Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

13.óráról kezdõdik az event? 😊

Ready Player One

Maximus4
Event növénye:

Fehér hunyor
Érésidõ: 6 óra
Ültethetõ: Fõfarm, Szédült szántó

6500 db kell az egyéni részéhez.
Felröppenõbõl,pedig 450 db.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
2-tõl lesz a mikulás event?

Next PC upgrade: 2022

Én az Easy-hide-IP-t használom Virtualbox-al.

steam, origin: ACE_hun

szeva

melyik a tuti most? a hide my ip jó, ami a menüben van? már rég csináltam, de úgy néz ki, h 7végén lesz egy kis idõm, jó lenne meggazdagodni 😊 volt még vmi proxis szarság, nekem az nem jött be

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
okés köszi, még jo hogy vettem csomo lápit 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Passz.Pletykálnak a rénszarvasról is.Azt tudom,hogy holnap kezdõdik a mikulás event😞
Még jó,hogy leraktam egy csomó ólat.

tonyr
fogynak keményen a lápi poc -ok... csak nem a haltenyésztés lesz a következö ?
face-en a halas kérdésen kivül nem találtam semmit, valaki tud valamit még ?

Én kb. 2000 farmaranyat szerváltam ingyen farmarany szerzéssel, szóval ezt a kijelentésedet cáfolnám...

Maxi az enyémet is írd már át kérlek! ( 81 és 21) köszi! Ha valaki tud sapkát küldeni nekem megköszönném!
ja, nem... 83 vagyok, márt átírtad 😊 bocs, törölheted a hszt...<#falbav>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hopp, a gyerek egyelõre az escape-t és a 0-t éri el 😊
maxi már én is szintet léptem, írj át 84-re! köszi

nekem is megle0tt, hála nneked!
köszi!0

Sajnos nekem nem lesz meg a sapka 😞 Ha valaki tudna küldeni az jó lenne!
ma reggel kész lett az event, ráadásul a szintlépés is megvan 😊
sastáp bekeverve, csak helyet kellene szorítanom a fészeknek 😊

Maximus4
Ja,akkor nem szóltam😊

növényekre nem gyúrok, csak a TP-s re, a másik helyett hosszúkat ültetek (16-18 órás)

Maximus4
A növényeid megvannak már a sapka nincs?Én most így állok,holnap kész is leszek.

grebber
Venni titokzatos csemetéket aha majd ha fagy. Ingyen FA szerzés is nagy kamu arra jók hogy az email fiokomból napo 200 spamet kell törölgetnem és nem adnak semmit.Szóval csemeték soha nem lesznekm nekem!

Minden evenetem maxon van kivéve az ilyen felshõsoros h meg zászlos hülyeséget ami nem éri meg.De attól még nem lesz csemetére FAnyam!

nekem a sas az egyetlen, ami nincs meg, úgyhogy hajtok rá keményen, sztem meg is lesz. már csak 18 órásakat ültetek, locsolva, stb, az utolsó 200 sapka sztem simán meg lesz. tápot meg simán megéri venni, én sose keverek, csak szupertápot...

ha lennének különleges fáid (pl csinálnád az eventeket maxra, vagy pörgetnél, vagy vennél titokzatos csemetéket) csere eventkor már szerezhettél volna pl sastáphoz szükséges fát is... ez már csak ilyen ördögi kör, lehetõség szerint mindig mindent maxra kell csinálni 😊

grebber
Biztos hogy nem költök pénzt ilyenre mindent magamnak temelek!Ha nincs nincs eddig is megvoltam sas nélkül!

Maximus4
Ilyenkor jön jókor,hogy az embernek van pénze,tápra vagy ami ahhoz kell.

grebber
Ez a sasfészek hatalmas hogy így adják az eventbe aztán nincs is olyan fám ami adná neki a tápot.

Maximus4
Én benne vagyok.Naponta úgy is csak egy embernek küldök ajándékot😊
De értelem szerûen gondolom eventkor az aktuális kell?

SHADOWEYES7
ha gondolod minden nap küldök! nekem barkács cucc jöhet 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Sosem késõ,köszönöm😊
Most várok pár száz felröppenõ cukorra mire neki tudok kezdeni a csatninak 😄

SHADOWEYES7
küldtem ha még nem volt késõ 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
küldeni szeretnék, de nem tudok belépni... nemértem.. 100%-on áll a töltés és nem lép tovább 😞

Maximus4
Srácok!

Valaki meg tudna dobni 2 darab zselécukorral? 😄
Elértem végre a 4-es szintet a lekvárfõzõbe,de nem tudom megcsinálni a hozzá tartozó feladatsort,és nem akarok várni a következõ aratásig 😄

Alien69
THX <#vigyor>

SHADOWEYES7
<#puszis><#eljen>

Magyar ingyen farmaranyszerzésnél sima regisztrációra ad 10 Farmaranyat, siessetek.

amint látod, alvó kiskutya - vagy gólya...melyiket szeretnéd? 😄

én is az akarok lenni 😄

mennyiben fontos ez?

te diák vagy, vagy munkakeresõ, vagy otthon ülõ anya 2 bébiszitterrel? <#phone><#nemtudom><#crazya>

baszki ha nem mondod, komolyan észre nem veszem... pedig jó ajándékokat ad 😊

BuriP
Itt a tél! A fõfarmon behavazott, az adventi kalendáriumot a trágyadomb mellé felállították (gusztusos! XD)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

grebber
19000 DB nem olyan vészes.
Ha mindent leszedsz és 1x1-es ültetsz almás répással akkor 1 aratás ha jól emlékszem valami 2100db.
Szóval 4 napa alatt lazán meglehet a 20000db is.
Aratógéppel meg jóval hamarabb de hát nekem az sosincs mert FA az már ezer éve nincs 😞

jojo
Összesen 19000db-t kell termelni??
Huhh az marhasok
Még almás répással is!
Nem alszok 1 hétig a paszulyéért???

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Most nem tudom megint minek variálták vissza, hogy minden területen lehet event növényt vetni. Jah de, azért hogy jól felemeljék a beadandót (19.000db), ami töklekvárral is csak 1x1en teljesíthetõ, amihez meg nem árt ha vannak gépeid. És láss csodát, "épp" munkások akció van <#rolleyes>
Maxi, Shadow, Buxa!

nézzétek meg, hány ajándék fér be még naponta - pár helyre még fel tudlak venni benneteket

tonyr
nézd meg a piacot...

királyi koszoru 145k, törzsfönök 100k, husvéti lekvár 100k, répás-almás 100k, rozsalekvár 90k, fehér ártatlanság 90k, forro csoki 85k,

BuriP
Event van, lépj be újra és látni fogod.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

grebber
Mik ezek az új felröppenõk lesz vagy van valami event mert sehol nem látom?Valami piásüveg meg fehér hajósspaka repked fel

Mire? 😊

tonyr
napi 100k azé jo 😊

Akkor az jó lassú lesz mert napi 1-et tudsz küldeni...

tonyr
megveszem a piacon pl almás-répás csatnit, és átküldöm, te pedig eladod.. ennyi...