23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ACE
    20 db-ból sem jött egy macska meg róka sem, gratulálok a fejlesztőknek, így aztán nem csoda hogy abbahagyják sokak a játékot... sikerélmény 0.
  • ACE
    Na, kiraktam 20 db tenyészetet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle, a múltkori 10 db-ot is elfelejtettem kirakni úgyhogy az is megvolt még, most vettem észre...
  • Gólya #21534
    cicc...cicukám...:)
    tízből ez az egy - meg még két pocok, a többi felejtős

• gettobuxa
    pisztácia? vagy az nem különleges? :)
  • tonyr #21532
    nincs sajnos :(
    cserenapig még agyalok, hátha találko valamit mellék-farmokon is..
    De ha nem jön össze az sem baj, csak nincs kedvem venni 400 macit piacon :D
  • gettobuxa
    japán akác fa?
  • tonyr #21530
    csatni, vagy ilyesmi ?
  • tonyr #21529
    én a medvéért adnék sokmindent, bár se macskám, se rókaám :( de ha valamiben meg tudunk egyezni...
  • gettobuxa
    lett 1 sasom, 1 szentjanim, és 1 medvém... ezeket mind elcserélném, ami kéne az egy macska és egy róka
    na már ha lesz valaha csere event
  • Wootan
    Na a farm hozta a szokásos formáját. Szereztem 100% táblát. Na mondom aratok, de előtte leszedem a többi bónuszt is. Megvárta míg mindet kiváltom, aztán lefagyott. Visszalépek, és eltűnt az összes bónusz :DDDDDD
    Ez a játék már több bosszúságot okoz, mint örömet.
  • grebber
    Csak eventkor 1x1-esnél almás rétest de sosem néztem a hátterét milyen rekesz milyen szintű stb az engem nem érdekel.

Kész legyen az event és ennyi :D Az ha eljő a cserenap úgyis lehúzom a rólót.
  • Gólya #21525
    nem szoktál használni tp/dbszám növelő cuccokat? csatni, töklekvár, répás kenyér stb....:O
  • grebber
    Nekem ilyen bajom nincs azt se tudom mik ezek a rekeszek így baj nem érhet.
  • Gólya #21523
    megkaptad végül a plusz rekeszt?

képzeljétek, hogy jártunk...

ma reggel (na jó, kicsit hajnalban:D ) korábban kezdtünk a farmon a szokásosnál
    párom beírja a kódot...első reakció: ez a kód nem érvényes - oké, frissítés, újbóli beírás, következő reakció: ezt a kódot már felhasználtad - újabb frissítés...plusz rekesz sehol....
    nosza kérdezzünk...válasz: "Szia!
    Az általad jelzett hibát továbbítottuk a fejlesztőknek (a kora hajnali időpontban az ajándékkód nem aktiválható). A javításig türelmedet/türelmeteket kérjük."

oké, csak aztán esik a húszfillér, hogy én szinte ugyanakkor aktiváltam a saját farmomon és nálam hibátlanul működött...akkor most mi van? mégsem a "koránkelés" a gond?

kíváncsi vagyok a fejleményekre:)))
  • ACE
    Na, a 12 új üzenet láttán sejtettem hogy megint valaki értetlenkedett :D
  • SHADOWEYES7
    Köszi. :)
  • Maximus4
    A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át.
  • SHADOWEYES7
    Akkor ez nem aratógépet ad?
  • Maximus4

Mert az nem azt adja,hanem:
    A kód jutalma: Plusz* gyémánt rekesz 12 órán át.

Már ha a DIAMONDSLOT12H-ra gondolsz.Mondjuk más kód nincs is,szóval ezt meg is beszéltem magammal :P
  • Gólya #21517
    nem aratógépet ad
    gyémántrekeszt 12 órára, de azonnal
  • Maximus4
    Nekem valamelyik nap a szédültön amikor rányomtam az aratógépen a locsolásra,bedobta a víztartályt,ami persze fullon volt.Ott nem is tudtam semmit locsolni.Én kérek elnézést.
  • SHADOWEYES7
    Srácok!

Hiába írtam be a kódot az nem aktiválta az aratógépet, valamit rosszul csináltam?
  • Gólya #21514
    leszedtem a kergét...

aztán frissítés után a kerge maradt változatlan, viszont a sima farmot learatta a gép...

• Gólya #21513
    naaaaa....főnök!!! éééébresztőőőő....!!!!
  • Maximus4
    Akkor jól van.Előbb remélem még lecserélnek egy pár grafikát a játékban,mert az kell,aztán foglalkozhatnának a hibákkal is.
  • Gólya #21511
    én már vagy két hete írtam a "hibák" topicba, már akkor azt mondták, tudnak róla a fejlesztők...:P
  • Maximus4
    Ja,több mint egy hete ez van.Akkor egész jól haladnak.
  • ACE
    Ismerik a problémát és javítás alatt van...
  • Maximus4
    Másnál is van olyan,hogy a gazdakörbe 56x kell beadni valamit mire elfogadja?És ha valami feladatot megnézek,akkor másikba már nem tudok belemenni csak ha kilépek a gazdakörből.
  • grebber
    Na azért csak csak fejlődnek ezek is. Végre megcsinálták hogy az a nyomorult feljövő csík ami jelzi mik röppentek fel ne akadályozza idegbetegséget okozólag a felhasználókat az ültetésben immáron lehet aratni ha ott van mert elé kerül a kis ikon!!

Még 1-2 év és lehet hogy a gyors trágyázás is bekerül!
  • jojo
    kód : DIAMONDSLOT12H
    12 óra+1 gyémánt rekesz
  • grebber
    Ez a feltöppenős dolog nekem örök rejtély marad.
    Nagyon randomba adja a cuccokat.
  • tonyr #21504
    Sajnálom, ha tudod, mielőbb váltsd ki a tölgyön a kupás rúnát, 400+ felreppenőm marad kb minden eventnél
    Kitartás, legközelebb, ha minden igaz most majd valami kutyás event lesz, biztos sikeresen tudod majd teljesíteni :)
  • grebber
    A holnapi event vajon hánykor indulhat? 10 vagy 14-15h?
  • jojo
    a felröppenő a fontos mindig, azaz ha sokat teszel hosszut úgy jó, a többit mikor ráérsz, és összejön az simán! :D
  • 16sziszi
    Grat nektek! Nekem pont beért 2 kor, amikor lekapcsolták és már a felröppenő se jött aratásnál fél úton 2 aratás között, meg már leadni se lehetett őket, pedig meg lett volna csak 2 perc kellett volna... kicsit pipa vagyok, de túl teszem rajta magam azt hiszem
  • tonyr #21500
    grat :)
    én is végeztem az eventtel, bár az elején nem hittem volna hogy minden meglesz :D
  • jojo
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/5/4/a1_2013_5_4_timoclj7nl_tn.jpg]
  • ACE
    1 csatni árából kb. 15 csatninyi időt hosszabbított... Ez csak úgy éri meg hogy több csatnit eszel, és olyankor mindet meghosszabbítja.
  • ACE
    Azt írja, de nekem jóval többel hosszabbított...