. azt szeretném +kérdezni hogy cserenap mikor lesz kb re tudja valaki?! vagy hogy tavalyrol valaki véletlenül nem összesitette ? -
Gólya #20886 nekem a teljes sor üres:)
először kiraktam a három cuccot, aztán rájöttem, többet érek vele, ha a 2x2-est kiteszem a kergére - és lőn:)
felhősor meg nyugodtan ülhet ott üresen - majd cserenapon szétnézek, hátha lesz valakinek fölös példány belőle:) (bár annyira nem zavar, hogy szürkén ásít a többi között) -
#20885 Köztük nekem se.Egy hiányzik,de FA-t nem fogok arra költeni,hogy hátha összejön.Tudom,hogy többet ér ha nem a felhőre rakom őket,de mint ahogy írtad ,én is "játszom" és engem eléggé zavar,hogy üres az az egy hely a soron :( -
Gólya #20884 ezt cáfolom...két napja kész az eventes gazdaköri, minhárom kitehető ajándék első "ütésre" sikerült
nyilván szerencse kérdése, mert nem mindenkinek jött így össze -
#20883 wan egy olyan gyanum hogy az utso felhosor ikont az utolso nap adja, mivel nekem 8 accon egyiknek se adta meg eddig, azaz nem szabad a leadást elkezdeni a lejárat napjáig, aki leadta kezdheti ujra ezt a x...., már bocs -
Gólya #20882 kinek mi a normális...
van aki a csp-t, tp-t is szívesen veszi, a munkásokat is, a plusz pörgetéseket, stb.
az egy dolog, hogy bizonyos szinten felül már úgymond lenézi az ember (már aki) ezeket az ajándékokat
mondjuk ezt a "lenézést" el is tudom fogadni egy 96-os szintű farmertól, akinek már minden rózsaszín ól megvan, több tízezer növény, állat, termény stb. a pajtában, több (tíz)millió csp és több ezer farmarany tulajdonosa, gazdaköri feladatok elvégezve, stb. (van ilyen, csak azért hoztam pont ezt példának)
én spec. "hülye" vagyok, mert úgy 2 milla tp-re a 86. szinttől még a Kata-trágyát is szívesen veszem:) de mint mondtam, én lüke vagyok, én játszom:))) -
#20881 Én pl nem. Cs,tp olyan fa amiből már nagyobsok volt -
Why #20880 1 munkások 48óra
1 Berkenyefa
1 szülinapos cicus
Ennyit adott most hírtelen.
Egyáltalán valaki kapott normális ajándékot az event alatt grrrrrrrrrrrrrrrrr.................. -
Why #20879 Ez az event a letőrtségről szól mindenkinek -
#20878 Kod : FRIENDS
5 szalagot, valamint 35 szülinapi lap -
#20877 De ha kész az event, akkor miért nem kapja meg a felhasználó, ezért is fizessen, ha nem az utolsó nap váltja be a kártyákat? Gondolom szét lett osztva melyik mikor jöhet ki, de az is benne van a pakliban, hogy ujrakezdhető, de minek ha ilyen nevetséges dolgokat kínál a beigért helyett.
Ez már tiszta pénzkérdés lett a játék rovására.
-
Gólya #20876 na majd kíváncsi leszek, mennyire tartják be az ígéretet...
azért akárhogy is, tényleg nevetséges az egész...
ugye az van az ismertetőben, hogy a kitehető cuccot csak egyszer lehet megszerezni...ez oké, de nagyon sokan még mindig nem tudták elcsípni a kitehetőket
másik pedig, hogy ha kiteszed mindhárom cuccot a felhőre, ad 10 óránként 850 tp-t...ha csak önmagában a 2x2-est kiteszed a kergére (vagy bárhová a farmon), 8 óránként 750 tp-t ad -
#20875 "A mai nap folyamán, az élő adást követően egy speciális ajándékkóddal próbálunk kedveskedni Nektek, ami egészen az event végéig érvényben marad!
A kód 5 szalagot, valamint 35 szülinapi lapot biztosít majd nektek, amit kedvetek szerint felhasználhattok!"
Tyűha! -
#20874 ÜZI :D -
#20873 Adjisten Gazdák!
A fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól, moderátoroktól, rajongói oldalaktól a születésnapi eventtel kapcsolatban.
Az egész Farmerama csapat nevében minden kedves játékostól elnézést kérünk!
Sajnos az event közepette már nem lehetséges túl sok változást eszközölni a játékban, tekintve, hogy rengeteg játékos már befejezte az eventet, akik ezután azt érezhetnék, hogy a semmiért küzdöttek.
Ennyit erről a majomról! -
#20872 Nem vesztesz semmit oda rakva kevesebbet ad szóval csak buknál rajta.
Növelhetnék a területet mert annyi kirakható fos van hogy szavak nincsenek. Vagy legalább a vizes részt vennék el akkor pár db még odaférne. -
#20871 Mérges vaok!!!
Minden csillagszórót kitermeltem a feladatot befejeztem, de a felhősorba nem adta meg a hiányzó vackot, hát hogy van ez?
Hol a panaszkönyv? -
#20870 Ha valaki kap valamit azt viszonozni is szokták. -
gettobuxa #20869 szintet léptem maxi, írd át lécci: 84 (bahamán meg 23) köszi -
Gólya #20868 hát ha nincs szád, hogy szólj...:) -
#20867 Mai ajándékkód: BIRTHDAY
10 Csillagszóró (event növény) -
#20866 Hm na ez az az pillanat amikor egyik szomszédnak se fogok lószart se küldeni!
Én mindig pár napos váltással ugyanazoknak küldözgetek én meg 1-2 öt ha kapok akkor sokat mondtam.
Ha ők se én se erről ennyit! Legalább pár kattintással kevesebb lesz -
#20865 Légy szives tedd már ki ahonnét a kódot találtad, mert a facén van 40 link , de kodot sehol se látok.
Egy megélhetési kód gyűjtő! :D -
Gólya #20864 megéri? ugyan....hagyd a fenébe
biztos kapnak eleget így is
ha akartak volna, már változtattak volna - mivel semmi változás, nyilván így tartják helyesnek a dolgok menetét
-
#20863 Esküszöm,azon gondolkoztam,csinálok egy kamu reget a játékba valami internet kávézóba és írok neki egy üzentet,hogy azt nem teszi ki az ablakba :D -
Gólya #20862 aha...tehát őt kell megverni:D
mikor indulunk? -
#20861 Megtaláltam a bűnöst :P
-
#20860 Mai ajándékkód: CANDLES
1.000 Csp
Gondolom holnap meg 1000 TP lesz :( -
#20859 Akkor két dolog.Frissíts rá a játékra,vagy lépj ki be.Ha így sem jó,akkor írj a supportnak. -
krisztajo #20858 Rátettem a kupát a régire mégsem változott ezért nem értem.
Szóval még mindig help!
-
#20857 Ha befejeztél egy szintet a feladatba,akkor rá kell rakni a kapott kupát a meglévőre.Ha a tölgynél ki van váltva az élő legenda,akkor oda kell betenni.