Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a teljes sor üres😊
elõször kiraktam a három cuccot, aztán rájöttem, többet érek vele, ha a 2x2-est kiteszem a kergére - és lõn😊
felhõsor meg nyugodtan ülhet ott üresen - majd cserenapon szétnézek, hátha lesz valakinek fölös példány belõle😊 (bár annyira nem zavar, hogy szürkén ásít a többi között)

Maximus4
Köztük nekem se.Egy hiányzik,de FA-t nem fogok arra költeni,hogy hátha összejön.Tudom,hogy többet ér ha nem a felhõre rakom õket,de mint ahogy írtad ,én is "játszom" és engem eléggé zavar,hogy üres az az egy hely a soron 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ezt cáfolom...két napja kész az eventes gazdaköri, minhárom kitehetõ ajándék elsõ "ütésre" sikerült
nyilván szerencse kérdése, mert nem mindenkinek jött így össze

jojo
wan egy olyan gyanum hogy az utso felhosor ikont az utolso nap adja, mivel nekem 8 accon egyiknek se adta meg eddig, azaz nem szabad a leadást elkezdeni a lejárat napjáig, aki leadta kezdheti ujra ezt a x...., már bocs

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

kinek mi a normális...

van aki a csp-t, tp-t is szívesen veszi, a munkásokat is, a plusz pörgetéseket, stb.
az egy dolog, hogy bizonyos szinten felül már úgymond lenézi az ember (már aki) ezeket az ajándékokat

mondjuk ezt a "lenézést" el is tudom fogadni egy 96-os szintû farmertól, akinek már minden rózsaszín ól megvan, több tízezer növény, állat, termény stb. a pajtában, több (tíz)millió csp és több ezer farmarany tulajdonosa, gazdaköri feladatok elvégezve, stb. (van ilyen, csak azért hoztam pont ezt példának)

én spec. "hülye" vagyok, mert úgy 2 milla tp-re a 86. szinttõl még a Kata-trágyát is szívesen veszem😊 de mint mondtam, én lüke vagyok, én játszom😊))

grebber
Én pl nem. Cs,tp olyan fa amibõl már nagyobsok volt

Next PC upgrade: 2022

1 munkások 48óra
1 Berkenyefa
1 szülinapos cicus
Ennyit adott most hírtelen.
Egyáltalán valaki kapott normális ajándékot az event alatt grrrrrrrrrrrrrrrrr..................<#shakehead>

Ready Player One

Ez az event a letõrtségrõl szól mindenkinek

Ready Player One

jojo
Kod : FRIENDS
5 szalagot, valamint 35 szülinapi lap

jojo
De ha kész az event, akkor miért nem kapja meg a felhasználó, ezért is fizessen, ha nem az utolsó nap váltja be a kártyákat? Gondolom szét lett osztva melyik mikor jöhet ki, de az is benne van a pakliban, hogy ujrakezdhetõ, de minek ha ilyen nevetséges dolgokat kínál a beigért helyett.
Ez már tiszta pénzkérdés lett a játék rovására.

na majd kíváncsi leszek, mennyire tartják be az ígéretet...

azért akárhogy is, tényleg nevetséges az egész...

ugye az van az ismertetõben, hogy a kitehetõ cuccot csak egyszer lehet megszerezni...ez oké, de nagyon sokan még mindig nem tudták elcsípni a kitehetõket
másik pedig, hogy ha kiteszed mindhárom cuccot a felhõre, ad 10 óránként 850 tp-t...ha csak önmagában a 2x2-est kiteszed a kergére (vagy bárhová a farmon), 8 óránként 750 tp-t ad

Maximus4
"A mai nap folyamán, az élõ adást követõen egy speciális ajándékkóddal próbálunk kedveskedni Nektek, ami egészen az event végéig érvényben marad!

A kód 5 szalagot, valamint 35 szülinapi lapot biztosít majd nektek, amit kedvetek szerint felhasználhattok!"

Tyûha!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo

jojo
Adjisten Gazdák!

A fejlesztõk rengeteg visszajelzést kaptak a játékosoktól, moderátoroktól, rajongói oldalaktól a születésnapi eventtel kapcsolatban.

Az egész Farmerama csapat nevében minden kedves játékostól elnézést kérünk!
Sajnos az event közepette már nem lehetséges túl sok változást eszközölni a játékban, tekintve, hogy rengeteg játékos már befejezte az eventet, akik ezután azt érezhetnék, hogy a semmiért küzdöttek.
Ennyit errõl a majomról! <#mf1><#mf1><#mf1>

grebber
Nem vesztesz semmit oda rakva kevesebbet ad szóval csak buknál rajta.

Növelhetnék a területet mert annyi kirakható fos van hogy szavak nincsenek. Vagy legalább a vizes részt vennék el akkor pár db még odaférne.

jojo
Mérges vaok!!!
Minden csillagszórót kitermeltem a feladatot befejeztem, de a felhõsorba nem adta meg a hiányzó vackot, hát hogy van ez?
Hol a panaszkönyv?

grebber
Ha valaki kap valamit azt viszonozni is szokták.

szintet léptem maxi, írd át lécci: 84 (bahamán meg 23) köszi

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

hát ha nincs szád, hogy szólj...😊

Maximus4
Mai ajándékkód: BIRTHDAY
10 Csillagszóró (event növény)

grebber
Hm na ez az az pillanat amikor egyik szomszédnak se fogok lószart se küldeni!
Én mindig pár napos váltással ugyanazoknak küldözgetek én meg 1-2 öt ha kapok akkor sokat mondtam.
Ha õk se én se errõl ennyit! Legalább pár kattintással kevesebb lesz<#idiota>

jojo
Légy szives tedd már ki ahonnét a kódot találtad, mert a facén van 40 link , de kodot sehol se látok.
Egy megélhetési kód gyûjtõ! 😄

megéri? ugyan....hagyd a fenébe
biztos kapnak eleget így is
ha akartak volna, már változtattak volna - mivel semmi változás, nyilván így tartják helyesnek a dolgok menetét

Maximus4
Esküszöm,azon gondolkoztam,csinálok egy kamu reget a játékba valami internet kávézóba és írok neki egy üzentet,hogy azt nem teszi ki az ablakba 😄

aha...tehát õt kell megverni😄
mikor indulunk?

Maximus4
Megtaláltam a bûnöst 😛

Maximus4
Mai ajándékkód: CANDLES
1.000 Csp

Gondolom holnap meg 1000 TP lesz 😞

Maximus4
Akkor két dolog.Frissíts rá a játékra,vagy lépj ki be.Ha így sem jó,akkor írj a supportnak.

Rátettem a kupát a régire mégsem változott ezért nem értem.
Szóval még mindig help!
Maximus4
Ha befejeztél egy szintet a feladatba,akkor rá kell rakni a kapott kupát a meglévõre.Ha a tölgynél ki van váltva az élõ legenda,akkor oda kell betenni.

Egy kis segítségre szorulnék, remélem, jó helyen teszem fel a kérdésemet.
Majdnem nyolcvanezer csp. értékben adtam be állatot a Tenyésztõk versenyébe.
A beadás elõtt 9%-os volt a felröppenõ tárgyak értéke, viszont utána sem változott.
Miért nem emelkedett meg, hiszen elvileg kellene???
Elõre is köszönöm a választ.
Ma kezdtem el beváltani elõször a kártyákat.Háááát..... supertáp és csp jött,de az eventkiírásból következtetve nem erre számítottam.

Ready Player One

jojo
wan 1 pár accom, a szerencsekerék pörgetésen 8!!! accon, bár szép dolgok vannak kiirva, trágyán, TP CSP-n kivül értelmeset nem kaptam 😞

Ígyvan ahogy mondod... És mindezt a 3 éves évfordulójukra... gratula nekik...

steam, origin: ACE_hun

grebber
Amikor olvastam az event ismertetõt,hogy a raktárat szépen fel lehet majd tölteni annyi ajándékot lehet szerezni kicsit bizakodó voltam.

Aztán elkezdtem beváltogatni a kártyákat és a szokásos foscsi szarokat adja <#levele>

Gyakorlatilag ez az eddigi legszarabb event az elmúlt 2 évben!Ennél lejjebb már nem lehet lealacsonyodni!

Amúgy ki nézte még a mai élõ showt ? A farmerama fejlesztõi játszottak 😊

Jó kis bevételük lehet<#email>

Ready Player One

Azzzzz igen! Oltári nagy ajándék a farmerama részérõl <#kuss>

Ready Player One

pocok szerintem nem elajándékozható, legalább is legutóbb nem tudtam átküldeni magamnak 😞

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

jojo
Mai ajándék kód: GIFTS
10db Víz uhhhhhh

tonyr
köszi 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

jojo
Bocsiiii!, nem rád gondoltam!, hanem a farmerama fórumjára, hogy a szülinapi link kinn van, de azt a fránya linket már nem tudták az aljára bebiggyeszteni, azé ezéé megne egyééé! 😄

Igen én is megtudom erõsíteni,hogy azt a szülinapi ajándékkal kaptuk!
Maximus egyébbként a mili27-en a BAHAMAKON 22es vagyok

Ready Player One

Maximus4
Nem mernék rá fogadni,de lehet,hogy azt a szülinapi ajándékkal együtt kaptuk,mert nekem már benn van a menüben.

Köszi! Nekem most is elfogadta még <#vigyor2>

Ready Player One

nem kicsit vagy pofátlan
olvass vaze
más is dolgozik, képzeld

bocs Maxi, de már nagyon unom ezt a szõkenõ-rinyálást 😛

tonyr
a szülinapi eventleirás leagalján találhato virágos nyuszi -t honnan lehet megszerezni ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

jojo
Köszi!, Nem értem belehalnának , ha az eseményekhez linkelnék is?
Közbe csak megtaláltam énis, mint a sötétben a kapcsolót. 😄

jojo
Nem akarok paraszt lenni, demá 22.00 órakor megkérdezném van errõl az eventrõl leírás, meee egész nap sütök fõzök, Gólya meg nem ad linket! 😞
Elaludt! 😄

Jól látom hogy a sima csillagszórót jobban megéri termelni, mint a másikat, ami dupla olyan érésû?