Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is csinálom

Ready Player One

Maximus a mili27-en 83mas lettem :<#buck>

Ready Player One

jojo
Hozzávetõleges adatokat irtam, mit ne mondjak , elég macerás ez a dolog.
Minden esetre akkor az
1000 dobozt veszel próbából az már a megoldás közeli.
Ha a TÖLGY-n kiváltod a dupla állatot van mikor 2-t ad, szóval ha ott tartok, megírom azt is.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Elég kevesebb is.

5500 beadandó, ahhoz legrosszabb esetben kell 1100 alap szarvas (5 pontos).
Az 1100 dobozból lenne meg, és 1100 táp kellene hozzá, amihez ugye 6600 növényt kellene letermelni.
Tehát legrosszabb esetben:
1100 doboz -> 4400 szarvas -> tenyésztve 1100 5pontos szarvas -> 5500 pont.
6600 növény -> 1100 táp.

De ha tovább tenyésztjük a szarvasokat, akkor kevesebb is elég, mert a nagyobb szintû szarvas több pontot ér, mint a 4 együtt amibõl tenyészteni kell. Emellett ugye elõfordulhat, hogy nem 1, hanem több szinttel nagyobb állatot kapunk, + ha mûködik a tölgy rúna (ezt nem tudom, mert még nem tenyésztek), akkor állatokat is kaphatunk pluszba/vissza.
jojo
Van pálya épitõgép 6 óra alatt az összes pályára kiteszed a dobozokat az a része kész is, utána márcsak a makkot kell aratni vetni majd a végén kell tenyészteni, 800db-t egyenlõre veszel a többit meg ha szükséges, ugy látom több állatot is ad mint 1, azaz az elõbbi számolás kicsit túloz!

grebber
Kösz akkor bele kell húzni mert nem voltam 5 napig és anyum kb leszarta a farmom nem vett ilyet és nem is rakta ki 😞

Next PC upgrade: 2022

jojo
Az piros ikonnál bal oldal lent menube,l veheted meg az aktuális dolgok közt van egy doboz.
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Juj

Olvass vissza 4 rublikát

grebber
Most értem haza.Ilyen csodaszarva dobozom honnan lesz?

jojo
na, naggyából irom mik jöttek ki nálam.kell:

1200ajándékdoboz, amibõl lesz
4800 csodaszarvas azoknak
1200 táp kell, ami
7200 Varázsdióból lesz
szivecske az használatfüggõ
ezekbõl lesz mondjuk alapesetbe
1200 Karácsonyi szarvas ami értéke
x5 azaz 6000 érték, a feladatnak
5500Értéket kell beqadni.

Akinek nincs jobb dolga tegye! 😞
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

jojo
Valaki utána számolna, hogy optimális esetben mibõl mennyinek kéne meglennie, hogy befejezhetõ legyen az event, mertmááá annyira bonyolult, hogy nem tudom lekövetni.

Naa, biztos van itt egy szám mágus!

jojo
Az piros ikonnál bal oldal lent menube,l veheted meg az aktuális dolgok közt van egy doboz.
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Jujjjjjjjjj

a boltban szezonális között, miután megvetted meg a faládában, különlegesség közt az elhasználódónál

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

SHADOWEYES7
srácok, ez a csodadoboz hol a francba van?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ja ez engem is érdekelne...

steam, origin: ACE_hun

jojo
Valaki utána számolna, hogy optimális esetben mibõl mennyinek kéne meglennie, hogy befejezhetõ legyen az event, mertmááá annyira bonyolult, hogy nem tudom lekövetni.

nem köll csinálni

Ez az event is mint a legtöbb egy nagy kalap kaka <#gonosz2>

Ready Player One

ezer hála és köszönet 😊 tudtam, hogy számíthatok rád <#law>

Maximus4
Parancsolj😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

zmeor
ez az event tényleg vicc kategóriába tartozik! nagy nulla ajándék

Aki megcsinálja magára vessen 😄

leszarom a konfigod...

kérek egy fõbelövõs smileyt...van aki még mindig itt tart? <#falbav>

Maximus4
AS😄?A:S_D:AS😄

Hivatalosból

"Sziasztok!
Ha jól értelmeztem varázsdóknak kellett volna felreppeni most aratáskor......learattam az event hivatalos kezdete után a tegnap elültetett málnát, illetve az erdõben lévõ állataimat. Felreppenõ=0
Megoldás????
Elõre is köszike!"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Amikor megláttam,hogy mi a nyeremény az event alatt,nem akartam hinni a szememnek😊
Kerestem,hátha van egy link,ami elvisz a további megnyerhetõ cuccokhoz,de nincs😊
Nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevesek.Ennél egy kicsit jobban is megeröltethették volna magukat az ünnepekre való tekintettel.

nem...mindenképpen megkapod...tudom, mert most vettem😊

Alien69
Ja, és tegyük hozzá, hogy CSAK akkor ad kedvezményt, ha még SOHASE vásároltál. <#wilting><#csodalk>

egyébként valami csodálatos...nagy hûhó semmiért
ennyit tuti nem melózok 14 nyamvadt csillagért
legalább egy felhõsort dobtak volna hozzá 😛

Na a mai eventel elég sokan lyukra futottak. Legalábbis akik jól bevásároltak rénszarvasból, mert beetették õket fórumon, hogy az kell majd az eventhez.
Maximus4
10% kedvezmény megrendeléskor
Csak a banki ajánlatokra vonatkozik, a gazdaraktárból történõ vásárlásokra nem

A kód:XMAS

zmeor
87 lettem <#taps>

leszarom a konfigod...

megszokod egy hét alatt. viszont a kicsi cumi tényleg gáz <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Mostanában ezek a magyar iprõl is elérehetõ sima reges FA-nyakat megadja. Multkor volt 10 most 16.Lehetne ilyen minden nap<#taps>

talán csak átmenetileg...

egyébként nézzétek meg az emaileteket (ahová a farmot regisztráltátok)
van egy kedvezményes, 50%-os farmarany-vásárlási lehetõség - mindenki egyéni kóddal tudja megrendelni

BuriP
Milyen új térkép? XD (már kivették)

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Remek ez az új térkép <#levele>

tonyr
jobb lett igaz, de nekem csak a bahamarás éri meg, a többi nem kell, a sima farmon a szintlépés már nemérdekes...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Pár héttel ez elöttig nem is néztem rá az új tanyaházra, de most már bõven meg éri be adni a termékeket.
Ma például 120.000 tp szedtem össze belõle, úgy hogy minden megrendelést nem is teljesítettem.
tonyr
dejo hogy az állatoknál a cumi ikon olyan kicsi lett hogy ha kicsit is takarva van az állat már nemlátni...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Nem tudjuk megnézni.Amit lehet,a fõoldalon van a jelszócsere.Ha megjegyeztetted az sg-vel a jelenlegit,akkor automatikusan kitölti a régi helyét és beírod az újat.

de pl te vagy shadowpapa nem tudjátok megnézni az itteni jelszavamat? mert lehet, hogy a farmos is ez... fingom nincs egyébként, ha behalna a gépem, a mentett jelszavaim is elvesznének.... kb a 7 e-mail címembõl 1-re tudom a jelszavam ((tyihehe, gyerek neve és szül. dátuma (segítségek))

Maximus4
3 ponttal kiegészítettem a menüt:
- eventek,események
- hivatalos közlemények
- változások,újítások

Maximus4
Miután beléptél a játékba,kicseréled a linket erre: http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalBeta

kill3r21
és ez hol van?
Maximus4
Így néz ki a bétába:

Maximus4
Építõmester:

Játékelemek kihelyezése a menübõl
Amikor erre a gombra kattintunk, akkor megnyílik elõttünk a menünk, ahol kiválaszthatjuk, hogy ólat, fát vagy dekorációs elemet szeretnénk kihelyezni.
Ha kiválasztjuk az adott tárgyat, akkor a munkás az összes rendelkezésünkre álló darabot a legoptimálisabban helyezi el az üres területeken. Ha nem szeretnénk minden darabot kihelyezni belõle, akkor továbbra is kézzel, a menünkbõl kell a szükséges darabszámot kitennünk.

Tenyésztelepek kihelyezése
Minden üres mezõ optimális kitöltése tenyésztelepekkel

Termõföld-területek kihelyezése
Ha az alsó terület valamelyik ikonját választjuk:
Minden üres mezõt optimálisan (a legsûrûbben) kitöltünk az általunk választott nagyságú termõfölddel
Abban az esetben ha komfort termõtalajt választunk, kapunk egy tájékoztatást arról, hogy a terület kitöltésének mennyi lesz a CSP értéke.

Terület törlése
Segítségével eltávolíthatjuk az összes kihelyezett játékelemet az adott területrõl (beleértve az ólakat, termõterületeket, fákat stb.), ezek visszakerülnek a menünkbe.
Amennyiben az adott területen komfort termõtalaj található, kapunk egy megerõsítõ ablakot, hogy valóban szeretnénk-e ezeket törölni.

én is keresem, mint a meszes, de csak annyit sikerült megtudni, hogy ha le akarsz valamit bontani (1, azaz egy darabot) akkor is lebont mindent

.....................................................
kész - padlót fogtam

kill3r21
"harvestbeta"
ez egy kód, 48 óra épitõmestert ad, az mi a fene? 😄
Maximus4
Ezt nézd meg!Pontosan példázza azt,amirõl beszéltünk,szomorú 😞
Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alatta.

hagy edzõdjön az a gyerek az életre...

Maximus4
Fõleg,hogy már vannak olyan programok,amik használatához nem kell atomfizikus végzettség,le lehet tiltani bizonyos oldalak látogatását,de sokan lusták még erre is.