Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerencsekerékkel nálam is ugyan ez a szituáció... együtt érzek veled... 😄
Hy mindenki! Nekem megvan a Nagy trutyitó,a trutyivulkán,a múmiamedve és a trutyiágyú. A szerencsekerékkel nem tudom ti hogy vagytok,te én a leg apróbb dolgokat szoktam pörgetni,fõleg vizet,trágyát,pár szupertrágyát és szupertápot,néhány TP-t,illetve csp-t.1 hónapja folyamatosan ezeket pörgetem,kezd fogyni a türelmem.....😄
Maximus4
A mázlista😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
A fiamnak regisztráltam, de a férjem gazdálkodik rajta.
Tök világtalan volt még, úgy kb. 1 hét után kiforgatta a 120e csengõpengõt.

Felköptem és aláálltam. :-)

Jah és nekem múmiamedvém van.

Maximus4
Szerintem a trutyiágyú éri meg a legjobban.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Krezga
Eddig 2 fát szereztem meg, meg most egy kis trutyitavat még összehozok. Remélem a denevérbarlangot egyszer majd ki tudom pörgetni😊
Maximus4
Akkor nem sajnos😊

Sajnos már nincsen helyem újabb szomszédnak): Köszönöm, akik felvettek😊
Maximus4
Rajta vannak az ügyön az illetékesek!

Irjál nekik a fórumon.Engem nem zavar,gondolom majd ha visszaállitják a Halloween elötti állapotot,akkor visszakerül.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hy mindenki!
Eddig ha betakaritottam,találtam mindenféle tárgyat(szög,kalapács,ventillátor,fa stb....),de mostmár nem mutatja ha találok,de a mûhelyben ha megnézem mindíg nõ a száma a tárgyaknak betakaritás után-->tehát találtam dolgokat,CSAK NEM MUTATJA! Jó lenne ,ha mutatná,orvosolni kellene a problémát,ha lehetséges. Köszönöm. Hy.
Maximus4
Ez is egy bug.Próbálj frissíteni vagy kilépni és vissza,vagy egy másik böngészõvel.Elvileg javították a hibákat.

#385:Úgy,hogy most már minden ólat,fát le lehet bontani anélkül,hogy elveszne és visszakerül a bal oldali menübe!

Elraktad tartalékba? azt meg hogy kell?
Sziasztok!
Eltûnt a pajtámból a kukorica. Venni sem tudok, hiába kattintok a termékre, hogy megveszem, üres marad a pajtám!
Ez most a játék része egyébként is vagy csak én szívok?
Maximus4
Nem is.De ha szerencséd van akkor a kerék körül benne lesz az ikonja,ami egy kicsit nagyobb,mint ez a 600 csp-sé,persze nem utolsó sorban még ki is kell forgatni😛

Ha jól emlékszem nekem eddig 600csp-nél több sose jött ki. :|
Maximus4
Azt tudtátok,hegy lehet forgatni 120ezer csengõpengõt is?
Természetesen az egyik munkatársamnak sikerült,bezzeg nekem...pff

Picar77
dettó 😄
néha kijön egy szuperkaja is de ennyi :|

()() (^^)

Maximus4
Valahogy így vagyok én is.Van 2 jávorszarvas ólam és slussz😊

Na én meg a kerek kerék... van olyan hogy a hét kerek 7 napjából 6-on vagy vizet, vagy trágyát pörgetek ki... 😄DD

Született szerencsejátékos vagyok na... 😄
Sziasztok!

Diadra vagyok. Szorgalmas szomszédokat keresek😊 Szintem 35-ös.
Maximus4
Amilyen jókat szoktam pörgetni,esélyem se lesz rá😊
Akkor te mire hajtasz?

Krezga
Én az ólra nem hajtok rá nagyon, úgyis ki lehet pörgetni, egyszer csak meglesz majd😄
Maximus4
Muszáj,kell az ól,rá vagyok kockulva😄

Ja és minden létezõ ólamat lebontottam és elraktam tartalékba!

Fenébe de jól haladsz... 😄D
Maximus4
Rémtökbõl már van 1200db
Kísértetbõl csak 200db
Vámpírparadicsomból 1700db
Koponyafából 1000db 😊

Jaja, jópofák... 😊

Én most rémtököt meg kisértetet termesztek... 😄
Maximus4
Baromi jók ez halloween-es növények😊

Remek! <#eljen>
Maximus4
A játékon belül a bal felsõ sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.

pandemonium
Ezt a kódot hova kellene beírni?:-)

Maximus4
Üdv Gazdák,

Ahogy ígértük, a halloween event kód alább találjátok.

halloweenharvester

Ez a kód egyszer felhasználható, használata után 8 órányi aratógépet/állatgondozó/vetõgép-et ad és november 15.-ig használható fel.

Ezen kívül meghosszabbítjuk a halloween eventet 2 nappal. Mindezzel elnézésünket szeretnénk kifejezni az elmúlt napok problémái miatt és további boldog gazdálkodást kívánunk!

A Farmerama csapata

Nálam van egy üres hely szomszédnak.Privit irjatok.33-as szintü vagyok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Írj annak akit meg akarsz hívni,hogy õ hívjon meg,van akinél ez bevált!

Nálatok is belassult a játék?
Nálam iszonyatosan. Egy szomszédom meg eltûnt, és ha meg akarok hívni valakit, az sem sikerül. Lehet, hogy pihentetni kellene a játékot egy ideig?
Picar77
nov 3 23:59
legalábbis ha õk is ugy számolják a két napos hosszabitást mint én 😄

()() (^^)

Krezga
A Halloween-es móka meddig tart? Csak hogy tudjam, hány cuccra pályázzak rá?😊
Maximus4
Azt nem kellene,de nem ártana ha jönnének ide többen😊

Társkeresõ oldal lettünk!<#hamm>

Maximus4
Szia!

Nem szomszédot?😊

Sziasztok!

Barátokat keresek, ha lehet 50-es szint felett.
Maximus4
Azóta le lettem oltva egy kicsit,hogy túl szélsõségesen fogalmaztam.Inkább rá kellett volna vezetnem,hogy térjen vissza késõbb😛

Picar77
jogos én is ezt tanácsolnám neki 😄
utálom az ilyeneket <#falbav><#violent>

()() (^^)

Paddington
sziasztok!

Karc gazda (58. szinten szorgalmasan kapál) 4 szomszédot keres - köszönöm szépen!

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Maximus4
Na errõl beszéltem <#eljen>

Idézek egy marhát a fórumról,nagyon idegesítenek az ilyenek!

"napok óta kínlódás a játék,és ma megint karbantartás.nem hosszabbítás kellene,hanem biztosítani a normális játékot.minden újításnál ez van,ez már a 3. nap!!sikerült megutáltatni az egészet,gratulálok!ehhez kapjatok díjat!"

És erre az én válaszom😛

"Erre van egy egyszerû megoldás.Hagyd abba és töröltesd a fiókodat!"

Picar77
Üdv Farmerek,

A mai nap sajnos nem mindenki számára a legszerencsésebb, sokan nem jutnak be a farmjukra és így nem tudnak haladni az eventtel.

Éppen ezért az event 2 nappal hosszabb lesz.

A holnapi nap folyamán a központi híreknél újabb ajándékkódot fogunk közölni, mely 8 órán keresztül biztosít számotokra munkásokat, így ezzel is gyorsabban haladtok.

Szeretnék elnézést kérni a hétvégi bonyodalmak miatt, reméljük hamarosan minden helyre áll.

További szép napot kíván

A Farmerama csapata

()() (^^)

Maximus4
Majd biztos lesz valami jóváírás!

Én most osztom az embereket a hivatalos fórumon,mert már majdnem anyázásba megy a hibák miatti nyavajgás😞

Aktiváltam az aratógépet, egyszer arattam, most megint karbantartás!!!
A mai nap folyamán több volt a karbantartás mint a rendes játék!!! Így nagyon nehéz lesz bár mit is teljesíteni!!!!!
Maximus4
De azt ne felejtsétek el,hogy most már bármilyen ólat le lehet bontani,minden megmarad!

Picar77
hát nekem jo sok érdekes dolgot csinált 😄
volt hogy minden szántó szédült szánto volt volt hogy minden rendes farm volt, egyszer a szédült szántom is eltünt, terméssel együtt
szoval én sem panaszkodom 😄
nem volt szerencsém 😛

()() (^^)