Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most komolyan: senki nem olvassa a hivatalos fórumot?

pedig csak két lapot kellene könyvjelzõzni:

hivatalos közlemények
eventek és események

Maximus4
Az még hagyján!De mostanában megszokottá vált,ha nem lehet mindenhol ültetni az eventes növényt,akkor csak a fõfarmon és a szédültön.Átpakoltam az összes fámat a tisztásra,persze nem csak emiatt,de gondoltam így legalább praktikus a TP miatt is.Erre most meg kitalálták,hogy csak a fõfarmon és a tisztáson lehet ültetni.Jó dolgukba már nem tudnak mit kitalálni,komolyan mondom.Hozzáteszem a nyeremények ismét "fergetegesek" <#kocsog>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ilyet ne mondj - már tegnap fenn volt a hivataloson

jojo
Új event van pedig 3 órája még a híre se volt meg!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

4 titokzatosból lett:

1.cseresznye
2.alma
3.mandula
4.datolya

ÉN is berkenyét akartam,de ilyen selejtes fuck jöttek <#wow3>

Ready Player One

jojo
Bocs, én is a berkenyére gondoltam, de csak a sima fák jöttek Xl szilva datolya, cukorjuhar ... 😞

Alien69
Én nem panaszkodok. 12 fából lett 2 berkenye, 1 citrom, 1 sárgabarack, 1 karácsonyfa 2011, és 1 SÓFA ! A többi selejtezve. <#vigyor1>

szederfát a faiskolában is vehetsz 😊
nekem 1 tehéntej, 2 sárgabarack, 1 bükk lett, meg 6 mihaszna

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
Huhh, vettem 20 fát nem adott semmi értelmeset se szedret, se semmit.
csak xl fákat oszt szeva nem éri meg egy petákotse belefizetni!!!!!!!!

Maximus4
A jelenlegi akcióban kizárólag a farmra vásárolhatunk csemetéket, a szigetre nem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ha bahamás fát szeretnék, akkor a titokzatos csemetét a bahamára kellett volna kiraknom? <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nagyon Szép Boldog Karácsonyt farmerok és farmerlányok 😄

Ready Player One

Bocsi mindenkitõl tényleg nem olvastam el.<#vigyor5>
ezt a bájitalt nem értem, hogy miért fix áras, miért nem piacos... pl ilyenkor lehetne valamicskét keresni vele, mikor az emberek most jönnek rá, hogyan is kell szarvast szaporítani <#nyes>

<#ijedt>

az eventismertetõt nem olvastad? arra van...<#whatever>

Maximus4
Ezt nem mondod komolyan ugye?
Meg kell venni a gazdaboltban a dobozokat,amibõl csodaszarvas lesz <#wow3>

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Nem tudom hogy lehet de én egy darab csodaszarvast sem kaptam amit tenyészteni lehetne!<#conf> Pedig már tele vagyok szarvas táppal<#shakehead>
Boldog Karácsonyt kívánok.
Maximus4
Békés,Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Ja ez a 4% lófütty

steam, origin: ACE_hun

grebber
Sajnos én is ezt a szart váltottam be a fán de rájöttem semmi értelme nem volt 😞

Next PC upgrade: 2022

Maximus4

SHADOWEYES7
Srácok a Mandragóra kobold és a tinta kobold az mandragórát és tintát ad?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN TOPICTÁRSNAK![/red]

semmire, csak most vettem fel új mesterségnek

jojo
Reményeim szerint azéé a karácsony, ne errõl szóljpn!
ja!

jojo
ööööööööööööööööööööö, én sem, nincs hozzá türelmem, de idõm se!
nameg ha tuningba vagyok akkor egybõl kitiltanak. 😄 😄

grebber
Haver elhagyott farmján is készen lett az event! Szerencsére ilyen gyenge fos volt.Még több ilyet!<#taps>

Mire hajtasz?

<#law>

Hali!

Mostantól gyógyelixírt küldjetek ajándékba. (kivéve aktuális ajándék esetén)

Köszi

Maximus4
Keressenek sokáig.Ahhoz nem kell oda a moderátor,hogy azt hajtogassák bármilyen gond esetén,hogy töröld a sütiket,használj ilyen-olyan tisztító programot a gépedhez és egy ki-be lépés biztos megoldja a problémádat.Hozzáteszem (nem nyálverésbõl) anno,amikor még a hivataloson fórumoztam,az én javaslatomra hozták létre a moderátorok riasztása részt (persze az ihletet az sg adta 😛).Utána azonnal írtak,hogy nem akarok-e moderátor lenni.Hát nem.

jojo
Szerintem pedig arra törekedtek, hogy ne kelljen a karácsony alatt napi 18 órát evvel foglalkozni, legalábbis remélem ez motiválta õket, illetve MODERÁTOROKAT keresnek addig is.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nevezzük ki ügyeletes Forgó-morgónak<#nevetes1>

(emlékszik esetleg valaki erre a reklámra? vagy csak én vagyok ilyen vén?<#nevetes1>)

grebber
Kész és nagyon túlméreteztem a dobozokat még van 1300 szarvasom <#taps>

Mert azt még a tenyésztés megkezdése elõtt kell enni, ha már megy, akkor nem érvényesül a hatása.

grebber
Há mert harcolok, nehogymár muter jobban csinálja meg mint én!<#taps><#idiota>

Maximus4
Komolyan nem értelek baszki.Állandóan sírsz mindenért,hogy ilyen szar,meg olyan szar,aztán mégis minden lóf@szt megcsinálsz,mintha muszáj lenne.

grebber
4. szint is megvan. Meg lesz ez de kurvára unom már<#banplz>

Maximus4
Kész lettem az eventtel,ez egy vicc,hogy van még hátra 147 óra.

grebber
Hm ettem zselés cuccot és nem lett gyorsabb a tenyésztés érdekes 😞

jojo
írtam javaslatot ha ilyen játék van, és ha megveszem az állat etetõt is, meg mindent akkor miért kell mégis csapágyasra nyomni az ujjam.
De az adminok természetesen továbbküldenek a francba.....
Gusztustalan minden esetre, hamár tenyészet van, akkor a gép tudja azt is!

grebber
3. szint done.Robogunk tovább nincs megállás + életem se mert itt ülök emelett a szar mellett<#banplz> Ráadásul 3 farmon csinálom ennyit kattingatni<#boxer>

jojo
Amíg nincs legalább 200db 5É állatod, addig felesleges beadni, vagy továbbtenyészteni, ugyis látod, hogy alakulsz az értékbe.
5,
25
115
500É állatok tenyésztõdnek.

Szerintem nem érdemes elõre berakni, mert minél nagyobb szintût tenyésztesz, annál jobban jársz, nem? A legvégén érdemes, amikor már tudod hogy nem lesz meg a max. Vagy rosszul mondom?

grebber
Elsõ 2 szint megvan 😄

Életembe nem tenyésztettem ennyit!

jojo
Na ez kész is!
A 2 elsõ pályán tenyészet 6 órán keresztül fullra és megvan, csak nagyon sok szivecske kell neki hogy 18 percenként teremjen.
800 alatti állat és a vele járó szorzókkal elegek, de a tölgyön is minden kész, azaz van mikor több állatot ad vissza és aztis a 20 perc helyett 18 perc alatt.

Bakker az 4400 klikkelgetés, aztán meg aratás. Ha 6 órás idõvel számolunk akkor 60 tenyésztereppel 18 nap kéne hogy meglegyen az 1100 szarvas... ha azt számoljuk hogy csak 5 óra, és eszel mondjuk Rózsaszín zselét, akkor is majdnem 8 nap kell hozzá, ha ott ülsz nonstop a gépnél... Mindezt pár csillagért, hát mit ne mondjak, ezt elcseszték rendesen...

jojo
Maradjunk annyiba ugy 800 az optimális, és nagyon sok szivecske ha nem akarunk napokig a gép elott ulni, nekem 2000db körüli kell kb...