23542
-
gettobuxa #21216 ühü :( pedig jól hangzott, azért is írtam gyorsan :) -
Gólya #21215 ráadásul egy farmra egy farmról egy nap csak egy ajándékot lehet küldeni...
tehát csak olyannal lehet üzletelni, akinek több farmja van - de akkor ezzel az erővel csinálhat saját magának egyet és megmarad a csatni:) -
gettobuxa #21214 ja, ez hülyeség... ha kettőt tudsz küldeni nekem, akkor másnak is tudsz... á mindegy, próbáljuk ki! :D -
Gólya #21213 de ez így hülyeség...sztem...
akkor inkább csinálni kell egy kisfarmot és azt felhasználni erre
(ja és ez semmiképpen nem ér meg egy csatnit...megint csak magánvélemény) -
gettobuxa #21212 stipistopi!
(így egy nap oda kettőt tud küldeni egyet ő, egyet én) -
Gólya #21211 nem értem...miért nem tudod te arra a farmra küldeni egyenesen?
miért kell megjáratni? -
ACE #21210 Valaki akar olyanban bizniszelni, hogy napi 2 répás csatnit küldenék neki, és neki egyet kéne visszaküldenie, csak másik farmra? -
#21209 "Viselkedésüket tekintve alapvetően megegyeznek az alap műhelyes fejlesztésekkel: állat helyett terményeket termelnek, működésükhöz a tápon kívül állatra is szükség van. A különbség annyi, hogy érési idejük 10 %-kal rövidebb az alap műhelyes fejlesztések érési idejénél, és természetesen más a grafikájuk." -
#21208 Én néztem be valamit de a rémséges tenyészolaknak nem 2 db állatot kéne adni az 1 helyett? -
Gólya #21207 háááát...sztem a 16 éves se fujjoljon rá...náluk ui. még szöveg is van, nemcsak uh...baby :) -
gettobuxa #21206 fújom a füstöt a monitorra:) nem tehetek róla, hogy még nem tudod érzékelni a hatását.. még kb 10 év :)
bevallom rá kellett keresnem sabatonra... izé.. nem vagyok 16, úgyhogy nem mondom, hogy FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ... nem egy gangnam style vagy bírer, azt kell, hogy mondjam :D
-
Gólya #21205 öööö....hogy mi? tessék? mit akarsz?
pénzt? azt nem...keress magadnak
emésztő- és egyéb szerveim köszönöm, rendben
víz? öreg...hát noooormális?
griffet? azt minek?
alul sor? hát...az ugye egy sor...néha kell egy számológép, tudod a matekosok 100 alatt nem tudnak számolni
winamp lista: Kitaro, Oldfield, Vangelis, Enya, Era...melóhoz Sabaton
HC...sajnos rajtam kívül itthon senki nem tud kanasztázni
torrent a nagygépen megy...bocsi
de most már áruld el, mit szívsz...nem lehetne egy kicsit ide is juttatni belőle?
-
gettobuxa #21204 na nézzük sorba
-hol a lóvé? mennyi pénzed van? mennyi aranyad van? hol tartod? ide vele! :)
-mi az a zászló? mi az ott, nyúl? fehér? megadod magad? szerencséd!
-nincs trágyád? székrekedésed van?
-vized sincs? 1 peták 1 adag, meghívjalak?
-a malomkerék nem mozog. ja, jpg? amúgy mozog? akkor mérnem gifet csinálsz? :)
-alul mi az a sor, de tényleg... számológép?! tudom, hogy nő vagy, de a matek az totál távoli? :D winampot megértem, de el tudom képzelni, hogy miket hallgatsz... :)
-Hoyle card games 2004, rá se keresek..
-utorrent mér nem megy, áruld már el... a cloudatlas kijött 1080p-ben :)
jó, többet nem iszom... -
Gólya #21203 jelenleg nincs - de írtam, hogy ott néha cserélek földet ólra
-
#21202 Nincs ólad a bahamán?:O -
gettobuxa #21201 a fő mezőre nem is rakok ólat, pláne tenyészetet vagy hosszabb bármit. csak föld van, kivéve körbe a fák.
sose figyelem, hogy milyen event jön, de mindent a fő mezőn (is) lehet ültetni, ezért az csak növényes. a nem aktuális feladatok sztem ráérnek, mindig a legújabb adja a legtöbb lóvét/tp-t. most épp a varjú -
Gólya #21200 sima szántó
szédült
tisztás
sziget (jelenleg ilyen, itt néha cserélek ólakra földterületet)
-
Gólya #21199 majd ha megyek gazolni, csinálok:)
addig türelem:)) -
#21198 Képet :) -
Gólya #21197 a legutóbbi farmrendezésem óta én sem szedek le semmit
-
#21196 Én is arra hajtok,de nem rohanok vele.Ráadásul van még mit termelni a gazdaköriekhez is,de annyit nem ér az egész nekem,hogy lebontsak mindent. -
Gólya #21195 dehogynem...viszont ennyivel kell gazdálkodni, mert ennyi van
persze a morgás jogát én is fenntartom:)) -
gettobuxa #21194 én simán törlök mindent, ami nincs kész, a varjúhoz qrvasokminden kell még -
#21193 De nem lenne jó egy külön terület hozzá? :D
Vagy túl sokat akarok? -
Gólya #21192 nyugodt vagyok...:D
csak csodálkoztam egyet:) -
#21191 Ja nem,csak megjegyeztem,mert az is BP. :)
Én nem vagyok olyan,nyugika :))))))) -
Gólya #21190 "Bezzeg a fantasyba...de itt..." - már te is kezded? :O -
#21189 Ne röhögj :P
Nem szedtem le semmit,hagytam a rákba:)
Bezzeg a fantasyba 48 órás a telihold event és megnyílik olyankor egy másik terület,de itt...:S -
#21188 -
#21187 Ja,hogy most nézem 1 óra múlva telihold lesz!Gratulálok,remekül játszom:( -
#21186 -
#21185 Remélem egy darabig nem lesz event,mert lepakoltam egy rakás barkácsolt ólat,a terményekből is ki vagyok fogyva teljesen. -
BestCompany67 #21184 szia:))
Neked csak elbénáztam
semmit
szép napot:)) -
gettobuxa #21183 maxi ahogy elnézem, a borzlak sem elajándékozható, húzd ki lécci a listámról :) -
gettobuxa #21182 nekem úgy rémlik, hogy a pocok a legutóbbinál még nem volt elajándékozható, most meg ott a listában, hogy az.
viszont az aranymosót vagy mit nem látom, én olyat tudnék küldeni
nem értem, hogy ez mi alapján megy, egyedül a FA fát értem, hogy ne legyen elajándékozható... de pl pisztácia mért nem az -
#21181 És még nem lötték le az eventet haverom farmján is be tudtam fejezni.
Legyen cserenak azt akkor lesz még 1 pockom + 1 panteonom -
#21180 "A Ti Farmerama Csapatotok"
A:S?DA?S:D -
Gólya #21179 Itt a hivatalos róla -
#21178 Másik böngészővel nézzed!
Engem a Comodoval pl nem enged belépni viszont a google chrome-al fifefoxal meg igen. Érdekes! -
Ancika24 #21177 Sziasztok engem nem is enged belepni.