Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Next PC upgrade: 2022
oké, közben olvastam, most már tisztább a kép...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Csakhát az meg nincs meg mindenkinek.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Ja és még sokat nyomott a latba,hogy tegnap este mogyorót ültettem😊
Ráadásul horror áron vannak a könyvtekercsek a gazdaraktárban is.. 😞
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ezt termeszteni nem tudom ??Mert nem találtam a boltba fát hozzá!
Ready Player One
Ready Player One
a kápé semmire nem jó, csak tápot veszek,( h mindig szupertápot tudjak keverni), és rövid érésû növényeket, de ez megint csak sajátosság, mert csak napi 2x tudok menni a farmra, reggel és este.
millió felett már nem nehéz gyarapodni/szinten tartani, én tenyésztett állatokból szoktam pénzhez jutni.
napi pörgetéseket 4-en tartom, ha különleges nyeremény van, akkor pörgetem el. ugyanígy a melókkal, amikor pörgetést lehet nyerni, akkor azt meghagyom a különleges alkalmakra. FA fám 2 lett így, meg 1 rakás különleges ól, növény.
a mostani eventhez: mivel napi 2-3x járok a farmra, nem lesz meg a növény, de nem is érdekel.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
a korábbiakat elég komoly gondok miatt kaptuk - én az utóbbi idõben azért olyan nagyon durva hibát nem tapasztaltam
egyébként meg válság van...😊
Maxi légyszíves ,egy kis tájékoztatást kérek
Gazdakör-müzlifaló-7/8 feladat,hagyná hogy megcsináljam ,de nincs LICSIM
most 80-as vagyok ,bahama 20 -as szint
hol van licsi???
elõre is köszi
Best
Ready Player One
leszarom a konfigod...
Trágya idõt spórol(HAT)! Én használom, nekem megéri. Természetesen, számolom, hogy TÉNYLEG megéri-e, azaz csak akkor vizezek, trágyázok, ha van értelme. <#vigyor5>#vigyor5>
Hamarabb lesz kész utána nyugodtan lehet hordókat "ültetni"
Idegesít hogy 500 az értéke és majdnem 4000db-om van belõle....és semmire sem jó, tenyésztgetni nem szoktam, nem éri meg annyira mint amennyire szeretném 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ezen az alapon a te kijelentésedbe - "Na még 3 nap és készen vannak növények" - is beleköthetne bárki
nem kell lemenni színvonal alá...😊))
úgy játszik mindenki, ahogy neki jó, fórumra meg azt ír mindenki, amit akar
Ready Player One

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One
Ready Player One