23542
-
ACE #21456 Nemtom, majd szólok :) -
gettobuxa #21455 sztem én is :) mennyi van még, mikor fogysz ki? -
ACE #21454 Nem tudom Te hogy állsz de én minden nap küldök... -
gettobuxa #21453 ACE hogy állunk csatni ügyileg?
képtelen vagyok visszakövetni... -
16sziszi #21452 Emiatt tiszta fölöslegesnek érzem, először azt hittem, hogy tök jó meg minden, de tudatosult bennem, hogy egyszerre csak 4 dolog lehet aktív, oké hogy úgyis 1-2 féle növény van csak lenn, de van nem egy olyan típus, ahol szerintem akár 4-5-öt is aktiválni lehetne egyszerre, ha nem többet. Szóval elég kiábrándító, amennyit szenved vele az ember... szerintem közel nem ér annyit, pedig azért jó ötlet.
-
#21451 Ó de el voltam szállva ezzel a + 6% vizzel csak 5 percet nyerek vele :( -
ACE #21450 Persze, 4 hely van ahova berakhatod őket szinted szerint, és tudsz venni még kettőt aranyért. -
#21449 Nem néztem be semmit ? A megfejlesztett növényeknél egyszerre hatnak majd az elért fejlesztések? -
#21448 A termények készek, a felrepülö pizza még kell vagy 120db, demá a nagyja kész! -
#21447 Sok elpazarolt rózsa nemesítése után már két plussz van hozzá ez a felröppenők miatt jól jön!
+ 6% víz gyorsítás + 11.25% tp -
-
Gólya #21445 jóvanna:)
én analfabéta vagyok ezekhez:))
de majd egyszer...:) -
#21444 Most már ő is :) -
ACE #21443 -
#21442 Az szupi lenne :D -
Gólya #21441 a mozgó feliratot:)
-
Gólya #21440 nnnnna...akkor jelentkezz csibének és mentornak is...ACE még jelentkezik csibének és valahogy kibulizzátok, hogy egymáshoz rendeljenek benneteket :D
(ha ez se tetszik, azt csináltok amit akartok:DDD ) -
#21439 Mit is? -
Gólya #21438 ezt hogy csinálod? -
#21437 Az nem jó :P
-
Gólya #21436 jelentkezz csibének, hátha kiutalnak ACE-nek:) -
#21435 De jó neked!Én is,én is,én is akarok olyan lenni!Lécci,lécci! A:?SD?ASD?:AS:D
Én hiába jelentkeztem,a kutyának se kellek :P -
ACE #21434 Igazad van, elküldtem :D -
Gólya #21433 én elküldtem volna a modiknak a helyedben :)) -
ACE #21432 Csodálatos, Mentor lettem és kaptam egy orosz nyelvű levelet erről, még jó hogy van google fordító :D -
okmt #21431 Akkor valamit benéztem mert nem lelem. Mind1 nem téma. De régebben részletes leírták táblázattal miből ,merre, kinek, mennyi, miért stb. -
#21430 Hm furcsán kevés növény kell viszont a felröppenők száma elég húzós szerintem!
De 5 nap múlva más okosabb lesz! -
16sziszi #21429 De, csak pár alkalommal volt 5, talán akkor ha 1 növény volt, de mostanában 10-et adtak, én is meglepődtem rajta, ráadásul nem is rövid érésű, sajna tuti, hogy ez se lesz meg. Legalább a szegfű érését jól időzítettem, pont ma ért be komfort talajon. Kezdésnek lett is 106 spagettim. Ráadásul végre ma lettem Bahamán 24-es. Kezdődhet az őrült Licsi termesztés is ( jó drága piacon 150/db) -
16sziszi #21428 Amióta ez az új fajta van, új dizájnnal, azóta csak a következő szintet írja ki, csak a fórumon tudod meg, hogy mennyi kell sajnos... -
#21427 Régebben nem 10 darabot adtak induláskor a növényből? -
okmt #21426 Szerintem a BP elírt valamit az eventnél. Vagy szimplán hülyén írták. Mindenhova azt írták hogy 10 spagetti kell a köv szinthez. Az elsőhöz igen az tuti. Beírhatták volna összesen mennyi kell. Régebben ráadásul a fórumba normális részletesen leírták miből mennyi stb. Most meg... -
ACE #21425 Ja, mondjuk nekem megvan az összes mesterség, ezért gondolom az nálam meg sem jelent... -
16sziszi #21424 Tök jó IMG-t írtam URL helyett... Én vagyon noob, vagy nem lehet szerkeszteni commentet? :( -
16sziszi #21423 Sziasztok! Örülök, hogy segíthettem. Egyébként FireFox fagyásra jó a reinstall és Chrome-ban is teszteltem, tökéletesen működik. Most van még majdnem 7 ezer pénzem, remélem lesz mire költeni, mert a tyúk tojásra nem fáj a fogam. Egyébként a 6 Ticketes kalóz játék az ugyan ez, csak 2 kulccsal?
@ACE: Nem igazán lehet javítani, csak egy bonyolult javascriptel, ami a serveren tárolt és generált adatokból dolgozik. Mivel a flasht a gépeden futtatod és mindent, amit meg akarsz jeleníteni, le kell töltened, így az SWF fájlba írt dolgokhoz bármikor hozzáférhetsz ;)
Maxinak igaza van, vannak állandó nyeremények (csillag, szupertáp, szupertrágya) és megújuló (kitehető díszek, varázslatos fa / ól ) Régen a sárkány tojás volt a fő nyeremény, most nálam ott a mesterségek bővítése szerepel, de tessék itt egy példa, hogy milyen volt régen -
ACE #21422 Ez lehet igaz de eddig jelentős változást nem láttam... -
#21421 "A megnyerhető tárgyak köre időről időre változik, ...!" -
ACE #21420 Van? Ezt még nem vettem észre... -
#21419 Van olyan,ami állandó ajándék,és van olyan,amit cserélgetnek. -
ACE #21418 Valamit elronthattak mert én sem tudom elrontani! Mi lehet?
Egyébként ha már minden ajándék megvan akkor tök fölös gyűjteni, mert semmit nem érek vele, nem? -
Gólya #21417 pedig hogy szeretnél...igaz?