23542
-
Why #20936 Schneemann2013 a legújabb ajándékkód -
#20935 Érdekes ez a kód!
Ahol megvolt a sor ott is ugy vette hogy megkapom de nem adta ide, illetve ott se ahol tavalyról ez a gif megvolt...
Furcsa egy ajándék az biztos. -
#20934 Ez jó hír.A sok szarnak meg lesz a helye ugyis annyi van. -
#20933 Eddig hiába váltottam be 4 accon, nem jelent meg sehol se, érdekes, ugyan miért? -
lovrob #20932 12 orankent 200 tp -
#20931 Hova, mert 10 perce semmi!
Mit ad egyáltalán a relikvia? -
#20930 Schneemann2013-kód ami egy hapcihoembert ad -
#20929 Pont ezt mondom,hogy aki eddig melózott,akár pénzt is ölt bele,az most mehet a sunyiuba.Ezért gratuláltam a BP.-nek. -
#20928 Naszóval bármit betehetsz az üres helyekre, ezért nyomtam bele 300FA superbe meg a többit az arató vetőbe gratula akiknek ennyi az annyi, lehet költeni ma is! -
#20927 Igen?És aki eddig azért melózott az eventek alatt,hogy megszerezze a kitehetőket,azokkal mi lesz?Le vannak tojva?És ezek után mi értelme lesz csinálni bármit is,ha elég eljutni a felhőig amíg megkapod,aztán csókolom.Bravó -
#20926 Az elrontott felhősor majd 1x jó lesz! ,... -
#20925 Kicsit várhatnának még vele.
Aranymosó hollótanya,többek közt 3000 db fa kell hozzá -
#20924 Sziasztok.az indulo karneválhoz hoztam egy kis infot :)
Karneválhoz egy kis pletyi :
itt úgy néz ki, hogy bejön Jónás látomása:
sas, pók, kecske, juh, nyúl, disznó, alma, színes virágok, festett arcok /paletta?/, banán, édesség. __________________ -
#20923 Na, ez igaz, az aranymosóról az életbe nem jutna eszembe az ékszerkészítés, köszönhető ez a tanulmányaimnak, de hát nyugat már csak tudja,! :D
Mióta van tejfa, semmin se csodálkozok... -
ACE #20922 Felületes vagy, íme a kép: http://sharedimages.bigpoint.net/support/cmt/0128/50d459598a48c94c0b77e4b5f7e697545106b054.jpg?proj=CMTool_FileUpload
Ékszereket állíthatsz elő... nem aranyat... -
#20921 Ma már megjelent a listán, de tagadták a létezését.
Lehetett is csinálni, csak nem vont le alkatrészt. :D
Mondták is hogy bocsi -
ACE #20920 Arany termelés tuti nem lesz, maximum ékszer... -
#20919 A holló és az arany termelése.....
Bár kiszivárgott ez is a luzerektől... egyenlőre tagadják, de ez lesz.
PARTY
A kód csak eddig érvényes: 2013.01.30. 23:59
Hogy mit is ad: 5 db Szupertrágya -
ACE #20918 Úgy tűnik jön a hollótenyésztés... -
ACE #20917 Telihold -
#20916 Nem találom a Halowenes linket, ezek szerint nem indul ma? -
#20915 Én még olyan naív vagyok, .. hiszek a mesékbe! :D
Minden esetre 5letnek elmegy,,de a pénz az úr! -
#20914 Szerinted mi lesz?A hivataloson bárki bármit írhat,a kutyát sem érdekli.2 fontos dolog van:
- Ne szidd se a játékot,se a moderátorokat. (Minden nagyon csodálatos!)
- Naponta legalább 25x takarítsd a gépedet,sütik,böngészési adatok törlése,stb. (Minden szuper,csak te nem értesz semmihez és a géped is szar!) -
#20913 Okos hozzászólás, meglássuk mire jó! -
#20912 A farmban a 27.-e kilőve ezekszerint ! -
Mai kod: BALLOON
őt ződ lap! -
#20910 2013 Telihold
január 27.
február 25.
március 27.
április 25.
május 25.
június 23.
július 22.
augusztus 21.
szeptember 19.
október 18.
november 17.
december 17. -
#20909 Gyúrok keményen a második sorra, de még nincs meg az egészre a ződ boriték.
Ugy tarvezem, utsó nap ami összejön azt leadom addig meg lopom az aranyat ahonnét csak lehet! :D
Bigpont! -
Gólya #20908 most mondjam, hogy nem vagy egyedül? nem vigasz, tudom, de azért ne add fel, még két nap van -
#20907 Te kis szőkice, azt írom már sokadszorra hogy a felhősor ikonjai nincsenek meg, maga a felhősor megvan, és naponta sokszor fogom bámulni mert egy bippontos gyökér tojik a tagokra.
Nekik a pénz számít én meg lessem a csufságot miattuk éveken át!
Bár,... belegondolva, nem fut ez a sáték sokáig ebbe a felállásba ugyanis a nagyrésze gamer 80. pálya fölötti lett itt meg megy a helybetopi, amit valaki vagy szeret vagy itthagy a fenébe.
;) -
#20906 fa.alapon nem hiszem.mert 3xor reseteltem-nem elég ahhoz hogy legalább 1itemet adjon :( na minde1 majd +oldom ügyesen
-
#20905 -
Gólya #20904 farmarany-alapon...:(
sokaknak nem sikerült mindet megszerezni...motiválnak a pénzköltésre -
Gólya #20903 ha véletlenül besikeredik valamelyik kis farmon, megkapod
bulizó? hát nem egyértelmű? :DDD -
#20902 Amugy nem tudom hogy mi alapján adja a rendszer az itemeket. de fö farmomon 3xor csináltam +-és kitehetöt 1 nem adott .remélem cserenapon küldhetö lesz ..de majd jövök még hátha valami jo biznic itt is sikerül .addig is mindenkinek jo játékot :) -
#20901 Szia-és köszönöm igyekszem figyelni :) -
#20900 Majd gondoljon rám valaki,ha cserenap lesz.A fáradt bulizóra vevő lennék:)
Érdekes ez a bulizó szó,kétszer is elolvastam,nehogy rosszul írjam le,ha 2 betűt fölcserélek,ajjaj :P -
Gólya #20899 nincs meg a felhősorod?
az nem létezik, azt ugyanis a hűségbónusszal kellett megkapnod
a kitehetőket meg azért elhiheted, nem én vagyok ufó, sok játékosnak megvan mindhárom
tudod, azért mert még nem voltál a Holdon, attól az még létező dolog:DDD
egyébként tényleg van, aki már harmadszor kezdi újra a gazdakörit - én megmondom őszintén, sajnálom rá a farmaranyat:)) -
#20898 Event Irat:
Kell hozzá 75 000 értékű csillagszóró, amiből lesz
510 db szülinapi lap.
5x6 azaz 30 csillag érhető el, de
10 FA ellenében a játék ujra kezdhető.
Ha valakinek más dolga sincs akár 2x elkészithető.
ha nem alszik sose akkor 3x is!!!!
Az már 90 csillag is lehet + amit ajándékként kap.
!!!! 1 accon kaptam 100 termésbónuszt + almás répás csatni+ kacsakata, huhh azon haladtam nagyon, de a felhősor az nincs kész. :(
-
Why #20897 Igen kinek mi a normális az egyén függő :)
De én pedig TP-s vagyok tehát minnél hamarabb akarok szintet lépni csak éppen már igen nehéz ezen a szinten 80on felül plussz néha néha arra gondolok hogy nem fogok játszani már farmeramat,de még ez nem biztos :)