23542
-
ACE #21536 20 db-ból sem jött egy macska meg róka sem, gratulálok a fejlesztőknek, így aztán nem csoda hogy abbahagyják sokak a játékot... sikerélmény 0. -
ACE #21535 Na, kiraktam 20 db tenyészetet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, a múltkori 10 db-ot is elfelejtettem kirakni úgyhogy az is megvolt még, most vettem észre... -
Gólya #21534 cicc...cicukám...:)
tízből ez az egy - meg még két pocok, a többi felejtős
-
gettobuxa #21533 pisztácia? vagy az nem különleges? :) -
#21532 nincs sajnos :(
cserenapig még agyalok, hátha találko valamit mellék-farmokon is..
De ha nem jön össze az sem baj, csak nincs kedvem venni 400 macit piacon :D -
gettobuxa #21531 japán akác fa? -
#21530 csatni, vagy ilyesmi ? -
#21529 én a medvéért adnék sokmindent, bár se macskám, se rókaám :( de ha valamiben meg tudunk egyezni... -
gettobuxa #21528 lett 1 sasom, 1 szentjanim, és 1 medvém... ezeket mind elcserélném, ami kéne az egy macska és egy róka
na már ha lesz valaha csere event -
Wootan #21527 Na a farm hozta a szokásos formáját. Szereztem 100% táblát. Na mondom aratok, de előtte leszedem a többi bónuszt is. Megvárta míg mindet kiváltom, aztán lefagyott. Visszalépek, és eltűnt az összes bónusz :DDDDDD
Ez a játék már több bosszúságot okoz, mint örömet. -
#21526 Csak eventkor 1x1-esnél almás rétest de sosem néztem a hátterét milyen rekesz milyen szintű stb az engem nem érdekel.
Kész legyen az event és ennyi :D Az ha eljő a cserenap úgyis lehúzom a rólót. -
Gólya #21525 nem szoktál használni tp/dbszám növelő cuccokat? csatni, töklekvár, répás kenyér stb....:O -
#21524 Nekem ilyen bajom nincs azt se tudom mik ezek a rekeszek így baj nem érhet. -
Gólya #21523 megkaptad végül a plusz rekeszt?
képzeljétek, hogy jártunk...
ma reggel (na jó, kicsit hajnalban:D ) korábban kezdtünk a farmon a szokásosnál
párom beírja a kódot...első reakció: ez a kód nem érvényes - oké, frissítés, újbóli beírás, következő reakció: ezt a kódot már felhasználtad - újabb frissítés...plusz rekesz sehol....
nosza kérdezzünk...válasz: "Szia!
Az általad jelzett hibát továbbítottuk a fejlesztőknek (a kora hajnali időpontban az ajándékkód nem aktiválható). A javításig türelmedet/türelmeteket kérjük."
oké, csak aztán esik a húszfillér, hogy én szinte ugyanakkor aktiváltam a saját farmomon és nálam hibátlanul működött...akkor most mi van? mégsem a "koránkelés" a gond?
kíváncsi vagyok a fejleményekre:))) -
ACE #21522 Na, a 12 új üzenet láttán sejtettem hogy megint valaki értetlenkedett :D -
#21521 Köszi. :) -
#21520 A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át. -
#21519 Akkor ez nem aratógépet ad? -
Mert az nem azt adja,hanem:
A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át.
Már ha a DIAMONDSLOT12H-ra gondolsz.Mondjuk más kód nincs is,szóval ezt meg is beszéltem magammal :P -
Gólya #21517 nem aratógépet ad
gyémántrekeszt 12 órára, de azonnal -
#21516 Nekem valamelyik nap a szédültön amikor rányomtam az aratógépen a locsolásra,bedobta a víztartályt,ami persze fullon volt.Ott nem is tudtam semmit locsolni.Én kérek elnézést. -
#21515 Srácok!
Hiába írtam be a kódot az nem aktiválta az aratógépet, valamit rosszul csináltam? -
Gólya #21514 leszedtem a kergét...
aztán frissítés után a kerge maradt változatlan, viszont a sima farmot learatta a gép...
-
Gólya #21513 naaaaa....főnök!!! éééébresztőőőő....!!!! -
#21512 Akkor jól van.Előbb remélem még lecserélnek egy pár grafikát a játékban,mert az kell,aztán foglalkozhatnának a hibákkal is. -
Gólya #21511 én már vagy két hete írtam a "hibák" topicba, már akkor azt mondták, tudnak róla a fejlesztők...:P -
#21510 Ja,több mint egy hete ez van.Akkor egész jól haladnak. -
ACE #21509 Ismerik a problémát és javítás alatt van... -
#21508 Másnál is van olyan,hogy a gazdakörbe 56x kell beadni valamit mire elfogadja?És ha valami feladatot megnézek,akkor másikba már nem tudok belemenni csak ha kilépek a gazdakörből. -
#21507 Na azért csak csak fejlődnek ezek is. Végre megcsinálták hogy az a nyomorult feljövő csík ami jelzi mik röppentek fel ne akadályozza idegbetegséget okozólag a felhasználókat az ültetésben immáron lehet aratni ha ott van mert elé kerül a kis ikon!!
Még 1-2 év és lehet hogy a gyors trágyázás is bekerül! -
#21506 kód : DIAMONDSLOT12H
12 óra+1 gyémánt rekesz -
#21505 Ez a feltöppenős dolog nekem örök rejtély marad.
Nagyon randomba adja a cuccokat. -
#21504 Sajnálom, ha tudod, mielőbb váltsd ki a tölgyön a kupás rúnát, 400+ felreppenőm marad kb minden eventnél
Kitartás, legközelebb, ha minden igaz most majd valami kutyás event lesz, biztos sikeresen tudod majd teljesíteni :) -
#21503 A holnapi event vajon hánykor indulhat? 10 vagy 14-15h? -
#21502 a felröppenő a fontos mindig, azaz ha sokat teszel hosszut úgy jó, a többit mikor ráérsz, és összejön az simán! :D -
16sziszi #21501 Grat nektek! Nekem pont beért 2 kor, amikor lekapcsolták és már a felröppenő se jött aratásnál fél úton 2 aratás között, meg már leadni se lehetett őket, pedig meg lett volna csak 2 perc kellett volna... kicsit pipa vagyok, de túl teszem rajta magam azt hiszem -
#21500 grat :)
én is végeztem az eventtel, bár az elején nem hittem volna hogy minden meglesz :D -
#21499 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/4/a1_2013_5_4_timoclj7nl_tn.jpg] -
ACE #21498 1 csatni árából kb. 15 csatninyi időt hosszabbított... Ez csak úgy éri meg hogy több csatnit eszel, és olyankor mindet meghosszabbítja. -
ACE #21497 Azt írja, de nekem jóval többel hosszabbított...