Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõször kiraktam a három cuccot, aztán rájöttem, többet érek vele, ha a 2x2-est kiteszem a kergére - és lõn😊
felhõsor meg nyugodtan ülhet ott üresen - majd cserenapon szétnézek, hátha lesz valakinek fölös példány belõle😊 (bár annyira nem zavar, hogy szürkén ásít a többi között)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nyilván szerencse kérdése, mert nem mindenkinek jött így össze
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
van aki a csp-t, tp-t is szívesen veszi, a munkásokat is, a plusz pörgetéseket, stb.
az egy dolog, hogy bizonyos szinten felül már úgymond lenézi az ember (már aki) ezeket az ajándékokat
mondjuk ezt a "lenézést" el is tudom fogadni egy 96-os szintû farmertól, akinek már minden rózsaszín ól megvan, több tízezer növény, állat, termény stb. a pajtában, több (tíz)millió csp és több ezer farmarany tulajdonosa, gazdaköri feladatok elvégezve, stb. (van ilyen, csak azért hoztam pont ezt példának)
én spec. "hülye" vagyok, mert úgy 2 milla tp-re a 86. szinttõl még a Kata-trágyát is szívesen veszem😊 de mint mondtam, én lüke vagyok, én játszom😊))
1 Berkenyefa
1 szülinapos cicus
Ennyit adott most hírtelen.
Egyáltalán valaki kapott normális ajándékot az event alatt grrrrrrrrrrrrrrrrr..................<#shakehead>#shakehead>
Ready Player One
Ready Player One
5 szalagot, valamint 35 szülinapi lap
Ez már tiszta pénzkérdés lett a játék rovására.
azért akárhogy is, tényleg nevetséges az egész...
ugye az van az ismertetõben, hogy a kitehetõ cuccot csak egyszer lehet megszerezni...ez oké, de nagyon sokan még mindig nem tudták elcsípni a kitehetõket
másik pedig, hogy ha kiteszed mindhárom cuccot a felhõre, ad 10 óránként 850 tp-t...ha csak önmagában a 2x2-est kiteszed a kergére (vagy bárhová a farmon), 8 óránként 750 tp-t ad
A kód 5 szalagot, valamint 35 szülinapi lapot biztosít majd nektek, amit kedvetek szerint felhasználhattok!"
Tyûha!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A fejlesztõk rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól, moderátoroktól, rajongói oldalaktól a születésnapi eventtel kapcsolatban.
Az egész Farmerama csapat nevében minden kedves játékostól elnézést kérünk!
Sajnos az event közepette már nem lehetséges túl sok változást eszközölni a játékban, tekintve, hogy rengeteg játékos már befejezte az eventet, akik ezután azt érezhetnék, hogy a semmiért küzdöttek.
Ennyit errõl a majomról! <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Növelhetnék a területet mert annyi kirakható fos van hogy szavak nincsenek. Vagy legalább a vizes részt vennék el akkor pár db még odaférne.
Next PC upgrade: 2022
Minden csillagszórót kitermeltem a feladatot befejeztem, de a felhõsorba nem adta meg a hiányzó vackot, hát hogy van ez?
Hol a panaszkönyv?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
10 Csillagszóró (event növény)
Én mindig pár napos váltással ugyanazoknak küldözgetek én meg 1-2 öt ha kapok akkor sokat mondtam.
Ha õk se én se errõl ennyit! Legalább pár kattintással kevesebb lesz<#idiota>#idiota>
Egy megélhetési kód gyûjtõ! 😄
biztos kapnak eleget így is
ha akartak volna, már változtattak volna - mivel semmi változás, nyilván így tartják helyesnek a dolgok menetét
mikor indulunk?

1.000 Csp
Gondolom holnap meg 1000 TP lesz 😞
Szóval még mindig help!
Majdnem nyolcvanezer csp. értékben adtam be állatot a Tenyésztõk versenyébe.
A beadás elõtt 9%-os volt a felröppenõ tárgyak értéke, viszont utána sem változott.
Miért nem emelkedett meg, hiszen elvileg kellene???
Elõre is köszönöm a választ.
Ready Player One
steam, origin: ACE_hun
Aztán elkezdtem beváltogatni a kártyákat és a szokásos foscsi szarokat adja <#levele>#levele>
Gyakorlatilag ez az eddigi legszarabb event az elmúlt 2 évben!Ennél lejjebb már nem lehet lealacsonyodni!
Jó kis bevételük lehet<#email>#email>
Ready Player One
Ready Player One
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
10db Víz uhhhhhh
Maximus egyébbként a mili27-en a BAHAMAKON 22es vagyok
Ready Player One
Ready Player One
olvass vaze
más is dolgozik, képzeld
bocs Maxi, de már nagyon unom ezt a szõkenõ-rinyálást 😛
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Közbe csak megtaláltam énis, mint a sötétben a kapcsolót. 😄
Elaludt! 😄