Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdezem a tisztelet hangján: DonFlack gazda befejezte a farmozást?

akkor várj türelmesen 😊

ez smafu, túl hosszú, bele se kezdek 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

miért láthatatlan?

és ez smafu? 😊

nekem is kész lesz, feltéve, hogy az utolsó (egyelõre láthatatlan) küldetésben semmit nem kell leszállítani <#vigyor2>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nekem is kész lesz teljesen, szerintem még a mai nap.. 😊
grebber
Na mégis meglesz ez az event is szír!

Next PC upgrade: 2022

És mit csinálsz a sok pénzzel?

steam, origin: ACE_hun

Nem csinálom ezt az eventet sem inkább üzletelek <#buck><#crazya>

Ready Player One

még a 3. soron nem jutottam túl a gránátalma miatt, de legalább addigra lesz bõven karácsonyfagömböm. köszi, akkor nem adom el azokat 😊

Nálam jó

SHADOWEYES7
csak nekem nem megy a játék? :S

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Egy aratásból nem tudsz következtetni. Max. úgy tudod összehasonlítani, hogy rózsát ültetsz, megszámolod mennyi felröppenõt kapsz, és utána a rózsa ideje alatt csak salátát ültetsz. Hidd el hogy salátából is ugyanannyi felröppenõ lesz, csak többet kell vele szenvedni. Ugyan így van a 2x2-es és 1x1-es területnél. Persze hogy 4-szeres az esély a felröppenõnek 2x2-esnél, 1x1-es területbõl viszont pont 4-szer annyi van. Higgyétek el hogy a játék algoritmusa, ami a felröppenõket adja nagyon egyszerû, nem fogják túlbonyolítani. És amit írtatok valóban igaz, minél hosszabb érésû annál több a felreppenõ, pont az idõ miatt.

Maximus4
Például a varázslatos kirándulás feladathoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Majd egyszercsak valami eventhez biztos!

a karácsonyfagömb mihez kell?
thx

187 is bõven jó. Még 4 nap van az eventbõl, ha naponta annyi összejön, akkor még pluszba is lesz bõven.

Rúna nekem is megvan, igaz csak 22es még. Hivatalost szoktam figyelni, és ha event jön, akkor a leghosszabb érésût vetem el, így event elején már átlagban szokott lenni 50-100 felreppenõm is.
300 hernyó nem semmi.. Hát én most kiterjesztettem nemrég az egész farmra a rúnákat, ami összesen 26% és 2x2-re ültetek rózsákat vizezve.. Remélem, hogy még össze fog jönni az a 650 féreg.. Jelenleg 187 van..
2x2-ön azért több a felreppenõ, mert ahogy a tp-t is 4x-ezi (1x1hez képest), így szerintem a felreppenõ esélye is 4x-es.

Ennél az eventnél meg elég könnyû összeszedni a kellõ mennyiséget, mert az event növényt csak a fõfarmon lehet termeszteni. A többin simán mehetnek a hosszú érésûek. Én így csinálom, és már 300 hernyóm van.
grebber
Felröppenõ tekintetében nagyon nem mindegy! Ez aratógépnél látszik nagyon jól salátánál 1x1esen sokszor 0 azaz NULLA van szinte mindig.
Minél több a tp éréke annak ami ültetve van annál nagyobb az esély a felröppenõre én így vettem észre.

Azért nem mindegy hogy szegfû van 1x esrre ültetve mondjuk hiába tehetsz le csak mondok egy számot 200 db-ot ha az ad kb 6-10 felröppenõt 2x2esen meg szinte minden terület ad szóval legalább 30 tuti hogy lesz.
De erre az eventre kevés az ipõ felröppenõk nem lesznek meg a közelébe sem 😞

jáááááj, ma jó pár szomszédnak wilsont küldtem ,mint aktuális ajándékot, BOCSI! 😄
nem muszáj viszonozni, küldhettek kukacot is! 😊
sry

Kiváltottam a bölcs tölgynél a rúnákat és kiterjesztettem az egész farmra..
Remélem, hogy tényleg fog segíteni..😊 -Jelenleg 26%-os-
szinte már nem is emlékszem, mióta 1x1-ezek - eddig még minden eventet sikerült megcsinálni

egyébként a kupák kiterjesztése is sokat számít

Feltehetõen rohadtul mind1 mit ültettek, mert az érési idõ arányában ugyanannyi felröppenõt ad, ebben max. a totemek segítenek. Egyébként szerintem mind1 hogy 1x1-re, vagy 5 perces salátát ültetsz, vagy leghosszabb érésût, összeadva ugyanannyi jön ki...

Ok, köszi a megjegyzést.. Akkor megnézem én is a 2x2-t..
grebber
Én ugy vettem észre 1*1-esre felröppenõket ültetni nagy hiba szart se ad.2*2-en meg van hogy mindegyik területre ad. De ahogy érzed.

Köszi a választ.. Én most a meglévõ fák mellé rózsát ültetek vizezve 1x1-re, amire 96 + az esetemben még 10% bónusz tapasztalatpontot kapok.. Így az érési ideje 8 óra 30 perc.. Egy aratással, nagyjából 40 rémférget kaptam..
grebber
Felröppenõk miatt én mindig a leghosszabb idejüt ültetem fõleg éjjelre.
Bár a 650hez nem lesz elég ez sem hogy még nönyényeket is ültetni kell.

Ugye van az event és hozzá felreppenõnek a rémféreg..
Jelenleg 60 van nekem.. Ti mit ültettek vagy tesztek annak érdekében, hogy összegyûljön a 650 a feladatok teljesítéséhez? Tudom, hogy itt többeknek is szokott sikerülni az event, azért kérném a tanácsaitokat/segítségeteket.. 😊 Elõre is köszönöm..
tonyr
rá tudod tenni tojástojora, kecske, tehéntejre, stb és rövidebb idö alatt ad terméket, a rémséges gazdaköri feladatban kapsz rémséges tojás ill tehéntej üzemet 4-5-ös szinten

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
A rémséges ólfejlesztés mit fejleszt?

Az tök jó neked <#buck>

Ready Player One

grebber
A csemete kizárt nincs sehol fanyam.Egyszercsak ott lett.De én csak örülök mert átküldöm magamnak majd.

Alien69
Vettél egy csemetét, volt olyan, amit a bahamákra lehetett venni. Abból lett. <#taps>

ha te nem tudod, ki tudja?

grebber
A haverom általam vitt farmján a bahamán meglepetten néztem hogy van egy pisztáciafa.Ez hogy került oda?

jojo
reggel volt sárga az ajándék csomagja, most zöld, de keresem hogy miééé ez!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
hogy van ez , ma a második torta szeletet eszem, aza 2. ajándékot kapom!
???

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

nekem 3x 35.000 csp-t pörgetett pörgetett zsinórban a nublonos.

most meg boldog bébik hétvégéje van, ha valaki nem látta volna! elsõ alkalom, hogy végre denevéreket is tudok szaporítani 😊

grebber
Errõl beszéltem megint szaros fákat kapok.Engem valaki nagyon nem szeret odafent<#boxer><#falbav>

tonyr
ja elnéztem, me face-en az volt kint hogy 500-1000-15000... de ez nem az akkukra hanem a termény értékére vonatkozott.. elnézést

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Én is kaptam Tapsi Fülst<#vigyor2>
Sztem ezt az eventet <#buck>

Ready Player One

nekem is volt a múltkor két helyen is - nagyon tudtam értékelni😊

Maximus4
Nekem az nagyon bejött az elõzõ "eventnél",jó cuccokat adott naponta,remélem még kapok majd.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

hitesnek kiutaltak az elõbb egy Tapsit😊
micsoda köcsög ajándék már....<#whatever>

Maximus4
Én most ezt kaptam

te tudod...én ma kaptam 5 plusz pörgetést (amibõl egész jó dolgok jöttek össze...szupertáp, kata-trágya stb), egy csomó tp-t, csp-t, töklekvárt, répás-almás csatnit
a birsalma meg úgyis ott hever a pajtában😊

úgyhogy küldd csak nyugodtan azokat az aksikat 😊))

grebber
Mitõl lenne jó az hogy adok be sokszázezer értékben cuccokat és ad köcsög fákat amit pár ezerért a gazdaboltba is megvehetek tényleg de jó!

na figyusz: adogasd be a cuccot, aztán amit kapsz érte, küldd át nekem - oké?
vagy csak simán a nublonoid akkukat - a többit hozzáteszem én...

hogy neked semmi se jó...<#rolleyes>

ezt a mennyiséget hol olvastad?<#ijedt>
amit Alien írt, az a jó