Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
szóval a végén az ajánlat keresése a téma...(most nézem, hogy megismételtem automatikusan az előzőt - bocs)
pár xxl-es fát is nélkülözhetek...van még ha jól láttam szakura cseri, naspolya...
ha bonyolítani akarod, akkor a cserepanelen az ajánlat kezelése értelemszerűen, tehát bal oldalon kiválasztod mit ajánlasz, jobb oldalon pedig mit kérsz - ajánlat kezelésénél szintén bal oldalon találod a felajánlott cuccot, jobb oldalon amit kér érte a másik gazda
Mert nem tudom hogy működik. Farmjaim között akarok mokolni de nem látom hogy kéne ezt átlátni 😞
ahogy elnézem, cserébe cédrátcitrom, amherstia, és tamarindusz kéne, amik közül egyik sem küldhető...
fentiek kérésre küldésre kerülnek 😊
Számomra a normális közlés a probléma, de ezt is írtam...
na mindegy, fortyogjatok magatoknak - tiszta energiavámpírok vagytok ezzel a töméntelen negatívummal....pffff
Fosnaptáron 14.00 óráig nem volt kiírva. Csak azt nem értem kedves üzemeltető, hamá annyira azsetudjamitakar, akkor minek üzemeltet valamit. Ha havi terv van , akkor minimális elvárás volna a havi tényszerű napló a tervekről, és a valóságos dolgok közlése minimum heti szinten. Nem 24 óra se tuti alapon!
És még a malom működését nem is említettem, azaz hogy ha én megadtam mennyit terneljen, akkor elvárható, hogy időarányosan azt megkapjam, és nem a végén, mivel nem a végén terem 50 majomtáp, hanem időarányosan. Ezek a balfaxok semmit se képesek normálisan tenni!
Kis német himlerek azt hiszik hogy mindenkit vezérelnek, osztán a legnagyobb nyallerek!
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.23. 20:01:45
baby boom pedig lesz holnap 17:00-tól
Utoljára szerkesztette: Gólya, 2015.04.23. 17:04:10
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Kakast hogy lehet előállítani? Sehol sem találok a játékban ólat vagy valamit. 😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Még személyesen is találkoztam vele! 😞
Nyugodjon békében....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Van ilyen.
Viszont hiába jelzem a "hitlereknek is hogy egyik reklám nem fut végig, tojnak rá, beindul a reklán, de a végén elmarad a fizetés.
"Ablakos Tsibo" ami mindenhun van, mégse fizet!
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.04.18. 20:23:10
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Fotózom, vacakolok vele , majd ma rájuk írok, kissé jobb a reklám, de még mindég nem megy végig, erre én spammolok, mivel szóltam, hogy a javítás semmit sem ér. 1-2 figura annyira fiatal vagy nem érti miért írom, viszont ha ez a hiba több játékbe rontja a minimális fararany , éremhez jutást még lebaxnak. RÖHEJ! Illetve bosszantó hogy ezért nem lehet érmem.
hányszor kell még mondani, hogy ott az a szerencsétlen hivatalos, ott a support tessék már nekik feltenni az ilyen kérdéseket
majd itt megmondja neked valaki ugye? mert itt rajtad kívül mindenki a bp-nál dolgozik...
milyen nyelven kellene írni, hogy eljusson hozzád?
ennyi fogalmatlanságot....<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.04.15. 16:37:18