Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
500-1000-1500 nublon-akku kell majd ??? na akkor erröl ennyit, egyet sem fogok tudni beadni 😞
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nem is tudtam hogy van ilyen.
Ready Player One
Ready Player One
20 zselécuki,20 só 1 Rackó ,1pörgetés
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
47 jegelõtasak ,meg
158 nublon aksi vár a következõ eventre!
ÍGY JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Lesz 3. rész mert akkor csak utolsó pillanatban lövöm el a 24 órás aratógépet?
Ready Player One
Ready Player One
steam, origin: ACE_hun
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
1 aranylevelû
1 bájital
1 tojásfa
és ezen kívül olyan fák, amirõl nem is tudtam, hogy létezik:
1 berkenye
1 bükk
1 sárgabarack
semmi feleslegeset nem kaptam, szerencsés vásárlás volt 😊
#20308: a pörgetést mostantól mindig ott kapod, lásd korábbi hsz-ok 😊 amúgy én is 15 csillagot nyertem, elõször azt hittem, rosszul látok.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
valahogy átvariálhatnák ezt a titokzatos akciót...nem ártana, ha kiszednék belõle azokat a fákat, amiket simán csp-ért megvehetünk...
aztán itt van a bájital- és az aranylevelû fa is...lassn Dunát lehet velük rekeszteni😞
most is...tízbõl három aranylevelû...azért kicsit túlzás
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Ready Player One
Ti egybõl leszeditek a városban a jégakkukat vagy valamilyen módszer alapján?
Jelenleg nekem 167 van, amit egy kicsit keveslek.. :/
1 gesztenye
1 Birsalma XL
1 Ringló
1 Karácsony
1 Bájital
1 Almafa XL
1 tojásfa
1 japánakác
1 mandula XL
1 szilvafa XL
2 gesztenye
2 bükk
1 sárgabarack
1 ringló
1 tehéntej
1 aranylevelû
1 karácsony
1 só
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ready Player One
Ready Player One

Ready Player One
Ready Player One
Én most jelenleg itt tartok:

Ready Player One
Ready Player One
Csajozás meg nagyon hidegen hagy nekem itt a gép ,az nagyobb szórakozást/idõtöltést jelent.
Ha nincs itthon az anyum akkor leszedem neki és ez fordítva is igaz. Csak visszük még koloncként a haver már ezer éve otthagyott farmját.
õ nem tudja csinálni?
próbáld meggyõzni, hogy ha nincs rá ideje, inkább adja fel - végül is gondolom nem áll senki stukkerral a fejénél, hogy márpedig csinálja vagy lelövik😊
a napi pörgetés átkerült a fekete birkához, plusz még valami "apróságot" is kapunk mellé
utóbbi a már más online játékoknál megszokott napi belépési bónusz...ha mindennap belépsz, egyre értékesebb ajándékokat kapsz
DE: amennyiben utóbbi ajándék valaki szerint a "szót sem érdemel" vagy "nesze semmi fogd meg jól" kategória, azoktól nagyon szívesen fogadom ezeket a semmiségeket😊))