23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Jó sokáig tartott megcsinálni ezt az eventet :D
  • jojo
    Persze, mostmár tényleg pár feladat ( tejivó, berta néni tojásai, angóragyapju ), gyerekjáték, de a többit azaz pl a "Gazda sorsa" 15000 jázmin, hóvirág , ólomvirág...megtremelni ennyi event között lehetetlen.
    De megvenni se ócsó.
    Majd 1x meglesz, mint az állat tenyésztősek, amiből egysincs meg. :(
  • ACE
    Vannak elég egyszerű gazdaköri feladatsorok, amiket hamar meg lehet csinálni, csak növényeket kell termelni hozzá, vagy van tejes, ill tojásos feladatsor is, azt kereskedésből érdemes megcsinálni, mert a tojás pl. olcsó, termelni nem érdemes, inkább venni.
  • ToCsEk
    ez egy nagy bullshit :D lvl18as szintemmel hogy szedjek össze ennyi. mind1 kimarad ...
    nah meg elég vicces hogy eredi tisztáshoz meg szigethez kell vagy 400csillag, azt mégis mennyi idő alatt szedem össze, nah hogy jah fél év min xD régen érdekes mindenki megkapta ingyen fosbp. nembaj erőlködök
  • csigusz007
    sziasztok.egy kis morzsa az oscárhoz.ami nem 100%
    1. feladatsor

Beadandó: 147500 értékben termények

Nyeremények: 72800 TP, 42520 CSP, 15 sztáp, 36 sztrágya, 17 bájital, 36 szamár, 3 fekete gödölye, 1 bolyhos borjú

2. feladatsor

Beadandó: 400000 értékben termények

Nyeremények: 197000 TP, 104000 CSP, 30 sztáp, 1 narancs angórasimogató, 15 Kacsa Kata turbótrágyája, 40 bájital, 6 mexiói holló, 19 denevér, 1 narancs guánógyár, 1 hótapsifüles

3. feladatsor

Beadandó: 611000 értékben termények

Nyeremények: 302000 TP, 145600-155500 CSP, 3db 12ó kupon, 50 sztáp, 3 RA-csatni, 85 ló, 1 narancs rodeó ranch, 2 táltos telivér, 1 repülő röfi
  • jojo
    Holnaptól JÖN OSZ KÁÁRRRR! 2013.02.21. 15.15 , valszeg!
  • jojo
    Mi az a bot program?
    Töröltek 1-2 felhasználót, még olyat is akinek nincs is. :(
    WALAKII mondjon okosat!!!
  • Maximus4
  • zmeor
    nah megvan nekem is a licsi!!
  • Gólya #21007
    és? mi köze ehhez a játékhoz?
  • jojo
    A Fantasyrama sokkal szebb, meg jobb is, 1 katt és felszedi a terményt!!!
  • grebber
    Nekem is kész és anyumnak is! Azthittem nem lesz meg hogy óránként alig adott 2-3 db-ot!
  • Why
    :D
  • jojo
    Na, kész is vagyok ezzel!!
    Nem is volt sok! :D
  • Gabító01
    Ajándék kod: valentin
  • Maximus4
  • ToCsEk
    nah újra belekezdtem, 4es vagyok maxi csnáld meg fejlécet :D tocsek22 névvel megtaláltok :D jelölhettek szomszédnak vagy nem :D
    cél minél előbb elérni lvl70et :D
  • grebber
    Pláne ha ilyen random fos modon alig adja a cumot :(

Hosszú-hosszú idő óta ez az első olyan event ami meg fog fingatni és nem lesz kész maxra :(
  • grebber
    Hm na lehet rájöttek ha ilyen szar gyűjtögetős fossal oldják meg az eventet sokkal kevesebb ember tudja teljesíteni majd és lesz pár hülye aki fizet hogy betudja fejezni :(
  • gettobuxa
    semmi, már csak megszokás. reggel-este végigkattintom, oszt ennyi.
  • Why
    GRAT! :)
  • jojo
    Innen már pikk-pakk elérem a mombinszilvát,csak 3 szint kell hozzá,......... erre írtam..érezd benne a fanyar humort.

Jut eszembe régebben volt valami okosság ha nem láttam az eldugott dolgokat a főtéren, emlékszik valaki mi volt?
  • tonyr #20994
    GRAT :)
    nekem 1,2 milka tp kell... márcsak :D
  • Gólya #20993
    :))

karácsonyra meg is lesz...

(hogy melyikre, az más lapra tartozik:DDD)
  • Maximus4
    Mi az,hogy gyorsan?Hosszú hónapok alatt értem el 23-24-re.
  • jojo
    Ha a 23 szinttől ilyen gyorsan lehet haladni, Tuttiii!
    nekem kell még 680 000TP ehhez.
    Gratula a kitartásodhoz, nem adják könnyen!
  • Maximus4

Innen már pikk-pakk elérem a mombinszilvát,csak 3 szint kell hozzá
  • zmeor
    kár abbahagyni ennyi idő után. Lassan meglesz a licsi
  • Maximus4
    Mindenki sikeresen félreértett :)
    Én sem hagyom abba és senkit sem akartam erre bíztatni,csak érdeklődtem,hogy valakit még motivál-e a játék egyáltalán.És ha igen,miért?
  • tonyr #20987
    nekem is celom a licsi, mar 23as szint felet elhagytam, nem lehet feladni... ill celom meg az allatos kupanak is az utolso szintje, mar csak 1 milka korul kell beadni :)
  • jojo
    Hónaptóóó Event, Bálint, meg Valentinis, jól ellesznek!
  • BestCompany67
    szia
    miért is? már én is gondolkoztam rajta,hogy nincs annyi időm ,nem játszok,de nem tudom nem gondozni

és különben is
    legalább két éve művelem a farmom,már tényleg nem annyira izgalmas,de naponta legalább egyszer belépek ,mert sajnálnám veszni hagyni,és néha még egy egy event szórakoztat is
    (emléxem ,hogy örültem amikor az első tojástojomat végre összebarkácsoltam)
    81-es vagyok a Bahamán már 21-es
    most már nem adom fel:))
  • grebber
    Valami kalapácsok repkedtek fel az mire kell lesz valami event?
  • ACE
    Szerintem csak tesztelik hogy milyen akció kell ahhoz hogy minél többet költsenek az emberek, gondolom ilyenkor figyelik a bevételt, meg az aranyköltést.
  • Gólya #20982
    ez a mai akció is...ki a manó fog farmaranyat adni ezekért a cuccokért?
  • Maximus4
    "kikapcsolódásnak,unaloműzésnek végülis megteszi"

Ezt hagytam ki az előző kommentemből.Jó pár hónapja,talán egy éve nekem is ezt jelentette a játék,de mára már napi rutin lett csak.Sőt!A sok elmebeteg "újítás" miatt,szinte már csak bosszankodom miatta és egyáltalán nem hoz már lázba sajna.Gyökeresen kellene változtatni az egészen,illetve hallgatni a játékosok ötleteire,de erre sok esélyt nem látok.Leegyszerűsítve,dögunalom lett az egész :(
  • Why
    Ezen én úgy 1-2hónapja gondolkozom.Először akkor nem hagytam abba a játékot ,mert kaptam farmaranyfát.Most másodjára is nagyon gondolkozom rajta,hogy miért is játszok,de nem tudok én sem rájönni.Sőt van egy olyan érzésem,hogy abba is fogom hagyni,de napi egy learatási kikapcsolódásnak,unaloműzésnek végülis megteszi. 1gyébbként nem szeretem az ilyen játékokat,mert Call Of Duty rajongó vagyok azzal játszom inkább akár több órát is naponta :)
  • Maximus4
    Persze,hogy nem jó.Amúgy ma reggel gondolkoztam el azon,hogy miért játszom egyáltalán?Most nem arról van szó,hogy abba akarom hagyni,csak nem találok rá magyarázatot.Semmi cél,kihívás nincs már a játékban.A szint és csp már totál mellékes dolog.Az eventek mindíg ugyan arról szólnak.A megnyerhető dolgokat a hajadra kenheted,stb.Újítások,változások csak a kinézetre mennek és a sokszor lerágott csont,hogy a pénz a lényeg,költs minél többet és akkor jó lesz a bp.-nek.

Tényleg kíváncsi lennék,ki miért játszik,vagy mi az a cél,amit el akar érni.

Ui.:Egy célom azért mégis van,bahama 24. szint :D
  • csigusz007
    sziasztok-cserenap talán március környékén lehet..addig még sok minden lesz -Valentin febr.14-20 ig .lesz .talán egy titokzatos fa is lesz valamikor .ha közelebbi idöt tudok hozom
  • grebber
    Cserenap mikor lesz?