Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
steam, origin: ACE_hun
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Dee, mindjárt kész is!
Adjisten Gazdák!
Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól, élõ közvetítéssel örvendeztetnek meg bennünket Hamburgból!
Az élõ közvetítés egészen január 29-ig marad, tehát a szülinapi event ideje alatt élvezhetitek a mûsort.
Betekintést nyerhettek a Farmerama irodájába, ezen felül pár mókás játékkal is készült a csapat, mint például a székfoglaló, szkander, stb.
Ami még jobbá teszi a játékot, hogy lehetõségetek nyílik szavazni, hogy kit szeretnétek látni a következõ kihívásban.
http://farmerama.bigpoint.com/birthday/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
most csak köreteket kell max. csinálni
megyek a sarokba...<#nevetes1>#nevetes1>
Ahogy a hivatoloson írta valaki,mélyrepülésben van a játék,az eventeket tekintve mindenképp.
A tavalyra beígért újításokból semmit sem csináltak meg szinte,mert,ahogy látom,fontosabb lecserélgetni az összes fa kinézetét 😞
jójó, tudom telhetetlen vagyok😊
egy pocoklaknak jobban örülnék...
tényleg - pocoklakért és/vagy jávortanodáért mit kérne aki hajlandó lenne cserélni?
Én ma vagyok 1022 napos 😄
Az ajándékok az event indulása után, az elsõ belépés alkalmával kerülnek jóváírásra.
<10 nap: Event matrica, 300 CSP
11-75 nap: Event matrica, Tematikus felhõsor, 1 db csillag, 5.000 TP
76-250 nap: Event matrica, Tematikus felhõsor, 3 db csillag, 10.000 TP
251-500 nap: Event matrica, Tematikus felhõsor, 5 db csillag, 25.000 TP
501-750 nap: Event matrica, Tematikus felhõsor, 7 db csillag, 35.000 TP, Tehéntejfa
751-tõl: Event matrica, Tematikus felhõsor, 9 db csillag, 55.000 TP, Tehéntejfa
Arató vetõt használnám, de nem megy. Cookikat töröltem , de nem megy.
Van a vezérlõpultba a javascriptnek és flash playernek linkje, azokkal töröltem az elõzményeket... azóta nagyon jol pörög az oldalon minden.
Start/ vezérlõpult/ Flash player/ Tároló/ Az Összes törlése gomb
Start/ vezérlõpult/ Java/ General/setting/Delete files
az install aplication pipán még gondolkodom, de a felsõket töröltettem.
De nem nyafogok! 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
nem tudom mit csináltak vele, eddig olyan jó volt 😞
Örülök ha délig idejutok, menûbe meg eltévedek ha nincs térképem! 😊
Nálam a dizájn Offon van, no, de minden elismerésem a szép oldalnak!
sajnos nekem egy egyszerû 10 éve valaki által kreált oldalra futi, mee ez van!
csak tudod így Maxi munkáját kb. semmibe veszitek
itt van fenn a Menük pont, mindent megtaláltok, csak rá kéne húzni azt a szerencsétlen egeret...legalább egy macskával zavarjátok már meg...
mégis hova a búbánatba gondolják rakni ezt a sok cuccot? állandóan pakolgassunk? grrrrrrrrrrrr....morcos vagyok...
Pár hónapja még 2x2ön is megvolt töklekvárral 1-1 event, most már 1x1-en is necces. Plusz sokszor direkt 5órásra teszik az event növényt, ami öntözve 4 óra, így pont nem fér bele 2 aratás 1 töklekvárba. Csatnival nincs ilyen gond.
Viszont már elvesztette azt az értékét a csatni,ami régen volt.Sima töklekvárral is bõven lehet teljesíteni az eventeket.A piacon még tûrhetõ ára van,de semmi több.Én csináltam 20 darabot amikor 4-es lettem,de azóta is ott rohad😊
Éppenséggel nem baj, mert így kevesebb cukor kell a csatnihoz 😊 Csak nincs még meg a 4ik szintem (így nem tudtam megnézni biztosra), és gondoltam ha alapcsatni kell hozzá, akkor legyártok elõre jó párat, így legalább fejlõdik is a mûhely.

Répás-almás csatnihoz (ami ugye 4es szint) tényleg a 3as szinten gyártható alapcsatni kell?
Tök rendi vagy! 😊
Ma épp rántott dolgokat sütöttem,
meg tartármártást mellé, szal épp hogy ideléptem,
mert idehoz a tudászomj .
<#worship>#worship>
az aranylevelet 88,88 csp-ért kínálja, tehát ennél az árnál keresd a te piacodon is
80as szintû farm eladó! (21es bahama)
Pékség 4., természetgyógyászat 3., alkimista 2. szint
1.000.000 csp, és úgy 6.000.000 cspnyi vagyon a raktárban.
Öreg tölgynél 2100 csillag leadva, és a gazdaköri feladatok is teljesítve 80%osan.
Sok sok speciális ól és fa, narancs ólfejlesztések.
Érdeklõdni és kérdezni a [email protected] címen lehet.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
mondjuk megyek és veszek fákat 😊))
ps: de hova teszem????<#fejvakaras>#fejvakaras>
a sziget bõvítését már ígérik egy ideje, de most a pletyka topicban felmerült egy új állat (bahamás) lehetõsége is
ki tudja...?