23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ifás
    Nem farmerama de ide is kiteszem.
    Hello!
    A PC Trade Kft Facebook-os oldalán a Csipke Csaba által feltöltött Fábry-s videót, ha "lájkolnátok" megköszönném.
    Először az oldalt majd a videót tetszikeljétek.
    Köszönöm előre is,
  • Picar77
    hát én meg megcsináltam a bolha piacot teljesen , mert az mondjuk kicsit tetszet a forradalmi meg nem is érdekel,mert olyan vackokat adnak :\ majd a 150 katicámat bár addigra biztos több lesz beváltják szépen tp-re aztán kész :D

amugy már 66 vagyok köszi :D
  • Gólya #5060
    ebben a szent percben néztem én is...

s persze rögtön megfogalmazódott a véleményem: azért egy icipicit bekaphatják...

reggel elküldtem mindenkinek az ajándékot - hogy szakadjanak meg, mint a gyep tavasszal...

• szjuca
    ÓÓÓÓÓÓ, éjfélkor kelek. :-)
  • SitatiS
    Heidi a kancsal oposszum!

Kedves játékosok,

Heidi, a szemtengely-ferdüléssel „megáldott” oposszum megérkezik a játékba a mai napon, előreláthatóan 15:00-kor.

Az ajándékküldés funkción keresztül lephetitek meg legkedvesebb barátaitokat ezzel a kedves kis szőrmókkal, természetesen a gazdaboltban is megvásárolhatjátok.

Értéke:95 Farmarany
    Jutalma:10 óránként 100 Tapasztalatpont.

Tudnotok kell azonban, hogy ez a helyes kis szőrmók annyira népszerű, hogy csak korlátozott számban kapható.

Egy számlálót láttok majd, mely mutatja, mennyi van még „raktáron” a helyes kis oposszumlányból.
    Ne feledjétek, a Tavaszi event a végéhez közeledik.2011.03.20-án 23:59-kor az event véget ér.

A pajtában maradt katicák tapasztalatpontot érnek majd, ennek értékéről a későbbiekben tájékoztatunk benneteket.
  • Gólya #5057
    sokszor elcsodálkozom, mi a fenének kell annyira leszorítani az árakat - de nem kapnék billentyűzetre ilyenek miatt - még arra sem veszem a fáradságot, hogy szóljak néhány szomszédnak, hogy ugyan ne barkácscuccot küldjön már...
  • Gólya #5056
    na ja:) - szép nagy van, elférek alatta:D
  • szjuca
    Valamelyik nap az ember kapott egy üzenetet valami mackótól, hogy ne áruljon ilyen olcsón a piacon. Nemtom mit csinált, de azért érdekességszámba megy nálam, hogy ilyenekért képesek pm-t írni.
  • szjuca
  • Gólya #5053
    na igen...csak én olyan kis buzgó mócsing tudok lenni időnként

a piac az tényleg car...amilyen jól ment egy időben, most annyira levitték az árakat, hogy egyszerűen nem éri meg még oda se vinni már a cuccost
  • szjuca

Hoppszi lemaradt.
  • szjuca
    Türürürüp.
  • Alien69
    Hát igen. Alap helyzetben TELJESEN felesleges minden feladatot végig csinálni! Csak azt érdemes, amire olyat kapsz, aminek hosszú távon van is értelme. Az előző eventnél pl bent hagytam azokat, melyek csak TP-t adtak. Nem éri meg, például adjak be 10 lovat, és kapok 500 TP-t. LOL. Inkább kirakom a piacra. Pénz többet ér, mert ugye a piacot is elcseszték, nem szabad piac van. Például a burgonya kerül a magtárba asszem 12-be, de ha én el akarom adni, akkor max 4,5-rt engedi. Degeljenek meg.
  • Krezga
    Nekem megvan már a fa, meg a bolhapiac összes fejlesztése is, már csak pár küldetés hiányzik.
  • Gólya #5048
    nálunk reggel óta kitartóan esik - szép komótosan, ráérősen...gondolta, ha már itt van, jó neki itt...marad egy ideig...

(én meg ázok majd naponta kétszer, ha megyek a hiteshez...)
  • Gólya #5047
    nem tudom, ki hogy csinálja...

eddig én azt a vonalat követtem, hogy megkezdtem egy feladatot az első szinten...teljesítettem az ezüst, majd az arany, végül a gyémánt célt, utána léptem csak a következő szintre...na ez baromság, erre már rájöttem
    most a hites farmján csinálom úgy, hogy az első szinten teljesítem az ezüst célt, továbblépek a második szintre, ott is az ezüst cél teljesít és így tovább - így a hitesnek már megvan a bolhapiac, a fához várok még katicákat, de az is meglesz valószínűleg

lényeg a lényeg, így nem kell a 310 katica - ami úgyis csak kp-ért lenne meg...azt meg úgysem látnak tőlem:)

lehet én csak most világosodtam meg ezzel kapcsolatban, de talán van még olyan, akinek jól jön...
  • szjuca
    Fogalmam sincs, de már korábban kitárgyaltuk, hogy nem lehet "ezeken" eligazodni. Szinte random ad mindent, bármi-bárhogyan áll.

OFF
    Olyan eső esett nálunk most, mint nyáron. Dörgött, villámlott. Itt a CUNAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

ON
  • Alien69
    Majdnem egyforma. Mondjuk, az enyim mindkettőböl nagyobb egy-egy szintel, ergo, szerintem ez nem indokolhatja. Bár, én magasabb szintű vagyok. Ez is befolyásolhatja talán talán. :-?
  • szjuca
    A kupáitok hogy állnak? Nem amiatt kapsz többet, hogy Neked több %-on áll?

Jólvannnnaaaa, csakúgy kérdem. :-)
  • szjuca
    Szia Ájron!

Én a forradalmival kezdtem, a másikba bele sem szagoltam. Igazság az, hogy nem hozott lázba az a Bolhapiac, meg helyem sem nagyon van neki. MAjd meglátom, idő és katica szűkén mit tudok vele kezdeni.

Ám kend nem lopja a napot úgy látom!
  • Ironman2
    Ugylátszik nehéz lett ez az event.Még 5800 ember várakozik hogy eladja a kecsketejét.Én már ott tartok.Már csak 2 szint van hátra a forradalmi finomságokból.A másik kivégezve.
  • szjuca
    Én kipróbálom. Úgy is le akartam tölteni, hogy ne kelljen kisbe-kasbe lépkedni ha itthon vagyunk. És persze mindig rosszkor.

Köszi!
  • Alien69
    Ööö, egy tipp. Próbáljátok másik böngészővel! (NEM VICC) Például, az asszony Opera alatt "böngészik", én meg explorer/chrome. Merem állítani, legalább 1,5x több cuccost kapok mindig. Most mondjuk már nem tudom, mennyi katcicám van, de rendesen adagolja, mindig ad legalább 3-4-t aratásonként. Egy próbát szvsz meg ér.
  • Maximus4
    Szintén zenész:)
    Soha nem felezem be a fás feladatot:(
  • szjuca
    Sehogy sem állok srácok. Azok a .... katicák nem nagyon jönnek. :-(
  • Alien69
    Na, nagy nehezen megadta a nyomi rendszer az asszonynak is a zászlót! Reggel majd örül, remélem, amikor meglátja, meg az üzimet is, amit küldtem Neki, kacsa Katával.
  • vidu01
    Igen, ezt mikrotranzakciós rendszernek hívják csúnya szóval mondva.:)
  • tonyr #5035
    igazad van
    bár a böngészös játékok negyrésze mind ingyenes, azaz fizethecc is plusz dolgokért, de befizetés nélkül is teljes játékot jácchacc... maxx lassabban fejlöcc stb... :)
    jo kapálást mindenkinek :D
  • Alien69
    Úgy valahogyan. Csak itt ugye folyamatosan próbálják megoldani ezt, míg pl a battlefield-nél ugye már a megjelenés napján meg KELL vennie az embernek. (kivéve a BF4FREE-t, és a BF Heroes-t) Viszont nem is lehet ingyen, max demó, de ugye ott a multiplayeres rész a lényeg, alapvetően. Ott is az a lényeg, hogy érezd jól magadat (ha tudod, és engedik)
  • tonyr #5033
    igazábol ezek ingyenes játékok, igy is hirdetik és tényleg azok hisz ingyen jáccasz velük.. más az h sokan, sööt naon sokan fizetnek hogy többet vagy egyszerübben kapjanak olyan dolgokat amit más, nemfizetö játékosok nehezen vagy meg sem szerezhetnek...
    nincs ezzel baj, a lényeg h azért vannak ezek a játékok h jol érezzük magunkat, aki akar fizessen, azt is meg lehet érteni, aki nem az pedig ingyen jáccik és mindenki örömét leli benne :D
  • Alien69
    Jaja, ez TÉNY, csak ugye, nem erről szól a történet. Nem 1 "INGYENES" játékkal játszok, és ugye logikus, hogy SEMMI (de semmi) nincs ingyen. Azaz, attól ingyenes, hogy azért vannak, akik fizetnek érte. Ha nem így lenne, akkor ugye mind mind megszűnne. Azért ugye senki se hiheti, hogy a szerverek, és a programozók ingyé vannak.
  • Maximus4
    Se ott,se itt nem muszáj fizetni.Lehet anélkül is játszani.
  • Alien69
    Az is csak egy fizetős a sok(K) közül, mint a többi kapi-s, meg ez is itt-e.
  • Revans85
    hello!
    ritkán írok ide, de figyelem az eseményeket. A "kórházas"-ban is dolgozom, bár még csak katéteres vagyok. Dr Hent Előke, a lelkes katéteres
  • hpelte
    szóval akkor sem szakmailag, sem emberileg nincsenek a toppon...
  • Maximus4
    Én is láttam már ilyet.Semmi provokálót nem írt,de mégis törölték.Pedig csak az őszinte véleményét írta le.Én is hozzászóltam tegnap a hibák jelentése topikba,de másnapra törölték is.
  • Gólya #5026
    én (tudom, énnel nem kezdünk mondatot:)) most a valóságban "játszom " ilyet, pillanatnyilag nem vonz:(
    de megnéztem, nem rossz, majd később ki is próbálom, ha kicsit helyrerázódunk...

írtam egy kis szösszenetet én is a hiv.fórumra - szépen el is mentettem, hátha lába kél:) - de úgy tűnik, nagyon szalonképes lehettem, mert még mindig ott a hsz:)

kértem, hogy a válaszból hagyjanak ki olyanokat, hogy böngészőfrissítés és/vagy csere, sütik, gyorsítótár törlés és hasonlók - valahogy azóta nincs válasz...
    nekem ebből annyi világosodott meg, hogy van egy sablon válaszuk, ha valaki panaszkodik a játékra, azt szépen bemásolják és kész

viszont ha már ott voltam, olvasgattam is...

ír egy játékos, hogy korábban már töröltek hsz-ait (meg még a párjáét is), mert kritizált...
    (azóta időpecséttel menti a hsz-okat, s közölte, nem az itteni modiknak küldi el)
    aztán egy hsz-ra reagált egy modi, kb. röhögve elküldte melegebb éghajlatra, mondván, nem is baj, hogy a sok hülye eltűnik a fórumról, s még vigyorogva hozzátette, hogy nála nagyon szépen fut a játék...
    oké, elolvasom, megyek a köv. oldalra, ott elolvasok egy kétszavas hsz-t, visszalépek - sehol a hsz...

ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el, hogy ilyen szemetek...

• tonyr #5025
    hááát kb 5-6000 lenne a 480 fa... én nem akarok befizetni.. jo lenne a zászlo de ennyiért nyalják meg a ...
  • Maximus4
    Közben gyertek játszani a kórházas játékkal is,csináljunk SG-s kamarát:)
  • Alien69
    480 FA- nem is olyan sok az már. Az asszonynak most próbálok csengőpengőt csinálni, ne kelljen már pl burgonyáért is FA-val fizetni. Termelt eddig kb 3000 almát. Igaz, nagyon olcsó a piacon, de legalább eladható.