23542
-
Gólya #21096 nem érzem gyökérnek magam attól, hogy havi 1500 Ft-ot erre áldozok -
#21095 Igen de,engem is,mint mindenki mást maga rendszer zavar.Ez a menü még tetszene is,de a többi.... -
Gólya #21094 szintén a hivatalosból:
ez
és
ez
apróságok, de mégis... -
#21093 Hivatalosból...:D
"Mi a gránát ez a célkereszt az állatok etetésénél??? Mi vagyok én Robin Hood??? Etetni akarom őket,nem kilőni dikk! Ügyes kis húzás volt. Ezt valami feltörekvő hippi találta ki? Gyáááááááá....rettenet." -
#21092 Pedig így fogják:)
Gondoljatok bele.Volt olyan dolog amit bevezettek és lázongott a nép miatta és inkább visszaállították a régire? -
Why #21091 Azt tudtuk eddig is hogy a pénz nagyon dominál BP-nél,de azért remélem ennyire még nem szálltak el hogy ezt a FOST így hagyják. -
#21090 De nézd a jó oldalát a BP-nek ez oltári pénzbevétel ,mert akik kiakaszt a módszer veszi durva pénzekért az aratógépet hogy ne is lássa ez a fost.
Kemény arcok dolgoznak ott hogy lehet fejni a népet. És sajnos 100% hogy a sok gyökér fizet is érte és így marad :( -
Why #21089 Ez így ahogy van BORZALMAS!!!! Wáááááááááááááááááááá -
#21088 Én ma reggel szembesültem ezzel az új aratási módszerrel.Döbbenetes!Az hagyján,hogy 2x annyi ideig tart,de ez az ültetés....Arról már nem is beszélve,hogy ettől a felugró ablaktól,ami mutatja,hogy mit kaptam,képtelenség mögötte bármit is leszedni.
Egy dologgal tudnának ezen javítani,ha FA-ért lehetne aratni és ültetni.Kockánként mondjuk 1 FA,a komfort meg lehetne 2 FA. -
Gólya #21087 tele a hivatalos panasszal...kíváncsi vagyok, meddig bírják a modik cérnával, mikor törlik a teljes panaszkönyv topicot... -
Wootan #21086 Hát én is agyzsibbadást kapok az új vetőcucctól :DDDD
Az még hagyján, hogy ha a széleken aratok, össze-vissza rakja ki a felületet. De hogy az a felreppenő ablak kitakarja a fél képernyőt, és nem lehet mögé kattintani + fél óra mire eltűnik... -
#21085 Remélem az összes user felháborodva anyáz majd és visszaállitják a régit.
Azt kellett volna újítani hogy a víz mellett a trágyát is lehetetne olyan gyorsan használni akkor még gyorsabb lenne minden.
De nem mert nekik lassítani kell!
Egyetlen pozivitum most leglaább látom hogy egy adott területről mennyi tp gyűlik össze összesen,de enélkül is megovaltam eddig ,de ez legalább valamicske ami ér is valamit. -
Gólya #21084 óvodások készítenek vagy óvodásoknak készítenek játékot - ennyi
de legalább nem halunk meg hülyén, most már láthatjuk, hogy a disznóólból bizony disznót tudunk aratni... -
#21083 kb, bptől mit vársz?:D gyökér német pénzhajhász szar...
100% hogy botozók szkript használók miatt csinálták ezt a sok kattintós faszságot. -
#21082 Ezt mondtam múltkor:)
Már semmi újítás nincs,csak grafikára mennek:( -
#21081 Atyauristen BP-nál tuti fogyatékosok dolgoznak ez már 100%. Mi lett ez az új hányás ?
Összeültek ,hogy hogyan lehet legjobban szétkúrni meg lassítani a játékot és ez lett a győztes? SZÁNALOM! -
Gólya #21080 nekem mindegy...a hiányzókat majd pótolom a kisfarmokról - nálam ez nem jelent problémát -
#21079 Szerintem először tégla kellene,mivel abból kell több:)
Aztán majd meglátjuk.Neked mi kell? -
Gólya #21078 itteni szomszédaimat, baráti gazdáimat kérem szóljanak, mit kérnek ajándékba
egyelőre úgy terveztem, hogy egyik nap falazókövet, másik nap tetőzsindelyt küldök, de nyilván a felröppenők változtatnak az arányokon, ezért lehet, valamelyikből több kell majd:)
érdekeltek: Maxi, Best, gettobuxa (+zsutyesz), Shadow -
Wootan #21077 Elindult az új event. Ha jól számoltam, 700 tégla, és 480 tetőcserép kell hozzá. -
BestCompany67 #21076 szép napot:))
már megint egy újítás
ki a fene találta ezt ki???
aratásnál -ültetésnél nagy köröcskében két kis négyzet ,ha gyors vetés akkor három is stb...
a tápoknál is ,hátha még jobban félre nyúlok és a tyúkom zabálja a szupertápot
nekem olyan jó volt ahogy eddig volt
a régit akarom -
gargajoke #21075 Valaki megtudná mondani hogy lehet megnézni hányas piacon vagyok ?
Mert ahogy régen lehetett úgy már nem működik !
Aranylevelűnél a 88,88-as ajánlatnál úgy már nem jó !
-
#21074 Na ide figyelj!
Most már baromira elegem van belőled és a stílusodból.A kutya f@sza sem mondta,hogy ez a kivágás csak rád vonatkozik.Az,hogy nem tudsz olvasni és értelmezni egy szöveget,az a te bajod.
A másik dolog.
Nekem nincsenek spanjaim és nem kell benyalni sem.Miért is kellene?Semmivel sem vagyok különb fórumozó mint bárki más.És ez nem az én oldalam,hanem csak egy szaros házigazda vagyok,ennyi.És ki a tököm mondta azt,hogy úgy kell valahova beilleszkedni,hogy bárkinek is meg kell alázkodni?
Innentől ha lehet kérnem,felejtsük el egymást és hagyjuk figyelmen kívűl a másik hozzászólását.Én erre a fellengzős,lekezelő stílusra nem vagyok kiváncsi.
Remélem érthető voltam! -
#21073 Ha megnéznéd a hozzászólásokat, pontosan a spanjaid basztatnak, .. azokat nem vágod ki.
Szerettem volna jópofizni 30 hsz . előtte,, de az afrikai spanod nem bír a hülyelyujjával...
Már bocs!
Szerintem egy "szűkebb közegbe olvadás" nem egyeztethető a benyalással,..
Ha pedig nem puplikus az oldalad, akkor tedd magán-á!
-
gettobuxa #21072 én nem akartam baszogatni senkit. a láma jelet a kisördög mondta a bal vállamon, hogy tegyem bele a hsz-be. ha lenne miért, elnézést is kérnék :)
további jó játékot és fórumozást mindenkinek!
-
#21071 Most már aztán elég legyen!
jojo: Ezt kár volt felhoznod,mert erre ugorok!Te azt képzeled,hogy a 2003-as regeddel különb vagy annál aki, később regisztrált?Ettől az újreges dologtól hányok!Ki a f@szomat érdekel,ki mikor került ide a fórumra?
Azért jobb,hogyha egy dologgal tisztába vagy és ezzel nem akarok védeni senkit!
Itt kialakult egy szűk közösség,amibe te belecsöppentél és úgy gondolom,hogy nem másoknak kellene alkalmazkodni hozzád,hanem fordítva!Ha tetszik,ha nem!
Most szólok először és utoljára!
Ha még egy szó esik egymás b@sztatásáról,azt kivágom innen végleg!Intézzétek privátban! -
#21070 Ahogy elnézem a regiisztrációkat ,lehet laposba csendesen ellenni!
Nem a dolgom a moderálás, de egy fél éves reggel ne szórd az észt, hanem ülj a komódon.
Lessed meg ki, mióta van a szeren osztán ha okosat tudsz, epedve várom a szavaid!
Na csááá!
Persze a #21064 hozzászólás még mindig áll, én se ma születtem!!!
-
#21069 Érdekes, nagyon érdekes....Idáig semmi feszültség nem volt ...
Gólya régi fórumos, meg ne mond már neki pont te , mi való az oldalra és mi nem ... -
Andrea770422 #21068 Az a lényeg te okos vagy! A kérdéseidre pedig azért nem válaszolok mert nem akarok olyan lenni mint te aki élvezi ha beszólhat valakinek, és feszültséget generál egy ilyen oldalon ahová ez nem való. -
Gólya #21067 közöd?
egyáltalán ki vagy te?
ja és te is nézd már meg légy szíves, melyik hsz. melyikre hivatkozik
ennyi okos ember egy helyen... -
#21066 F5, frissítés, beadja, ha nem akkor kilép és ujra be!
Ott van az!!! -
#21065 Összejött sok csillagom mondom elköltöm.A felhősoros cuccot kimaxoltam és nem adta be a felhőt szuper :(
-
#21064 Afrikába lőjé zergét, addig se unod magad, max csesztetsz másokat feleslegesen.
Vagy lassan arra kell gondoljak ezek az accok 1 személyesek,
aztán az egyik szép és jó, a másik a zordon,
azt hamarabb elhiszem, hogy mozduljon az oldal... csakhát kulltura dolga...
Minden esetre nekem van mit tennem máshol is, ide csak belesek,
de ha büdös teszek rá! -
Andrea770422 #21063 Gólya te sem bírod soha megállni szó nélkül,nem neked írták! Miért kell beleszólnod mindenbe. Unatkozol? -
Gólya #21062 akkor mi szükséged a fórumra?
beszéld meg szépen magaddal és kész -
#21061 Arra gyúrjál még vazze! :D -
ACE #21060 Igen kb. én oda tennélek... -
#21059 Én értem, és az a lényeg! :D
A többi szócséplés, nem is tudom, visszamentünk Ált. 3.-ba? -
Gólya #21058 pedig marhára értelmetlenséget írtál
nézd végig melyik hsz melyikre érkezett - ha ez neked értelmes, akkor te vagy a pápa öcsém
-
#21057 De ha tovább is olvasod mire mit íartam akkor megértheted miről szól.
Unta Max magát, aztán lesett hogy mi az új event meg figura.
Most írjam szájbarágósabban?