23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Akkor megnyugodtam!Írok is a BP.-nek,hogy megköszönjem nekik:)))

Ezt a flasht ne is emlegesd.Totál ki vagyok tőle borulva.kismilliószor összeomlik bármit használok:(
  • Gólya #21175
    azért ne gondold, hogy te vagy ilyen különleges:DDD

engem is sokszor kidobál és persze...én léptem ki...aha...:)))

Buxa ne bántsd az asszonyt, nálunk semmilyen faces játék nincs, a chromenál mégis összeomlik elég gyakran...foxinál szerencsére még nem tapasztaltam (eddig...)
  • gettobuxa
    random kidobálás az van, lassúságot nem tapasztalok... nekem a flash is összeomlik néha, sztem asszony fészes játékai miatt. legalább is edig erre gyanakodtam...
  • grebber
    Igen egy hulladék ma!
  • Maximus4
    2 kérdésem lenne.

Másnál is baromi lassú ma a játék?
    Illetve mást is random kidobál az utóbbi időben?
    Vagy csak engem tisztel meg vele:D
  • gettobuxa
    gondolom nekem jött :) mi kéne cserébe?
  • Gólya #21170
    szerintem csak simán elcsúszott a hsz-számon...ha visszanézed, a hivatkozott hsz után következőben van szó sztjánosbogárról...
  • ACE
    Olvasni azért kéne tudni, épp azt írta hogy maci kéne neki.
  • BestCompany67
    szia
    szt.jános bogarat tudok adni
    keress meg cserenapon
    üdv
    BestCompany67
  • tonyr #21167
    event nekem is kész, pár répás-almással... csaerenapon ha valakinek van felesleges macija, szívesen venném, cserébe meglátjuk mit tudok felajánlani...
  • grebber
    Semmi! Haverom farmjáról átküldeném magunknak ami fontos és leadnám a vérbe mert csak nyüg!
  • gettobuxa
    mid van cserélendő? :)
  • grebber
    Már ez is több mint 2 nappal a vége előtt kész lett piték ezek!

Cserenap mikor lesz már?
  • csabika1982
    Köszönöm
  • Maximus4
    Szia!

Igen.
  • csabika1982
    Sziasztok!

A cukkinis almatorta hatása a bahamára is érvényes?
  • gettobuxa
    maxi írd már át a cserelistámat lécci, kissé elavult :)

keresek: szentjános bogár

kínálok: bagoly, borz, mókus, rénszarvas

lassan érik egy csere event, már rég volt sztem (vagy csak lemaradtam róla )
  • tonyr #21159
    köszi akkor nem is érdekel :)
  • ACE
    Idióták... Tényleg már ovisoknak találták ki ezeket a nyereményeket...
  • Maximus4
    Össze kell szedni a darabokat a fórumból,nem egész 1 hónap alatt.A nyereményről inkább nem mondanék semmit.Aki akarja keresgélje csak.

Nyeremény:

A játék végén az összes jól kirakott PUZZLE-el nevező játékosok között 5 nyertest fogunk kisorsolni, akik a Cincogi család nevű különleges, nem megvásárolható dekorációs tárgyat fogják megnyerni illetve 24 órára minden munkást megkapnak.

Tulajdonságai:
    Területigénye: 2x1
    "Érésideje": 06:00 óra
    Jutalma: 265 Tp.
  • tonyr #21156
    És mi az a kirakós játék ami hivatalos forumon van darabokban ?
  • Alien69
    Köszi, akkor én tuti buktam volna, de ki sem töltöttem volna ekkora nyereményért. Még a googleval is többe kerül az áram, az a kb 5 percet is sajnálnám rá.
  • Maximus4
    Már semmilyen,mert lejárt:)
    Ez volt az.
  • Alien69
    ? Milyen qizz kérdések?
  • tonyr #21152
    Én is kitöltöttem hátha... mint a lottonál :)

más:
    Végre 2 célomat is elértem a farmon: bahamara 24es szint, ill a 2 kupa is kész :D
  • grebber
    Semmi esélyünk de azért kitöltöttük a kvíz kérdéseket!
  • Maximus4
    Esküszöm,hogy én arra emlékszem,hogy 8 órás volt nem olyan régen.Na mindegy,akkor ezentúl azt használom,már úgyis csak 190 töklekvárom maradt :)
  • Gólya #21149
    mint a borravaló...úgy lemaradtál:)
    emlékeim szerint mindig is 18 órás volt - legalábbis amióta én használom - annak pedig már jó ideje -, azóta biztosan
  • Maximus4
    Lemaradtam valamiről?Mióta 18 órás a csatni hatása?Nem csak 8 volt eddig?
  • Maximus4
    Na de könyörgöm!Te már rég meguntad és nem akarsz vele játszani.Megmondod neki,hogy ennyi volt és csókolom.Csinálja a sajátját,de a tiédet ne.Ez ennyire egyszerű.
  • grebber
    Ő is csinálja az enyémet ha én melózok én is az ővét ez így fair!
  • Maximus4
    De mi az,hogy kell?Terrorba tartanak otthon vagy mi?Ne viccelj már!Felnőtt ember vagy,ha valamit nem akarsz,akkor nem csinálsz.Főleg nem egy játékot.Szerinted hányan vannak úgy,hogy amikor dolgoznak,nem tudnak a farmmal foglalkozni?Ez kész röhej.
  • grebber
    Ha abbahagyom akkor is kell játszanom mert ha muter dolgozik az ővét nekem kell csinálni mese nincs.

Alig várom már ,hogy legyen ajándékozás a haverom farmját végre lepasszolhassam!
  • gettobuxa
    ez a "ha 2 mesterségben eléred a 3. szintet, akkor a 3. mesterséget ajándékba kapod" hogy működik? lehet választani?
  • ACE
    Én most már arra hajtok hogy meglegyen az utolsó gazdaköri is!
  • gettobuxa
    70.000 tp körül kaptam, azért az nem rossz... de ha nem akarsz jástzani, akkor ültess 80 órás növényeket, és menjél ki hógolyózni :D
  • grebber
    Engem annyira nem érdekel a farm csak nyügnek tartom! Le kéne már szokni róla!
  • gettobuxa
    ááá, több, mit 20.000 na mindegy, majd a kövnél összeszámolom :)
  • gettobuxa
    végül is csak napi cirka 20.000 tp-t lehet kapni, ha nem többet... ezért jó, ha van csp, akkor megveszed, ami pl oda kell, és lesz sok tp... de ahány játékos, annyi taktika
  • grebber
    Dehogy csinálom áldozza fel a megtermelt állotkat meg növényeket a halál azok az eventhez kellenek!