Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plusz most már lesznek olyan megrendelések is, amelyek nem csak CSP-t, hanem TP-t is fog adni.
Maximus4
Betettem az új parasztházat és az állatkalkulátort is!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nincs mit szívesen máskor is!

Az új tanyaházról:
-Csak nekem tûnik soknak, hogy +5 megrendelés = 25 FA ?
-Amúgy meg tetszik és külön jó, hogy tettek bele egy linket ami közvetlenül visz a piacra!
Maximus4
Õszinte leszek.Mindent csak kimásoltam a hivatalos fórumról,örültem,hogy mûködik ameddig csináltam.Átnézem majd és kiegészítem,köszi,hogy szóltál!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nincs mit 😊
Picar77
ja igy már értem 😄
köszi^^

()() (^^)

A megrendelést automatikusan elmenti és most már csak alul látni annyit hogy mennyi hiányzik a megrendelés teljesitéséhez, pl. 12 nyulat rendeltek és neked van 10 akkor azt fogja kiirni hogy 10/12, majd ha megvan akkor lehet nyomni a zöld pipára.
Picar77
hát az uj tanyaház érdekes lett :\
vagy én vagyok vak vagy kivették a késõbb lehetõséget ....

()() (^^)

A fejlesztett ólakat ha jól tudom XL-re nem lehet ráhúzni csak simára vagy XXL-re.
Hii

Nem kukacoskodásképp, de mindjárt az elejébõl kimaradt:
Épületek / Kerek-Kerék

A törlés-hez is odaírhatnád, hogy ingyenes
Növénytermesztés / Törlés

Esetleg (nem olvastam végig figyelmesen) odírhatnád a fejlesztésekhez, hogy minden érték globális adat, ha valamit vezsel akkor az "összesbõl"fogy s az minden más ólnál kevesebbet fog mutatni.

Amúgy nagyon szuper lett!!!
Esetleg ha van kedved >>EZT<< is beleteheted.

Meg még egy kérdés:
A fejlesztett ólakat (tojástolyó, angora...) lehet XL-XXL fejleszteni?
Csak mert errõl nem olvastam sehol, felesleges CSP-m meg most nincs annyi, hogy kipróbáljam.
Maximus4
Nézegettem múltkor a top leggazdagabbakat,az egyiktõl meg is kérdeztem,de nem válaszolt,hogy a túróba szednek össze 20millió csp-t?

Maximus4
Az sincs,bevásároltam nemrég,és csak 100ezrem maradt.A következõ szinthez pedig több mint 400ezer csp értékû terményt kellene beadnom.

szjuca
Ha csengõpengõd van, mindened van.

Picar77
ideje lenne 😄

()() (^^)

Maximus4
Nem gyõzöm terményekkel,kifogytam mindenbõl.

szjuca
Miért, mi történt?

Tényleg jó a FAQ.

Maximus4
Holnap reggel 9-10 óra között leállás várható!
Remélem akkor teszik be az új parasztházat😊

Maximus4
Mázlista😊
Én megtorpantam a 7. szinten.Esélyem sincs,hogy elérjem a következõt.

Picar77
én már annyak is örülök hogy jött ki végre aranymakk a földböl 😄
amugy pofás a faq ^^

()() (^^)

Maximus4
Neked is köszi😊
Persze ha lesz valami frissítés akkor azt rögtön beleírom.Jó lenne már,ha bevezetnék az erre a hétre ígért új parasztházat,ahol már tp-t is kapni fogunk a megrendelõktõl😊

Fasza lett a FAQ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Köszönöm!
Holnapra csinálok egy bannert is a faq mintájára,ha gondoljátok.

Ez egészen pöpec lett! <#eljen>
Maximus4
Elvileg elkészült a F.A.Q. Mielõtt berakatom,nézzetek már rá jó-e így,mert nem vagyok egy webzsonglõr és nem tudom,hogy minden jó helyen van-e😊

Nekem bõven elég a farmerama is... 😊
Maximus4
Én már 6-os vagyok de nem az igazi.Túlságosan leköti az embert.

Tatyla
én elkezdtem,nem rossz eddig de majd kiderül 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maximus4
Ha esetleg kedvet kapnátok hozzá😊

Maximus4
Igazán nincs mit😊

Értem, már amúgysem kell sok a 7-ik szinthez... 😊

Köszi szépen!
Maximus4
Ha erre a szüretes dologra gondolsz ahol a 7-es szinten megnyered az xxl-est akkor megkapod az alapot is hozzá.Tudtommal venni nem lehet sehol,olyan mint a barack fa.

Volna egy felmerülõ kérdésem... azt tudom hogy van gesztenyefa XL és XXL, de a sima gesztenyefát hol lelem meg? Kerestem a faiskolában de csak azok vehetõk meg amik eddig is... <#conf>
Maximus4
"minden elromlott a tyúkólba" <#wow1>
Na ezt pláne nem értem.

Na most valahogy sikerült😄
Amikor a csibéket kell berakni a pajtába. Gondolom azt kell csinálni,hogy mikor minden elromlott a tyúkólba,akkor arra a jel re kattintani.... De ezt már megcsináltam és mégsem irja hogy kész.
Maximus4
Melyik küldetést csinálod?Mert ez a 16. nem sokat mond.

Tatyla
55-ös vagyok kéne egy szomszéd mert az egyik lelépett azaz nem foglalkozott a földjével és megszûnt Tatyla néven vegyen fel aki tud,köszi elõre is!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja és a 16. feladatnál tartok ahol bekell rakni a csibét az ólba. Na az a helyzet,hogy már 3 szor megcsináltam ezt és nem irja,hogy kész lenne....
Hali. Miért van az,hogy egy feladatot se tudok megcsinálni?? Már ez a 10. a héten és mindig azt irja,hogy nem sikerült. Most akkor nem csak várni kell hanem csinálni is valamit???
Maximus4
Igen!

Sziasztok!

Amikor 5 tyúkot kell felnevelni 1:40 perc alatt, azt is meg lehet csinálni úgy, hogy elõször felnevelem a pipiket, megjelenik a cumi és utána veszem fel a megbízást? Ahogy a zöldségtermesztésnél lehet?
szjuca
Sziasztok!

A városban jobb oldalon van a barkácsos, ott tudod megnézni, hogy mibõl mennyid van, és hogy mit tudsz építeni.

Köszi. Akkor még gyûjtögetem szorgalmasan.....😄
Golyo69
azt gyûjtögetni kell és majd csinálhatsz extra cuccokat pl tojástojó terület, agóra simogató, pehelytoll gyûjtõ állomás...stb..csak naon sok barkács cucc kell hozzá 😄 szal gyûjtögessed csak 😄

GGMU

Az ajándékba kapott barkácscuccot hol találom? Hogy kell használni?
Maximus4
Ott kell,hogy legyen a sima is.Frissíts rá.

Krezga
Hali!

Én is várok még szomszédokat, nyugodtan vegyetek fel.

Krezga néven vagyok.
Sziasztok! MrsRöfi néven várom a szomszédaimat!
oneal1
az xxl es gesztenye az magában fa is vagy csak fejlesztés?

vagy a sima fát hogy lehet megszerezni?

!Forza Ferrari!

sziasztok ha kell valakinek szomszéd anyukámat és párját felvehetitek
margitka1960 és dezsofarkas7

köszi