Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a régi napi 1 ajándék pörgetés megszûnt, és az helyett van ez...

steam, origin: ACE_hun

grebber
Ez az ajándékkibontás nagy szemétség. Átverik az embert a plusz pörgetéssel mivel azt meg se kapja az ember.Van napi 1 amit alapból ad és hiába irja ki hogy plusz pörgetés nem adja hozzá tehát nincs.

Next PC upgrade: 2022

és ezek az aksik milyen idõközönként jelennek meg? valaki figyelte már esetleg? vagy simán be kell nézegetni óránként?

oké, közben olvastam, most már tisztább a kép...

Maximus4
Jövõ hét közepén jön ismét az újrahasznosító és azért vannak felröppenõ nublon akkuk!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
közben rájöttem hogy a jegelõket városban találok, viszont akkor a felröppenõ nublion akkukat nem értem..

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Az azért vicces,mert most nincs is felröppenõ ebbe az eventbe.De nem te vagy az egyedüli,sokaknak ez van.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
Valami nem stimmel az eventtel "jegelõ" helyett "nublion akku" jön felröppenõnek! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

jojo
Akkor se lennél meg , az Élõ Legendával igen!
Csakhát az meg nincs meg mindenkinek.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Event 2. rész elindult!

Igazából ott "rontottam" el, hogy nem ültettem hosszú érésût az event ekezdetére, mivel meglepetésszerûen ért.. Egyébként nekem is meglenne szerintem..
Maximus4
+30 darab tekercsem maradt,persze nem ment volna segítség nélkül <#kacsint>
Ja és még sokat nyomott a latba,hogy tegnap este mogyorót ültettem😊

Nekem sem lesz kész sajnos a felreppenõk miatt..
Ráadásul horror áron vannak a könyvtekercsek a gazdaraktárban is.. 😞
SHADOWEYES7
nekem most nem megy a játék :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Ej ez sajnos a felröppenõk miatt nem lesz kész 😞

Nah ez az event sem érdekel.Én inkább ilyenkor adok el 😄

Ready Player One

BuriP
Két event közt már WC-re sem tudsz kimenni lassan... XD

grebber
Na ez az event váratlanul és felkészületlenül ért le is dozeróltam miatta amiket ültettem 😄

kill3r21
srácok maradtak lerakatlan hordoim azzal mi léesz?
tonyr
kattintsatok a téren a baglyokra... uj event lesz ? dejo...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nem is kell semmit felajánlani, szimplán nézegetni kell az ajánlatokat. Nekem sincs semmi értékes cuccom, mert még egy fillért sem költöttem a játékra, és nem is fogok, mert felesleges. A legtöbb ritka cuccot elõbb utóbb beteszik valamelyik eventbe, vagy keréken/cserenapon beszerezhetõ.
grebber
Semmi jó "egyedi" cuccom nincs amiért bármit is adnának.

De lehet. pl. kerékrõl kis szerencsével (nekem onnan lett gránátalma), vagy cserenapon is lehet sok mindent szerezni. Nekem pl. onnan lett gesztenyefa, karácsonyfa, szentjános ól, stb.
grebber
Magyarul akkor ugyanúgy nem lesz soha mint gránátalmám 😞

Maximus4
Titokzatos csemetébõl lesz csak bodza,venni nem lehet sehol.

grebber
84-es lettem.A piacon látom hogy van bodza és tudnék is venni.
Ezt termeszteni nem tudom ??Mert nem találtam a boltba fát hozzá!

köszönöm szépen
Az válság <#vigyor0>

Ready Player One

Az igen JÓ SOKÁRA!!!!!!

Ready Player One

pénzügyileg nézve sztem sokféle stratégia létezik, íme az enyém:
a kápé semmire nem jó, csak tápot veszek,( h mindig szupertápot tudjak keverni), és rövid érésû növényeket, de ez megint csak sajátosság, mert csak napi 2x tudok menni a farmra, reggel és este.
millió felett már nem nehéz gyarapodni/szinten tartani, én tenyésztett állatokból szoktam pénzhez jutni.
napi pörgetéseket 4-en tartom, ha különleges nyeremény van, akkor pörgetem el. ugyanígy a melókkal, amikor pörgetést lehet nyerni, akkor azt meghagyom a különleges alkalmakra. FA fám 2 lett így, meg 1 rakás különleges ól, növény.

a mostani eventhez: mivel napi 2-3x járok a farmra, nem lesz meg a növény, de nem is érdekel.

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

miért kellene ajándékkód?
a korábbiakat elég komoly gondok miatt kaptuk - én az utóbbi idõben azért olyan nagyon durva hibát nem tapasztaltam

egyébként meg válság van...😊

Maximus4
Szigeten 24-es szinttõl lesz licsi.

szép napot
Maxi légyszíves ,egy kis tájékoztatást kérek

Gazdakör-müzlifaló-7/8 feladat,hagyná hogy megcsináljam ,de nincs LICSIM
most 80-as vagyok ,bahama 20 -as szint
hol van licsi???
elõre is köszi
Best
Az ajándék kódokról leszokott a farmerama csapata úgylátom o.O

Ready Player One

zmeor
nálam 20 milla volt épp az egyenlegem, de most költöttem belõle rendesen és lecsappantam 18-19re

leszarom a konfigod...

Alien69
Az a baj, ha már az alapokkal baj van.
Trágya idõt spórol(HAT)! Én használom, nekem megéri. Természetesen, számolom, hogy TÉNYLEG megéri-e, azaz csak akkor vizezek, trágyázok, ha van értelme. <#vigyor5>

Úgy ahogy mondtam.

grebber
Aki 1x1-esre ültet az 100% hogy eszik mellé valami csatnit.
Hamarabb lesz kész utána nyugodtan lehet hordókat "ültetni"

kill3r21
nah most akkor hogyis van ez? 😄
Max. akkor ad többet ha használsz hozzá csatnit vagy töklekit, vagy egyéb +1,+2 növényes turbózást, ha nem használsz akkor dettó ugyanannyit ad mint a 2x2-es, csak több víz meg trágya kell...

grebber
Sokkal többet ad mint 2x2-es területen és belocsolva ,trágyázva majdnem egy órával hamarabb kész lesz azonkivül tényleg semmi!

kill3r21
Ami még érdekelne srácok, aki régebb óta játszik, a bájital jó a tenyésztéshez, mi egyébre lehetne még használni?
Idegesít hogy 500 az értéke és majdnem 4000db-om van belõle....és semmire sem jó, tenyésztgetni nem szoktam, nem éri meg annyira mint amennyire szeretném 😄
kill3r21
nekem azt mond meg miért éri meg egy kockásra vetni, vizezni és trágyázni? 😊
tonyr
én 11 milka felett vagyok, és folyamatosan nö, igaz nem gyorsan ill költekezek is 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

ej már...
ezen az alapon a te kijelentésedbe - "Na még 3 nap és készen vannak növények" - is beleköthetne bárki
nem kell lemenni színvonal alá...😊))
úgy játszik mindenki, ahogy neki jó, fórumra meg azt ír mindenki, amit akar

Maximus4
Csak egy tipp.Semmi értelme trágyázni szerintem 2-3 órás növényeket,annyit nem nyersz az egészen,hogy megérje.Én sose szoktam,csak víz.

Az is szép! <#eljen>

Ready Player One

SHADOWEYES7
Én 10 millánál tartom magam, 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pff. te gyógyíthatatlan vagy <#wow3><#nyes><#levele>

Ready Player One

grebber
Az nem fog megtörténni mindig lesz aki elad valamit csakhogy beirogathassa a neten mindenhova meglett a xy milliom<#vigyor1>

Ha senki nem adna el semmit amit megtermelt csak saját magának tartaná meg,akkor az egész városnak szinte semmi értelme nem lenne és megszünne a piac.

Ready Player One