Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
25. szintõl.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
kergekert az hányadik szintõl van ? 😄

()() (^^)

Maximus4
Nekem ilyen a rendes farmom,és ilyen a szédült szántóm.Már én sem férek el nagyon😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Én a normál farmon egyre jobban szûkölködöm, szédült szántón meg nem olyan régen vagyok, de használom az egész területet, ott csak két ól van, java részt termõföld... 😊
Maximus4
Én meg arra számítottam,hogy tele rakom termõfölddel,mert a másik két helyen szinte csak ólak meg fák vannak.De nem jött össze😞

Ahogy elnézem a kerge kertben dekorációs elemeken kivûl mást nem lehet elhelyezni, ergo jó hogy van... de minek... hasznot nem hoz... mindegy, végülis kicsit áldoztam a csengõpengõ vagyonomból is kiraktam 1 padot meg 2 fenyõfát... 😊
Maximus4
Hát ez a kerge kert jó nagy baromság lett😞

Picar77
felvettem^^

()() (^^)

nevem: pelleitomi94 vegytek fel kösz
halli nekem is kéne szomszédok kérem vegytek mán fel elõre kösz helló
jó a játék én mint igazi farmer paraszt élvezem is

Köszönöm mindenkinek!
Megvan a 12 szomszéd 😊

A sógoromnak még mindig várja a szomszédokat.(11et) 😊
19es szintü
Neve: balywolf

Köszi

Hali!

Még mindig 1 szomszéd kéne.
29es szintü vagyok.
Nevem: Ékszerteknõs

A sógoromnak is kéne szomszéd (11) 😊
19es szintü
Neve: balywolf

Légyszi jelöljetek.
Köszi

Maximus4
Szerintem itt is próbálkozhatsz ha nem jelentkezik senki.

Hali!
Köszönöm mindenkinek aki felvett szomszédnak.
Már csak 1 szomszéd kéne.
Vegyen fel valaki.
28as szintü vagyok.
Köszi

Hali!
Még 5 szomszéd kéne 😊
26os szintü vagyok már 😊
Köszi

Szomszédokat keresek, nevem BajszosHuszár

Köszönöm annak aki felvesz... 😊
Hali!
Ismerõsöket keresek.
22es szintü vagyok.
Légyszi vegyetek fel.
Köszi.

Maximus4
Szerintem hasonló lesz mint a szédült szántó.Bár semmi info nincs róla.

Úgy néz ki hogy lesz egy kis újdonság a Farmerama-ban, mégpedig a "Kerge Kert"... valaki tud valamit errõl?
Maximus4
Szia!

Szerintem szenzációs játék😊Próbáld ki még shakes & fidget-et is<#buck>

Sziasztok! 3 napja regisztráltam erre a játékra, és nem bántam meg, nagyon jó idõtöltés, jó szórakozás... 😊

Jelenleg 7-ik szinten vagyok...

ChaosTeam
Csak az XXL-es ól kerül vissza, a többi "törlõdik" és újra meg kell majd venned.
ha lebontom az ólamat, akkor az eltûnik végleg? vagy csak bekerül oldalra, az eszköztáramba? szeretném teljesen átalakítani a farmomat, de nincs szabad kockám, h pakolászhassak, túl sok pénzt meg nem akarok költeni..

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

megnyertem a fõnyereményt 😊

kicsit gáz, hogy 3-400 pénzeket is lehet nyerni, a fõnyeremény meg egy 250 petákos víztartály 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Elvileg be lehet majd.A mûhely mellett szerintem még csinálnak valamit,lehet,hogy ott lesz.

Még nem lehet a focipálya darabjait beváltani?Valaha belehet?
ChaosTeam
Ezt elhiszem... Ahol én vagyok Admin ott is így van sajnos.. Se az email címhez nem tudok nyúlni, a jelszót meg nem is látja senki.. így az "oldalaimon" is ez van, ha valakinek ellopják az accát, az elbúcsúzhat tõle....
Maximus4
Nagyon nem értek hozzá,de valahol tuti,hogy "tárolják" az email címeket.De,hogy ez ügyben kinek kellene írni azt sajna nem tudom.Ha az adminok sem tudnak segíteni akkor nagyon nincs mit tenni,sajnálom😞

Ezt írták többet között:
Mivel a másik fiókhoz tartozó összes adatot megváltoztatták nem tudunk mit tenni. Mivel hiába küldök ki jelszó emlékeztetõt, az õ címére fog kimenni. Hiába változtatok adatot, neki kell jóváhagyni.
Visszaszerezni az adatokkal lehet, az adatok az õ email címére mennek ki. Az admin nem fér hozzá a felhasználó email címéhez,tehát nem tudja az adatait.

Ezt elhiszitek?
Az egyik moderátor is írt a levelemre, mert továbbították neki szerintem, de nem akarnak segíteni, mert állítólag nem tudnak mit tenni.

<#help>valaki!!!

Maximus4
Próbálj meg a fórumon keresni egy moderátort és írni neki egy privátot,hátha tud segíteni.

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni, hogy hogyan szerezzem vissza a kislányom farmját?
Egyik nap este már nem tudtam belépni, úgy néz ki valaki feltörte, és átírta magának. A support nem segít, mivel már az õ e-mail címe van beírva.
nektek megnyissa a fórumot?
mert nekem nem!
ez engem is érdekelne, szólj, ha megtaláltad a fórumon 😊

jók az új cuccok, csak épp farmarany kéne hozzájuk... vagy ha 2 évig folyton csak vetek-aratok, lehet összejönnek az eszközök vmi fejlesztésre...

Maximus4
Elkészült a mûhely,baromi jó dolgok vannak benne😊

Maximus4
Olvasd el a játék fórumát,ott le van írva valahol.

Sziasztok!

Hogy lehet ingyen farmaranyat szerezni?
Igen,azt láttam.Köszi az infót.
Maximus4
De,majd be lehet,farmaranyat érõ cuccokra.A hétre ígérték,de talán jövõ hétre lesz valami.Amúgy meg ha megnézed a várost a stadion helyén épül valami már napok óta,lehet,hogy az lesz😊

Azt szeretném tudni,hogy ha nem sikerült kirakni az arénát,nem lehet beváltani valamire a darabjait?
Maximus4
50-es szinten nem nagyon mozgat meg az a kevés CSP és TP.

ChaosTeam
A küldetéseknél az eper részen jobboldalt láthatod, hogy összességében 6 epres küldetés van, aminek a végén kapod az Eper bódét. Addig meg minden szállításért kapsz valamennyi TP-t és csp-t.

Lehetne valóban több a jutalom, de én ennek is örülök azért...
epret hányszor kell beszállítani a jutalomért? én már 500, 1000, meg 1500 epret beszállítottam, de semmi...

+ vki jelöljön már be, még kéne egy szomszéd. a nevem ott is gettobuxa

Maximus4
Azért egy kicsit nagyobb jutalmat is kitalálhattak volna hozzá!

ChaosTeam
Ja most meg eper szezon kezdõdött 😊
Maximus4
"Üdv Farmerek.
Éljen a FARMERAMA! A FARMERAMA-t a legjobb online játéknak választották: megnyerte a német LARA-díjat!" <#eljen><#taps>

Maximus4
Szép!
Hányas szinten vagy?
Ez volt az enyém még az elején😊

n3whous3

púúúúú