Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

szia
miért is? már én is gondolkoztam rajta,hogy nincs annyi idõm ,nem játszok,de nem tudom nem gondozni

és különben is
legalább két éve mûvelem a farmom,már tényleg nem annyira izgalmas,de naponta legalább egyszer belépek ,mert sajnálnám veszni hagyni,és néha még egy egy event szórakoztat is
(emléxem ,hogy örültem amikor az elsõ tojástojomat végre összebarkácsoltam)
81-es vagyok a Bahamán már 21-es
most már nem adom fel😊)
grebber
Valami kalapácsok repkedtek fel az mire kell lesz valami event?

Next PC upgrade: 2022

Szerintem csak tesztelik hogy milyen akció kell ahhoz hogy minél többet költsenek az emberek, gondolom ilyenkor figyelik a bevételt, meg az aranyköltést.

steam, origin: ACE_hun

ez a mai akció is...ki a manó fog farmaranyat adni ezekért a cuccokért?

Maximus4
"kikapcsolódásnak,unalomûzésnek végülis megteszi"

Ezt hagytam ki az elõzõ kommentembõl.Jó pár hónapja,talán egy éve nekem is ezt jelentette a játék,de mára már napi rutin lett csak.Sõt!A sok elmebeteg "újítás" miatt,szinte már csak bosszankodom miatta és egyáltalán nem hoz már lázba sajna.Gyökeresen kellene változtatni az egészen,illetve hallgatni a játékosok ötleteire,de erre sok esélyt nem látok.Leegyszerûsítve,dögunalom lett az egész 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ezen én úgy 1-2hónapja gondolkozom.Elõször akkor nem hagytam abba a játékot ,mert kaptam farmaranyfát.Most másodjára is nagyon gondolkozom rajta,hogy miért is játszok,de nem tudok én sem rájönni.Sõt van egy olyan érzésem,hogy abba is fogom hagyni,de napi egy learatási kikapcsolódásnak,unalomûzésnek végülis megteszi. 1gyébbként nem szeretem az ilyen játékokat,mert Call Of Duty rajongó vagyok azzal játszom inkább akár több órát is naponta 😊

Ready Player One

Maximus4
Persze,hogy nem jó.Amúgy ma reggel gondolkoztam el azon,hogy miért játszom egyáltalán?Most nem arról van szó,hogy abba akarom hagyni,csak nem találok rá magyarázatot.Semmi cél,kihívás nincs már a játékban.A szint és csp már totál mellékes dolog.Az eventek mindíg ugyan arról szólnak.A megnyerhetõ dolgokat a hajadra kenheted,stb.Újítások,változások csak a kinézetre mennek és a sokszor lerágott csont,hogy a pénz a lényeg,költs minél többet és akkor jó lesz a bp.-nek.

Tényleg kíváncsi lennék,ki miért játszik,vagy mi az a cél,amit el akar érni.

Ui.:Egy célom azért mégis van,bahama 24. szint 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csigusz007
sziasztok-cserenap talán március környékén lehet..addig még sok minden lesz -Valentin febr.14-20 ig .lesz .talán egy titokzatos fa is lesz valamikor .ha közelebbi idöt tudok hozom<#wave>

grebber
Cserenap mikor lesz?

Ja, csak ez nem jó marketing, minél többen unják meg, annál kevesebb a bevétel...

Maximus4
"volt elég idõ gondolkodni..."

Ha lenne nekik mivel.Õk csak ebbe tudnak gondolkozni és látni:

én csatniztam és tegnap este lett kész teljesen...igaz, semmit nem szedtem fel, állatok, fák maradtak a helyükön
nem is tudom...tényleg kitalálhatnának valami ütõsebbet...mindig ez a termelj akárhányezer dudvát, vadássz felröppenõket...ennyi az egész ötlettár?
talán nem gondolták az elején, hogy ennyire kinövi magát ez a játék, de ez már az elsõ év után látható volt - azóta volt elég idõ gondolkodni...

Maximus4
Azért ez megint egy vicces event volt.4 óra van hátra és még egy aratásra vagyok (1 óra) a végétõl,úgy,hogy végig töklekvároztam.Tudom,csatnival már végeztem volna,de egyszer kész vagyok 2-3 nappal elõbb,másszor meg alig tudom teljesíteni,pedig nem maradt ki napközben egy aratás sem :S

csigusz007
sziasztok .arra hivatkozik hogy nem régen regiztem.az a biztonsági ok..ugyan ezt akartam hozni amit maximus.csak kicsit korábban..de majd legközelebb 😊 mindenkinek jo eventet .sok gazt kivánok😄

Teljesen megértelek! Ilyen nagyszerû ajánlatnak nehéz ellenállni <#nevetes1>
Maximus4
Én ma voltam a bankba,hogy föl tudjak venni gyors hitelt.Nem akartak adni,de mondtam,hogy csp-re kell így azonnal hozzám vágtak pár millát.Szóval én már vettem,igen. <#idiota>

Na és éltetek a szenzációs ajánlattal? Vettetek csp-t FA-ért? <#eplus2>
Maximus4
Egész tûrhetõek a nyeremények,ráadásul 1 féle növény kell (4 óra) és mindenhol ültethetõ.

Köszi

Maximus4
A szegfû 118 TP,a karfiol 64 TP és ebbõl egyértelmûen kiderül,hogy az elsõt érdemesebb ültetni a cél érdekében.

jojo
Szerintem ahogy a TP-t adja ugy adja a felröppenõt is, független a szintes növényedtõl, azaz ha este rózsát teszel vizzel és trágyával az a legjobb éccakai növény.
Sajnos manapság pont ezért zárják ki sok leadás során.

Köszi a választ,csak azért kérdeztem mert a szegfû 18:53 a karfiol meg 10:00,és ha ugyanannyi a felröppenõ akkor jobban megéri a rövidebb.

Maximus4
Általában ugyanazt jelenti a kettõ 😊

Sziasztok!

Következõ lenne a kérdésem,mikor lesz több felröppenõm ha a leghosszabb érésût vetem vagy a legmagasabb szintût?

jojo
másolod a linket, és itt megnyomod az url bemásolását., belemásolod, utána venet adsz neki oszt szeva, így! :
Farsangi lehuzós event.......

<#mf1><#mf1> Bigpont!!!!

ki és milyen biztonsági okokra?
hivatalosból akartál linkelni?

csigusz007
probáltam de biztonsági okora hivatkozik..karneváli eventhez hoztam volna infot a hozzávalorol,és a nyereményekröl 😊

url beszúrása😊

csigusz007
sziasztok.sajna még mindig nem megy a link beszurásom😞 pedig lenne infom a karneváli eventhez.hogy tudnám nektek +mutatni ?!<#wave>

Nem is értem ki az az idióta aki képes megvenni 1000CSP-t 50 aranyért... Ha 10-20 perc alatt elültet répát, és eladja, már akkor megkeresi az árát...

grebber
Szánalom a köbön ennyire nem megy nekik a szekér hogy ilyen fosra is vetemednek! Ennél lejjebb már tényleg nincs!

aaaaaaaaaaaaztaaaaaaaaaaaaaaa....

na srácok futás csp-t venni...

ehhez mit lehet még hozzátenni?

Maximus4
Ezért kapsz tõlem egy pluszt!Ezt nem hiszem el,nem is tudom mit lehet erre reagálni 😛
Engem elkapott a röhögés 😄

jojo

csigusz007
sajna bizonsági okokbol nem tudtam linket rakni.de a lényeg boldog olnap lesz <#falbav>

Maximus4
Ne csodálkozz!Már rég túllépték az ésszerûség határát,minden tekintetben😞

csigusz007
sziasztok event elött be tenni ..http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=4637972#post4637972

jojo
A csapatba nincs véletlen 1-2 magyar, mert ez az ajándék ez a kaptam is meg nemis, azééé durva.
Nem tellett egy normálisra csak erre?

Kodbeváltás után a már meglévõ "sima" hóemberbõl lett hapci hóember!<#vigyor5>

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

De ha még egyet sem kaptam akkor is hol van?

Windows 7 Ultimate 32-bit Pentium Dual-Core CPU E5400 2,70GHz, 4,0G BRAM, ATI Radeon HD 4670

ha már van, akkor nem kapsz még egyet 😞

zmeor
Biztos azért törõdnek a kicsikkel, mert tõlük még nem rántottak le pénzt.

A nagyoktól meg már nem tudnak...igazából nincs is mire...

leszarom a konfigod...

jojo
Legyen gazdag szomszédod!

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/foxyproxy-standard/contribute/roadblock/?src=dp-btn-primary&version=4.1.3
azaz Foxi proxi IP váltóval, Google chrommal böngészõvel,
mondjuk a elmégy egy német Ip vel a farmerama oldalára.
Bejelentkezés után a fórumba keresel német, vagy akár angol szomszédokat, akik akcios napokon vesznek mindent. Pl zselécokrot, sót, éa ha fullos csomagot vásárolnak, akkor minden szomszédjuk kap 2 db-t ajándékként. Persze a napi mozikat is meg lehet igy nézni ami napi 3 FA is lehet. 😄

Nekem tegnap 10 fölötti ajándék érkezett ! 😊

jojo
Tud valaki linket errõl a kodról, mert mint írtam, nem értem, ha beváltottam tegnap akkor hol van!

Maximus4
Engem nem idegesít,csak zavar,hogy már lassan minden a nemrég regisztráltak körül forog.Aki meg már 80+ fölött jár,az magasról le van tojva.

Én is úgy kb.3éve kezdtem és aki kb.1éve kezdte és komolyan foglalkozik vele az is már azon a szinten van mint én 3év alatt és ez elégé idegesítõ.

Ready Player One

Maximus4
Pletyka szinten az megy,hogy a tanyaházban a csibeszoba lehet majd a kisebb szintû játékosokat segíteni?A most regisztráltaknak sokkal könnyebb dolguk van,mint akik már szinte az elejétõl játszanak.A régieken ki segít? WTF?

Megelõztél na mind1.<#buck>

Ready Player One