Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Remélem egy darabig nem lesz event,mert lepakoltam egy rakás barkácsolt ólat,a terményekbõl is ki vagyok fogyva teljesen.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szia😊)
Neked csak elbénáztam<#wow3>

semmit
szép napot😊)
maxi ahogy elnézem, a borzlak sem elajándékozható, húzd ki lécci a listámról 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

nekem úgy rémlik, hogy a pocok a legutóbbinál még nem volt elajándékozható, most meg ott a listában, hogy az.
viszont az aranymosót vagy mit nem látom, én olyat tudnék küldeni

nem értem, hogy ez mi alapján megy, egyedül a FA fát értem, hogy ne legyen elajándékozható... de pl pisztácia mért nem az <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
És még nem lötték le az eventet haverom farmján is be tudtam fejezni.
Legyen cserenak azt akkor lesz még 1 pockom + 1 panteonom <#idiota>

Maximus4
"A Ti Farmerama Csapatotok"

A:S?DA?S😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Itt a hivatalos róla

grebber
Másik böngészõvel nézzed!

Engem a Comodoval pl nem enged belépni viszont a google chrome-al fifefoxal meg igen. Érdekes!

Sziasztok engem nem is enged belepni.
Maximus4
Akkor megnyugodtam!Írok is a BP.-nek,hogy megköszönjem nekik😊))

Ezt a flasht ne is emlegesd.Totál ki vagyok tõle borulva.kismilliószor összeomlik bármit használok😞

azért ne gondold, hogy te vagy ilyen különleges😄DD

engem is sokszor kidobál és persze...én léptem ki...aha...😊))

Buxa ne bántsd az asszonyt, nálunk semmilyen faces játék nincs, a chromenál mégis összeomlik elég gyakran...foxinál szerencsére még nem tapasztaltam (eddig...)

random kidobálás az van, lassúságot nem tapasztalok... nekem a flash is összeomlik néha, sztem asszony fészes játékai miatt. legalább is edig erre gyanakodtam...

grebber
Igen egy hulladék ma!

Maximus4
2 kérdésem lenne.

Másnál is baromi lassú ma a játék?
Illetve mást is random kidobál az utóbbi idõben?
Vagy csak engem tisztel meg vele😄

gondolom nekem jött 😊 mi kéne cserébe?

szerintem csak simán elcsúszott a hsz-számon...ha visszanézed, a hivatkozott hsz után következõben van szó sztjánosbogárról...

Olvasni azért kéne tudni, épp azt írta hogy maci kéne neki.

steam, origin: ACE_hun

szia
szt.jános bogarat tudok adni
keress meg cserenapon
üdv
BestCompany67
tonyr
event nekem is kész, pár répás-almással... csaerenapon ha valakinek van felesleges macija, szívesen venném, cserébe meglátjuk mit tudok felajánlani...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Semmi! Haverom farmjáról átküldeném magunknak ami fontos és leadnám a vérbe mert csak nyüg!

mid van cserélendõ? 😊

grebber
Már ez is több mint 2 nappal a vége elõtt kész lett piték ezek!

Cserenap mikor lesz már?

Köszönöm

Maximus4
Szia!

Igen.

Sziasztok!

A cukkinis almatorta hatása a bahamára is érvényes?

maxi írd már át a cserelistámat lécci, kissé elavult 😊

keresek: szentjános bogár

kínálok: bagoly, borz, mókus, rénszarvas

lassan érik egy csere event, már rég volt sztem (vagy csak lemaradtam róla <#bohoc>)

tonyr
köszi akkor nem is érdekel 😊

Idióták... Tényleg már ovisoknak találták ki ezeket a nyereményeket...

Maximus4
Össze kell szedni a darabokat a fórumból,nem egész 1 hónap alatt.A nyereményrõl inkább nem mondanék semmit.Aki akarja keresgélje csak.

Nyeremény:

A játék végén az összes jól kirakott PUZZLE-el nevezõ játékosok között 5 nyertest fogunk kisorsolni, akik a Cincogi család nevû különleges, nem megvásárolható dekorációs tárgyat fogják megnyerni illetve 24 órára minden munkást megkapnak.

Tulajdonságai:
Területigénye: 2x1
"Érésideje": 06:00 óra
Jutalma: 265 Tp.

tonyr
És mi az a kirakós játék ami hivatalos forumon van darabokban ?

Alien69
Köszi, akkor én tuti buktam volna, de ki sem töltöttem volna ekkora nyereményért. <#hehe> Még a googleval is többe kerül az áram, az a kb 5 percet is sajnálnám rá. <#vigyor1>

Maximus4
Már semmilyen,mert lejárt😊
Ez volt az.

Alien69
? Milyen qizz kérdések? <#idiota>

tonyr
Én is kitöltöttem hátha... mint a lottonál 😊

más:
Végre 2 célomat is elértem a farmon: bahamara 24es szint, ill a 2 kupa is kész 😄

grebber
Semmi esélyünk de azért kitöltöttük a kvíz kérdéseket!

Maximus4
Esküszöm,hogy én arra emlékszem,hogy 8 órás volt nem olyan régen.Na mindegy,akkor ezentúl azt használom,már úgyis csak 190 töklekvárom maradt 😊

mint a borravaló...úgy lemaradtál😊
emlékeim szerint mindig is 18 órás volt - legalábbis amióta én használom - annak pedig már jó ideje -, azóta biztosan

Maximus4
Lemaradtam valamirõl?Mióta 18 órás a csatni hatása?Nem csak 8 volt eddig?

Maximus4
Na de könyörgöm!Te már rég meguntad és nem akarsz vele játszani.Megmondod neki,hogy ennyi volt és csókolom.Csinálja a sajátját,de a tiédet ne.Ez ennyire egyszerû.

grebber
Õ is csinálja az enyémet ha én melózok én is az õvét ez így fair!

Maximus4
De mi az,hogy kell?Terrorba tartanak otthon vagy mi?Ne viccelj már!Felnõtt ember vagy,ha valamit nem akarsz,akkor nem csinálsz.Fõleg nem egy játékot.Szerinted hányan vannak úgy,hogy amikor dolgoznak,nem tudnak a farmmal foglalkozni?Ez kész röhej.

grebber
Ha abbahagyom akkor is kell játszanom mert ha muter dolgozik az õvét nekem kell csinálni mese nincs.

Alig várom már ,hogy legyen ajándékozás a haverom farmját végre lepasszolhassam!

ez a "ha 2 mesterségben eléred a 3. szintet, akkor a 3. mesterséget ajándékba kapod" hogy mûködik? lehet választani?

Én most már arra hajtok hogy meglegyen az utolsó gazdaköri is!

70.000 tp körül kaptam, azért az nem rossz... de ha nem akarsz jástzani, akkor ültess 80 órás növényeket, és menjél ki hógolyózni 😄

grebber
Engem annyira nem érdekel a farm csak nyügnek tartom! Le kéne már szokni róla!

ááá, több, mit 20.000 na mindegy, majd a kövnél összeszámolom 😊

végül is csak napi cirka 20.000 tp-t lehet kapni, ha nem többet... ezért jó, ha van csp, akkor megveszed, ami pl oda kell, és lesz sok tp... de ahány játékos, annyi taktika

grebber
Dehogy csinálom áldozza fel a megtermelt állotkat meg növényeket a halál azok az eventhez kellenek!