Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mieink is nyomták már ezerrel - fõleg a fiúk - óvodás korban...de nem is ez a gond (apjuk viszont ott ült a hátuk mögött és sasolt ezerrel, hogy mit csinálnak), hanem amit mondasz te is, hogy leteszik a gyereket, aztán "marad a gyerek, ha játszik" - alapon ott is hagyják
és akkor hallod-olvasod-látod, hogy kiscsajokat 10-11 éveseket behúznak a csõbe a neten - akkor bezzeg háborog a szülõ, de egy épeszû internetes kultúrára megtanítani a gyereket, az olyan snassz😛
Na mindegy,ne bosszankodjunk,úgysem tudjuk megváltoztatni a világot,maximum a saját házunk táját😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mondjuk az is igaz, hogy az ilyeneknek szemet kiszúró betûkkel is lehet figyelmeztetéseket írni, azt se olvassa el (vagy fel se fogja)
Amúgy nem tudom,hogy miért kell ezen a farmlopáson ennyit tépelõdni.Van kb. 1% esély arra,hogy valaki lenyúlja ha éppen kitalálja a jelszavát az embernek,de ahhoz minimum Uri Gellernek kell lenni.Aki jelszónak a gazdanevét adja meg,az meg is érdemli,ennyi.
"Sziasztok hoztam egy kis szösszenetet a forumbol!
Mekkora durva már, FantasyRamában belehet nézni a szomszédok kertjébe, remélem farmeramában is lesz egy ilyen funkció. Elég jó kis funkció, mert nem lehet semmihez sem nyúlni, de nem pusztán egy képet lehet látni, hanem mintha a saját kertemben lenne. Ötletes, bár kicsit vicces hogy az a játék jobban fejlõdik sokszor mint ez. :/ Viszont ott nem kell grafikai újítás, itt igen, talán itt is lesznek érdekes dolgok majd.
Ott is elég sokan tartjuk veszélyesnek a dolgot kertlopás megnövekedõ veszélye miatt. Itt még veszélyesebb lenne, mert sokkal több csábító dolog van a farmokon egy tolvaj számára, mint ott.
Fõleg, mert a funkció úgy mûködik, hogy boldog-boldogtalan benézhet hozzád, aki a barátlistádon szerepel (azaz kb. 200 fõ). Nincs mód megválogatni azok körét akik beléphetnek, nincs külön engedélyezés. Persze van lehetõség teljesen letiltani a bepillantást, de akkor akiket szívesen látnál nézelõdõként azok se jutnak be.
Ja, és nem tudod kik néztek be hozzád, csak azt, hogy hányszor.
Slusszpoén, hogy akik nem tudják hogy van ilyen lehetõség (mert még nem értesültek róla) azoknál alapértelmezetten be van kapcsolva a betekintési lehetõség.
És a legviccesebb: programhiba miatt sokan, akik ki szeretnék kapcsolni a bejárási lehetõséget a kertjükbe, nem tudják, mert náluk a fejlesztési hibák miatt nem jelenik meg az erre szolgáló ikon."
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Rám írnak farmon üzibe: Hogy hívnak? Nem válaszolok mert miért tenném olyannak akit nem is ismerek!
Jön tõle újabb már kb orditva Hogy hívnak! Írok neki ,hogy miért olyan fontos az.
Ekkor jött egy másik embertõl is lehet ugyanaz csak a másik farmjáról Hogy hívnak és hány csillagom van!
Next PC upgrade: 2022
Amit nyújt: 99 TP és 2 × Méz
A bölcs tölgy alatti fáról lenne szó.
A tapasztalatpontnál az van odaírva, ami a következõ szint eléréséhez kell?
Csak azért kérdem, mert eléggé nagy eltérések vannak.
Vannak olyan magasabb szintek, amikhez ha jól látom 200.000 tp kell aztán a következõhöz meg majdnem egy millió!
Ez iszonyúan aránytalan. Miért van így?
Bár úgy látom a 73-as szint felett eléggé elszabadul a helyzet.
Nagyon durva!
De amúgy igazatok van, már rájöttem, hogy benéztem, régebbi az errõl szóló hsz. csak én nem vettem észre.
Bocsi az oltogatásért, nem volt szándékos.
Igazából nem én játszom vele, csak megbíztak, hogy derítsem ki.
Azért köszi a segítséget. Csak még egy utolsó kérdés.
Arról van valami táblázat, hogy mennyi TP kell a szintlépésekhez és mi a hozzájuk járó név?
ja és melyik fórumon és mikor írtak ilyet? linkelnéd?
ha tényleg olvastad az ismertetõt, akkor azt is tudnod kell, hogy Valdemár csakis idõszakosan érhetõ el - nem hiba miatt nem tudsz belépni, egyszerûen csak azért, mert most éppen nincs vidámpark
ezért kell folyamatosan figyelemmel kísérni a hivatalos közleményeket, plusz mellé a játékban a bal oldalon levõ eventórát (ami Maxi is írt)
de ha nem hiszed, tölts le egy másik böngészõt - mondjuk egy chrome-ot vagy operát vagy bármit - és próbálkozz - ha sikerül mégis belépned a vidámparkba, megtennéd, hogy szólsz nekünk is?
Csak valami hiba van, és ezért nem látszik.
Azt írta a csapat, hogy már dolgoznak rajta és le is írták hogyan lehet belépni Explorer-el csak épp az a megoldás Firefoxnál nem mûködik.
Az hittem esetleg valakinek sikerült már megtalálni a megoldást Firefoxnál is.
Valdemár csak alkalmanként van, ahogy ACE is írta
steam, origin: ACE_hun
Kifejtettem a 20553-as és 55-ös hsz-emben.
A gondom az hogy be sem tudok lépni, nem tudom elérni sehogy sem.
Erre keresnék megoldást.
Köszi szépen!
A Vidámparkot viszont nagyon sajnálom, igazán bírtam.
Remélem, majd tud valaki segíteni.
foxihoz viszont nem tudok mit mondani - én chrome-ozok - talán majd benéz valaki, aki tud segíteni
A Mesterségek Ismertetõjében nincs ott a pontos SMS szám és hogy mit kell ennél a verziónál csinálni.
A Vidámparkban meg arról nem írnak semmit, hogyan lehet a hibát elhárítani a Firefox-nál.
Szóval elõrébb nem kerültem semmivel, úgyhogy továbbra is help!
1. Hogyan lehet a Cirkuszba eljutni és játszani?
Próbáltam a játék fórumán megoldást találni, de nem sikerült (Firefox-al játszom).
2. Hogyan lehet a második mesterséget SMS-ben megvenni?
Arra már rátaláltam, hogy így is lehet, csak a részleteket nem sikerült meglelnem.
Elõre is köszi!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Next PC upgrade: 2022
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ready Player One