Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van
mieink is nyomták már ezerrel - fõleg a fiúk - óvodás korban...de nem is ez a gond (apjuk viszont ott ült a hátuk mögött és sasolt ezerrel, hogy mit csinálnak), hanem amit mondasz te is, hogy leteszik a gyereket, aztán "marad a gyerek, ha játszik" - alapon ott is hagyják
és akkor hallod-olvasod-látod, hogy kiscsajokat 10-11 éveseket behúznak a csõbe a neten - akkor bezzeg háborog a szülõ, de egy épeszû internetes kultúrára megtanítani a gyereket, az olyan snassz😛

Maximus4
Az én kis csajom is (5 és fél éves) már úgy tolja az online flash játékokat,hogy hajam égnek áll tõle,de csakis akkor ha én is ott vagyok.Máshogy ezt nem lehet,de sokan tojnak rá többek közt az elõbb említett "kifogás" miatt is.
Na mindegy,ne bosszankodjunk,úgysem tudjuk megváltoztatni a világot,maximum a saját házunk táját😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

még ha 8-10 éveseket engednének...de sokkal kisebbeket is - aztán csodálkoznak a történéseken

Maximus4
Plusz odaengednek 8-10 éveseket a gépekhez mindenféle felügyelet nélkül,"addig is nyugton van a gyerek" címszóval,aztán csodálkoznak,hogy mik meg nem történnek a gyerekükkel.Elb@szódott ez a világ😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

így van - értelmes farmozónak ez teljesen természetes...de ha benézel egy-egy fórumba, csak azt látod, milyen nagy a jóisten állatkertje - épp csak azt nem írják meg sokan, hogy a lakás melyik részében ülnek éppen...<#rolleyes>
mondjuk az is igaz, hogy az ilyeneknek szemet kiszúró betûkkel is lehet figyelmeztetéseket írni, azt se olvassa el (vagy fel se fogja)

Maximus4
Részben így van.Tényleg sokkal jobban fejlõdik a fantasy,mint a farm.Ott már olyan újításokat vezettek be,amirõl a "nagytesónál" már ezer éve könyörögnek az emberek,például a gyorsaratás.A halloween event nem egy napos,hanem kettõ,nem szarják hetente a feladatokat,havi 1 van kb.,stb.

Amúgy nem tudom,hogy miért kell ezen a farmlopáson ennyit tépelõdni.Van kb. 1% esély arra,hogy valaki lenyúlja ha éppen kitalálja a jelszavát az embernek,de ahhoz minimum Uri Gellernek kell lenni.Aki jelszónak a gazdanevét adja meg,az meg is érdemli,ennyi.

egyébként face-re valamelyik nap ezt írta valaki (nem tudom, mennyi valóságtartalma van, tehát ne engem szidjatok, ha mégsem így van😄 )

"Sziasztok hoztam egy kis szösszenetet a forumbol!
Mekkora durva már, FantasyRamában belehet nézni a szomszédok kertjébe, remélem farmeramában is lesz egy ilyen funkció. Elég jó kis funkció, mert nem lehet semmihez sem nyúlni, de nem pusztán egy képet lehet látni, hanem mintha a saját kertemben lenne. Ötletes, bár kicsit vicces hogy az a játék jobban fejlõdik sokszor mint ez. :/ Viszont ott nem kell grafikai újítás, itt igen, talán itt is lesznek érdekes dolgok majd.
Ott is elég sokan tartjuk veszélyesnek a dolgot kertlopás megnövekedõ veszélye miatt. Itt még veszélyesebb lenne, mert sokkal több csábító dolog van a farmokon egy tolvaj számára, mint ott.
Fõleg, mert a funkció úgy mûködik, hogy boldog-boldogtalan benézhet hozzád, aki a barátlistádon szerepel (azaz kb. 200 fõ). Nincs mód megválogatni azok körét akik beléphetnek, nincs külön engedélyezés. Persze van lehetõség teljesen letiltani a bepillantást, de akkor akiket szívesen látnál nézelõdõként azok se jutnak be.
Ja, és nem tudod kik néztek be hozzád, csak azt, hogy hányszor.
Slusszpoén, hogy akik nem tudják hogy van ilyen lehetõség (mert még nem értesültek róla) azoknál alapértelmezetten be van kapcsolva a betekintési lehetõség.
És a legviccesebb: programhiba miatt sokan, akik ki szeretnék kapcsolni a bejárási lehetõséget a kertjükbe, nem tudják, mert náluk a fejlesztési hibák miatt nem jelenik meg az erre szolgáló ikon."

egyszerû válasz: közöd?

mi az ottani neved? mindjárt rád írok 😊 de tényleg, hány csillagod van? 😄 na ez mért lényeges, nem értem... mert a nevedet lehet azért kérdi, mert azt hiszi, hogy ismer 😊 nekem is most derült ki, hogy a sógorom felesége az egyik szomszédom. de a csillag? <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
<#banplz>

grebber
Mindenki megörült?

Rám írnak farmon üzibe: Hogy hívnak? Nem válaszolok mert miért tenném olyannak akit nem is ismerek!
Jön tõle újabb már kb orditva Hogy hívnak! Írok neki ,hogy miért olyan fontos az.

Ekkor jött egy másik embertõl is lehet ugyanaz csak a másik farmjáról Hogy hívnak és hány csillagom van!

Next PC upgrade: 2022

Köszi!
Maximus4
Talán azért nem találod,mert nem tudod mit ad 😄

Amit nyújt: 99 TP és 2 × Méz

http://fa-usr-strg.bpcdn.net/gp/2/17/29/21773075_1355142078.jpg

A bölcs tölgy alatti fáról lenne szó.
Sziasztok egyszer már régebben kérdeztem de senki nem válaszolt,van valakinek japánakác fája? A legutolsó titkos fánál vettem de nem látom sem a piacon sem a pajtámban mikor leszedem .Elõre is köszi a segítséget!
nem ad tpt. MIERT?
Maximus4
Csak akkor tudsz leszedni bármit is,ha éppen nem aktív a felhõsor.

Sziasztok a paszulynal hogy lehet leszedni??
Maximus4
Igen,az van odaírva.

Köszi szépen!
A tapasztalatpontnál az van odaírva, ami a következõ szint eléréséhez kell?
Csak azért kérdem, mert eléggé nagy eltérések vannak.
Vannak olyan magasabb szintek, amikhez ha jól látom 200.000 tp kell aztán a következõhöz meg majdnem egy millió!
Ez iszonyúan aránytalan. Miért van így?
Bár úgy látom a 73-as szint felett eléggé elszabadul a helyzet.
Nagyon durva!
Maximus4

A Valdemár vidámparkja részben van, ami nem rég volt belinkelve.
De amúgy igazatok van, már rájöttem, hogy benéztem, régebbi az errõl szóló hsz. csak én nem vettem észre.
Bocsi az oltogatásért, nem volt szándékos.
Igazából nem én játszom vele, csak megbíztak, hogy derítsem ki.
Azért köszi a segítséget. Csak még egy utolsó kérdés.
Arról van valami táblázat, hogy mennyi TP kell a szintlépésekhez és mi a hozzájuk járó név?
kizárt, hogy most elérhetõ - ki írta azt, hogy hiba miatt nem elérhetõ? <#wow1>
ja és melyik fórumon és mikor írtak ilyet? linkelnéd?

ha tényleg olvastad az ismertetõt, akkor azt is tudnod kell, hogy Valdemár csakis idõszakosan érhetõ el - nem hiba miatt nem tudsz belépni, egyszerûen csak azért, mert most éppen nincs vidámpark

ezért kell folyamatosan figyelemmel kísérni a hivatalos közleményeket, plusz mellé a játékban a bal oldalon levõ eventórát (ami Maxi is írt)

de ha nem hiszed, tölts le egy másik böngészõt - mondjuk egy chrome-ot vagy operát vagy bármit - és próbálkozz - ha sikerül mégis belépned a vidámparkba, megtennéd, hogy szólsz nekünk is?

Maximus4
A játékon belül ha rákattintasz bal oldalon az órára,akkor ott mindíg megjelenik,mi fut éppen,event,akciós cuccok stb.Ide tartozik a cirkusz is.De mivel most nincs ott,ezért tuti,hogy most nem tudsz belépni oda.

De igen olvastam. Viszont azt is írták fórumon, hogy elvileg most is elérhetõ.
Csak valami hiba van, és ezért nem látszik.
Azt írta a csapat, hogy már dolgoznak rajta és le is írták hogyan lehet belépni Explorer-el csak épp az a megoldás Firefoxnál nem mûködik.
Az hittem esetleg valakinek sikerült már megtalálni a megoldást Firefoxnál is.
ezek szerint mégsem olvastad el az ismertetõt😊
Valdemár csak alkalmanként van, ahogy ACE is írta

Ez azért van mert csak idõszakosan jelenik meg, úgy ahogy bármilyen más event.

steam, origin: ACE_hun

Már hogyne írtam volna, csak nem vetted észre.
Kifejtettem a 20553-as és 55-ös hsz-emben.
A gondom az hogy be sem tudok lépni, nem tudom elérni sehogy sem.
Erre keresnék megoldást.
Maximus4
Nem értem mi a problémád a vidámparkkal?Nem írtál semmi konkrét hibát.

Ok akkor megpróbálom, hátha sikerül úgy hogy rákattintok.
Köszi szépen!
A Vidámparkot viszont nagyon sajnálom, igazán bírtam.
Remélem, majd tud valaki segíteni.
hááát...én elég régen csináltam már, de ha emlékeim nem csalnak, ha bemész a mesterségek völgyébe és ott rákattintasz arra "gyárra", amit meg akarsz venni, nagy valószínûséggel továbbvisz lépésrõl-lépésre - talán meg kellene próbálni😊

foxihoz viszont nem tudok mit mondani - én chrome-ozok - talán majd benéz valaki, aki tud segíteni

Köszi, de ezeken már én is túl vagyok, csak épp egyikben sincs konkrét segítség.
A Mesterségek Ismertetõjében nincs ott a pontos SMS szám és hogy mit kell ennél a verziónál csinálni.
A Vidámparkban meg arról nem írnak semmit, hogyan lehet a hibát elhárítani a Firefox-nál.
Szóval elõrébb nem kerültem semmivel, úgyhogy továbbra is help!
Sziasztok! Két dologban kérnék segítséget, ha már kérdezték, akkor bocsi.
1. Hogyan lehet a Cirkuszba eljutni és játszani?
Próbáltam a játék fórumán megoldást találni, de nem sikerült (Firefox-al játszom).
2. Hogyan lehet a második mesterséget SMS-ben megvenni?
Arra már rátaláltam, hogy így is lehet, csak a részleteket nem sikerült meglelnem.
Elõre is köszi!
grebber
Kész is az event ilyen pite jöhetne több is.

ja, ok. hát annak se sok értelme van 😊 a végén a maradékot úgyis be szokták váltani tp-re

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

BuriP
A fagyöngyöt is be lehet adni: mikor elõjön a kis ablak ahol beütheted mennyit akarsz betenni, felül váltani tudsz "növény" és "egyéb" közt, "egyéb"-nél a felröppenõt adhatod be.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

elõzõt megcsináltad? sasfészek volt a végén

nem a felröppenõt lehet beadni, hanem az ültetendõ növényt. vagy valamit nagyon benéztem 😊

BuriP
Valószínûleg aki nem csinálja az eventet rakja bele a felröppenõ fagyöngyöt.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

jah, hát van ez így. én azt nem értem, hogy ki az, aki már a közösbe szórja az event növényt <#fejvakaras>

BuriP
Nem tudom miért erõltetik a közös bedobálós dolgot eventeknél, mindig bukta úgy ahogy van!

Maximus4
Én megoldottam.Váltottam operára és ott jó.

Nálam is ott van ez a hiba, egészen dél körül óta.. :/
grebber
Na az adventi naptárra gondolok magára az eventre!

Maximus4
Erre már talált valaki megoldást?Már agybajt kapok tõle,hogy sehol sincs szöveg.Frissítek,törlök sütiket,de hiába😞

az ablak-nyitogatósra gondolsz? sztem jókat ad, rinyapina vagy

grebber
Valami félelmetesen gyenge cuccokat ad ez a mikulás event <#levele>

SHADOWEYES7
😄DDDDDddd

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

<#eljen><#smile> Danke

Ready Player One