23542
-
#4822 hogy jön neked/nektek ennyi cukorotok?
taktikát elmesélhetné, nekem 144 van, 56os vagyok most. -
#4821 te drága... bug-os a játék h elmehetne a pi.... pitébe :)
én most végeztem az eventtel, hát még 4 nap cukor jön de minek.. rem h beváltják vagy nemtom ... kár h nem lehet átadni másnak, simán elajándékoznám.. -
#4820 Sziasztok!
Jelöltelek szomszédnak, az egyik hőmérője bepirosodott, ki is rúgtam a picsába.
Nekem különben az a taktikám, hogy olyan "jól" ráérzek az eventekre, hogy hopp, gondolok egyet és mindenemet eladom, s aztán csak lesek, mint a moziban. Ez most sem történt másként. Ha valaki ezt mesélné nem hinném el.
Másik: (farsangi event előtt)
Vettem valamit a piacon, észrevettem, hogy nem csökken a csp. (Kb. 25e volt) Hühűűűjjj Juca! (gondoltam magamban) most csodát csinálsz, megveszel mindent, aztán csak beadod a kupába.
NNNa így is lett, vettem a datolyát ész nélkül, a csp még mindig nem csökkent, vettem-vettem egyszer csak kiírta, hogy sajna ehhez nincs több csp.
Úgyhogy üres pajtával és kb 300 csp-vel indultam neki a farsangi eventhez.
-
Ironman2 #4819 Márcsak 18 cukorka,és végeztem mindennel. -
kazsoki #4818 van egy szabad szomszéd helyem valki? :)
"kazsoki" megtalál!
üdv mindenkinek! :) -
#4817 ééés megvan az event véége. -
#4816 Adjátok nekem mert lötéri kutya nem küld így ez az event sem lesz meg mint eddigi összes. -
#4815 Ki tudja. -
Ironman2 #4814 Mi lesz a megmaradt cukrokkal? -
#4813 Ez a vicces nyuszis cucc elég tré olyannyira viccesek hogy már bárányok azok a nyuszik. -
Ironman2 #4812 Lehet hogy jóvá irják majd a cukrokat,nem? -
kazsoki #4811 Szisztok!
Megint problémám van elvileg elváltam az előző társamtól de a lugas bennmaradt az ajándékok közt!
S ezmiat nem tudom a lehendö "párom" meghívni!
Szerintetek mi lehet a baj? ki lehet azt valahogy onnan törölni?
Üdv: kazsoki -
#4810 Gratula!
Reggel én is befejeztem:)
Úgyhogy nem kérek több cukrot tisztelt szomszédaim,köszönöm! -
Ironman2 #4809 Nekem holnapra lesz meg mind. -
#4808 nah nekem véget ért az event.
megcsináltam mindent kivéve a Farsang 5. feladat arany és gyémánt küldetését. A követelmények megvannak, csak nem éri meg beadni :)
Amugy tetszett az event :) -
gettobuxa #4807 #4776 :D
lóvé témához:
nekem sok pénzem van, de nem azért, mert gyűjtök valamire, egyszerűen összejött. most pl nekiálltam a noé bárkája küldetésnek, ott rengeteg ólat kell venni. összes fát kitöröltem, fele farmon az ólak vannak, másik farmon a táphoz vetem a növényeket. közben csinálom az állattenyésztési versenyt is, meg a növényeset is, ehhez kurvasok lóvé kell, hogy hamar meglegyen. a hawaiii farmomra vettem 25 kakaó fát, 1000 manit szállítok a kakaó darabjáért :P viszont a 25 kakaófa nem 2 peták volt :) ugyanez az állatos szoborért: a legtöbbet tejelő állat óljával tele minden, a másik mező meg a táphoz szükséges növényekkel.
piacon mindig bevásárolok a legolcsóbb cuccokból, akkor is, ha már 5000 van belőle. lehet, h jövő héten ebből lesz hiány :) eladni nem nagyon szoktam, csak abból, amit max áron tudok, és rengeteg van belőle -
Ironman2 #4806 Amugy már megvan a pompás parádé is azóta -
#4805 Nah 62-es lettem. Bahamán meg 14 -es :) -
Ironman2 #4804 Nálam még 7-es szint is van gyerekek! DDD
-
#4803 Szerintem az rossz taktika, hogy pl az állatokból mindből tartani egyet-egyet. Inkább kevesebből többet, akár váltogatva. Ugyanis így sokkal könnyebb a tápra figyelni. Ha a tapasztalati pont számít, akkor a fák hozzák (szerintem) a legtöbbet, kivéve talán akkor, ha mindig be tudsz lépni akkor, amikor az ültetett növény beérik, de ilyen ember kevés van. Éppen ezért, mindenkinek a saját időbeosztásához kell megtalálni a megfelelő taktikát. Például, én az összes alma fára XL-st vettem, a többinél meg nem érzem értelmét, XXL-re meg sajnálnám a sok-sok pénzt. Ezért (IS) barmok az ÖSSZES mikro tranzakciós láma játék üzemeltető, mert igaziból egy normális TÉNYLEG mikro tranzakció nincs bennük. Kapzsik, ennyi. Ha egy XXL fejlesztés normális árú lenne, merem állítani sokkal de sokkal többen álldoznának rá pénzt, de így, így kapják be. Igaz, most pl az asszonynak a maradék bahamákhoz szükséges pilóta pontokat hozzá tettem, és már csak egy szint lépés kell, hogy meglegyen neki. De, többet nem vagyok hajlandó rá költeni, mert annyira drága, hogy nem éri meg, és ugye rendszeresen elqrják a játékot, idegesítve direkte. Ergo, ennyi.
-
Gólya #4802 aha
nekem a sima mindenütt a növényeknek fenntartott (részben a halloween miatt), a szédültön vannak az ólak - általában egy-egy mindenből + a fejlesztéseik (amiknek van), a kieső helyeken gyümölcsfák
jó ideje már tápot sem veszek - amikor kezdtem a játékot, vagy két hónapig kerestem az olcsó tápot -, megpróbáltam önellátásra berendezkedni:)
éjszakára nálam is a leghosszabb idejű cuccok mennek,
csak akkor piacozok, amikor pénz kell valamire, egyébként nem érdekelnek még a vevők sem
eddig bevált ez a módi:)
-
#4801 Én eleinte rámentem a "mindenből legyen egy" elvre,kevés fával.Aztán beleuntam egy kicsit és elkezdtem gyúrni a két ólas küldire a gazdakörben,hogy csak a simákat kelljen megvenni és eljutottam a struccig.Minden állatnál,amikor lent voltak nézegettem a piacot,hogy érdemes-e még foglalkoznom velük vagy lépjek a következő szintre.Ezekből tudtam magam fenntartani és gyűjteni a következő ólakhoz.
Most meg összesen van 5 darab ólam lent és egy jó pár fám,mandula,datolya,olajfa és a többi föld,mert az sokkal jobban megy,mint az állatok a piacon.Non-stop zellerezek és 1500-asával rakom föl,amit szinte azonnal elvisznek.Persze éjszakára jöhet a spenót!
Hát ennyi az én történetem:D -
Gólya #4800 na? titkok? nem publikus? -
Ironman2 #4799 Ja,most nézem márcsak 17 fa hiányzik.Talán meglesz.Cukorkát küldjetek,ne barkácscuccot. -
Gólya #4798 jaaa...értem...taktikai elgondolások:)))
tegnap beszélgettünk egy másik farmerama-topicban...volt, aki nem értette azokat, akik egyesével tesznek piacra dolgokat - volt, aki azt nem értette, aki ezresével, netán több ezresével teszi ki az árut (ráadásul nem is az olcsóbbakat)
szerintem érdemes kísérletezni, mert biztosan mindenkinek más "jön be"
én pl. a nagyobb értékű cuccot általában aprajával ajánlom a piacon - pl. most a lovat, a tojást, de növényekből általában 100 az alap; esetleg ha pang a piac, akkor 50-esével
nem szeretek bukni egy üzleten:)
a pénzt meg én is el tudom/tudnám költeni, bármennyi van/lenne:)
nekem elég sok elment az xl-es fejlesztésekre - az ólaimnál ez a minimum:) - fáknál nem feltétlen, de azoknál meg van néhány xxl-es, amit pörgettem
no és te?
-
#4797 Csak arra voltam kíváncsi te,hogy csinálod,bár én nem a mostanira gondoltam,meg persze az eventeknél hanem úgy mindenre:)Mert érdekel,hogy más,hogy játszik.
A pénz jelentőségével én nem értek egyet veled,mert ha arról van szó én pillanatok alatt el tudnék költeni 10ezreket és jó ha van tartalékba.
-
Gólya #4796 elfogyott a fád?
ajjajj, gazda:)
hátha lesz még a betakarításokból meg talán pörgetsz barkácscuccot is - vagy kérj azt ajándékba
-
Gólya #4795 mire? -
Gólya #4794 mondtam ugye, hogy tojással, lóval üzleteltem - ez nem teljesen saját termelésből ment...mindig akad, aki olcsón tesz piacra cuccot, azt kell elcsípni és utána megvárni, amíg nyereséggel tudod eladni
pl. most volt olyan, hogy 189-ért vettem lovat a piacon és 260-ért adtam el... -
#4793 Halál komolyan,mert kíváncsi vagyok valamire. -
Ironman2 #4792 Utolsó küldetésben 100 db fa kell.Nehogymár tudjam teljesiteni -
Gólya #4791 komolyan kérdezed? -
#4790 Ezt annyi embertől hallottam már.Vezesd le,hogy fekteted be és jössz ki nyereséggel. -
Gólya #4789 ?
de mit érsz a pénzzel?
önmagában a pénz nem ér semmit - itt nem tudod bankba tenni (meg az egyébként is hülyeség), be kell fektetni
a fák, az állatok, stb. több hasznot hoznak -
#4788 A "házastárs" nevénél a kuka ikonra kell kattintani,de attól még szomszédnak megmarad! -
kazsoki #4787 nah sikerült ! :)
Rákell menni a nevére és ott a kukára kattintani! :)
kösy a segítséget! -
#4786 Én sajnálok minden fillért kiadni:) -
kazsoki #4785 elválni hogy lehet? :D -
Gólya #4784 nekem nem nagyon van plusz pénzem - mindig elköltöm, amikor összegyűlik valamire -
Gólya #4783 sőt - el is lehet válni:))