23542
-
Gólya #21296 hivatalosban szerdától írják az eventet
lehet, főpróbát tartanak.... -
#21295 Milyen növényről van szó?Csak holnap lesz event tudtommal. -
Gólya #21294 -
#21293 Most tudja valaki hogy mi van? Húsvéti event ment el is ültettem másik farmon meg már nem volt ott .Visszaléptem az elültetett farmra teljesen üres lett.
Hiba van a rendszerben? Emellett oltári lassú az egész :( -
Wootan #21292 Ez kész. 2 féle növényből csak 1 van, de azt se lehet elvetni. Emellé teliholdas meg csere eventet is jelez. Totál megzakkant a farm :DDDD -
#21291 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1275476165&no=21286]#21286[/URL] :P -
Wootan #21290 Már megint mi van ezzel a szerencsétlen játékkal? :DDDD
5 év mire betölt, kilépeget, kidobál. Aztán most látom, hogy húsvéti event van, de leírás róla sehol. A piac nem megy, stb. Hihetetlen :DDD -
Gólya #21289 te csak hagyd békén szépen az én nevem...
úton vagyok ugyan Afrika felől, de ha kötekszel, visszafordulok, aztán csak várd a jó időt:))) -
#21288 Átírjam a neved BP Gólyára? -
gettobuxa #21287 ok, most jött meg :) -
Gólya #21286 hogy nektek semmi se jó... -
Wootan #21285 Az lesz majd a szép, ha belepiszkálnak a felreppenőkbe, és majd alig lehet azokat is összeszedni. Hagy vegye a nép FA-ért. -
#21284 "Van szerencsénk bejelenteni azt a remek hírt...." AS:?DA?S:D -
Wootan #21283 Újabb KIHAGYHATATLAN akció! :DDDDDDDDDDD -
ACE #21282 De már kaptál :) -
gettobuxa #21281 ma még nem kaptam, de már elküldtem... kvittek vagyunk :) -
#21280 Sikerült FA-t szerezném ,de mondanom se kell hogy a titokzatos ól el is vette! Ki van ez találva nagyon :( -
#21279 Event kivégezve :) -
gettobuxa #21278 úgyis tudok majd küldeni másnap, miután szólsz, hogy vége, nincs tovább :) amiben megegyeztünk, ahhoz tartom magam :) -
ACE #21277 Ne foglalkozz vele! OK? Van ott még csatni ahonnan küldtem, visszacsinálni már úgysem lehet. ;) -
gettobuxa #21276 jó, de holnap ne küldjél, majd én küldök, és akkor kvittek vagyunk. az én hibám, hogy nem figyeltem a nevet, meg az ajándékozási lehetőségek számát... -
#21275 Emiatt ne aggódj.Én soha nem használom ki az összes ajándékozási lehetőségemet.Megvannak azok az emberek akikről tudom,hogy minden probléma nélkül viszonozzák napi szinten az ajándékokat és ennyi.Én nem figyelgetem,hogy most xy visszaküldte-e vagy sem.Nem érdekel.Mondjuk ez a csatni más dolog,mert nem kevés anyagom van benne,de nem halok bele ha 1-2 nap kimarad és nem kapok.Szóval,no para. -
ACE #21274 Nehogy vegyél, majd küldesz holnap, ma már küldtél, a múltkorit meg tévedésből máshova, úgyhogy nem gond. -
gettobuxa #21273 ajaj, én most kaptam meg mind a kettőt :D de már nincs ajándékozási lehetőségem... aranyért hol lehet venni? vagy az csak a cserenapra érvényes? -
ACE #21272 De ez így nem jó mert az csak nekem jó ha 1 csatnit továbbküldesz, Te nem jársz így jól, csak elmegy 1 ajándékozásod. -
#21271 No problem. -
ACE #21270 Még csak dél van de nem tudtam már neked a második csatnit elküldeni mert túl sok ajándékot kaptál :( -
ACE #21269 :) Amíg nem szólok addig menni fog. Úgyhogy ha kapod a 2 csatnit, akkor az egyiket mindig küldd vissza ACE78-nak. Köszi -
gettobuxa #21268 mér, ez hosszútávú lesz? -
ACE #21267 Hát ha már megdumáltuk hogy küldesz minden nap, akkor nem árt hagyni... -
gettobuxa #21266 :D ok, elküldtem! éreztem reggel, hogy kell hagyni egy ajándékozási lehetőséget :) -
ACE #21265 Nem. "Hi, akkor holnap megy a Gettobuxa farmodra a két csatni, Te pedig az ACE78 -ra küldd légyszi, köszi." -
gettobuxa #21264 nem tegnap, tegnap előtt ACE116 gazdának, nem oda kell? -
gettobuxa #21263 ma nem, tegnap küldtem! -
ACE #21262 Nem küldted nekem a csatnit... -
ACE #21261 Nem tudtam ma már küldeni nektek mert túl sok ajándékot kaptatok. csak most jutottam oda hogy küldjek. -
gettobuxa #21260 7 titokzatosból: denevér, szentjani, xxl hal, borz, és 3 pocok
rókát vki küldjön, adok 2 pockot érte :D -
#21259 őőőőőőőőő
A Lápipócné?
Csinálgatja, de most rászólok! :) -
#21258 :D hát mostmár egyre lassabban megy.. plusz mi is kerülünk egy szint alá, mert egyre nagyobb a szinteknél elvárt tp és összesűrűsödünk. -
#21257 A pofám leszakad :P
Gratula,'nemsokára' én is fogok :D