23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Gólya #21336
    meglesz az...még van négy nap - én is az előbb számolgattam, most van 1800 értékű tojáska, úgyhogy sztem még összejön a hiányzó
    a növény felől akár kész is lehetnék, de a tojáskákra várni kell
  • grebber
    Ezt már most kijelenhetem ez nem lesz maxra csinálva :(

A 840-es tojásos rész nem lesz meg :(

Elvileg én ugy tudtam hogy 15 percenként kéne adnia 1 tojást. De valahogy óránként ad 2-öt az nagyon nem ok :(

Mindegy régóta az első event ami nem lesz kész!
  • grebber
    Igen!
    Csak répás-almás csatnit használsz hozzá, 1x1 területen?
  • grebber
    Egyszer szeretném már végre megélni,hogy végre a növényekből kellejen rettenetesen sok hogy szinte lehetetlen legyen teljesíteni!
    Mert most is 3 nappal a vége előtt meglesz csak megint a köcsög tojásokkal lesz centizés mint mindig :(
  • grebber
    Ha lesz végre cserenap akkor tőlem meg egy 83-as 681db fel nem használt csillaggal (no nem mintha sokat érne ha fel lenne használva)
  • Maximus4
    Nem baj,jó a rendszer :P
  • Gólya #21329
    te szomszi! én valami több hónapos leveledre válaszoltam tegnap... :O :O :O
    nem tudom miért, de megjelent a bagoly és nem is néztem a dátumot, csak írtam a választ:)
  • ACE
    Most küldtem, csak most értem rá.
  • csabika1982
    Sziasztok!

60-as farm elvihető!
  • gettobuxa
    ACE78 ma küldtem már neked csatnint? nem mutat semmit a lista, csak márc.27-ét, pedig ma már vagy 10 hurrá ajándékot kaptál ablakot tuti bezártam... te küldtél?
  • Maximus4
    Mindegy,már csatnit zabálok,szóval nem hiszem,hogy ez a baki nagyon be fog kavarni :)
  • Gólya #21324
    nem azért mondtam...

nálam néha van olyan, hogy amikor betölti a növények táblázatát, az eventes növény egy pillanatra felvillan, rákattintok és utána valahogy elcsúszik az egész táblázat, s azon kapom magam, hogy nem is az eventesre böktem...
  • Maximus4
    Ja,jóvlan,összekevertem a napraforgóval az ikonját :P
    A lényegen nem változtat :D
  • Gólya #21322
    kettővel?? nem is ugyanabban a sorban vannak...
  • Maximus4
    Reggel ültettem és most arattam.A szédültre event növény helyett kukorica volt lerakva,WTF?
    Nem hiszem,hogy kettővel mellé kattintottam volna :O

• ACE
    Nem gond, majd holnap. Ha máshova küldöd az nekem úgysem jó.
  • Maximus4
    Ja oké,azt elfelejtettem és elnézést,de igazad van.Tényleg nem küldtem,elnéztem.Viszont tudok még küldeni valahova ha neked az jó.
  • ACE
    Nagyon bénák, nekem mindig az első 10 eventnövény elültetése után ad még 5-öt... :D
  • ACE
    Pedig nem jött, vissza lehet nézni ha belépsz alul a kis nyíllal felnyitja az ablakot amiben mindent megnézhetsz.
  • Maximus4
    Csak azt lehet visszanézni kitől kaptál,és oda küldtem ahova most is,ACE78-ra.
  • tonyr #21315
    megvan rájöttem hogyan kell átváltani :)
  • tonyr #21314
    hogyvan van a komfort növény ? nemlátom a növényk közt...
    köszi
  • ACE
    Hova? Visszanézed?
  • Maximus4
    Pedig tuti,hogy visszaküldtem,miután megkaptam tőled.
  • ACE
    Maximus: tegnap nem küldted vissza az egyik csatnit :(
  • ACE
    Vennék Robin Hood hollót, nem tud valaki? :)
  • Wootan
    Főleg hogy most is lépten-nyomon kidobál a játékból. Kezd már kissé idegesítő lenni.
  • grebber
    Háhá megmaradt a tegnapi elültetett virág! Ennek örülök!!!!

Bár a 25 ezer kurva mód kin keservesen lesz meg :(
  • Wootan
    Na megvan szerintem mitől volt tegnap a galiba. Biztos bugos volt az eventnövény váltó, ami FA-ért használható :)

Egyébként 25.000 növény kell a kicsiből.
  • Gólya #21306
    még a végén rád fogják, hogy írástudó vagy...
  • Gólya #21305
    na de most már megvilágosodtál...
  • Maximus4
    Ok,azt nem tudtam :P
  • grebber
    Írhatják bárhova én nem olvasok ilyen szarokat!

Csak simán elkönyvelem nyomorék az összes ember ott!
  • Maximus4
    Mondhatnám,hogy magadra vess,de nem mondom.Minden eventnél ki van írva piros betűkkel.

"Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük nektek, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy, addig ne vásároljatok, ne ültessetek!"
  • grebber
    Most akkor amit sikerült elültetni event növényt az nullázzak majd? Mert nekem visszarakta őket :D
    De ha már elveszik akkor adják vissza a szupertrágyát meg a kacsa katát amit előttem rájuk.
  • Gólya #21300
    jóvanna
  • Wootan
    Na nembaj, legalább a zűrzavart kihasználtam, és vettem egy rakat kacsát viszonylag olcsón :DDDDDD 100db kell majd az eventhez. Meg ahogy láttam, malac/tehén/ló is kell majd de azokból kevesebb.

0 kacsa a piacon :D
  • Maximus4
    Ne nyújtogasd a nyelved,mert ez baromira tetszik és nagyon sokszor fogom még idézni :D
  • Wootan
    Hiba az van dögivel. Most nézem fórumot, nem is ma, hanem holnap kezdődik a húsvéti event.

Valami fehér virág. Kétféle van belőle, kisebb/nagyobb értékű, gondolom más érési idővel.