23542
-
#21176 Akkor megnyugodtam!Írok is a BP.-nek,hogy megköszönjem nekik:)))
Ezt a flasht ne is emlegesd.Totál ki vagyok tőle borulva.kismilliószor összeomlik bármit használok:( -
Gólya #21175 azért ne gondold, hogy te vagy ilyen különleges:DDD
engem is sokszor kidobál és persze...én léptem ki...aha...:)))
Buxa ne bántsd az asszonyt, nálunk semmilyen faces játék nincs, a chromenál mégis összeomlik elég gyakran...foxinál szerencsére még nem tapasztaltam (eddig...) -
gettobuxa #21174 random kidobálás az van, lassúságot nem tapasztalok... nekem a flash is összeomlik néha, sztem asszony fészes játékai miatt. legalább is edig erre gyanakodtam... -
#21173 Igen egy hulladék ma! -
#21172 2 kérdésem lenne.
Másnál is baromi lassú ma a játék?
Illetve mást is random kidobál az utóbbi időben?
Vagy csak engem tisztel meg vele:D -
gettobuxa #21171 gondolom nekem jött :) mi kéne cserébe? -
Gólya #21170 szerintem csak simán elcsúszott a hsz-számon...ha visszanézed, a hivatkozott hsz után következőben van szó sztjánosbogárról... -
ACE #21169 Olvasni azért kéne tudni, épp azt írta hogy maci kéne neki. -
BestCompany67 #21168 szia
szt.jános bogarat tudok adni
keress meg cserenapon
üdv
BestCompany67 -
#21167 event nekem is kész, pár répás-almással... csaerenapon ha valakinek van felesleges macija, szívesen venném, cserébe meglátjuk mit tudok felajánlani... -
#21166 Semmi! Haverom farmjáról átküldeném magunknak ami fontos és leadnám a vérbe mert csak nyüg! -
gettobuxa #21165 mid van cserélendő? :) -
#21164 Már ez is több mint 2 nappal a vége előtt kész lett piték ezek!
Cserenap mikor lesz már? -
csabika1982 #21163 Köszönöm -
#21162 Szia!
Igen. -
csabika1982 #21161 Sziasztok!
A cukkinis almatorta hatása a bahamára is érvényes? -
gettobuxa #21160 maxi írd már át a cserelistámat lécci, kissé elavult :)
keresek: szentjános bogár
kínálok: bagoly, borz, mókus, rénszarvas
lassan érik egy csere event, már rég volt sztem (vagy csak lemaradtam róla ) -
#21159 köszi akkor nem is érdekel :) -
ACE #21158 Idióták... Tényleg már ovisoknak találták ki ezeket a nyereményeket... -
#21157 Össze kell szedni a darabokat a fórumból,nem egész 1 hónap alatt.A nyereményről inkább nem mondanék semmit.Aki akarja keresgélje csak.
Nyeremény:
A játék végén az összes jól kirakott PUZZLE-el nevező játékosok között 5 nyertest fogunk kisorsolni, akik a Cincogi család nevű különleges, nem megvásárolható dekorációs tárgyat fogják megnyerni illetve 24 órára minden munkást megkapnak.
Tulajdonságai:
Területigénye: 2x1
"Érésideje": 06:00 óra
Jutalma: 265 Tp. -
#21156 És mi az a kirakós játék ami hivatalos forumon van darabokban ? -
#21155 Köszi, akkor én tuti buktam volna, de ki sem töltöttem volna ekkora nyereményért. Még a googleval is többe kerül az áram, az a kb 5 percet is sajnálnám rá. -
#21154 Már semmilyen,mert lejárt:)
Ez volt az. -
#21153 ? Milyen qizz kérdések? -
#21152 Én is kitöltöttem hátha... mint a lottonál :)
más:
Végre 2 célomat is elértem a farmon: bahamara 24es szint, ill a 2 kupa is kész :D -
#21151 Semmi esélyünk de azért kitöltöttük a kvíz kérdéseket! -
#21150 Esküszöm,hogy én arra emlékszem,hogy 8 órás volt nem olyan régen.Na mindegy,akkor ezentúl azt használom,már úgyis csak 190 töklekvárom maradt :) -
Gólya #21149 mint a borravaló...úgy lemaradtál:)
emlékeim szerint mindig is 18 órás volt - legalábbis amióta én használom - annak pedig már jó ideje -, azóta biztosan -
#21148 Lemaradtam valamiről?Mióta 18 órás a csatni hatása?Nem csak 8 volt eddig? -
#21147 Na de könyörgöm!Te már rég meguntad és nem akarsz vele játszani.Megmondod neki,hogy ennyi volt és csókolom.Csinálja a sajátját,de a tiédet ne.Ez ennyire egyszerű. -
#21146 Ő is csinálja az enyémet ha én melózok én is az ővét ez így fair!
-
#21145 De mi az,hogy kell?Terrorba tartanak otthon vagy mi?Ne viccelj már!Felnőtt ember vagy,ha valamit nem akarsz,akkor nem csinálsz.Főleg nem egy játékot.Szerinted hányan vannak úgy,hogy amikor dolgoznak,nem tudnak a farmmal foglalkozni?Ez kész röhej. -
#21144 Ha abbahagyom akkor is kell játszanom mert ha muter dolgozik az ővét nekem kell csinálni mese nincs.
Alig várom már ,hogy legyen ajándékozás a haverom farmját végre lepasszolhassam! -
gettobuxa #21143 ez a "ha 2 mesterségben eléred a 3. szintet, akkor a 3. mesterséget ajándékba kapod" hogy működik? lehet választani? -
ACE #21142 Én most már arra hajtok hogy meglegyen az utolsó gazdaköri is! -
gettobuxa #21141 70.000 tp körül kaptam, azért az nem rossz... de ha nem akarsz jástzani, akkor ültess 80 órás növényeket, és menjél ki hógolyózni :D -
#21140 Engem annyira nem érdekel a farm csak nyügnek tartom! Le kéne már szokni róla! -
gettobuxa #21139 ááá, több, mit 20.000 na mindegy, majd a kövnél összeszámolom :) -
gettobuxa #21138 végül is csak napi cirka 20.000 tp-t lehet kapni, ha nem többet... ezért jó, ha van csp, akkor megveszed, ami pl oda kell, és lesz sok tp... de ahány játékos, annyi taktika -
#21137 Dehogy csinálom áldozza fel a megtermelt állotkat meg növényeket a halál azok az eventhez kellenek!