Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
nekem adott most tapsifüles szomszédot, nem rossz az 😄
Alien69
Mihez kellene ennyi akku? Én nem látom, csak azt, hogy 10-25-35, S-M-L kell. Beadni meg mindegy, mit adsz be, akár almát is. <#nemtudom>

grebber
Most nézem már kint is van megint ilyen beadogatos szarság ami semmi jót nem ad 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hát akkor sanszos hogy én se 300db akkum van akkor az semmire nem elég 😞

tonyr
WTF ???
500-1000-1500 nublon-akku kell majd ??? na akkor erröl ennyit, egyet sem fogok tudni beadni 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

TehénTejfát pörgettem <#vigyor5>
Nem is tudtam hogy van ilyen.

Ready Player One

Napi 1 Farmarany <#buck>

Ready Player One

kill3r21
mennyit termel a farmaranyfa ? 😄
grebber
Akkor valami ma nem volt oké mert 83. szinten nem a 40-69. szinten járó cuccokat kellett volna kapni szerintem!

Itt megnézhetõ, milyen elosztásban kapjuk Rackótól az ajándékokat naponta

ja és 20 virágdrót
reggel nekem sem csinált semmit,de most igen
20 zselécuki,20 só 1 Rackó ,1pörgetés
Maximus4
Nem,mert pár nap és jönnek a nublonok.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
3. forduló is lesz ez után?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jojo
Szerintem ebbõl a mai nagy ajándékból kimaradt a robbanási effekt, oszt nem nyilik meg, pedig nagy durranása volna. 😊

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Ifás
Nekem megnyílik de nem ad semmit ha vissza megyek megint ki lehet nyitni.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Alien69
Hehe, az ajándék csomag nem nyílik meg. <#wow3><#hehe>

jojo
na végre , Végeztem evvel is sõt:
47 jegelõtasak ,meg
158 nublon aksi vár a következõ eventre!
ÍGY JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

grebber
Kész is ez a rész.Sokkal könnyebb volt mint az elsõ amit nem tudtam teljesíteni 38 felröppenõ hiján.
Lesz 3. rész mert akkor csak utolsó pillanatban lövöm el a 24 órás aratógépet?

Nekem van Farmaranyfám szóval onnan vásárolok <#nevetes1><#buck>

Ready Player One

Én ma belépési bónuszként kaptam 20 szupertápot,5 csillagot a pörgetés mellé.

Ready Player One

grebber
Aratáskor a nublon akkus felröppenõ hova kell majd?

Én is 15 csillagot kaptam a pörgetés mellé, ez biztosan nem véletlen... Viszont ez egy jó újítás akkor, bár én már értelmes dologra nem tudom költeni a csillagjaimat, lassan 800 db van, de várok hátha lesz ilyen bónusz akció, hogy lehessen csatnit meg töklekvárt használni egyszerre.

steam, origin: ACE_hun

addig jó nekünk, míg van aki költ rá😊

grebber
Majd hülyék lesznek kivenni.Költsenek az emberek minél több eurót ilyen titokzatos szarokra azt kapnak sok szart megéri !<#banplz>

ja meg 3 karácsonyfa... nekem abból van most sok (tán 6db), majd cserénél bizniszelhetünk vkivel!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

1 ringló
1 aranylevelû
1 bájital
1 tojásfa
és ezen kívül olyan fák, amirõl nem is tudtam, hogy létezik:
1 berkenye
1 bükk
1 sárgabarack

semmi feleslegeset nem kaptam, szerencsés vásárlás volt 😊

#20308: a pörgetést mostantól mindig ott kapod, lásd korábbi hsz-ok 😊 amúgy én is 15 csillagot nyertem, elõször azt hittem, rosszul látok.

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

amikor belépek, leszedem, ami van - ennyi

valahogy átvariálhatnák ezt a titokzatos akciót...nem ártana, ha kiszednék belõle azokat a fákat, amiket simán csp-ért megvehetünk...
aztán itt van a bájital- és az aranylevelû fa is...lassn Dunát lehet velük rekeszteni😞
most is...tízbõl három aranylevelû...azért kicsit túlzás

BuriP
A fekete baritól kaptam belépési bonuszként egy pörgetést és 15 csillagot! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

1 titokzatos csemetét vettem és lett belõle 1 KarácsonyFa.

Ready Player One

Az eventtel kapcsolatban lenne egy kérdésem..
Ti egybõl leszeditek a városban a jégakkukat vagy valamilyen módszer alapján?
Jelenleg nekem 167 van, amit egy kicsit keveslek.. :/
Nekem:
1 gesztenye
1 Birsalma XL
1 Ringló
1 Karácsony
1 Bájital
1 Almafa XL
1 tojásfa
1 japánakác
1 mandula XL
1 szilvafa XL

Maximus4
Nekem most ért meg 10 darab:

2 gesztenye
2 bükk
1 sárgabarack
1 ringló
1 tehéntej
1 aranylevelû
1 karácsony
1 só

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Nem értem minek ez az idegesítõ léghajó,amikor ott virít a tábla is.

Vettem 1 csemetét.Vajon mi lesz belõle <#lookaround><#buck>

Ready Player One

Látom nem csak én üzletelgetek és gyûjtöm a CSP-t nagyban <#buck><#crazya>

Ready Player One

Akkor én is menõzök 😛

kulák😄DDD

Wáááááooooo <#buck>

Ready Player One

Azt is szeretem ebben a játékban,hogy sokféleképpen lehet játszani.Van aki az eventekre hajt van aki a CSP-t gyûjti és van aki csak gyûjtöget és nem ad el és nem vesz semmit s még sorolhatnám 😊<#buck>

Ready Player One

Maximus4
<#eljen>
Én most jelenleg itt tartok:

Ready Player One

grebber
"tanulástól/melótól/csajozástól" Én nem átlagos ember vagyok. Amióta lett gépem nem tanultam semmit.Ha nincs puskázási lehetõség a mai napig csinálnám az érettségit.

Csajozás meg nagyon hidegen hagy nekem itt a gép ,az nagyobb szórakozást/idõtöltést jelent.

Ha nincs itthon az anyum akkor leszedem neki és ez fordítva is igaz. Csak visszük még koloncként a haver már ezer éve otthagyott farmját.

😊
õ nem tudja csinálni?
próbáld meggyõzni, hogy ha nincs rá ideje, inkább adja fel - végül is gondolom nem áll senki stukkerral a fejénél, hogy márpedig csinálja vagy lelövik😊

Hát mondd a muternak hogy nem foglalkozol vele mert elviszi az idõdet a tanulástól/melótól/csajozástól.

grebber
Figyeli ezeket a halál már elég régóta csak nyûg ez az egész.Már rég abba kellett volna hagyni de nem lehet mert muterét akkor is szedni kell 😞

tényleg nem figyeltek😞

a napi pörgetés átkerült a fekete birkához, plusz még valami "apróságot" is kapunk mellé
utóbbi a már más online játékoknál megszokott napi belépési bónusz...ha mindennap belépsz, egyre értékesebb ajándékokat kapsz

DE: amennyiben utóbbi ajándék valaki szerint a "szót sem érdemel" vagy "nesze semmi fogd meg jól" kategória, azoktól nagyon szívesen fogadom ezeket a semmiségeket😊))

Akkor kukkold meg ezt: link

grebber
Én nem ugy vettem észre hogy megszûnt volna!