Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
steam, origin: ACE_hun
Ha esetleg tudnál szerezni sófát, azt sziveswen venném 😊
macit ha valaki tud, csakmegegyezünk, vagy nem 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
sas-nak mégjobban örülnék, pár milliot is adnék érte (terményeket átküldeném amit eladhatsz), de sas sajnos nagyon ritka, pedig én nagyon szeretem a pipi-ket 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Illetve mikor várható az újraindulás?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
használjátok egészséggel
nem kell semmi érte, csak "nyugtázd", ha odaért oké?
steam, origin: ACE_hun
köszi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
fák közül tehéntej, bodza, sófa, és akác kéne, cserébe tudok adni aranylevelût, bájitalt, tojást, ginkót, ringlót, gesztenyét, citromot, barackot
Sajnos cserébe csak bármilyen barkácsolt ólat (nem trutyis stb csak szimpla amit össze lehet tákolni) vagy pedig tojásfa. Sajnos semmi más értelmes cuccom nincs 😞
Next PC upgrade: 2022
Ready Player One
állatok közül már csak 2 nincsen: sas kéne meg egy slágergyár (már ha elajándékozható), cserébe tudok adni borz, mókus, denevér, bagoly, mormota
fákat majd késõbb, sztem abból sok mindenem nincs...
12 órára farmmunkások ingyen
3 csillag
15 pulyka"
most olvastam,hogy ma 14 órától indul a cserenap és talán keddig tart
és hétvégén szombattól babayboooommmm
leszarom a konfigod...
ettõl függetlenül viszont mûködik - alap, hogy csak kipróbálás után írom ide
3 csillag, 15 pulyka és 12 órás gépek
jövõ csütörtökön Hálaadás nap - hogy a játékban mikor lesz...?