23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    DDD Farsangi kocsi is megvan már.
  • Ironman2
    ÁÁÁÁ.Ez gyorsan megy gyerekek.Már mind a kettőnél az 5-ös szinten vagyok.A többi kivégezve az összes fokozatnál.
  • Gólya #4740
    pl. én is jól jártam a tojással...na meg beálltam lókupecnak, a levegőben kapták el a cuccot, szerintem még le se ért a standra
  • Ironman2
    Én meg 64-es lettem.Most nagyon jó lett a játék.Végre rendberakták az eventet
  • cspedro
    Jó reggelt!

Hát most eléggé fogy a tojás.Az jól járt akinek van mert nagyon veszik.Nekem nincs sajna ,néha néha eltudok kapni 1-1 ajánlatot hogy jusson a gazdaköri feladathoz(karnevál).Pénzem se volt,de 3000 cseresznyémet megvette egy balek elég drágán lett 40000 csp-m de már csak 25000 van.Sok minden kell hozzá!
  • szjuca
    Kedves vagy köszönöm!

Nekem is hiányoztok! Nem veszek én csak úgy el.

Köszi az infót! :-)

Szép napot mindenkinek.
  • Gólya #4736

már hiányoltalak - azt hittem, végképp elvesztél:(

az album csak a kezdőknek jó, Matula bá feladatai után kapnak bele matricát
  • szjuca
    Jó reggelt mindenkinek!
    El vagyok havazva, örülök, ha a farmom tudom csinálgatni.

Ironman megy a cukri-mukri ettől függetlenül ám!
    A közösszomszédságból ki szeretnék maradni, rendes szomszédaim vannak, meg ismerősök is, nem lenne lelkem kitörölni őket, ne haragudjatok.

Rengeteg hozzászólás volt itt mikor jöttem, nem olvastam végig az összeset, rájöttetek már, hogy a gyűjtőalbum mire jó? Hiv. fórumon nem akadok rá.

Üdv mindenkinek!

Ja és maxi!
    zászlósúrnő 60. szint
    béka12 43. szint
  • Ironman2
    Most jó
  • hpelte
    nekem is megvan mindenem, kivéve a cukorkákat, a karbantartásoknak hála órák óta nem is láttam
  • Ironman2
    Lehet hogy túl könnyü lett az event,magasabb szinteken probálnak neheziteni rajta.Mondjuk 2 napon belül,én is végeztem volna vele.De így biztos nem.
  • Ironman2
    Hihetetlen,megint karbantartás.
  • Maximus4
    Tudom mire való a kupa:)
    Én ezt már egy párszor kifejtettem,nem hiszek a hatékonyságában.
  • hpelte
    beleszórod a holmit :D de hogy valóban ad e pluszt abban nem mindig vagyok biztos
  • Maximus4
    Már amennyi értelme van a kupának.
  • hpelte
    ár/érték arányban a legjobb megvenni a fa-terményeket pl narancs, stb, megveszed kb 7-8 ért darabját, vagy olcsóbban és 130-140 ért fajtától függően beveszik a kupába
  • Maximus4
    Szánalom a köbön!

"Üdv Gazdatársak!

A Városban a farm fényképezése funkció ideiglenesen kikapcsolásra került, mert túl sok energiaforrást emésztett fel a játék rovására. A visszaállításról később kapunk értesítést."
  • ToCsEk
    ezen én is gondolkoztam már, lehet ár/érték alapján azt a legjobb bedobálni kupához?
  • Maximus4
    Én azt nem értem,hogy mit csinálnak a komlóval,zellerrel,burgonyával,uborkával és azokkal amiből állandóan hiány van a piacon.
  • grebber
    De nem értem sok ember mit termeszt vagy miket ültet ha mindent a piacról vesznek ?
  • Ironman2
  • Ironman2
    Le is halt az oldal
  • Ironman2
    DD Rebarbara már nincs is a piacon
  • Maximus4
    Az tényleg jó lenne:)

#4717:520 kell összesen:)
  • Gólya #4718
    nem ártana mondjuk 24 órára bojkottálni a játékot

kíváncsi lennék, mit lépnének, ha egy napig egyetlen játékos sem lépne be
  • Ironman2
    500 rebarbara?
  • Ironman2
  • Maximus4
    Karnevál

Farsang
  • Ironman2
    Legalább tudom mi kell a többihez.Addig összegyüjtöm őket.Valaki leirhatná a többi szintet is ha már eljutott oda hogy segitsen a többieknek
  • Ironman2
    A mai naptól az arany, illetve gyémánt küldetésbe csak akkor tudtok bármilyen terméket beadni, ha az előtte lévő fokozatot már teljesítettétek.

Hozok egy példát:
    Farsang küldetés, 4. szint.
    15 cukorka, 10 Napraforgó, 20 széna.

Ameddig az ezüst szintet nem teljesítitek, addig az arany küldetésbe nem lehetséges beadni a tojásokat.
  • Ironman2
    Aha! Most olvasom hogy addig nem lehet rámenni az aranyra,amig az ezüstöt nem teljesitettük.
  • Maximus4
    Akkor mit nem értesz?:D
  • Ironman2
    Semmit se lehet bedobálni.El sem fogadja,és atojás meg sem jelenik
  • zmeor
    ezt nemtudom hogy gondolták:

30 cukorka, 10 ló, 20 nyúl, 10 angóra = 500 csp
  • Alien69
    Én szívesen leszek tesztelő. Megyek, és tesztelem a tavaszt a Margit-szigeten. Illetve, szívesen leszek pénztáros. Shimán tudok olyan számlákat nyitni, amiket nem tudnak letiltani, mint a Líbiai elnöknek. Illetve, mire letiltják, addigra max 1 euró lesz rajta.
  • Ironman2
    Öcsééééém.Mi van itt? 1 perc alatt 3-szor indult ujra
  • zmeor
    srácok! Én elhiszem minden szavatokat. De én még nem ütköztem 1 hibába sem ezen az eventen :) csak a piacos mennyiséget nem látom normálisan
  • Ironman2
    ?????????????????
  • Maximus4
    Remek volt ez a karbantartás!
    Cukrot simán be tudok adni,de a narancsot továbbra sem:(
  • Gólya #4703
    nem véletlen az idézőjel...