Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Demááá a sokszorosítás beindult, most tartunk az 5. demónááááá!! 😄 <#taps>#taps><#taps>#taps>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
nagyokat csak pontosan😊))
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
igaz...de ha átadja, akkor tényleg ne legyen már ilyen-olyan kikötés...rámolja ki elõbb, aztán adja
milyen már, hogy kaptam egy farmot, de a régi tulaj ki-bejárkál?
így nálam szó sem lehetne róla...azért is írtam, hogy várja meg a cserenapot és utána kínálja
pár napja a face-es csoportunkban kínálta valaki nyakló nélkül a 80+-os farmokat - egy bajuk volt, hogy õ is kapta és vagy nem volt korábban megerõsítve az email vagy nem tudom, mi volt, de azt mondta, hogy jelszót nem lehet változtatni...szóval nesze semmi, fogd meg jól...😊
nekem meló, család, háztartás mellett a fõfarm mellé simán befér még hét ilyen jellegû...és tudod milyen jó, amikor küldeném az ajándékot és nem lehet, mert "ez a gazda ma már túl sok ajándékot kapott"? magyarul ha eventes ajándék van, tuti megvan a napi 20 ajándék a fõfarmra<#eljen>#eljen>
persze nem kötelezõ, úgy csinálod ahogy neked jó - ez csak egy javaslat😊
Bár én csak csinálom meg eszem a csatnit a többi lehetõség nem nagyon érdekelt.
De mivel a 3. farm már atomnyüg a csatnikat magamhoz küldöm és odaadom valakinek megkötések nélkül!
tartsd fenn a következõ cserenapig és utána próbáld elpasszolni
vagy tartsd meg segédfarmnak...szedj le mindent, sima szántóra komfort föld, napi vagy kétnapi belépés
piacozni tudsz ha olyan event van, amikor növényt kérnek, csatnit, egyebet tudsz venni és küldeni a többi farmra (ajándékküldésre is jó, ha van eventes ajándék)
Egyedüli feltételem ha lesz csere a jó cuccokat mint eddig átküldhetem magamnak és anyumnak.
Tehát semmi jelszó modositás hogy bármikor rátudjak nézni.
Ready Player One
Ready Player One
a linkek pedig nem személy szerint csak neked szólnak - vannak értelmes fórumozók, akik használni is tudják<#rolleyes>#rolleyes>
Nem is tudom, mit lõdözöl a linkkel, de tényleg nem szoktam olvasni, mee aranyra vadások. 😄
de most komolyan...tényleg nem figyelitek a hivatalost? nem az ördögtõl való, higgyétek el😊
sõt nem is harap😊
és nem is olyan nehéz kiigazodni rajta...
Köszi Gólyanéni, wettem!
steam, origin: ACE_hun
ha megmarad a répás-almásaim, majd jol megeszem öket 😄
jo kapálást mindenkinek 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ilyenekért ad az pénzt,aki az élet minden területén azt játsza,hogy úgyis az én apukámnak van több pénze és az én f...om a legnagyobb.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"2012-12-17 16:10
üdv mindenkinek
Régóta farmeramázom, de lassan beleunok!Érdeklõdnék mit érhet egy olyan farm, melyen található többek között:szinte mindenbõl több darab van-bulibéka,andi,eiffel,diadalív,vb léggömb,léghajó,szívek pálmája,szívek királypálmája,napóra,páncél panni,teleszkóp,bitzer,hintakatapult,csintalan malacok,négy állatos májusfa,xxl barackfa,szambabárány,mézeskalács szív,édesanya szíve,fagyöngyös puszi,pink fejlesztések,több száz xxl fa,titokólsk,titokfák a legújújsbbskig,ezek jutottak eszembe hirtelen.
Ez mellett 90-es színt felettti farmról van szó, rengeteg áru a pajtában pl: 7 ezer lápi póc,szintén ennyi strucctojás, összesen több mint 20 ezer állat, illetve 70 millió csp.
Ez nem szépítgetés,valóban ezekkel rendelkezik a farm.
Szeretném tudni,persze tudom szabálytalan,mit kérhetnék érte mégis?
Ha valakinek oda szeretném ajándékozni, akkor a közeli ismerõseim közül kapná meg valaki, csak a tisztán látás végett.
Ahogy számolgattam nagyjából 2-3 száz ezer forintot áldozhattam a játékra évek alatt, de az eszmei érték itt valóban fontosabb.
Igazság szerint konkrétan egy jó pénzbeni ajánlatért válnék meg tõle, és csak személyes átadással.Beülünk egy gép elé, igazolom, hogy valóban a sajátom, emailcím átírásakor megkapom a megbeszélt összeget(vagy tárgyat) és egy korrekt cserével mindketten elégedettek lehetünk.
Hogy mennyiért?Hát ezt majd meglátom, milyen ajánlatokat kapok,de jelképes összegért nem adom.
Szerintem a magyar játékosok között ez a farm simán benne van az elsõ tízben.
Várom a leveleket"
Van egy felesleges 5 euro értékû paysafecard kódom, amiért 262 (250+5% bónusz) FA-t lehet kiváltani ingyen. Mivel 1 farmon csak 1 ilyen kódot lehet beváltani, így elcserélném valakivel. Cserébe répás-almás csatnit szeretnék. Akit érdekel a dolog, az írjon.
egy megoldás
egyébként ez egy ingyenes játék - ha te pénzt költöttél rá, azt csak saját, szabad akaratodból tetted, senki nem kötelezett rá
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_jatek/egyeb/elado_farmerama_account_80_szint_1697974592.html
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
elfogyott a kukorica..."paszuly" jó lesz a térdepléshez?
<#crazya>#crazya>
közben megkerestem még egy piros ólat is😊
steam, origin: ACE_hun