Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Anno akkor költöttem amikor még nem volt almás répás csatnira pénzem mostmár arra m kell semmit költeni!
Egyedül amire kell a pénzt az a viztertály megtöltése! NÁLAM! Aztán hogy ki mit vesz az az õ baja!
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Margaréta:
1. szint - 0 növény - 12 TP (ezzel indulunk)
2. szint - 250 növény - 16 TP
3. szint - 400 növény - 20 TP
4. szint - 500 növény - 25 TP
5. szint - 700 növény - 32 TP
6. szint - 800 növény - 40 TP
7. szint - 900 növény - 50 TP
8. szint - 1000 növény - 65 TP
9. szint - 1150 növény - 80 TP
10. szint - 1300 növény - 100 TP
Piros pipacs:
1. szint - 0 növény - 6 CSP (ezzel indulunk)
2. szint - 400 növény - 7 CSP
3. szint - 700 növény - 8 CSP
4. szint - 900 növény - 9 CSP
5. szint - 1100 növény - 11 CSP
6. szint - 1200 növény - 12 CSP
7. szint - 1300 növény - 13 CSP
8. szint - 1500 növény - 15 CSP
9. szint - 1800 növény - 17 CSP
10. szint - 2100 növény - 20 CSP
Márvány:
1. szint - 15 darab
2. szint - 35 darab
3. szint - 75 darab
4. szint - 120 darab
5. szint - 170 darab
6. szint - 235 darab
Ready Player One
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
tudod, üzenetet...csak ebben a játékban is, mint a HP-ben egy bagoly jelzi, hogy postád jött😄
remélem, megvan minden, ami kellett az event befejezéséhez...ha mégsem, nyugodtan szólj, szétnézek, biztos van, ahonnan tudok még párat összeszedni😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
200 kell, sztem meg is lesz reggelre
steam, origin: ACE_hun
de ugyanígy vehetsz pl. bahamás titokfát akkor is, ha nincs szigeted...majd lesz és akkor kiteszed😊
Ready Player One
Ready Player One
ez is kb olyan, mint a térkép, ott is rinyált mindenki, aztán emléxik még valaki, hogy milyen is volt ezelõtt? 😊
2013. március 4-én bevezetésre került a farmmunkák újítása.
Ezzel párhuzamosan kiválasztottak a központban egy tesztcsoportot a játékosok körébõl. Náluk elérhetõ a gyors aratás és gyors trágyázás mûvelete is . A tesztelés hosszabb idõt vesz igénybe. Az eredménytõl függ az adott két elem játékba kerülése.
Az eddig beérkezett panaszok, észrevételek feldolgozása is megkezdõdött a központban.
Az elemzéseket követõen a szükséges változásokról egy Hivatalos közleményben tájékoztatunk Benneteket.
Kérjük és köszönjük megértõ türelmeteket!
a Farmerama csapata"
Végre egy értelmes döntés.
De egyébként simán adhatna az isteni BP. több információt nekik,õk pedig nekünk.De most érzem,hogy belelógott a bilibe a kezem és fölébredtem😊
meg nekem "testhezállóbb" volt, hogy ha rákattintottam a földre, ott jelent meg az infó, nem kellett máshova nézelõdni
a tájékoztatás valóban nem mondható erõsségüknek, de van egy olyan érzésem, hogy megszabott határok között mozoghatnak õk is...nem tudom persze, csak én így gondolom
végül is ahogy írtam, nem õk írják a programot, érdemben nem tudnak nyilatkozni - arról meg hogy õket hogy informálják az illetékesek, megint csak nem tudunk semmit...
na szóval csak azt akartam tképpen, hogy a bacogtatásuk közepette néha belegondolhatunk az õ helyükbe is...<#circling>#circling>
Csak egy-két példa:
"én személyesen nem vagyok megelégedve,most már nincs gyors ültetés és egyenként amíg megoldódik a vetés,addig még én is elfáradok"
wtf? ott a gyors ültetés.
"Továbbá panaszkodnék, még mindig, hogy mióta bekerült az újítás minden lassú a játékban! Az aratás, még arató géppel is, percekbe telik!!"
Ezt most nem értem, kiváltottam a gépeket eventbõl, és semmivel sem tûnik lassabbnak mint eddig.
Szóval elég sokan a saját figyelmetlenségük/butaságuk/stb. áldozata. Ettõl függetlenül érthetõ, ha sokaknak hiányzik amit megszoktak.
Azóta javították a felreppenõ ablakot, már csak a képernyõ széleken lévõ eltolódást kellene helyre tenniük, és teljesen jó lenne ez a rendszer (szerintem). Ólakat pl. 100x könnyebb most kezelni.
Tudom,hogy a moderátorok a hivatoloson mire jók.Törlésre és géptisztogatás ajánlgatására.Rosszul fejeztem ki magam,de mindegy,arra akartam utalni megint,hogy van egy Magyar is a bpsek között,aki egyben mod is.És mégsem kapunk semmilyen tájékoztatást arról,hogy mit szóltak a 'nagytudásuak' ennyi panasz láttán.
nem a modik csinálták a programot, következésképp nem is õk változtatnak rajta...egyszer, kétszer, százszor elmondják, hogy a panaszokat továbbítják, de azért jön a tízezredik hozzászóló is, hogy így meg úgy, meg erre meg arra
képes némelyik tizedszer, huszadszor is leírni ugyanazt és vérig sértõdik, amikor egyet-kettõt törölnek belõle
ha most én leírom ide százszor, hogy "trallalalla akármi sg"...akkor akár te, akár bármelyik modi itt fogja hagyni?
én már elküldtem volna mindet a melegebb éghajlatra...fogalmazza meg ékes németséggel a mondanivalóját, akinek nem tetszik ez a forma és küldje el egyenesen a fejlesztõcsapatnak...😊
ja és írom mindezt úgy, hogy utálattal aratok-vetek még géppel is...nekem sem tetszik az új módi, de ezt korábban leírtam már...
Ready Player One
"A reggeli aratásom (földek, fák, ólak, kerge) nem fért bele a bagoly idejébe 2x2-n, ez pedig magáért beszél...."
De ami külön tetszik,hogy a moderátorok csak olyanokra reagálnak,ami nem az újításról szól.
"Mi a gránát ez a célkereszt az állatok etetésénél??? Mi vagyok én Robin Hood??? Etetni akarom õket,nem kilõni dikk! Ügyes kis húzás volt. Ezt valami feltörekvõ hippi találta ki? Gyáááááááá....rettenet."
Gondoljatok bele.Volt olyan dolog amit bevezettek és lázongott a nép miatta és inkább visszaállították a régire?
Ready Player One
Kemény arcok dolgoznak ott hogy lehet fejni a népet. És sajnos 100% hogy a sok gyökér fizet is érte és így marad 😞
Ready Player One
Egy dologgal tudnának ezen javítani,ha FA-ért lehetne aratni és ültetni.Kockánként mondjuk 1 FA,a komfort meg lehetne 2 FA.