Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én is agyzsibbadást kapok az új vetõcucctól 😄DDD
Az még hagyján, hogy ha a széleken aratok, össze-vissza rakja ki a felületet. De hogy az a felreppenõ ablak kitakarja a fél képernyõt, és nem lehet mögé kattintani + fél óra mire eltûnik...
grebber
Remélem az összes user felháborodva anyáz majd és visszaállitják a régit.
Azt kellett volna újítani hogy a víz mellett a trágyát is lehetetne olyan gyorsan használni akkor még gyorsabb lenne minden.
De nem mert nekik lassítani kell!

Egyetlen pozivitum most leglaább látom hogy egy adott területrõl mennyi tp gyûlik össze összesen,de enélkül is megovaltam eddig ,de ez legalább valamicske ami ér is valamit.

Next PC upgrade: 2022

óvodások készítenek vagy óvodásoknak készítenek játékot - ennyi
de legalább nem halunk meg hülyén, most már láthatjuk, hogy a disznóólból bizony disznót tudunk aratni...<#whatever>

ToCsEk
kb, bptõl mit vársz?😄 gyökér német pénzhajhász szar...
100% hogy botozók szkript használók miatt csinálták ezt a sok kattintós faszságot.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Maximus4
Ezt mondtam múltkor😊
Már semmi újítás nincs,csak grafikára mennek😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Atyauristen BP-nál tuti fogyatékosok dolgoznak ez már 100%. Mi lett ez az új hányás ?
Összeültek ,hogy hogyan lehet legjobban szétkúrni meg lassítani a játékot és ez lett a gyõztes? SZÁNALOM!

nekem mindegy...a hiányzókat majd pótolom a kisfarmokról - nálam ez nem jelent problémát

Maximus4
Szerintem elõször tégla kellene,mivel abból kell több😊
Aztán majd meglátjuk.Neked mi kell?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

itteni szomszédaimat, baráti gazdáimat kérem szóljanak, mit kérnek ajándékba
egyelõre úgy terveztem, hogy egyik nap falazókövet, másik nap tetõzsindelyt küldök, de nyilván a felröppenõk változtatnak az arányokon, ezért lehet, valamelyikbõl több kell majd😊

érdekeltek: Maxi, Best, gettobuxa (+zsutyesz), Shadow

Elindult az új event. Ha jól számoltam, 700 tégla, és 480 tetõcserép kell hozzá.
szép napot😊)
már megint egy újítás
ki a fene találta ezt ki???
aratásnál -ültetésnél nagy köröcskében két kis négyzet ,ha gyors vetés akkor három is<#falbav> stb...
a tápoknál is ,hátha még jobban félre nyúlok és a tyúkom zabálja a szupertápot<#falbav>
nekem olyan jó volt ahogy eddig volt
a régit akarom
Valaki megtudná mondani hogy lehet megnézni hányas piacon vagyok ?
Mert ahogy régen lehetett úgy már nem mûködik !
Aranylevelûnél a 88,88-as ajánlatnál úgy már nem jó !
Maximus4
Na ide figyelj!
Most már baromira elegem van belõled és a stílusodból.A kutya f@sza sem mondta,hogy ez a kivágás csak rád vonatkozik.Az,hogy nem tudsz olvasni és értelmezni egy szöveget,az a te bajod.

A másik dolog.
Nekem nincsenek spanjaim és nem kell benyalni sem.Miért is kellene?Semmivel sem vagyok különb fórumozó mint bárki más.És ez nem az én oldalam,hanem csak egy szaros házigazda vagyok,ennyi.És ki a tököm mondta azt,hogy úgy kell valahova beilleszkedni,hogy bárkinek is meg kell alázkodni?

Innentõl ha lehet kérnem,felejtsük el egymást és hagyjuk figyelmen kívûl a másik hozzászólását.Én erre a fellengzõs,lekezelõ stílusra nem vagyok kiváncsi.
Remélem érthetõ voltam!

jojo
Ha megnéznéd a hozzászólásokat, pontosan a spanjaid basztatnak, .. azokat nem vágod ki.
Szerettem volna jópofizni 30 hsz . elõtte,, de az afrikai spanod nem bír a hülyelyujjával...
Már bocs!
Szerintem egy "szûkebb közegbe olvadás" nem egyeztethetõ a benyalással,..
Ha pedig nem puplikus az oldalad, akkor tedd magán-á!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

én nem akartam baszogatni senkit. a láma jelet a kisördög mondta a bal vállamon, hogy tegyem bele a hsz-be. <#smile> ha lenne miért, elnézést is kérnék 😊
további jó játékot és fórumozást mindenkinek!

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Most már aztán elég legyen!

jojo: Ezt kár volt felhoznod,mert erre ugorok!Te azt képzeled,hogy a 2003-as regeddel különb vagy annál aki, késõbb regisztrált?Ettõl az újreges dologtól hányok!Ki a f@szomat érdekel,ki mikor került ide a fórumra?

Azért jobb,hogyha egy dologgal tisztába vagy és ezzel nem akarok védeni senkit!
Itt kialakult egy szûk közösség,amibe te belecsöppentél és úgy gondolom,hogy nem másoknak kellene alkalmazkodni hozzád,hanem fordítva!Ha tetszik,ha nem!

Most szólok elõször és utoljára!
Ha még egy szó esik egymás b@sztatásáról,azt kivágom innen végleg!Intézzétek privátban!

jojo
Ahogy elnézem a regiisztrációkat ,lehet laposba csendesen ellenni!
Nem a dolgom a moderálás, de egy fél éves reggel ne szórd az észt, hanem ülj a komódon.
Lessed meg ki, mióta van a szeren osztán ha okosat tudsz, epedve várom a szavaid!
Na csááá!
Persze a #21064 hozzászólás még mindig áll, én se ma születtem!!!<#taps><#taps><#taps>

newlmatch
Érdekes, nagyon érdekes....Idáig semmi feszültség nem volt ...
Gólya régi fórumos, meg ne mond már neki pont te , mi való az oldalra és mi nem ...

Az a lényeg te okos vagy! A kérdéseidre pedig azért nem válaszolok mert nem akarok olyan lenni mint te aki élvezi ha beszólhat valakinek, és feszültséget generál egy ilyen oldalon ahová ez nem való.
közöd?
egyáltalán ki vagy te?

ja és te is nézd már meg légy szíves, melyik hsz. melyikre hivatkozik<#rolleyes>

ennyi okos ember egy helyen...

jojo
F5, frissítés, beadja, ha nem akkor kilép és ujra be!
Ott van az!!!

grebber
Összejött sok csillagom mondom elköltöm.A felhõsoros cuccot kimaxoltam és nem adta be a felhõt szuper 😞

jojo
Afrikába lõjé zergét, addig se unod magad, max csesztetsz másokat feleslegesen.

Vagy lassan arra kell gondoljak ezek az accok 1 személyesek,
aztán az egyik szép és jó, a másik a zordon,
azt hamarabb elhiszem, hogy mozduljon az oldal... csakhát kulltura dolga...
Minden esetre nekem van mit tennem máshol is, ide csak belesek,
de ha büdös teszek rá! <#mf1><#mf1><#mf1>

Gólya te sem bírod soha megállni szó nélkül,nem neked írták! Miért kell beleszólnod mindenbe. Unatkozol?
akkor mi szükséged a fórumra?
beszéld meg szépen magaddal és kész

jojo
Arra gyúrjál még vazze! 😄

Igen kb. én oda tennélek...

steam, origin: ACE_hun

jojo
Én értem, és az a lényeg! 😄
A többi szócséplés, nem is tudom, visszamentünk Ált. 3.-ba?

pedig marhára értelmetlenséget írtál

nézd végig melyik hsz melyikre érkezett - ha ez neked értelmes, akkor te vagy a pápa öcsém

jojo
De ha tovább is olvasod mire mit íartam akkor megértheted mirõl szól.
Unta Max magát, aztán lesett hogy mi az új event meg figura.
Most írjam szájbarágósabban?<#fejvakaras><#falbav>

Maximus4
Tudod,hogy nem úgy értettem 😊

Alien69
Pedig KELL ültetni, a felröppenõk miatt. <#ravasz1> Mondjuk, ha rendszeresen beléptél, és arattál, akkor az eredmény megvan. <#vigyor1>

Maximus4
Az se rossz,hogy ma reggel tûnt csak föl,hogy tegnap óta event van😛
Még jó,hogy ültetni nem kell😊

Köszi megtaláltam<#lookaround>

Ready Player One

tonyr
nyitsd meg a kombájnt, és jobb oldalt van egy kinyitható nyilacska, fülecske 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

1kérdésem van.
Hol lehet beváltani a 12órás farmmunkáskuponokat? <#pardon1>

Ready Player One

10 év alatt megtanulhattál volna fórumozni... akkor használd a válasz gombot, ha arra a hozzászólásra reagálsz, különben tök értelmetlennek tûnik, amit írsz 😊 <#lama><#nemtudom><#lama>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

én is olvastam, nyugi😊

Maximus4
Komolyan mondom,néha olyan,mintha kínai nyelven írnál.A felét nem értem annak amit beszélsz.

jojo
Jajmááá, megint a lelkifröccs!!!!,
Ja, dehát ha végeztél, ne und magad!!!
Találtak rá módot, na!
Lehet ületetni vetni aratni azéééééé!!!!... 😄

Maximus4
Bakker,hogy te miket nem tudsz?😛
Életemben nem hallottam róla,mint bunkó pesti😊

jojo
Bolgár event, Vazze!

ez e...😊

(A Baba Marta (Március anyó) nevû tavaszváró ünnepet március elsején tartják, és egy martenica nevû díszt szoktak ilyenkor viselni, illetve ajándékoznak egymásnak)

Maximus4
Mi a bánat az a martenica?

Maximus én a mili27-en 84-es szintre léptem ma. Köszi<#vigyor2>

Ready Player One

csigusz007
sziasztok.egy kis hirmorzsa de senki ne vegye készpénznek.mindenki saját felelöségre vegyen-adjon a piacon
1. szint
Beadandók: 2000 búza, 65 alma, 35 nyúl, 45 martenica
Nyeremények: 7500 TP, 4010 CSP, 12 sztrágya, 4 Kacsa Kata szupertrágyája

2. szint
Beadandók: 90.000 értékben állatok/gyümölcsök/növények
Nyeremények: 13400 TP, 7300 CSP, 18 bájital, Martenica matrica

3. szint
Beadandók: 2800 köles, 55 szilva, 50 juh, 80 martenica
Nyeremények: 16.900 TP, 9100 CSP, 15 sztáp, Bolgár színek

4. szint
Beadandók: 150.000 értékben növények/gyümölcsök
Nyeremények: 22.200 TP, 12.000 CSP, 20 sztrágya, 12 Kacsa Kata turbótrágyája

5. szint
Beadandók: 4000 zeller, 55 disznó, 65 körte, 140 martenica
Nyeremények: 26.200 TP, 14.500 CSP, 10 szalontai sertés, 2db 3ó kupon

6. szint
Beadandók: 230.000 értékben álltok/növények/gyümölcsök
Nyeremények: 33.700 TP, 18.500 CSP, 22 sztáp, 5 csillag

7. szint
Beadandók: 4.500 édeskömény, 85 banán, 75 papagáj, 165 martencia
Nyeremények: 41.700 TP, 22.900 CSP, 3 RA-csatni, 1 Baba Marta

sztem inkább pulykalábas festõizé kell majd, én azokat hagytam meg

jojo
Virtualba mé nemmegy a safeIP?????

zmeor
jah tényleg... azt hittem már hogy 24 voltam végig 😄 annyira szar ez a bahama így... mire meglesz a mombinszilva addigra megöregszem...

leszarom a konfigod...

Maximus4
Igen,kész vagyok vele😊
#21036😛ersze,hogy nem tepertem annyira,mert már baromi lassan megy.2-3 hónap átlagba egy szintlépés😊