23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Mondjuk a sok szar fos mellett ennyi "ajándékot" el is várhat az ember!

Egyszerűen nem tudok hibázni a ládanyításoknál
  • ACE
    Ha megnézitek a videót, tavaly augusztusi, ha azóta nem tett a BP ellene, ezután sem fog...
  • Gólya #21414
    még annyit hozzá, hogy szerintem ahhoz, hogy visszavegye a nyereményeket a bigi, ezer százalékosan tényekkel alátámasztva kellene bizonyítania, hogy Kis Pistike igenis úgy jutott a nyereményéhez, hogy egy alant említett lehetőséget maximálisan kihasznált
    amíg nincs bizonyíték, addig ajánlott csöndben maradni, mert csak égetnék magukat
    azt hiszem, ezt a békát most lenyelik és vagy nem lesz vidámpark vagy kitalálnak valamit hozzá...
  • Maximus4
    Ilyen nyeremények mellett,nem nagy veszteség.Én 1000-2000 pontért tuti,hogy minimum 100 FA-t raknék be.Úgyis olyan ritkán van vidámpark.
  • Gólya #21412
    de mi alapján veszi vissza a zsetonokat?
    korábbi játékok során nekem kétszer sikerült telitalálatot csinálni a kalózosnál egymás utáni játékban
    ha most mindenkitől, aki az említett segítség nyilvánosságra kerülése után többször egymás után telibe talált a kalózos játékban visszaveszik a zsetonokat, azzal simán büntethetnek olyanokat is, akik egyszerűen csak szerencsés kezűek voltak
    ezt szerintem nem engedhetik meg maguknak

egyébként pedig nem játékon belüli bug kihasználása ez az egész, tehát lehet ezt úgy is csavarni, hogy semmi szájtátás a bigi részéről, legfeljebb tényleg nem lesz több vidámpark...
  • Wootan
    Egyrészt ez nem hiba, szimplán arról van szó, hogy webfejlesztői programokkal már ilyen szinten bele lehet túrni a dolgokba. Erre egy átlag netező sosem jönne rá.

Én legvalószínűbbnek azt tartom, hogy mikor kibukik a dolog, BP kiveszi a kalóz játékot, + utólag visszaveszi a zsetonokat/nyereményeket.
  • Maximus4
    Ezektől minden kitelik.Most néztem a másik farmomat és ott 192 jegyem van!!!!Az ugye majdnem 20 000 zseton lenne,de nem visz rá a lélek,hogy csináljam,már meguntam :D
  • Gólya #21409
    elég fura lenne, ha a saját ostobaságuk miatt azok a játékosok szívnának, akik pusztán kihasználnak egy számukra kedvező lehetőséget
    saját tehetetlenségük ékes bizonyítéka

egyébként most így belegondolva, abban sem vagyok biztos, hogy nagyon törni kellett a progit...mi van, ha simán csak "beszédes" egy programozó?
    egy titok csak addig titok, amíg egyvalaki tud róla...
  • Maximus4
    Engem nem érdekel,bannoljanak ha akarnak.Tisztában voltam ezzel,amikor nekiálltam,de ha ennyire nyomorékok,hogy simán ki lehet játszani ezt a rendszert,akkor így jártak és én is.
  • Wootan
    A nagyobb értékű dolgokat csak 1x lehet megszerezni.

Ennek a kis 'csítnek' meg jobb esetben az lesz a vége, hogy kiveszik a kalózos játékot, rosszabb esetben meg előveszik a banhammert.

Simán vissza tudják követni, ki mennyi zsetont gyűjtött. És elég kicsi az esélye annak, hogy valaki max pontot szerezzen a kalóznál akár 1x is, nemhogy zsinórban jó sokszor. Szóval csak óvatosan a dologgal.
  • Maximus4
    Ja,hogy ja!Na erről lövésem sincs,majd a következőnél kiderül :D
  • Gólya #21405
    konkrétan úgy gondoltam, hogy ha egyszer megszerzem, akkor már végleg kikerül a megnyerhető/vehető holmik közül? vagyis a következő vidámparkos akciónál sem lesz már fent?
  • Maximus4
    Tuti,hogy csak egyszer lehet,mert megvettem,ráfrissítettem és már nincs ott semmi.
  • Gólya #21403
    a sárkánytojást csak egyszer lehet megszerezni vagy "újratermeli" magát?
  • Maximus4
    Elköltöttem a jegyeket :P

• Maximus4
  • Gólya #21400
    a kitehetők között abc sorban
  • Gólya #21399
    a videóra és a hozzá tartozó "leírásra"

elég lenne egy hivatkozás a "Tudjukmi"-re :) - de vicc nélkül

szinte majdnem biztos, hogy ez az utolsó vidámpark...ha erre a bigi rájön...
  • Maximus4
    Mire gondolsz?
  • Gólya #21397
    Főnök!

el kéne ezt valahova dugni, mert nagyon szem előtt van...
  • Maximus4
    Azt hiszem,egy darabig elleszek ezzel a kalózosdival:)

@16sziszi: Köszönöm a segítséget!
  • grebber
    Bigpoint már fontolgatja szerintem hogy beperli a flash player gyártóit az tuti

Váltottam ezt a sárkánytojást de nem találom hol van :(
  • Alien69
    THX mindenkinek a segítséget!
  • grebber
    Kiváncsi vagyok mikor törlődnek majd a megnyert ajándékok!
  • ACE
    Elindítod a játékot, és csak utána indítod el a Firebug-ot, meg a Flash-es kiegészítőt, utána meg kell jelennie. Be is szedtem hamar az összes ajándékot így :D
  • Ironman2
    Neked is a Noob-on voltak a képeid Maxi? Az este végleg meghalt az oldal!
  • 16sziszi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok!

Ez nagyon egyszerű! :) Rég írtam már nektek, azt hiszem végre valami hasznosat is adhatok. Ehhez szükségetek van a FireFox FireBug programjára, amit innen tölthetek le: Utána pedig szükségetek van a FlashFirebugre (figyelem nem a FlashBugra!!!), amit pedig innen szerezhettek be: Ezek után, már csak a debugger flashplayer kell hozzá, abból is a Netscape böngészőhöz való, itt található: Remélem tudtam segíteni. Arra figyeljetek, hogy ez a kis FlashFireBug program, csak 7 napig ingyenes, itt lehet megvásárolni: Elvileg van Chrome-hoz is, azt még nem próbáltam, majd holnap vagy ma este megnézem. Sajnos nekem mindig kiakad a FireFox, mikor betöltetném vele a flasht a játék oldalon, magán a farmon nem, ott látom is a preload.swf-et de ugye nekem a játék kell, szóval buktam jópár jegyet. Aki ebben tud segíteni nekem, megköszönném :) Remélem nektek jó lesz, sok sikert!
  • Maximus4
    Én tegnap átfutottam rajta és meg is jelent a flash fül,de a firefox összeomlott,a chromnál meg nem működött rendesen,de ma még nekiugrok megint:)
  • grebber
    Leszedtem már 4-5 verziót de nekem egyiknél se jött be olyan fül mint a videón :(
  • Gólya #21387
    a gond annyi, hogy nem ezt a változatát lehet pillanatnyilag letölteni
    de ha valakinek mégis sikerül konkrétan ezt a változatot letölteni valahonnan, közkinccsé tehetné:)
  • Alien69
    Már "csak" valami leírás kellene hozzá. Persze, NEM lengyelül.
  • ACE
    Ezt nézzétek
  • zmeor
    Új bónusz: Felröppenő Kacsa Kata szupertrágya. : 1,25%-esély arra hogy nem használsz fel kacsa katát...

szerintem a kettő két külön dolog, nem mind1 hogy nem használok fel valamit néha, vagy felröppenőként odaadja.. most melyik? Rózsánál kaptam
  • grebber
    Nekem a buzáshoz adta meg az első sikert +4% és +5% viz illetve trágya hatás. Pont ezeket az életbe nem használtam még a buzán :(

Most a rózsával probálok szerencsét!
  • Alien69
    De ezek idióták, vagy csak komplett hülyék? Mintha a kis üvegház adná a legértelmesebb dolgot, az érési idő csökkentését! A többi meg ugye bizarr. Több víz kellhet majd, mert 5% esély arra, hogy duplázza a locsolást? Na bumm. Cserébe több kalapácsot kaphatok??, WTF... Akkor már az érési idő csökkenése, főleg olyan növényeknél, melyből sok kellhet, vagy, ugye a felröppenők miatt. Például, lehet, majd megérheti ezért a rózsát nemesíteni. De, a hagyma, mogyoró, valszeg eléggé kedveltek lesznek ilyen téren másoknál is. Az eleve legrövidebb érésűeket szerintem felesleges, nem nyer rajta az ember elég sokat.
  • ACE
    Én a szénát próbáltam és elsőre nem sikerült, az 1200 szénából visszakaptam 300-at...
  • grebber
    Nemesítem a szegfűt legalább 2 órával hamarabb kész lesz ha sikerül a nemesítés!

Leírást olvastam és elég lehúzos ez is tuti nem lesz jó elsőre :(
  • Altair5
    Jaj, közben megtaláltam a google segítségével.. :)
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4777644#post4777644
  • Altair5
    Sziasztok!
    Láttam, hogy elindult a "csibeszoba" a tanyaházban.. Tud erről valaki részletesebb információkat?
  • jojo
    Manapság nem kell, nem szabad értelmetlen a + növény termesztése., sajnos.
    Leírásból ollózva :

Event végeztével mindkét növény beváltásra kerül az alábbiak szerint:
    Festő rekettye normál ---> 3 TP / db
    Festő rekettye komfort ---> 3 TP + 2 CSP / db

Ha lesz is ilyen a menűbe max akkor ha megveszed a boltból. :(