Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
steam, origin: ACE_hun
Ready Player One
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
thx
Rúna nekem is megvan, igaz csak 22es még. Hivatalost szoktam figyelni, és ha event jön, akkor a leghosszabb érésût vetem el, így event elején már átlagban szokott lenni 50-100 felreppenõm is.
Ennél az eventnél meg elég könnyû összeszedni a kellõ mennyiséget, mert az event növényt csak a fõfarmon lehet termeszteni. A többin simán mehetnek a hosszú érésûek. Én így csinálom, és már 300 hernyóm van.
Minél több a tp éréke annak ami ültetve van annál nagyobb az esély a felröppenõre én így vettem észre.
Azért nem mindegy hogy szegfû van 1x esrre ültetve mondjuk hiába tehetsz le csak mondok egy számot 200 db-ot ha az ad kb 6-10 felröppenõt 2x2esen meg szinte minden terület ad szóval legalább 30 tuti hogy lesz.
De erre az eventre kevés az ipõ felröppenõk nem lesznek meg a közelébe sem 😞
Next PC upgrade: 2022
nem muszáj viszonozni, küldhettek kukacot is! 😊
sry
Remélem, hogy tényleg fog segíteni..😊 -Jelenleg 26%-os-
egyébként a kupák kiterjesztése is sokat számít
Bár a 650hez nem lesz elég ez sem hogy még nönyényeket is ültetni kell.
Jelenleg 60 van nekem.. Ti mit ültettek vagy tesztek annak érdekében, hogy összegyûljön a 650 a feladatok teljesítéséhez? Tudom, hogy itt többeknek is szokott sikerülni az event, azért kérném a tanácsaitokat/segítségeteket.. 😊 Elõre is köszönöm..
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ready Player One
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
???
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
most meg boldog bébik hétvégéje van, ha valaki nem látta volna! elsõ alkalom, hogy végre denevéreket is tudok szaporítani 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Sztem ezt az eventet <#buck>#buck>
Ready Player One
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
micsoda köcsög ajándék már....<#whatever>#whatever>

a birsalma meg úgyis ott hever a pajtában😊
úgyhogy küldd csak nyugodtan azokat az aksikat 😊))
vagy csak simán a nublonoid akkukat - a többit hozzáteszem én...
hogy neked semmi se jó...<#rolleyes>#rolleyes>
amit Alien írt, az a jó