Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
köszie 😊

()() (^^)

Maximus4
November 16.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
hát nem eset le nem irt ki rá semmit 😄
hát én 4 ig jutottam XD
azt amuhgy nem lehet udni meddig fog tartani ?

()() (^^)

Maximus4
Nem nézted meg?
Ha lefényképezed a farmodat akkor rakhatsz egy õszi faleveles keretet a kép köré😊

Eljutottam a 7. szintig,de kifogytam mindenbõl😞
De a XXL-es gesztenye legalább megvan!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
és mi az ? 😄

()() (^^)

Maximus4
A szüreti fesztiválon a 6. "ajándék" roppant értékes😛

Picar77
jaja jo lett egészen

()() (^^)

Maximus4
Upsz!
Jól néz ki ez az õszi "beütés"😊

Maximus4
Küldetésbe csak úgy kezdj bele,hogy elõször ültess azt amit kell és miután megért akkor fogadd el a küldetést,így ha learatod akkor nem a pajtába rakja hanem egybõl a küldibe számolja bele!

#187😛ont ezért nem kezdtem bele.A nyuszisat így buktam el én is😊

Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Picar77
hát pedig ugy kell hogy megtermeled frissen a 200 salátát és amikor kiveszed a földbõl akkor nem a raktárba kerül elvileg hanem az étterembe és csökken a szám a küldetésnél

pfff 100 komlo miat buktam el a sörfesztivál utolso szintjét X'D

()() (^^)

Köszi a válaszokat! Még valami.Van egy küldetés ahol 200 saláta kell az étteremnek,de mikor lejár az idõ,akkor kiirja hogy elbuktam a feladatot.Pedig megtermett a 200 saláta.Ujrakezdtem,hogy legyen a raktárban is 200 saláta,de ugysem volt jó.Hogyan kell ezt megcsinálni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hello mindenki!SZomszédokat keresek a farmeramán,11-es szintû vagyok,(remélem leszek még több is😄)Név: spin270 Jelöljetek szomszédnak,visszaigazolom.
Maximus4
Hála a komlós feladatnak,összeszedtem belõle 100ezer csp-t😊
Remélem hamarosan lesz még hasonló😊

Igaz-igaz! 😊
Maximus4
+ a kerékkeréken is lehet forgatni<#crazya>

Tojáshoz, angórához, kecsketejhez, stb kellenek szerszámok, pl. szög, kalapács... ezekre betakaritás közben is rálehet bukkani, de lehet is venni, szerszámos ládát, ebbõl is van XL, XXL, sõt kis ládát lehet küldeni és kapni szomszédokon keresztül, plusz szükség van egy nem XL és XXL-es ólra, tehát egy egyszerû alap ólra amikre majdan rátudod húzni a speciális fejlesztést. Ezeket a városban a mûhelyben tudod elérni és ugyanitt meg is tudod tekinteni hogy mennyi alapanyagra van szükséged hogy megépithetsd az ólat.
Maximus4
A mûhelyben veszel tojástojó ólat.Persze ha meg van a hozzávaló alapanyag.
A kecsketejhez pedig kecsketejüzemet😊

Tojás,az hogyan lesz? Vagy kecsketej?(Jó kérdés)

Maximus4
Készül a F.A.Q. 😊

szjuca
Köszi a tippet.

Lett 2 új szomszédom! :-)

Én egy nap alatt megtaláltam a 12 szomszédot.Tök egyszerü módszerrel, mindegyik hálálkodott nekem,és megköszönték hogy jelöltem õket.A termék eladásánál ott vannak a nevek,és találomra jelölgettem.Nagyon sok ember már tele volt,de sikerült találnom magamnak 12 olyat akinek még volt szabad helye.

Matula bát hagyd nyitva mialatt a feladatot csinálod, mert csak igy fog tovább lépni a következõre. Egy idõ után úgy is abba hagyja az oktatást... 😊
Jó ötlet! <#eljen>
Maximus4
Lehet,hogy csinálok egy F.A.Q.-ot ide a topikba.

szjuca
Okéoké, ne félj, nem harap a néni. <#vigyor3><#bohoc>

Maximus4
Én már nem merek semmit mondani😛
De szerintem addig megy csak.

szjuca
Matula bá meddig oszt eszet? 17. feladatnál megakadt a lemezjátszó.

Maximus4
Akkor nem szóltam,bocsi.

szjuca
Nekem van most is 5 szomszédom.

<#nemtudom>

Maximus4
Tudtommal csak 17-es szintõl lehet jelölgetni.

szjuca
Sziasztok!
zászlósúrnõ néven én is játszok, van még szomszédhelyem, jelöljetek, ha gondoljátok.
Nemrégen kezdtem, 5. szinten vagyok.

<#integet2>

Barátnõmet is felvehetitek õ is most kezdte 😊
Név: cukor0411

Moskt kezdtem a gamet, nem rossz leköti az embert!
Pár nap alatt elértem a 9. szintet, csak az a baj h az elején elszórtam az aranyamat:S vajon mire.....igen Kerekkerésre😊
Szóval így elég nehéz fejleszteni a dolgokat...,de ugye lehet venni 500hufér, 50 aranyat ha igaz akkor megéri sztem!
Még 7 szint kell h elérjem a szédûlt szántót és kevés szomszédom van,aki úgy gondolja vegyen fel napi szinten játszok vele pár órát szal mennek az ajándékok😉
Név: PeeT0725

Maximus4
A sörösbõl én az elsõt csináltam csak meg,azóta csak ültetek és veszem a piacon a komlót és eladom jó pénzért😊

köszi,de ezt már elég rég csináltam😊

Én most inkább babozok, meg narancsozok, nincsen kedvem tovább csinálni a küldetést... 😄

egyébként jóféle az új logód! ^^

#160: Nincs mit... 😊
Maximus4
Csináljátok csak,én meg jól megszedem magam a komlóból😛

Köszönöm a magyarázatot. Azt hittem az a kis pereces ház még másra is jó. =)
Gazdakörbe tekints be, de elõbb menj be a városba.

Van egy "Sörfesztivál" névre keresztelt küldetés, elsõ körben szállitanod kell 500 egységnyi búzát meg 800 egységnyi komlót, majd ha ezt teljesitetted akkor jutalmul kapsz 400 tapasztalat pontot, 450 csengõpengõt, és 1db kis söröskorsót. Tovább nem tudom magyarázni mert még nem sikerült tovább vinnem ezt a küldetést.
Ja annyi hogy az árut pajtából fogadják el tehát nem olyan mint az "Éttermi megrendelés" hogy csak friss terméket fogad el amit elvetsz majd aratáskor nem a pajtába kerül hanem közvetlen az "étterembe"...
Hali,

A sörfesztivál amúgy mire jó? Mit ad?

Elõre is köszi.
Sziasztok!

Sajnos a minap két szomszédomnak is nyoma veszett (sõt, törölték magukat a játékból, mivel teljesen eltûntek), így most aktív szomszédokat keresek. 44-es szintû vagyok.

A játékban nevem: koszta6
Köszönjük,de lekéstél egy kicsit

HoReSz1975
"Üdv Gazdák,

Holnap, azaz 2010. szeptember 24.-én 15 óra körül minden felhasználó kapni fog egy ajándékkódot, amit felhasználva 8 órányi arató-, és vetõgépet, illetve állatgondozóhoz fog jutni. Ez a kód egyszer használható és egy hétig lesz érvényben.

Szintén 24.-én újabb dísztárgyak kerülnek be a gazdaboltba, melyek 19., illetve 29. szinttõl kezdve lesznek elérhetõek.

Továbbá hétfõn, azaz 2010. szeptember 27.-én különleges ajándéknapot tartunk. Ezen a napon nem a megszokott 24 óránként tudsz ajándékokat küldeni, hanem 8 óránként. Így aznap háromszor annyi meglepetést tudsz okozni a barátaidnak.

Bízunk abban, hogy egy kis megnyugvást fog hozni ez a pár apróság az elmúlt napok kellemetlenségei után.

A Farmerama csapata"

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Maximus4
És ne felejtsétek el,hogy ma 8 óránként lehet ajándékot küldeni a szomszédoknak!

Maximus4
Nem lehet,pedig az baromi jó lenne.

A rendes farmról nem lehet dolgokat a szédült szántóra?
Gyanítom, hogy nem, mert nem sikerül, de hátha valamit rosszul csinálok.
Maximus4
Sajnos nem megy.Ha jól tudom október 4. tart.

ChaosTeam
Nektek se megy már napok óta a játék fóruma?

Nekem ezt írja ki: "The server is too busy at the moment. Please try again later."

Nem tudom miért... valaki tudja ez a mostani sörfesztiválos dolog meddig tart?
Maximus4
Nem rossz csapat ez,tuti,hogy lesz kompenzáció,csak az a baj,hogy ebbõl az utóbbi idõben már volt elég😞

Az egy dolog, hogy a második küldetésemet bukom be, de az, hogy ajándékba adnak 8 óra aratót és nem hagyják az embert játszani, az gusztustalan.
Mondjuk én nem váltottam be a kódot, de biztos sokan tették.
Ezt fejlesztéssel nem lehet megmagyarázni. Minden weblapot fejlesztenek, de ilyen sehol nincs.