Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma kezdtem el töjre jó még így 24 évesen is el tudom vele ütni az idõt
Maximus4
Már tárgytalan.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mindjárt a 15. szinten.
Maximus4
Hányas szintû vagy?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Vegyetek fel ismerõsnek!!
Nevem:theo95
phappa
Hali!
én tegnap kezdtem el a játékot, 6 os szintu leszek 1 pár perc mulva.
a tapasztaltabbaktol kérdezném, hogy ezt a gazdaszövetkezetet mikorra is akarják körülbelül beiktatni? 😊
elõre is köszi a válaszokat.
ja és szomszédokat is keresek 😄

Köszönöm. És üdvözlöm új szomszédaimat.

Golyo69
felveszlek

GGMU

Én is szomszédokat kerekesek: culram a gazdanevem.
Még hatan beférnek. Köszi.

oksika

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Tatyla
vegyél fel : Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kéne még nekem pár szomszéd. Valaki adja már meg a nevét!!!!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Maximus4
Nem tudsz átmenni segíteni,automatikusan tisztul a szántód.Ha meg van a 12 szomszédod akkor lesz teljesen beültethetõ.

A virágos ládád pedig óránként ad 7 tp-t és 7 csengõpengõt.

még egy kérdés: az ajándékba kapott virágos taligából összejött akármi az micsoda, és hova kerül? pajtába nem látom h lenne 7 virágszálam 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

szédült szántón h kell átmenni a szomszédhoz segíteni?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Thundercore
Jelöltem mindenkit vissza, közben még két farmert ajánlok szomszédnak, a páromat és a gyerkõcöt: Kriszti27 és Bendeguz2005.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Thundercore, én is bejelöltelek<#vigyor0>

Krszti1160
Bejelöltelek 😊
Thundercore
Sziasztok! Szomszédokat várok: Thundercore néven!

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Golyo69
jaja oda is lehet tenni

GGMU

Krszti1160
Azt hiszem, hogy igen majd letudod tenni ott is 😊
kacsaólom, gratulálok 😄

mondjuk ha nekem van már 2 kacsaólom a rendes farmomon, de nyerek vmi melóval még kettõt, és azt nem teszem le, akkor ha lesz szédült szántóm, ott is letehetem?

kislancos
sziasztok vegyetek szomszédnak felhhasználóm:zolilancos

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Krszti1160
Király, na akkor szedem a haverokat 😄 Am Üdv a topikban, Én most fogok 17-esre lépni 😄
Golyo69
"Rendes Farmom:

"Szédült Szántó":

nah azért még nem fullos de lesz még itt-ott egy két föld 😊
msot épp paradicsom van rajta 😊

GGMU

Golyo69
hi
én kb 1,5-2 hete kezdtem...18 as szinten vagyok 😊 ma léptem pont a 18 ra😄

a szédült szántó az annyi hogy kapsz még egy akkora földterületet mint a tiéd és oda is lehet ültetni meg állatokat rakni..csak annyi hogyha nincs meg a 12 szomszédod akkor gazos és nem tudod az összes területet használni.
de ha megvan a 12 szomszéd akkor ugyanakkora lesz mint az eredeti..😄
én már a szédült szántót is bevettem fullra😄
felvennélek én is de nekem megvan a 12 szomszéd😊

jó játékot 😊

GGMU

Krszti1160
Kíváncsi vagyok rá 😄
ja, látom 😊

majd írjál, h milyen

Krszti1160
Szia. Bejelöllek, nekem még 1 szint kell a szántóhoz 😄 😛
hali

én játszok, bár csak nemrég kezdtem, 9. szintû vagyok jelenleg (asszem)
gyertek, legyünk szomszédok! a nevem ott is gettobuxa, jelöljetek be, vagy izé... írjatok, vagy vmi, h szomszédok lehessünk, én nem igazán vágom h hol kell 😊 írj meg, h sg-s vagy, h tudjam.
nemsoká (kb reggelre lesz kész) csinálok egy fasza ültetvényt, lefotózom, és majd lehet értékelni

Krszti1160
Adjunk még egy kis idõt a topiknak, mindjárt az elsõ nap nem lesz 200 hsz az biztos, de majd ki alakul.
Broafka
én is ezzel játszom, de nem hiszem, hogy itt sokat fognak beszélni róla, pláne, hogy nincs mirõl.

Az én babom nagyobb mint a tied!
Végre van lovam!

pff, bocsi, de szerintem zárható

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Krszti1160
Hát ez nem csak nálatok van így, hogy ismeretség = meló. Nálunk is így mûködik <#szomoru1> De a játékról beszéljünk inkább, ne pedig a melóról <#crazya>
Bruk
Igen és jól tették, csak az van elk*rva hogy ismeretség nélkül csak hatalmas mázlival kapsz munkát.. mármint itt.

Krszti1160
Én csak a 14-es szintnél tartok, kíváncsi vagyok a szédült szántóra, hogy ott mit is lehet csinálni 😄
SimaSuna
az úgy van hogy az 1-25lvl még jajdejó...
26-30lvl között már csak néha néha...
31-...lvlnél már csak a kockák játszanak 😊
akyyy
sajnos? itt semmi diákmunka nincs (bár én már nem vagoyk diák, de haloom ismerõsöktõl hogy nem sokat javul a helyzet.)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Krszti1160
Igaz. De vannak olyan növények a játékban, hogy 2-3 óra amire lelehet aratni/szüretelni szóval elég ha kint dolgozol és 2-3 óránként elpötyögteted a cuccokat 😄 Halottam már arról a játékról, de azt még nem próbáltam ki 😄 Elég ez a játék, meg a maffiózó.hu csak ezeket játszom, mert rá érek 😊 😛
Frosty01
nekem a lökött öcsém játszik vmi ilyen szart... facebookon talán, és akárhányszor elmegyek mellette a laptopja elkezd ilyen hülye tanyasi hangokat kiadni D::::

practitioner of the forbidden arts of death

The Protector
sajnos feltalálták a diákmunkát.
a nyár nekem meg pont arról szól h meló ezerrel.
Tesóm nyomja a farmvileet,asszem facebookon van az a játék.És újságolja h milyen kvajó hogy mennyi hülyeséget vesz,pedig 23éves.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Krszti1160
Hát igen, ezt a játék hivatalos fórumán is írták, hogy nagyon lassú játék. De minden böngészõben játszható játék lassú, szóval hogy lassan lehet fejlõdni. De hát itt a nyári szünet mindjárt és lesz egy kis ideje mindenkinek (diákokra gondolok, azok úgy is netteznek). 😊
Desiderata
manapság rengeteg ilyen játék van, kertészkedõsbõl is több, kipróbáltam de idõmilliomosoknak való, például könyvtáros nénit láttam hogy ezzel játszik 😊
Krszti1160
Nekem is be volt állítva a hang, de azt a játéknál a beállításoknál ki lehet kapcsolni 😄 Am Üdv a Topikban 😊 <#worship>
LoDMaSt
A hugom játszik ilyet, mindig megijedek, amikor elkezd kukorékolni a gép 😄

@ Hellomarci

Krszti1160
Üdv. Ezt a topikot azért nyitottam, hogy meg lehessen beszélni a Farmerama játékkal kapcsolatos dolgokat. Egy kis bevezetés a játékról.
Forrás: http://help.bigpoint.com/?project=farmerama&lang=hu&aid=1101&aip=

"Magad sem hitted volna, hogy vidéken ilyen izgalmas az élet! Gazdálkodj a saját birtokodon, termessz gyümölcsöt és zöldséget, tenyéssz állatokat!

Átélheted, hogy milyen egy igazi gazdálkodó élete, ráadásul saját fantáziád szerint állíthatod össze a farmodat. A Farmerama játékban rengeteg mókás tollas és szõrös jóbarátot tenyészthetsz, a kertben pedig virágokat ültethetsz, zöldségeket és gyümölcsöket termeszthetsz.

A Farmerama játékban semmi sem szabhat határt a kreativitásodnak: Te döntheted el, hol helyezed el a tenyészeteket, hol vetsz el növényeket és hol élvezed a szép, zöld gyep megnyugtató látványát.

Ki mint vet, úgy arat! Ha szorgalmas gazda vagy, nagy termést arathatsz le. A háziállataidról se feledkezz meg: mindegyiknek a megfelelõ tápot kell adnod, tisztán kell tartanod az ólakat, karámokat, ketreceket és istállókat. A növényeid elpusztulnak állandó gondoskodás híján: meg kell védened õket a kiszámíthatatlan természet viszontagságaitól. Csak erõs növények hoznak nagy termést!

Adjisten, Farmer! A kakas kukorékolt: húzd fel a gumicsizmát és láss neki a munkának!"

Remélem sokan fognak jönni a topikba, és baráti légkör fog kialakulni itt. Üdv.