Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak találgatások egyelõre

ToCsEk
errõl

van már valami infó?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

csak éppen én meg írni nem tudok...

jojo
Tudnád milyen tricepszem van, nem mondanáá ilyet!
Demááá a sokszorosítás beindult, most tartunk az 5. demónááááá!! 😄 <#taps><#taps>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

"azurmanak" 😄
nagyokat csak pontosan😊))

Maximus4
Mondom azuramnak,Tibi 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szerintem akkor szólj Tocsinak...õ keresett farmot

grebber
Csatnikat elküldöm és muterral egyeztetve (õ a társpumpolója ennek a farmnak) odaadom akinek kell! Aztán azt csinál vele amit akar!

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
De ha jól értelmeztem,akkor errõl már letett.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

😊
igaz...de ha átadja, akkor tényleg ne legyen már ilyen-olyan kikötés...rámolja ki elõbb, aztán adja
milyen már, hogy kaptam egy farmot, de a régi tulaj ki-bejárkál?
így nálam szó sem lehetne róla...azért is írtam, hogy várja meg a cserenapot és utána kínálja

pár napja a face-es csoportunkban kínálta valaki nyakló nélkül a 80+-os farmokat - egy bajuk volt, hogy õ is kapta és vagy nem volt korábban megerõsítve az email vagy nem tudom, mi volt, de azt mondta, hogy jelszót nem lehet változtatni...szóval nesze semmi, fogd meg jól...😊

Maximus4
De lehet.hogy így lesz ToCsEk-nek is újra farmja,ha nekiadja😊

grebber
Farmozás miatt a a rendes gameket nagyon félreraktam többszáz gyült össze.Tehát engem már nem igen érdekel!

de miért adnád? hidd el, ha úgy csinálod, ahogy írtam, kb. 5 perc plusz naponta - vagy még annyi se és akkor neked "dolgozik" az a farm is
nekem meló, család, háztartás mellett a fõfarm mellé simán befér még hét ilyen jellegû...és tudod milyen jó, amikor küldeném az ajándékot és nem lehet, mert "ez a gazda ma már túl sok ajándékot kapott"? magyarul ha eventes ajándék van, tuti megvan a napi 20 ajándék a fõfarmra<#eljen>

persze nem kötelezõ, úgy csinálod ahogy neked jó - ez csak egy javaslat😊

grebber
LOL kicsit se égõ rám nézve hogy eddig nem néztem 😄
Bár én csak csinálom meg eszem a csatnit a többi lehetõség nem nagyon érdekelt.
De mivel a 3. farm már atomnyüg a csatnikat magamhoz küldöm és odaadom valakinek megkötések nélkül!

Maximus4
Lekvárfõzõbe kiválasztod és ahol meg tudod enni,ott van egy ajándékozási ikon is.

grebber
Csatnit hogy lehet küldeni szomszédoknak?

hát ez így butaság...
tartsd fenn a következõ cserenapig és utána próbáld elpasszolni
vagy tartsd meg segédfarmnak...szedj le mindent, sima szántóra komfort föld, napi vagy kétnapi belépés
piacozni tudsz ha olyan event van, amikor növényt kérnek, csatnit, egyebet tudsz venni és küldeni a többi farmra (ajándékküldésre is jó, ha van eventes ajándék)

grebber
Nem kell valakinek egy 82-es farm?
Egyedüli feltételem ha lesz csere a jó cuccokat mint eddig átküldhetem magamnak és anyumnak.
Tehát semmi jelszó modositás hogy bármikor rátudjak nézni.

Maximus! JaH igen és a maxi farmomon már 80-as vagyok- köszi

Ready Player One

A mai aratáskor gondoltam bele,hogy már kb. 3 éve játszom farmeramat <#buck><#heureka>

Ready Player One

nekd semmilyet...téged halálos vétek többszörözni<#whatever>

a linkek pedig nem személy szerint csak neked szólnak - vannak értelmes fórumozók, akik használni is tudják<#rolleyes>

jojo
Te milyen babát hozol, fehéret vagy csokit is? 😄
Nem is tudom, mit lõdözöl a linkkel, de tényleg nem szoktam olvasni, mee aranyra vadások. 😄

😄

de most komolyan...tényleg nem figyelitek a hivatalost? nem az ördögtõl való, higgyétek el😊
sõt nem is harap😊

és nem is olyan nehéz kiigazodni rajta...

jojo
na, a puskással a 4 megvan, jó lenne az ötödiket is eltalálni!!! 😄
Köszi Gólyanéni, wettem!

10-nél többet nem lehet szerezni ennél az ütögetõs játéknál, de gagyi...

steam, origin: ACE_hun

erre a hétvégére

EZ remélem azért feltûnt az érdekelteknek 😄

tonyr
irtam privátot, DE csak akkor érdekel ha Shadoweyes7 -e nem jönne össze az üzlet, senki elöbb érkezö üzletét nem kivánom elrontani !
ha megmarad a répás-almásaim, majd jol megeszem öket 😄
jo kapálást mindenkinek 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

a dolog szépsége, hogy tisztában van a szabálytalansággal, mégis felteszi nyilvános helyre...ilyenkor idézgetem Ford Fairlane-t 😄

Maximus4
<#wow1>

Ilyenekért ad az pénzt,aki az élet minden területén azt játsza,hogy úgyis az én apukámnak van több pénze és az én f...om a legnagyobb.

SHADOWEYES7
Istenem. <#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Írtam! 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mondjuk a tízes még elbújhat emellett:

"2012-12-17 16:10
üdv mindenkinek
Régóta farmeramázom, de lassan beleunok!Érdeklõdnék mit érhet egy olyan farm, melyen található többek között:szinte mindenbõl több darab van-bulibéka,andi,eiffel,diadalív,vb léggömb,léghajó,szívek pálmája,szívek királypálmája,napóra,páncél panni,teleszkóp,bitzer,hintakatapult,csintalan malacok,négy állatos májusfa,xxl barackfa,szambabárány,mézeskalács szív,édesanya szíve,fagyöngyös puszi,pink fejlesztések,több száz xxl fa,titokólsk,titokfák a legújújsbbskig,ezek jutottak eszembe hirtelen.
Ez mellett 90-es színt felettti farmról van szó, rengeteg áru a pajtában pl: 7 ezer lápi póc,szintén ennyi strucctojás, összesen több mint 20 ezer állat, illetve 70 millió csp.
Ez nem szépítgetés,valóban ezekkel rendelkezik a farm.
Szeretném tudni,persze tudom szabálytalan,mit kérhetnék érte mégis?
Ha valakinek oda szeretném ajándékozni, akkor a közeli ismerõseim közül kapná meg valaki, csak a tisztán látás végett.
Ahogy számolgattam nagyjából 2-3 száz ezer forintot áldozhattam a játékra évek alatt, de az eszmei érték itt valóban fontosabb.
Igazság szerint konkrétan egy jó pénzbeni ajánlatért válnék meg tõle, és csak személyes átadással.Beülünk egy gép elé, igazolom, hogy valóban a sajátom, emailcím átírásakor megkapom a megbeszélt összeget(vagy tárgyat) és egy korrekt cserével mindketten elégedettek lehetünk.
Hogy mennyiért?Hát ezt majd meglátom, milyen ajánlatokat kapok,de jelképes összegért nem adom.
Szerintem a magyar játékosok között ez a farm simán benne van az elsõ tízben.
Várom a leveleket"

Sziasztok!

Van egy felesleges 5 euro értékû paysafecard kódom, amiért 262 (250+5% bónusz) FA-t lehet kiváltani ingyen. Mivel 1 farmon csak 1 ilyen kódot lehet beváltani, így elcserélném valakivel. Cserébe répás-almás csatnit szeretnék. Akit érdekel a dolog, az írjon.
farmot eladni/átadni tilos!

egy megoldás

egyébként ez egy ingyenes játék - ha te pénzt költöttél rá, azt csak saját, szabad akaratodból tetted, senki nem kötelezett rá

Maximus4
10 000 forint!Ember,ennyiért a kutya nem fogja megvenni és gyanítom,hogy semennyiért sem.Ha nem tudsz róla ingyen lemondani,amire lenne innen is jelentkezõ,akkor valószínûleg a nyakadon marad.

Elnézést elõre is ha ez a hozzászólással megsértek valami szabályt, nem tudom van-e erre valami kitétel, mindegy, na szóval 80as szintû farm accom eladó. 😊

http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/egyeb/elado_farmerama_account_80_szint_1697974592.html

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Alien69
De kafa, elérhetetlenné tették a vetést. <#falbav> Legalábbis, a bal menüsorból.

ToCsEk
dehogy, vissza nem kérem, az mekkroa tré már..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ugye ezt nem mondod komolyan? <#ijedt>

Maximus4
Ja,hogy neki adtad!Akkor nagy esélyed van rá,hogy visszakapd.Írj neki pm-et itt,vagy írok neki a játékba ha nagyon akarod.

ToCsEk
akkor mond shadownak adja vissza, kérem szépen vissza<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ne már...még vasárnap délután is? épphogy végeztem a hétvégi rohammal...

elfogyott a kukorica..."paszuly" jó lesz a térdepléshez?

<#crazya>

Maximus4
Mivel én még csak nemrég kezdtem a játékot,tessék velem érthetõen beszélni.Ólat,hogy a bánatba piacoztál?Ha meg a mûhelyre gondolsz,akkor szégyelld össze-vissza magad,hogy itt virágnyelven beszélsz nekem 😄

jaja...piacoztam😊

Maximus4
Megkerestél?

úgy 40 perc múlva enyém is kész😊)
közben megkerestem még egy piros ólat is😊

aztán majd dünnyögjél máskor is, hogy így meg úgy...<#wave> - kis forgómorgó<#nevetes1>

Maximus4
Na a sok csatnimatyi😛

Nekem is, ez gyors volt...

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
Kérd vissza😊