Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Egyébként meg látszik, hogy nagyon rámentek a tenyésztésre, hogy vegyék az emberek a szupertápot. És venni is fogják, mert rengeteg a függő, elég megnézni a hivatalos fórumot, ennek az eventnek is úgy örülnek, mint az a bizonyos majom a farkának.
Persze érthető, valamiből kell a bevétel, mivel volt pár elég súlyos baklövésük Pl. a mamutfák, ami szép kis bevétel kiesést okozhatott nekik. Nem véletlen, hogy félévente új producere van a játéknak.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.12.10. 16:52:30
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.10. 16:16:19
Kb. ennyi a hozzáfűzni valóm a következő eventhez. Ha jól számoltam 1.170.000 értékben kéne beadni tenyészállatot, kb. 0 nyereményért. Kösz nem.
A gazdakörben van feladatnak, és ott van kis leírásban.
Utoljára szerkesztette: bogyoka, 2015.11.13. 05:17:30
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Most bénázok kicsit egyszerűen nem tudom hol találok tűzcsapot, azt irja hogy helyenként megjelenik de hol?
Sehol sem találtam még ma :D
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nagyon örömteli hogy 345ezer féle új fa és ól van már,de annak nem hogy 345 ezer titokzatosból soha egy értelmes cuccot se ad.
Előző se lett meg most ez se lesz bekeményitettek túl kevés pénz jön be biztos.
ha vkit érdekel 1 farm, írjon pm-et (itteni aktívak előnyben), bár nem tudom, mikor fogok tudni válaszolni rá...
további jó kattintgatást mindenkinek! <#integet2>#integet2>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
13:30 kor mondom megnézem mikor kezdődik szeptemberben az event parádé. Azt kikönyökölt az arcomon a félelem :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.27. 21:10:18
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Ez már nem is kabaré ez már egy új szint. 10+ új fa 10+ új állat minimum és egyiket se adja meg sosem. Ragyogó. Öröm játszani ezzel a fossal.
Gyakorlatilag abszolút teljes mindegy mikor állítod meg azt a szart a horgászásnál összevissza adja a halakat.
Nem is értem minek csináltak ilyen nyomkodós részt neki felesleges.
Minek ad felhősort ha úgyse ad olyan nyereményt amit rá lehet rakni.
Szeretem ez a netes fost, mert amikor az ember azt hinni nincs lejjebb ,ezek megmutatják ,hogy de bizony van.<#falbav>#falbav>
Első aratásra adott 65/69 felreppenőt :DDDDD Ami kb. vicc kategória. No comment.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2015.06.29. 15:58:55
Fasza. Minden ami jó vegyük ki bravó. Féregség felső fokon<#falbav>#falbav>
Mert kurva jó dolog megint hogy a lese **art másodfarmra képes volt egy jó ólat adni amihez tápot se tudok pörgetni<#falbav>#falbav>
mert ez a primitív ömlengés, engem nem érdekel.
Átolvastam a fórum ezen részét, nem tűnt fel, hogy éppen mi kell , megkérdezem és kapom azt amit.
Köszönöm Szépen , az ilyen segítséget tartsa meg mindenki magának!
Ha meg "eljött az újhold",máshol tomboljon, ne rajtam!
NINCS miért bocsánatot kérjek!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Másrészt meg, ha valaki segít lehet meg kéne köszönni, és nem még belekötni.
egyébként nagyon nehéz volt kitalálni, miféle ól is az, amit a műhelyben kell összerakni...
és én írok sületlenséget...:P
na ennyi elég is ebből a topicból, pá
Világvégét is rámkened? :D <#falbav>#falbav>
én kérek elnézést, hogy ha csupán részben is de segíteni akartam - nem teszem többé
állandóan a negatívum, a kötekedés - mélységesen megértem a többieket is akik korábban aktívak voltak, hogy már hónapok óta nem is szólnak hozzá a topichoz
Annyi csavar van a játékban, hogy nem tudom kitalálni, melyik jó rá, ezért mertem itt rákérdezni. 50 oldalt meg nem olvasok át ha azt se tudom éppen ez mi. <#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az érésgyorsító bónuszokról az alábbi linken tájékozódhattok :
http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/"
Nem a szupertápra gondolva, mert abból kéne vagy 400db.
Merthogy ez most milyen nevelde is?
Épített, de nem vásárolt.
Utoljára szerkesztette: jojo, 2015.06.05. 21:15:11
Békató, Kivifészek
Szakura cseresznye, Szentjánoskenyérfa (3db), japán akác, papagájtollfa