Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem fogok ezeknek sehova írni nem érdemlik meg a szavaimat se.
Next PC upgrade: 2022
egyébként biztosan rendben van minden a gépeden? mert eddig se nálam nem volt lassulás, se az ismerőseim nem panaszkodtak ilyesmire...
2-t fizetek is dolgokért, azokon azért már bosszantó, ha hol az egyiken, hol a másikon csinálja ezt a malom.
Ugyanis reggelre sose hagyom hogy ne menjen, főleg hogy a sima és a Bahamás malom is álljon.
UI: Nincs mindig így, de törekszem rá :)
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ha nekem valami gondom van - mondjuk legyen a példa kedvéért a malom...elindítom reggel úgy, hogy cirka 12 óráig dolgozzon és az 5. óránál azt látom, hogy nem megy akkor bizony írok a supportnak, hogy legyenek szívesek megnézni, miért történt az ami - ha valóban így történt a dolog, ezért a kérésért nem tiltanak sehonnan
nézd nem tisztem védeni őket, egyet tudok: akármilyen gondom volt eddig, simán el tudtam intézni és még csak ejnyebejnye se volt, nemhogy tiltás (mondjuk nem ilyen stílusban szoktam beszélgetni velük, mint ahogy itt kifejtetted a véleményed...)
persze egyértelműen megint neked van igazad...tényleg én kérek elnézést, hogy koptatom itt a billentyűzetet <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.04.13. 06:51:57
Erre mit mondjak? Köszönöm szépen, de ezen újításukkal a seggüket töröljék ki, mert semmire se jó. Van valami új, de semmit se ér.
Teszem hozzá ha ezt megírom a supportnak, 1 hónap eltiltás alapba. Érted?
Azért , mert xar amit csinálnak.
egyébként nem én panaszkodtam, hogy nem okés a malom
akinek fáj a foga, tartsa rajta a nyelvét
.........én kérek elnézést....
franc se tudja már néha, mi lenne nektek jó...ha van sapka, ha nincs...
néha egész érdekesek vagytok
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.04.12. 13:56:17
Alapjába véve az éccakát át kell dolgozza evvel a 2 opciós keveréssel, de ha reggel nem megy akkor látom a bajt, de nem mindig.Ennek alapjaiban nem kéne úgy lennie. Tök röhej mintha "érték" volna a virtualitáson kívül, bánjak vele mintha tolvajok ülnének a másik oldalon?
Nem szép dolog, hogy a fejlesztéseket nem tesztelik kellően, de ha valami nem úgy megy ahogy azt rendeltetés lenne, azért nem veszlik el az időm., azaz marad az irgum-burgum! <#nezze>#nezze>
de előbb ajánlatos átolvasni alaposan a malom működését (kifejezetten ajánlom az apróbetűs részeket - már ha van ilyen benne, ezt ui. az emberek előszeretettel hanyagolják...természetesen tisztelet a kivételeknek, de az általános tapasztalat az, hogy reklamálunk csak épp előtte nem olvasunk ----- és ez most nem neked szól személyesen, még mielőtt felháborodnál :) )
steam, origin: ACE_hun
arra nagyon figyeljetek oda, hogy ha elindítjátok a malmot amíg nincs kész a teljes keveréssel, ne állítsátok le mert bukjátok a cuccot - mármint úgy, hogy mondjuk elindítasz 100 tápot és ha mondjuk a 99.-nél leállítod (mert mondjuk jön egy olyan event, amihez kell a malom), akkor egy darabot sem kapsz kézhez - az alapanyagokat visszaadja...de pl. a vizet csak a tartály befogadó képességéig (vagyis ha 200-as a tartályod, de mondjuk sztáphoz vettél még vizet, csak 200-ig tölti vissza értelemszerűen a tartályt)
ezt mondjuk simán baromságnak tartom, mert amit már bekevert, miért ne lehetne raktárra tenni? azért a boltban ha veszel tíz kiflit és csak kilencet tudsz fizetni, azért még a kilencet megkapod...no de nem ez az egyetlen értelmezhetetlen dolog a játékban :D
ez qvajó, keverek 100 majom tápot, és amíg nincs kész mind a 100, addig nem is tudok etetni, hiába van már kész 99 táp... <#nemtudom>#nemtudom>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.10. 17:22:34
Mill2015
Ne másold, írd be billentyűzettel!
Beváltási határideje: 2015.04.17. (péntek) 23:59
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.10. 11:20:03
Felejtős lett számomra azis, max supertáp szupertrágya lesz és kész, ha lesz még ikonja. :I
Maximus4!
Cseréld le légyszi a naptárt áprilisra!
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.08. 11:50:36
és csütörtökön megint jön...
steam, origin: ACE_hun
a tulipán szintjét meg elírták csak simán
Lejjebb már az van,hogy a tulipán a 30. szinttől ültethető miközben ahogy jojo írja csak a 36. szinten lehet elérni.
Szóval van egy kis ellentmondás,de mindegy,mert engem nem érint csak már régen kötöttem bele így a játékba :P
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
aki nem tud orchideát, tulipánt termelni, az sajna nem tudja megcsinálni
evvan...mindenki volt kezdő, ezt tudomásul kell venni
ott van pl. a kivitáp, amihez babérlevél kell, ezt a 95. szinten tudod termelni - namost ugye hiába van kivim, ha a 93.-at taposom - majd addig leállok a kivivel (még van egy kevés babérom korábbi eventből)
Most beszélünk a paszulyról,
mai vásárlással paszuly szint vehető, holnap indulóba paszulyszint nyerhető. 24 sorom van, ki fogja naponta 5x átkoslatni, mi járt le? <#rinya>#rinya>
szintek növények
A tulipán a 36. szint után vásárolható!!!
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.01. 16:06:19
"Az eventhez szükséges minimum szint: 2-15
2-es szinten az eventnövény már vethető, azonban eventhez szintén szükséges orchidea a 15. szinttől.
A Húsvéti csokor a farmos és a szigeti malomban keverhető ki.
Szükséges hozzá/ 1 db:
150 db Húsvéti liliom
6 db Csokortartó
30 db Orchidea (15-ös szinttől vethető a farmon)
30 db Tulipán ( 30-as szinttől vethető a farmon )" <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha szóvá teszem a fórumon, törlik, mint a valdemárosat.
Legutóbb is ilyenért tiltottak ki 1 hónapra, pedig ott szépen is beszéltem! :D
Ma meg az a vakond, azt hittem 5 kor hogy félrelátok, kiugrott a díszek közül.
Mondom is hoppá, de máshol is.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.01. 15:28:59
Ez bezzeg nem akadályozza a rendes működést de a gyors trágyázás igen.
de itt senki nem fog világmegváltani
egyébként nem értem...többször írtam már a hivatalosba, nekem eddig semmi gondom nem volt még velük - hsz is bent maradt, ha problémám volt korrekten és gyorsan megoldották - rossz helyre születtem? <#rolleyes>#rolleyes>
azaz ez a írásod se lehet arra felelet, amit a Bigpoint ígért.
24 oldalt végiglapozni, már nem pitiáner dolog, azaz ha akarnák akkor tennék. Viszont itt jön be a képbe a fizetés. Merthogy ha aratást vettél akkor ennek is működnie kéne, ha viszont külön akar pénzt szedni érte a cég, az nem fog menni, az senkinek sem annyira kifizetődő, és szerintem itt a lényeg. Inkább tojnak bele, de a fizetővendégnek jobb ne legyen.
Utólag is Boldog "Zoltánt" kívánok néked! Közel a 40he <#taps>#taps>
gondolom nem egyszerű megoldani, hogy berakjanak kivételeket az aratásához
malom...nem vettem eddig észre, hogy ilyen gondok lennének...frissíteni gondolom próbáltál meg törölgetni...?
az utolsó mondatod a kulcs <#eljen>#eljen> - mivel változtatni nem tudunk ezen a helyzeten, ezért a legegyszerűbb elfogadni olyannak, amilyen és ennyiből kihozni amit lehet <#wink>#wink>
figyeljétek majd úgy dél körül a hivatalost, biztos berakják a holnap kezdődő event leírását
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.04.01. 07:31:41
Majd eldöntöm használnám-e a full aratást rajta, de mint minden más csak ígéret maradt.
Továbbá az ÚJ malom vagy csinálja, amit kell de sokszor elfelejti, azaz nem vagyok azzal se kisegítve.
A játék rendszeréhez okleveles diploma kell, a másik pedig a fórumba megszólaláshoz,
mivel a "Zolik" nagyon tudnak törölni és kitiltani,
ha nem tetszik egyes szólás, persze indok, leadott emailes üzeneti értesítés mentesen se.
Szóval diktatúra, az megy az értelem átállt a sötét oldalra.
Nembaj, elvagyok a magam nyugalmába ígyis.
mondjuk rá is fáztam kicsit, mert elhanyagoltam a bahát, most nem győzöm pótolni...de már ott is olyanok vannak, hogy a szőr feláll a hátamon
nagyon kellene egy-egy hét szünet ilyen eventek között, nem úgy bezsúfolni mint most is...event az eventben...
Számomra elvesztette a varázsát a játék,mert volt varázsa,de ez a hetente érkező új állat,tenyészállat,fák,miegymás,engem már kiborít.Biztos mert már öregszem és azt is tudom,hogy nem úgy játszom a játékot ahogy "kellene",de ez már nem az a játék,amivel egy kisgyerek is simán el tudna szórakozni,ahogy ez régen volt.Egyszerűen esélytelen,hogy olyat termeljek,amiből éppen kifogytam,mert event,event hátán.Persze tudom nem kötelező csinálni,de ez akkor is sok már.Nem tudom hova kapkodjam a fejem,most éppen ide vagy oda mi kell.Belefáradtam:)De kellenek eventek,mert anélkül már rég nem játszana senki,de meg kellene találni a helyes arányt,mert ez a jelenlegi állapot már sok.
És még mielőtt valaki megszólna,hogy minek játszom akkor,rávilágítanék arra,hogy nekem nem azzal van bajom,hogy sok hiba van a játékba vagy esetleg a felröppenőkkel vagy más dolgokkal ami itt "téma" szokott lenni vagy a hűha anyját a BP-nek,hanem egyszerűen túl nőtt rajtam a játék és már nem sajnálnám abbahagyni a sok beleölt idő ellenére sem:)
Peace!
én is idegbajt kapok mire végigzongorázom, de legalább biztosan csak azt zárom, ami szükséges :)
mondjuk 1 hét alatt kb a hibákat illene helyrehozni, javítani azokat, nekem pl van mikor megmarad a malomba akeverés és a pótkeverés, de van mikor huss üres az egész, pedig adtam neki melót rendesen.
Téma egy ideje a kúszóbab arattatása is ha már sok eventnek az a nyereménye.
24 oldalt végignyalni nem kevés.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.03.31. 14:45:33
itt e van a naptár :)
...én is tudnék értékelni minimum 2 hét szünetet...talán a hibák kijavítására is lenne idejük (vagy ez már csak olyan pusztába kiáltott szó marad?)
egyébként holnap dél körül már tuti fent lesz a hivataloson a húsvéti event leírása - amennyit hallottam róla csak annyi, hogy lesz új növény, nyuszikat kell "levadászni" a földeken és csokrot kell nekik csinálni...vagyis ennyi alapján úgy fest, nem kell hozzá semmi a pajtából - de holnap kiderül :)
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.03.31. 11:32:56
bovidékek, üdülési lehetőségek volnának,
mégse hirdet a magyar.
Ez van!