Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tényleg rossz,hogy nem lehet 1szerre több barátnak is küldeni ajándékot.Remélem a késõbbiekben megoldják ezt

Ready Player One

Köszi a választ 😊 Mostmár megvan!

Ready Player One

persze, csak kicsit lassúbb lett - szerintem
posta-barátok-sorbarendezés név szerint-név elõtt mûvelet kipipál-ajándékozásra katt és már küldheted is a kiválasztott ajándékot
egy gondom van vele...nem lehet egyszerre több barátot kijelölni, mert akkor az ajándékozási lehetõséget nem kapod meg, csak a törlést...de ha már a törlést megoldották, az ajándékot miért nem tudták?<#fejvakaras>

vagy a jobb oldali szomszédlistában kiválasztod, kinek akarsz küldeni ajándékot és ugyanúgy eljutsz az ajándékozáshoz

Hírtelen nem találom az ajándékozási lehetõséget. <#lookaround> Megvan még?

Ready Player One

Maximus4
Nekem még mindíg hiányzik hozzá 7000 pont,de én meg úgy látom,semmi értelme tartogatni a csillagokat,ezért is váltottam ki.Amúgy sincsenek túl értelmes dolgok a fán és arra várni,hogy valami talán lesz,hát nem tudom.
Valamikor belinkeltem,hogy milyen változások várhatóak idén,de azokból kb. 5% ha megvalósult.De dizájn dolgokat csak eröltetik,hogy minél lassabb legyen a játék és minél több erõforrást felzabáljon.Nálam az utóbbi idõben nagyon leterheli a gépet,ha folyamatosan nyitva a játék,ezért már inkább aratás/vetés után kilépek😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem abban nem vonz semmi hogy ennyi csillagot elcsesszek. Répás almást már tudok gyártani, most már csak az alapanyag ami lassan jön...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Lekvárfõzõ mániára😊 Kell a +25% mesterségpont😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Lekvárosra?

Maximus4
Nekem 111 van😊 Pont most költöttem el 350-et a lekvárosra😊

Nektek hány csillagotok van? Nekem már majdnem 1000 db. de nem pazarolnám el semmire, és értelmes meg már nincs a fán. Arra várok hátha ki lehet bõvíteni a bónuszos rekeszeket, és lehet gyémántot is sok csillagért...

grebber
Készen lesz estére! És még almás -répás cuccot se kellett elpazarolnom!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

tonyr
uj lett a kerek kerék, szebb, és + 1-el nött a pörgetés maximuma 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Én is várom az ajándékozásos,cserenapot,de nem tudom mikor lesz.

Ready Player One

grebber
Ez engem is érdekel mert muterral már kizsigerelnénk haver elhagyott farmját<#idiota>

Tudja valaki, hogy mikor lesz Ajándékozásra lehetõség?

Alien69
Aki eztetet mondja/állítja, az tényleg nem. <#hehe>

grebber
Ezeréves csda végre 4-es szinten van a lekvárfõzõ. Most már magamnak állítom elõ az almás répás cumot. Mos tmár valóban nincs semmi értéke a csp-nek számomra<#taps>

Maximus4
Pszt!Sokak szerint semmire nem mész a pénzzel. LOL

Alien69
Pedig ilyenkor halálra lehet keresni magadat szarral. Úgy elszáll az ára, hogy öröm nézni! <#eplus2>

Van valakinek japánakác fája?
Maximus4
Arról már nem is beszélve,hogy ez az evenet dömping már elég kiborító.Tudom nem kötelezõ csinálni,de szinte csak az értük kapott csillagokért éri meg.

Maximus4
F@szom,látszik,hogy hiányoztam az iskolából,amikor az összeadást tanították😊

A 8órásból picit több kell, 5400.

Valahogy sejtettem, hogy megint 2 területes lesz, így már elõre erre készültem. Gyanús, hogy ezentúl mindig így lesz. Ez a kicsiknek jó, mert tudnak haladni, viszont a teljesítéshez erõsen 1x1-ezni kell a 2 területen, ami gépek nélkül szenvedõs. Meglepõ módon ma munkások akció van<#nevetes1><#rolleyes>
hát mibõl fognak akkor meggazdagodni?<#rolleyes>

Maximus4
De legalább akkor már ne 10 darabokat adnának induláskor!

épp most néztem én is
szerintem valami olyasmi lehet emögött az "osztott" vetés mögött, hogy így azért több a felröppenõ
de ez a nyolc órás dolog nem igazán jó😞

Maximus4
Nem igaz!Már megint van 8 órás növény az eventbe,ráadásul 2 féle,de a másik csak 4 órás.Persze megint csak 2 helyen lehet ültetni.

4 órás 9000 db
8 órás 4400 db
felröppenõ 725 db

Lassan bekaphatják!

Maximus4
Egy napos mini event van ma a gazdakörben.

grebber
A mai gazdaköri feladatsorban! 30 órás

Hol szórják a szinte ingyen aratógépeket?

Ready Player One

grebber
Oha itt valami nagy szopatás lesz a holnapi event ha ilyen "szinte ingyen" aratógépeket szórnak<#rinya>

Ja, így már értem..
bogaram nekem is van, de nálam a molnár folyton szupertápot kever...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nekem is lett szerencsére pókom.. A tápot meg úgy oldottam meg, hogy vettem 100 szentjánosbogarat körülbelül 260 pénz/darab áron és magam állítottam elõ belõle a tápot.. 😊
Maximus4
Azért remélem sok ilyen 8 órás nem lesz,épphogy végeztem vele tegnap este.

jó event volt, végre lett pókom! vettem is száz tápot hozzá, 2.800 money/db áron <#wow1>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nincs mit, örülök, hogy közvetetten is segíthettem.. 😊
Maximus4
<#puszis>

ajándékkód: garfield]

10 egeret és 3 csillagot ad

Maximus4
A dísztárgyak egyértelmûek,a fáknál és az ólaknál ha tisztásra rakod,akkor ennyivel kapsz többet:
az ólak a tenyésztás végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
a fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak.

Õszinte leszek,errõl fogalmam sem volt,de most utána néztem és örülök,hogy fölhoztad ezt a témát,mert akkor holnap hatalmas rendezkedést tartok😊

Nem 😊

Más. Remélem nem erõltetik ezt a fajta event szisztémát, hogy csak 2 területen lehet termeszteni. Gondolom azért találták ki ezt, hogy az újoncok is megtudják csinálni. Viszont így 1x1ezni kell, hogy meglegyen az event, ami gépek nélkül eléggé idegborzoló <#nevetes1>
Lenne egy kérdésem.. Ti tudtok olyasmirõl, hogy bizonyos elemeknek, bizonyos "helye" lenne? Idéznék egy részletet a "pletykafészek" topicból és kíváncsi lennék arra, hogy szerintetek is így van-e..

Idézem: A 4 fõ dolognak meg van a maga helye. Állatok-Fák-Növények-Dísztárgyak| Rendes farm-Erdei tisztás-Szédült szántó-Kerge kert(+paszuly) + Az erdei tisztás hiszen ott kapunk +tp-t a fákra.
(A teljes kommentje a #498 hozzászólásban található itt: http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=47703&page=50 )

Mert, ha ez valóban így van és Ti is tapasztaltátok, akkor egy kicsit átrendezném a farmom arculatát.. 😊

Wootan a Hacktion c. sorozatból? <#smile>

Ready Player One

Maximus4
Igen,egy ezressel,igazad van😊

grebber
Na ezek láttam már nem teljesithetõ ,de csak a felröppenõk miatt.

Az a 4950 kevés de a felröppenõ rengeteg,de majd meglátjuk mit dob a gép.

Picit elszámoltad 😊

1. feladat: 500
3. feladat: 1000
5. feladat: 1500
6. feladat: 1950
Össz: 4950

Mindezt 4 nap alatt, amibõl a mai elmegy a kezdõ adag letermesztésére, mivel 8 óra az érési idõ. Ja, és CSAK a fõ -és a szédült részen termeszthetõ, tehát 2 terület kiesik. Ügyesek!
Felreppenõbõl 475 kell.
grebber
Ez pite ez semmi 4 nap? Már a 2. este nap készen van! Na ilyenek hurka szar eventek jöhetnek!

Azzzz Igen!!!! Ezt az eventet is passzolom <#eljen>

Ready Player One

Maximus4
Ma macska event lesz!
Erre varrjatok gombot,event növény:

Macskamenta
Érési idõ: 8 óra <#guluszem1><#wow1>
És kell belõle 3950 db,4 nap alatt <#taps>

Még nem tudom,de mindig jól jön <#buck>
S ha lesz olyan küldetés,hogy ami tetszik és lesz kedvem hozzá,akkor tudok mibõl vásárolni.

Ready Player One