23542
-
#21136 Nem kötekedni akarok,félre ne érts,de akkor te a tanyaházi feladatokat sem csinálod?Mert én amióta napi rendszerességgel csinálom,teljesen kifogytam az állatokból,szinte alig van pár darab mindből.Persze azóta kihagyom mindíg azt a részt,de akkor sem érem utol magam.A növényekkel nincs gondom,kivéve a sok hosszúérésűekkel. -
#21135 Az oké hogy lehet nyerészkedni ,de nem kell semmire költeni mert mindent ki lehet termelni.!
Anno akkor költöttem amikor még nem volt almás répás csatnira pénzem mostmár arra m kell semmit költeni!
Egyedül amire kell a pénzt az a viztertály megtöltése! NÁLAM! Aztán hogy ki mit vesz az az ő baja! -
#21134 Bocsi, hülyeség! Menj a piacra, szánj rá kis időt. Nézd a trágyát. Persze, akkor a legjobb, ha már magas az ára, legalább 50 felett. Van, amikor jön olyan kirakás, hogy fél áron meg tudod venni. Persze, figyelni kell, elfér-e Nálad. De a lényeg, vissza rakod a piacra, és relative gyorsan lehet nyerészkedni. Ez igaz szinte mindenre, tojásra, vagy más terményre. Főleg, ha kell az adott eventhez. -
#21133 Én nem szoktam trágyázni eventek alatt,szinte soha.Csak víz. -
#21132 Biztos van 1-2 ember aki vesz is valamit a csp-n! Az értlemesebbje meg megtermeli! -
#21131 Dehogynem, VAN értelme. Veszel arany állatokat. Vagy, kereskedsz, mint a jó bibsik. Ilyenkor pl érdemes tyúk tenyésztést erőltetni, mert abból jön a leggyorsabban a trágya. Az meg arany árba szökik fel néha eventeknél. -
#21130 Igen,mert mint tudjuk,a csp-nek semmi értelme :) -
#21129 Ha jól sejtem, akkor csak a Margarétára érdemes koncentrálni, mert csp az nem oszt- nem szoroz. -
#21128 LOL az csak a plussz csp/tp mennyiésget adja jó benéztem :D -
#21127 Szükséges mennyiségek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Margaréta:
1. szint - 0 növény - 12 TP (ezzel indulunk)
2. szint - 250 növény - 16 TP
3. szint - 400 növény - 20 TP
4. szint - 500 növény - 25 TP
5. szint - 700 növény - 32 TP
6. szint - 800 növény - 40 TP
7. szint - 900 növény - 50 TP
8. szint - 1000 növény - 65 TP
9. szint - 1150 növény - 80 TP
10. szint - 1300 növény - 100 TP
Piros pipacs:
1. szint - 0 növény - 6 CSP (ezzel indulunk)
2. szint - 400 növény - 7 CSP
3. szint - 700 növény - 8 CSP
4. szint - 900 növény - 9 CSP
5. szint - 1100 növény - 11 CSP
6. szint - 1200 növény - 12 CSP
7. szint - 1300 növény - 13 CSP
8. szint - 1500 növény - 15 CSP
9. szint - 1800 növény - 17 CSP
10. szint - 2100 növény - 20 CSP
Márvány:
1. szint - 15 darab
2. szint - 35 darab
3. szint - 75 darab
4. szint - 120 darab
5. szint - 170 darab
6. szint - 235 darab
-
#21126 Jól látom a mostani eventnél ami a virágokhoz van irva hogy 12 16 stb az adott szinthez annyit kell beadni vagy van valami trükk? Csak mert kurva kevés növény kell! -
Why #21125 Az jó :) Télre megis lesz a plussz 2 szintlépés bahamákon :D -
gettobuxa #21124 ja, meglett minden, jössz! :) -
Gólya #21123 jajj, dehogy:)))
tudod, üzenetet...csak ebben a játékban is, mint a HP-ben egy bagoly jelzi, hogy postád jött:D
remélem, megvan minden, ami kellett az event befejezéséhez...ha mégsem, nyugodtan szólj, szétnézek, biztos van, ahonnan tudok még párat összeszedni:) -
gettobuxa #21122 hm? nem értem... kell egy bagolyvár? -
#21121 Ha lesz cserenap, medvét tudna valaki küldeni ? cserébe megbeszéljük mit adjak.... -
Gólya #21120 ha még esetleg kellene, küldj baglyot -
gettobuxa #21119 falazókő, köszi
200 kell, sztem meg is lesz reggelre -
ACE #21118 Ja, a lényeg hogy minél többet költs aranyra. -
Gólya #21117 szintfüggetlen a pörgetés
de ugyanígy vehetsz pl. bahamás titokfát akkor is, ha nincs szigeted...majd lesz és akkor kiteszed:) -
#21116 Örülj neki.Így megspórolsz majd 1x 15ezret :) -
Why #21115 Van 1 LICSIFám,de mivel csak 22es szinten vagyok nem engedi letenni.Csak azt nem értem,akkor miért engedte meg kipörgetni.wááááááá -
Why #21114 Éppen ezt gondoltam én is aratás közben hogy már belejöttem vagy valamit csináltak ezzel az új aratással?!Mármint mintha beállították volna jobban a pontosságát az egérhez való helyzetét ahova éppen kattintották és éppen a kurzor alá teszik éppen ami kell -
#21113 Kövezzetek meg,de ma reggel már élveztem egy kicsit ezt az új aratást :P -
#21112 A fantasyban egy klikk az aratás és csókolom.Még annyi sem kell,hogy egy földre vagy bármire rákattints és utána pedig a betakarításra:) -
ACE #21111 Kíváncsi lennék mit kell ahhoz olyan sokat tesztelni, ugyanaz mint az ültetés vagy az öntözés, csak akkor épp nem ültet, hanem trágyáz, és arat... vicces. Ráadásul úgy tudom Fantasyrama-n meg működik is... -
gettobuxa #21110 nekem egyedül az aratás nehézkesebb, de ez is csak idő kérdése, míg rááll a kezem. vetés kb ugyanolyan. az állatok ellátása tán még jobb is, mint volt, mert nem lehet félrekattintani, és szupertáppal etetni, és lehet őket itatni 1xre.
ez is kb olyan, mint a térkép, ott is rinyált mindenki, aztán emléxik még valaki, hogy milyen is volt ezelőtt? :) -
Wootan #21109 "Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!
2013. március 4-én bevezetésre került a farmmunkák újítása.
Ezzel párhuzamosan kiválasztottak a központban egy tesztcsoportot a játékosok köréből. Náluk elérhető a gyors aratás és gyors trágyázás művelete is . A tesztelés hosszabb időt vesz igénybe. Az eredménytől függ az adott két elem játékba kerülése.
Az eddig beérkezett panaszok, észrevételek feldolgozása is megkezdődött a központban.
Az elemzéseket követően a szükséges változásokról egy Hivatalos közleményben tájékoztatunk Benneteket.
Kérjük és köszönjük megértő türelmeteket!
a Farmerama csapata"
Végre egy értelmes döntés. -
Gólya #21108 egy szóval nem mondtam, hogy sajnálni kellene őket, egyszerűen csak...szóval amit leírtam - semmivel többet nem akartam, csupán annyit... -
ACE #21107 Ez is csak egy beállítás. Azt is megoldották hogy ne jelenjen meg kattintás nélkül, lehet erre is találnak könnyedén megoldást, hogy a kattintás környékén jelenjen meg. Fel kell vetni. -
#21106 Belegondolok,de nem sajnálom őket,ezzel (is) jár a 'poszt':P
De egyébként simán adhatna az isteni BP. több információt nekik,ők pedig nekünk.De most érzem,hogy belelógott a bilibe a kezem és fölébredtem:) -
Gólya #21105 géppel most is ugyanannyi idő...egyedül ez az oszlop zavar még mindig, mert vetéskor egy sávot kitakar a növényekből
meg nekem "testhezállóbb" volt, hogy ha rákattintottam a földre, ott jelent meg az infó, nem kellett máshova nézelődni
-
Gólya #21104 nem, nem értettelek félre - nem kifejezetten neked szólt, inkább általánosságban a panaszok miatt írtam
a tájékoztatás valóban nem mondható erősségüknek, de van egy olyan érzésem, hogy megszabott határok között mozoghatnak ők is...nem tudom persze, csak én így gondolom
végül is ahogy írtam, nem ők írják a programot, érdemben nem tudnak nyilatkozni - arról meg hogy őket hogy informálják az illetékesek, megint csak nem tudunk semmit...
na szóval csak azt akartam tképpen, hogy a bacogtatásuk közepette néha belegondolhatunk az ő helyükbe is... -
Wootan #21103 Azért a játékosok jó része is finoman fogalmazva, hát...khm, inkább nem írom le :)
Csak egy-két példa:
"én személyesen nem vagyok megelégedve,most már nincs gyors ültetés és egyenként amíg megoldódik a vetés,addig még én is elfáradok"
wtf? ott a gyors ültetés.
"Továbbá panaszkodnék, még mindig, hogy mióta bekerült az újítás minden lassú a játékban! Az aratás, még arató géppel is, percekbe telik!!"
Ezt most nem értem, kiváltottam a gépeket eventből, és semmivel sem tűnik lassabbnak mint eddig.
Szóval elég sokan a saját figyelmetlenségük/butaságuk/stb. áldozata. Ettől függetlenül érthető, ha sokaknak hiányzik amit megszoktak.
Azóta javították a felreppenő ablakot, már csak a képernyő széleken lévő eltolódást kellene helyre tenniük, és teljesen jó lenne ez a rendszer (szerintem). Ólakat pl. 100x könnyebb most kezelni. -
#21102 Félreértettél:)
Tudom,hogy a moderátorok a hivatoloson mire jók.Törlésre és géptisztogatás ajánlgatására.Rosszul fejeztem ki magam,de mindegy,arra akartam utalni megint,hogy van egy Magyar is a bpsek között,aki egyben mod is.És mégsem kapunk semmilyen tájékoztatást arról,hogy mit szóltak a 'nagytudásuak' ennyi panasz láttán. -
Gólya #21101 azért az orrunknál tovább látva...
nem a modik csinálták a programot, következésképp nem is ők változtatnak rajta...egyszer, kétszer, százszor elmondják, hogy a panaszokat továbbítják, de azért jön a tízezredik hozzászóló is, hogy így meg úgy, meg erre meg arra
képes némelyik tizedszer, huszadszor is leírni ugyanazt és vérig sértődik, amikor egyet-kettőt törölnek belőle
ha most én leírom ide százszor, hogy "trallalalla akármi sg"...akkor akár te, akár bármelyik modi itt fogja hagyni?
én már elküldtem volna mindet a melegebb éghajlatra...fogalmazza meg ékes németséggel a mondanivalóját, akinek nem tetszik ez a forma és küldje el egyenesen a fejlesztőcsapatnak...:)
ja és írom mindezt úgy, hogy utálattal aratok-vetek még géppel is...nekem sem tetszik az új módi, de ezt korábban leírtam már...
-
Why #21100 Az igaz.Nem volt még olyan.Szóval vagy meg kell szokni vagy el kell szökni a farmról -
#21099 Ebben is van némi igazság:)
"A reggeli aratásom (földek, fák, ólak, kerge) nem fért bele a bagoly idejébe 2x2-n, ez pedig magáért beszél...." -
#21098 Most olvasgatom amit ajánlottál,a panaszkönyvet.Nagyon tetszik,jókat derülök rajta,osszák ám a BP.-t rendesen
De ami külön tetszik,hogy a moderátorok csak olyanokra reagálnak,ami nem az újításról szól. -
Gólya #21097 csak hoztam két linket - szintén a hivatalosból