23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • gettobuxa
    háát, én még nem ettem meg, de azt írja, h 30 %-kal hosszabbít
  • Why
    Maximus a mai napon ugrottam a mili27-en bahamakon:23-mas vagyok.Köszi
  • ACE
    Nem tudom hogy működik ez a Pinkie Pie, de nekem majdnem megduplázta a bónuszok idejét...
  • jojo
    2 nap alatt megtermett 10 000 dudva, már hosszu érésű növényeket teszek le, ugyanis a felröppenő visszafog így a közepén, még most is 7000 event növényem, legalább van idő a répás almás csatnihoz hagymát mogyorót termelni és nem kell 3 óránként itt ülni, hanem az egész nap az enyém! :D

Május 1-e van!!
  • Gólya #21492
    eléggé...
    most letakarítottam a farmot...így hamarabb kész a növény és mehet a felröppenőért a harc:)

cserenapot még mindig nem látok az eventnaptárban:(
    remélem, nem akarják kivonni a forgalomból...
  • Maximus4
    Mindenkinek jobb lenne.
  • grebber
    Már megint event van?Tényleg abbahagyom a francba a fél életem erre megy el :-/
  • ACE
    Jól látom hogy 30ezer szivárványfonál kell? És 930 db felreppenő? Ez nem durva csöppet?
  • ACE
    Képes :)
  • 16sziszi
    Az igen... csak tudnám hogy csinálod, ennyire sok CSP-d van? Képes voltál a kókusz kebelkosarakat 15-20k ért megvenni? :O
  • ACE
  • tonyr #21485
    baby boom... kaptam egy robin hood hollóját szinte alap hollókból :P
  • ACE
    Nagyon gyenge itt az élet. Kivégeztem a Kókuszdivat és Majomparádé Gazdakörit úgyhogy most megint üres. :)
  • jojo
    Firefox vált be, de szerintem a kép azért ilyen, mert akkor váltott a további alap állásba.
  • Gólya #21482
    köszönjük
  • RICCS98
    Egy jó 1,5 év kihagyás után, megnéztem űjra, hogy mit tud ez a játék.

Ez is egy retek lett.
    Ez alatt azt értem, hogy a Farmerama elveszítette azt a kegyetlen egyszerűségét.
    Ha csak simán a városba akarnék menni, minek nyomkodjak még egy gombot, mondván a Térképet meg akarom megnézni.
    Ha csak azt a gazdi kihívást vagy miaretket akarok csinálni, régebben csak ennyi volt : "Elfogad" ra kattintok azt PáPá. Mostmeg, kajak nemtom' mivan.
    Ez a sok új mapp, meg minden már összezavar.
    Sajnálom, hogy ilyen retek lett.

És, hogy nehogy azt mondjátok, hogy : Azt se tudod miről beszélsz, asszed' menő hogy fikázod a játékot meg Bla Bla Bla...,

Tessék itt egy kép, ide most csak a jobb cuccaimat raktam, ( a kerekkerék bevezetése után 5 - 7 hónappal jegeltem a játékot.

Van mindenféle, anno a Lara díj, az epres bódé, a különböző házörző dögök, Spuri a tekike, De fedezzétek fel ti. Amikor abba hagytam ezek nagyon is jónak számítottak, főleg a 2db jávor szarvas kifutó, az XXL-es méh kaptár ( akkoriban XXL nek nevezték, látom most retro a neve) Nem, hogy most ezek jónak számítanak, de akkoriban nagyon is!

[IMG][/IMG]
  • 16sziszi
    Gratula! Látom rajt sincs a kipörgethető listán, mást kaptál mint amit a kerékre rajzolt, IE-t használsz? Azt hiszem azon bugos néha, de lehet Firefoxon.
  • jojo
    :D
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/4/25/a1_2013_4_25_o09vi8v3mp_tn.jpg]

Sajna a tojást nem adta.
  • tonyr #21478
    köszi, ugyan nem gond, majd legközelebb biztosan kapsz jobbakat ;)
    hát trágyát én is összszedtem jopárat :)
  • grebber
    Ez az ugyanannyit ad az 1*1-es felröppenőben baromság max nálad.

Soha nem adott ugyanannyit még véletlenül se.Eventeknél aratógéppel mindig nézem ha már nem kell növény.

• Maximus4
    Az 1x1 nem arra lett "kitalálva",hogy több felröppenőt adjon,hanem eventeknél ha eszel lekvárt vagy csatnit,akkor hamarabb kész leszel vele.
  • gettobuxa
    igen, és nekem pont ez a bajom :)
  • ACE
    Pont ezt beszéltük, hogy a felröppenő nem függ attól hogy milyen területet raksz le, ugyanannyit ad rá.
  • gettobuxa
    végül meglett, még 2 beadandóm maradt is :D

nekem csak az a furcsa, hogy 2x2 mezőből kiraksz 1 területre kb 50-et, és kapsz kb 20 felröppenőt. 1x1 mezőből meg ugye 200 terület van, és kapsz aratáskor 25 felröppenőt... szóval nem arányos...
    na mindegy
  • 16sziszi
    Gratulálok neked! Kár, hogy nem a fő farmodon pörgetted ki a galambot. Sajnos nekem 56-ből csak 1 csillag és 2 szivárvány fa volt... szóval kb semmi. De egy darabig nem kell félnem attól, hogy elfogy a trágyám... 500/300 :D Remélem a többiek sikeresebbek lesznek. Sok sikert!
  • tonyr #21471
    a fenébe, sajnos nem a főfarmomon pörgettem ki... bár így is a 50 feletti pörgetésekből lettek jók, pl répás-almás csatnik, szup-tápok, 10x48 óra arató kupon :)
  • Gólya #21470
    ezeket a "tojáskákat" nem igazán lehetett eddig sem küldeni:(
  • tonyr #21469
    postagalamb-tojást át lehet majd küldeni ajándékozós-napon ?
  • tonyr #21468
    én is 50 felett vagyok plusz pörgetésekből :)
    bár ezelőtt sem sikerült semmi jót kipörgetni a kerekkerék napon ...
  • ACE
    Két rekesz van, van egy zöld, ahova csak 5 db fér, ide kerülnek a napi bónuszokból szerzett pörgetések. Ha viszont ezekkel a pörgetésekkel pörgetsz plusz pörgetést, 1-et vagy 2-őt, az a sárga rekeszbe kerül, ott viszont bármennyi összejöhet. Tulajdonképpen ott gyűjtheted a pörgetéseket az ilyen bónusz napokra.
  • grebber
    50 hogy van amikor még a 10et sem éri el már ugat hogy megvan a max?

A tenyésztést nem vérom a leges legelsőknek sem érek soha a végére.
  • 16sziszi
    Ha jól láttam, akkor holnaptól indul elvileg a maki tenyésztés bahamán. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem annyira hoznak lázba a tenyésztések. Ti várjátok már? A kerekkerekes dolgot sokkal jobban várom, pont van 50 pörgetésem, meg a holnapi, szóval remélem annyiból kitudok valami jót pörgetni. A postagalamb felkeltette az érdeklődésemet. Remélem minél több fórumozó megnyeri. Pörgetésre fel!
  • Why
    Senki ne adja fel!Még nyugdíj előtt elérjük a 100-as szintet
  • Wootan
    Hosszú érésűt kell vetni. Eleve úgy kell a felreppenős eventeket kezdeni, hogy előzőnap hosszúérésűt vetünk, és event kezdés után aratás. Nekem átlagba 4-500 felreppenő marad az eventek végén. Pedig a kupám csak 23as.
  • Gólya #21462
    valami rémlik nekem is, de azért egy próbát lehet, megér...
  • ACE
    Szerintem a csatninak meg a TP növelőknek nincs közük a felröppenőkhöz. Volt valami fórum erről.
  • Gólya #21460
    csatnit, töklekvárt nem eszel? vagy tp-növelőket?

ennyit már nem tudok küldeni:(

éjszakára vess rózsát, az jól szokott fizetni, a reggeli aratás előtt meg edd tele magad, amivel csak lehet
  • grebber
    Pite volt ez is!
  • ACE
    1x1 miatt nem kapsz több felreppenőt. A felreppenő leginkább attól függ hányszor tudsz egy nap aratni, és mennyi üres idő van, amikor éppen nem érik semmi, és nem is aratod le...
  • gettobuxa
    hát nekem még 88 felröppenő kell, sztem szokás szerint nem lesz meg...
    1x1 mezőn szerintem arányosan többet kéne kapni, de mégse...