Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ready Player One
Ready Player One
Minden esetre akkor az
1000 dobozt veszel próbából az már a megoldás közeli.
Ha a TÖLGY-n kiváltod a dupla állatot van mikor 2-t ad, szóval ha ott tartok, megírom azt is.
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
5500 beadandó, ahhoz legrosszabb esetben kell 1100 alap szarvas (5 pontos).
Az 1100 dobozból lenne meg, és 1100 táp kellene hozzá, amihez ugye 6600 növényt kellene letermelni.
Tehát legrosszabb esetben:
1100 doboz -> 4400 szarvas -> tenyésztve 1100 5pontos szarvas -> 5500 pont.
6600 növény -> 1100 táp.
De ha tovább tenyésztjük a szarvasokat, akkor kevesebb is elég, mert a nagyobb szintû szarvas több pontot ér, mint a 4 együtt amibõl tenyészteni kell. Emellett ugye elõfordulhat, hogy nem 1, hanem több szinttel nagyobb állatot kapunk, + ha mûködik a tölgy rúna (ezt nem tudom, mert még nem tenyésztek), akkor állatokat is kaphatunk pluszba/vissza.
Next PC upgrade: 2022
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Juj
Olvass vissza 4 rublikát
1200ajándékdoboz, amibõl lesz
4800 csodaszarvas azoknak
1200 táp kell, ami
7200 Varázsdióból lesz
szivecske az használatfüggõ
ezekbõl lesz mondjuk alapesetbe
1200 Karácsonyi szarvas ami értéke
x5 azaz 6000 érték, a feladatnak
5500Értéket kell beqadni.
Akinek nincs jobb dolga tegye! 😞
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Naa, biztos van itt egy szám mágus!
Azt kiteszed 4 óra mulva lesz meg a dögöd amit táppal tenyésztecc hogy le tudd adni.
Jujjjjjjjjj
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
steam, origin: ACE_hun
Ready Player One
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki megcsinálja magára vessen 😄
leszarom a konfigod...
Hivatalosból
"Sziasztok!
Ha jól értelmeztem varázsdóknak kellett volna felreppeni most aratáskor......learattam az event hivatalos kezdete után a tegnap elültetett málnát, illetve az erdõben lévõ állataimat. Felreppenõ=0
Megoldás????
Elõre is köszike!"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kerestem,hátha van egy link,ami elvisz a további megnyerhetõ cuccokhoz,de nincs😊
Nem tudom,hogy sírjak-e vagy nevesek.Ennél egy kicsit jobban is megeröltethették volna magukat az ünnepekre való tekintettel.
ennyit tuti nem melózok 14 nyamvadt csillagért
legalább egy felhõsort dobtak volna hozzá 😛
Csak a banki ajánlatokra vonatkozik, a gazdaraktárból történõ vásárlásokra nem
A kód:XMAS
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Next PC upgrade: 2022
egyébként nézzétek meg az emaileteket (ahová a farmot regisztráltátok)
van egy kedvezményes, 50%-os farmarany-vásárlási lehetõség - mindenki egyéni kóddal tudja megrendelni
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ma például 120.000 tp szedtem össze belõle, úgy hogy minden megrendelést nem is teljesítettem.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
- eventek,események
- hivatalos közlemények
- változások,újítások

Játékelemek kihelyezése a menübõl
Amikor erre a gombra kattintunk, akkor megnyílik elõttünk a menünk, ahol kiválaszthatjuk, hogy ólat, fát vagy dekorációs elemet szeretnénk kihelyezni.
Ha kiválasztjuk az adott tárgyat, akkor a munkás az összes rendelkezésünkre álló darabot a legoptimálisabban helyezi el az üres területeken. Ha nem szeretnénk minden darabot kihelyezni belõle, akkor továbbra is kézzel, a menünkbõl kell a szükséges darabszámot kitennünk.
Tenyésztelepek kihelyezése
Minden üres mezõ optimális kitöltése tenyésztelepekkel
Termõföld-területek kihelyezése
Ha az alsó terület valamelyik ikonját választjuk:
Minden üres mezõt optimálisan (a legsûrûbben) kitöltünk az általunk választott nagyságú termõfölddel
Abban az esetben ha komfort termõtalajt választunk, kapunk egy tájékoztatást arról, hogy a terület kitöltésének mennyi lesz a CSP értéke.
Terület törlése
Segítségével eltávolíthatjuk az összes kihelyezett játékelemet az adott területrõl (beleértve az ólakat, termõterületeket, fákat stb.), ezek visszakerülnek a menünkbe.
Amennyiben az adott területen komfort termõtalaj található, kapunk egy megerõsítõ ablakot, hogy valóban szeretnénk-e ezeket törölni.
kész - padlót fogtam
Érdemes a hozzászólásokat is elolvasni alatta.