23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    Ja, csak ez nem jó marketing, minél többen unják meg, annál kevesebb a bevétel...
  • Maximus4
    "volt elég idő gondolkodni..."

Ha lenne nekik mivel.Ők csak ebbe tudnak gondolkozni és látni:

• Gólya #20974
    én csatniztam és tegnap este lett kész teljesen...igaz, semmit nem szedtem fel, állatok, fák maradtak a helyükön
    nem is tudom...tényleg kitalálhatnának valami ütősebbet...mindig ez a termelj akárhányezer dudvát, vadássz felröppenőket...ennyi az egész ötlettár?
    talán nem gondolták az elején, hogy ennyire kinövi magát ez a játék, de ez már az első év után látható volt - azóta volt elég idő gondolkodni...
  • Maximus4
    Azért ez megint egy vicces event volt.4 óra van hátra és még egy aratásra vagyok (1 óra) a végétől,úgy,hogy végig töklekvároztam.Tudom,csatnival már végeztem volna,de egyszer kész vagyok 2-3 nappal előbb,másszor meg alig tudom teljesíteni,pedig nem maradt ki napközben egy aratás sem :S
  • csigusz007
    sziasztok .arra hivatkozik hogy nem régen regiztem.az a biztonsági ok..ugyan ezt akartam hozni amit maximus.csak kicsit korábban..de majd legközelebb :) mindenkinek jo eventet .sok gazt kivánok:D
  • Wootan
    Teljesen megértelek! Ilyen nagyszerű ajánlatnak nehéz ellenállni
  • Maximus4
    Én ma voltam a bankba,hogy föl tudjak venni gyors hitelt.Nem akartak adni,de mondtam,hogy csp-re kell így azonnal hozzám vágtak pár millát.Szóval én már vettem,igen.
  • Wootan
    Na és éltetek a szenzációs ajánlattal? Vettetek csp-t FA-ért?
  • Maximus4
    Egész tűrhetőek a nyeremények,ráadásul 1 féle növény kell (4 óra) és mindenhol ültethető.

• csabika1982
    Köszi
  • Maximus4
    A szegfű 118 TP,a karfiol 64 TP és ebből egyértelműen kiderül,hogy az elsőt érdemesebb ültetni a cél érdekében.
  • jojo
    Szerintem ahogy a TP-t adja ugy adja a felröppenőt is, független a szintes növényedtől, azaz ha este rózsát teszel vizzel és trágyával az a legjobb éccakai növény.
    Sajnos manapság pont ezért zárják ki sok leadás során.
  • csabika1982
    Köszi a választ,csak azért kérdeztem mert a szegfű 18:53 a karfiol meg 10:00,és ha ugyanannyi a felröppenő akkor jobban megéri a rövidebb.
  • Maximus4
    Általában ugyanazt jelenti a kettő :)
  • csabika1982
    Sziasztok!

Következő lenne a kérdésem,mikor lesz több felröppenőm ha a leghosszabb érésűt vetem vagy a legmagasabb szintűt?
  • jojo
    másolod a linket, és itt megnyomod az url bemásolását., belemásolod, utána venet adsz neki oszt szeva, így! :
    Farsangi lehuzós event.......

Bigpont!!!!
  • Gólya #20960
    ki és milyen biztonsági okokra?
    hivatalosból akartál linkelni?
  • csigusz007
    probáltam de biztonsági okora hivatkozik..karneváli eventhez hoztam volna infot a hozzávalorol,és a nyereményekröl :)
  • Gólya #20958
    url beszúrása:)
  • csigusz007
    sziasztok.sajna még mindig nem megy a link beszurásom:( pedig lenne infom a karneváli eventhez.hogy tudnám nektek +mutatni ?!
  • ACE
    Nem is értem ki az az idióta aki képes megvenni 1000CSP-t 50 aranyért... Ha 10-20 perc alatt elültet répát, és eladja, már akkor megkeresi az árát...
  • grebber
    Szánalom a köbön ennyire nem megy nekik a szekér hogy ilyen fosra is vetemednek! Ennél lejjebb már tényleg nincs!
  • Gólya #20954
    aaaaaaaaaaaaztaaaaaaaaaaaaaaa....

na srácok futás csp-t venni...

ehhez mit lehet még hozzátenni?
  • Maximus4
    Ezért kapsz tőlem egy pluszt!Ezt nem hiszem el,nem is tudom mit lehet erre reagálni :P
    Engem elkapott a röhögés :D
  • Wootan
    Az évezred vicce:

• jojo
    nemsoká lesz elérhető!
  • csigusz007
    sajna bizonsági okokbol nem tudtam linket rakni.de a lényeg boldog olnap lesz
  • Maximus4
    Ne csodálkozz!Már rég túllépték az ésszerűség határát,minden tekintetben:(
  • csigusz007
    sziasztok event elött be tenni ..http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4637972#post4637972
  • jojo
    A csapatba nincs véletlen 1-2 magyar, mert ez az ajándék ez a kaptam is meg nemis, azééé durva.
    Nem tellett egy normálisra csak erre?
  • Gabító01
    Kodbeváltás után a már meglévő "sima" hóemberből lett hapci hóember!
  • Gabító01
    De ha még egyet sem kaptam akkor is hol van?
  • Gólya #20944
    ha már van, akkor nem kapsz még egyet :(
  • zmeor
    Biztos azért törődnek a kicsikkel, mert tőlük még nem rántottak le pénzt.

A nagyoktól meg már nem tudnak...igazából nincs is mire...
  • jojo
    Legyen gazdag szomszédod!

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/foxyproxy-standard/contribute/roadblock/?src=dp-btn-primary&version=4.1.3
    azaz Foxi proxi IP váltóval, Google chrommal böngészővel,
    mondjuk a elmégy egy német Ip vel a farmerama oldalára.
    Bejelentkezés után a fórumba keresel német, vagy akár angol szomszédokat, akik akcios napokon vesznek mindent. Pl zselécokrot, sót, éa ha fullos csomagot vásárolnak, akkor minden szomszédjuk kap 2 db-t ajándékként. Persze a napi mozikat is meg lehet igy nézni ami napi 3 FA is lehet. :D

Nekem tegnap 10 fölötti ajándék érkezett ! :)
  • jojo
    Tud valaki linket erről a kodról, mert mint írtam, nem értem, ha beváltottam tegnap akkor hol van!
  • Maximus4
    Engem nem idegesít,csak zavar,hogy már lassan minden a nemrég regisztráltak körül forog.Aki meg már 80+ fölött jár,az magasról le van tojva.
  • Why
    Én is úgy kb.3éve kezdtem és aki kb.1éve kezdte és komolyan foglalkozik vele az is már azon a szinten van mint én 3év alatt és ez elégé idegesítő.
  • Maximus4
    Pletyka szinten az megy,hogy a tanyaházban a csibeszoba lehet majd a kisebb szintű játékosokat segíteni?A most regisztráltaknak sokkal könnyebb dolguk van,mint akik már szinte az elejétől játszanak.A régieken ki segít? WTF?
  • Why
    Megelőztél na mind1.