Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máshogyan nem nagyon tudnám.

steam, origin: ACE_hun

Maximus4
2 külön farmról küldöd?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Küldök 2 db csatnit, Te meg egyet küldesz cserébe

Maximus4
Attól függ,mi kell cserébe.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Más senki nem akar napi 1 ingyen csatnit kapni?

Na megkaptad a két csatnit.

grebber
Akkor is csesszék meg 😄

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Már megy.

grebber
Basszák meg még sehol semmi 😞

Oks, elõtte majd küldök egy levelet mert úgy tudlak csak felvenni barátlistára

kicsigével írd majd, köszi
gettobuxa

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Hi, akkor holnap megy a Gettobuxa farmodra a két csatni, Te pedig az ACE78 -ra küldd légyszi, köszi.

meg se néztem, csak olvastam, hogy van ilyen😊
úgyse szoktam nyerni ilyesmi játékokon...

tonyr
aha, meglátjuk, talán, bár biztosra veszem hogy nem adják oda könnyen, mint pl a holnapi event alkalmával 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

EZ lesz holnaptól

különlegessége, hogy délelõtt 10-kor kezdõdik!

olvastam olyan pletykát, hogy talán most hétvégén vagy a következõn lesz titokól-akció és abban talán már benne lesz a róka - de csak pletyiszinten, tehát amíg nem írnak a hivataloson errõl, addig ne élje bele senki magát

tonyr
van róka, de hogy honnan lehet szerezni az majd kiderül ... gondolom FA-ért vagy titokzatosból... 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Csináljátok a kirakós játékot fórumon? (én nem csak kérdem)
Gyanítom a játék végével fogják berakni az új bahamát, mert a képdarabokon az látható.
álmodj, királylány😄DD

Maximus4
7 új üzenet?Azt hittem kijött valami patch a játékhoz <#idiota>

ühü 😞 pedig jól hangzott, azért is írtam gyorsan 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ráadásul egy farmra egy farmról egy nap csak egy ajándékot lehet küldeni...
tehát csak olyannal lehet üzletelni, akinek több farmja van - de akkor ezzel az erõvel csinálhat saját magának egyet és megmarad a csatni😊

ja, ez hülyeség... ha kettõt tudsz küldeni nekem, akkor másnak is tudsz... á mindegy, próbáljuk ki! 😄

de ez így hülyeség...sztem...
akkor inkább csinálni kell egy kisfarmot és azt felhasználni erre

(ja és ez semmiképpen nem ér meg egy csatnit...megint csak magánvélemény)

stipistopi!

(így egy nap oda kettõt tud küldeni egyet õ, egyet én)

nem értem...miért nem tudod te arra a farmra küldeni egyenesen?
miért kell megjáratni?

Valaki akar olyanban bizniszelni, hogy napi 2 répás csatnit küldenék neki, és neki egyet kéne visszaküldenie, csak másik farmra?

Maximus4
"Viselkedésüket tekintve alapvetõen megegyeznek az alap mûhelyes fejlesztésekkel: állat helyett terményeket termelnek, mûködésükhöz a tápon kívül állatra is szükség van. A különbség annyi, hogy érési idejük 10 %-kal rövidebb az alap mûhelyes fejlesztések érési idejénél, és természetesen más a grafikájuk."

grebber
Én néztem be valamit de a rémséges tenyészolaknak nem 2 db állatot kéne adni az 1 helyett?

háááát...sztem a 16 éves se fujjoljon rá...náluk ui. még szöveg is van, nemcsak uh...baby 😊

fújom a füstöt a monitorra😊 nem tehetek róla, hogy még nem tudod érzékelni a hatását.. még kb 10 év 😊

bevallom rá kellett keresnem sabatonra... izé.. nem vagyok 16, úgyhogy nem mondom, hogy FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ... nem egy gangnam style vagy bírer, azt kell, hogy mondjam 😄

<#puszis>

öööö....hogy mi? tessék? mit akarsz?

pénzt? azt nem...keress magadnak
emésztõ- és egyéb szerveim köszönöm, rendben
víz? öreg...hát noooormális?
griffet? azt minek?

alul sor? hát...az ugye egy sor...néha kell egy számológép, tudod a matekosok 100 alatt nem tudnak számolni
winamp lista: Kitaro, Oldfield, Vangelis, Enya, Era...melóhoz Sabaton
HC...sajnos rajtam kívül itthon senki nem tud kanasztázni
torrent a nagygépen megy...bocsi

de most már áruld el, mit szívsz...nem lehetne egy kicsit ide is juttatni belõle?

<#puszi>

na nézzük sorba

-hol a lóvé? mennyi pénzed van? mennyi aranyad van? hol tartod? ide vele! 😊
-mi az a zászló? mi az ott, nyúl? fehér? megadod magad? szerencséd!
-nincs trágyád? székrekedésed van?
-vized sincs? 1 peták 1 adag, meghívjalak?
-a malomkerék nem mozog. ja, jpg? amúgy mozog? akkor mérnem gifet csinálsz? 😊
-alul mi az a sor, de tényleg... számológép?! tudom, hogy nõ vagy, de a matek az totál távoli? 😄 winampot megértem, de el tudom képzelni, hogy miket hallgatsz... 😊
-Hoyle card games 2004, rá se keresek..
-utorrent mér nem megy, áruld már el... a cloudatlas kijött 1080p-ben 😊

jó, többet nem iszom... <#integet2>

jelenleg nincs - de írtam, hogy ott néha cserélek földet ólra

Maximus4
Nincs ólad a bahamán?😮

a fõ mezõre nem is rakok ólat, pláne tenyészetet vagy hosszabb bármit. csak föld van, kivéve körbe a fák.
sose figyelem, hogy milyen event jön, de mindent a fõ mezõn (is) lehet ültetni, ezért az csak növényes. a nem aktuális feladatok sztem ráérnek, mindig a legújabb adja a legtöbb lóvét/tp-t. most épp a varjú

sima szántó

szédült

tisztás

sziget (jelenleg ilyen, itt néha cserélek ólakra földterületet)

majd ha megyek gazolni, csinálok😊
addig türelem😊)

Maximus4
Képet 😊

a legutóbbi farmrendezésem óta én sem szedek le semmit

Maximus4
Én is arra hajtok,de nem rohanok vele.Ráadásul van még mit termelni a gazdaköriekhez is,de annyit nem ér az egész nekem,hogy lebontsak mindent.

dehogynem...viszont ennyivel kell gazdálkodni, mert ennyi van
persze a morgás jogát én is fenntartom😊)

én simán törlök mindent, ami nincs kész, a varjúhoz qrvasokminden kell még

Maximus4
De nem lenne jó egy külön terület hozzá? 😄
Vagy túl sokat akarok?

nyugodt vagyok...😄
csak csodálkoztam egyet😊

Maximus4
Ja nem,csak megjegyeztem,mert az is BP. 😊
Én nem vagyok olyan,nyugika 😊))))))

"Bezzeg a fantasyba...de itt..." - már te is kezded? 😮

Maximus4
Ne röhögj 😛
Nem szedtem le semmit,hagytam a rákba😊
Bezzeg a fantasyba 48 órás a telihold event és megnyílik olyankor egy másik terület,de itt...:S

SHADOWEYES7
<#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Ja,hogy most nézem 1 óra múlva telihold lesz!Gratulálok,remekül játszom😞