Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Kész is az event! Még ilyet !

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
a picsába, kedvet kaptam ehhez a foshoz megint 😄, de ugye oda adtam az accom annó valakinek 😄, nincs valakinek közepes szintû farmja ami nem kell neki?😄 vagy kezdjem újra? <#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Alien69
Valami nagy gebasz lehet, hogy ennyi ideig nem érhetõ el az oldal. <#guluszem1><#confused>

be tudtok lépni? nekem vmi bpsecure .com-os kódok jelennek meg...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

tonyr
hát igen, de még ugy is megérné ha megvenném hozzávalokat, majd a kész terméket piacra dobom.. dobnám, mivel inkább felhazsnálom 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nah ezt az eventet csinálom remélem megéri <#buck>

Ready Player One

Csak legyen elég mogyoród hagymád meg gombád 😊

steam, origin: ACE_hun

tonyr
na végre lekvárfözõ 4. szint... szerencsére maradt 8000 zselécukrom, neki is álltam répás-almás project-emnek 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

igenis fõnök!

kérek engedélyt sarokba vonulni<#vigyor>

Maximus4
Már 10 perce megy.Legközelebb idõbe szólj 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Visszaszámlálás event elindult

ha valaki nem vette észre😄DD

mindig a növény ismertetõjénél keresd, ott van

"Tulajdonságai az event alatt:

Érésidõ: 4 óra 30 perc
Amit nyújt aratáskor: 36 TP
Szint: 2. szinttõl
Ültethetõ: Fõfarm, Szédült szántó"

grebber
Csak én vagyok a vak vagy tényleg nem írja ,hogy hol lehet majd ültetni? Megint csak ezen a két területen ahol az elõzö vagy mindenhol?

jojo
Köszönöm Szépen, a mûltkor ezt hiányoltam! <#eljen><#law>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Ha valakit érdekel,holnapi event.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nagyon sok BOLDOG ÚJ ÉVET minden játékosnak!

Ready Player One

<#eljen>

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sziasztok bocsi itt még újj vagyok és kérhetek némi segítséget? kódokat kaphatnák mert ezt megköszönném

jojo
Na tessék, kész ez az event is!
Viszont a Fantazysat nem értem, hogy számolhatták ennyire el!<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Maximus4
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

B.U.É.K.!!!! Mindenkinek<#wave>
szjuca
Bologságos Újévet kívánok mindenkinek!

Maximus4
Ehhez csak annyit fûznék hozzá és ezzel én is lezárom,hogy itt a topikba banner alatt a menükben a linkekeket nem a saját szórakoztatásomra raktam bele,hanem a tisztelt topiklátogatók miatt,hogy könnyebb legyen egy-két kattintással eljutni a hivatalos hírekhez.Persze nem kötelezõ használni senkinek sem,de minden benne van ami csak kellhet.Például az enciklopédiában minden kérdésre lehet választ találni a játékkal kapcsolatban.

én sem vagyok VIP sehol - csak kíváncsi😊
és nem kell elõre informáltnak lenni, hogy az ember utánakeresgessen egy õt valóban érdeklõ témával kapcsolatosan

a #20686-osban szereplõ két link egy-egy összefoglaló, ezeken belül is rengeteg téma van - ha folyamatosan figyeli az ember, akkor naprakész lehet a játékkal kapcsolatosan

a #20696-osban az elsõ link az eventismertetõre mutat - ez (szerintem) megint csak alap

talán csak az elejét olvastad a hivatkozott témának - az valóban az újévi köszöntõ, de ha lejjebb gurulsz, ott van az ismertetõ

nos miután ilyen szépen megbeszéltük, le is zárhatjuk a témát<#smile>

megbocsájtunk, bár ez már nem a szeretet ünnepe 😄

én azt nem értem, h mire mész, ha elõre tudod...(már ha nem vagy megszállott, de Te nem vagy az) tenyésztesz v bevásárolsz 100 tehenet, mert azt írják, h kelleni fog? és ha olyan az event, h bele se akarsz majd kezdeni?

onnan tudom, h event van, hogy reggel learatok, és ültetéskor az egyik növénybõl csak 5 db van, na mondom eventnövény, event van 😄 elvetem, mire kikel, utána olvasok, aztán vagy folytatom, vagy nem (meg Gólya ama <#law> küld felröppenõket, ez a 2. jel)
ezt pl lehet megcsinálom, de csak mert itthon fogok kuksolni, és nyertem aratógépet. amúgy leszarnám, mert semmi extrát nem lehet nyerni vele

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
B.U.É.K.!

Na szóval, BOCSI, nem bántásból írtam amit, hanem ki voltam akadva azon , hogy elõtte nyaltam át a dolgokat, ismertetõket, lesz-e valami és semmi nem volt kiirva.
A linkeden is a BUÉK oszt ennyi.
Nem vagyok elõre informált, hogy tudjam, keresni kell mert lesz, nem vagyok sehol VIP tag,
azért kissé idegesebb voltam, ugyanis a
linkjeiden nagy vonalakba vonalazódott valami,
de tények sehol se szerepeltek.
Szóval
még1x
BOCS!!!<#eljen><#taps>

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

grebber
dankoros ---> szomszédokat keres mert lelép mindenki és alig van már társaság!

buék mindenkinek!

(itthon "bulizik" kisgyerek miatt, legalább tud farmozni😊)

hagyd a 'csába
akinek nem tetszik, van még néhány farmeramas fórum

Nem számít !!Mindenkinek B.U.É.K. Mentek valahova bulizni?
bocs, de nem volt igaza jojonak, hogy az event elindulása után szóltak a hivataloson
és még õ durcizott, holott õ nem nézett alaposabban utána a dolognak

Maximus4
Akkor nem olvastál elég figyelmesen.
De ez jó,még én vagyok a rossz,mert nem szóltam mindenkinek külön-külön,hogy event jön 😄

Azért lehetnétek élnézõbbek is egy kicsit legalább! Most hogy vissza olvasgattam elég csúnyán osztottad szegényt!
neked is! <#integet2>

B:U:É:K.!! Mindenkinek elõre is!!!
<#nevetes1>

de még a kisbíróval is ki kell doboltatni ám!<#smile>

bocs...stukkerral

Maximus4
Majd küld át az email címed,telefonszámod,lakcímed és értesítünk email-be,sms-be,levélbe,és szólok Szellõ Pityunak,hogy mondja be jó elõre a híradóba is ha lesz valami újítás a játékba,hogy neked ne kelljen olvasnod és keresgélned.
Köszönöm!És elnézést,hogy nem szólt senki,hogy event lesz.Mélységesen sajnálom.

nem, én erre gondoltam és ez valóban tegnap jelent meg, mert már tegnap délben számolgattuk, mibõl mennyi kell majd
és igen, fel szokták hívni a figyelmet - mint ahogy itt is, hogy amikor a hivataloson szólnak, hogy elindult az event, akkor érdemes az esetleges eventnövényt vetni - addig nem szabad belekezdeni - ezt valóban itt közlik minden alkalommal

nekem hasznosak ezek a linkek, ha neked nem tetszik, ne az én fejem fájjon már miatta

egy eventet sem kötelezõ csinálni, senki nem áll studderral a fejünknél, hogy márpedig csinálni kell - ha nem tetszik, nem csinálod

ezért a kis szösszenetedért is kár volt - mert nem vagy elég figyelmes, most másokat piszkálsz...nem szép dolog

#20695-höz: sok kicsi sokra megy - neked nem éri meg, én ezt is kihasználom - probléma? ugye hogy nem...na hát akkor? 😄DD

jojo
Ha van valami ami a legolcsóbb az a víz! Jujjjj

jojo
Igen?
14.03 kor megjelent hogy event van, Köszi, erre gondoltál?
Csak az event 14.00 kor kezdõdött de akkor miról beszélsz?
Más dolog hogy majd lesz és más hogymá megy.
a másik linked semmire se való, ugyszint.
probléma?
Szopatás az event megint, aki fizet meg is érdemli a sorsát!
Ezéé kár vót! 😄

<#vigyor4>
nálam könyvjelzõk között van az alábbi két oldal, ezeken kívül még a gyik, a mesterségekkel kapcsolatos dolgok, meg még néhány apróság😊

igazából az olvasással van itt baj....mintha lusták lennének az emberek olvasni

pont most történt a napokban másik topicban, hogy többször rákérdezett valaki ugyanarra a dologra - nem érdekelte, hogy nincs válasz, de õ maga sem járt utána - pedig amíg huszadszorra is beírta újra a kérdéseit, addig maga is megkereshette volna<#nezze><#nezze><#nezze>

Maximus4
Már nem is rakom ki többet az eventes leírást sem,totál fölösleges.A menü is csak azért marad,mert így könnyebben jutok a hivatalosba <#wave>

Maximus4
Az ólak a tenyésztés végén (kb 10% -kal) több Tp -t adnak,
A fák szüretkor (kb 5% -al) több Tp -t adnak.

Erre lehet azt mondani,hogy nem sok,de legalább van még valami + értelme a tp szerzésnek.

a víz miatt vannak nálam az állatok a tölgynél😊
persze a fák is ott vannak, de mivel 1x1-ezek, holnapra leszedem az egészet
estére valószínûleg rakom is vissza õket

Pedig a tisztáson nem praktikus a fa, mert ott legalább ingyen van a víz. És milyen TP miatt praktikus oda rakni? Van ott valami TP bónusz?

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Csinálom,de a fáimat nem fogom lebontani ezért.Van a tisztáson 40 db 1x1-es földem,aztán vagy meg lesz,vagy nem.

azért csinálod? mehet a patkó továbbra is?