Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ezzel a kóddal sikerült 2x egymás után kipörgetni a 460csp-t... azért ez se rossz, ahhoz képest hogy az elmúlt hetekben szinte kivétel nélkül vagy szuper trágyát / tápot, vagy sima trágyát és vizet pörgettem... 😄
Maximus4
Érdekes?Ez a természetes,soha ne vegyél terményt csak a piacon!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

megas
Üdv. Ma este elértem a 28. szintet, aminél ugye már tudok egrest is termelni és szembesültem egy érdekességgel. Elnéztem a magtárba venni néhány egresmagot, az ára 46 CSP/darab, na már most körbenéztem a piacon ahol 7 CSP/db. áron vettem meg a magokat. Számomra ez érdekes, de mégis jó dolog.

Don\'t worry, be HOPI!

Zero07
sztem mégis kecske. 2 kalapáccsal több, meg több alapanyag kell hozzá. nyulat hamarabb megbírom. azt tudom, hogy van, de max piacon megveszem. (tudom hogy rengeteg csp tíz db 😛)

Maximus4
Az attól függ mit akarsz.A gazdakörben van nyulas feladat,szóval rajtad áll.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Zero07
ja igen meg gépalkatrész. melyiket csináljam terményhez majd ha fa meg szög meglesz?kecske vagy nyúl?

ToCsEk
az mind1, de nem tudod befolyásolni.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zero07
na elhasználtam a 2 pörgetést. 4 szupertrágya, és ami jó! barkács xxl 😄 már csak a szög kell angórához adott egy rakat kalapácsot ásót 😊))DDD

Zero07
véletlen se véletlen. mindig ugyan ott 2 helyen áll meg kb.

ToCsEk
randomra áll meg nem? nem hinném hogy meg lehet állítani

Zero07
*helyesírás xD

Zero07
amúgy az Adj Isten. szégyen egy fordítás

Zero07
ha akarok mondjuk egy macskát,, a kereket mikor állítsam meg?csak, mert feltûnt hogy vagy kb 8 óránál vagy 1 óránál áll meg a kerék 😛

Maximus4
Szégyelld magad😛

ToCsEk
ahhh, thy jól el dugták 😄
amúgy én is játszok egy ideje, 1 éve kb de csak 40es vagyok mert nem igazán nyomtam 😄

Picar77
megelõztél pont most akartam 😄

()() (^^)

Maximus4
Már vártam ezt a kérdést😛

A játékon belül a bal felsõ sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.

ToCsEk
ezt kódot hol is lehet beírni?

Maximus4
Üdv Farmerek,

Holnap egy új meglepetés vár majd rátok a mûhelyben, ez pedig a Szarvasgomba gazdaság (37. szinttõl)

A gazdaságot majd egy már meglévõ, alap disznóólra tudjátok majd rátenni. Az ólfejlesztéshez szükséges alapanyagokat ugyanúgy tudjátok majd beszerezni mint az eddigieket. (aratás,ajándék,kerék). A fejlesztésrõl minden új információt ebben a topicban olvashattok majd.

Újabb ajándékkódot használhattok fel, mellyel 2 ingyenes pörgetést kaptok. A kód:

freefarmwheel

A kód egyszer használható fel és az elkövetkezendõ 4 hétben válthatjátok be.

Tatyla
pls vegyétek fel a lányomat és a barátnõjét szomszédnak

kissdora0704
dorka0704

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Maximus4
Random dobálja,nem tudod befolyásolni.Kaphatsz úgy is ha sokan küldenek neked barkácscuccot😊

#476: én nem azt mondtam,hogy a hétvégén lesz,hanem a héten.Attól függ mikor lesz telihold.

Zero07
nem tudsz visszaolvasni? hétvégén megint lesz -,-'

Krezga
Miért, még van?
Zero07
és azt milyen gyakran kapni?

Zero07
meddig lesz halloweenes szerezgetés?

Maximus4
Sokkal több esélyed van ollóra.

Zero07
am akik itt csinálja az arany makkosat. ha esetleg valaki nem tudja ahol az állatoknak adományozhatsz ott terményt adhatsz aranymakkért 500csp érték után ugye 1 makk. és küldiben is használható 😊

Zero07
23-as szint végénél szereztem tojástojót. az jó? (am most 24 és fél vagyok) most majd melyikre gyûjtsek? csak mert ásóm van 4 és cuccos meg kb ugyanannyi kell pehelytollgyûjtõhöz meg angórához is. melyikre van nagyobb esély az ollóra vagy a ventilátorra? 😊

Maximus4
Azt ugye tudod,hogy 1 ember csak egyszer szavazhat 1 adott farmra,és nem naponta,hanem összesen?

http://farmerama.hu/?action=externalGarden&uid=13119995
szjuca
Szia!
Betakarításkor a földbõl "szállnak" fel a tárgyak. Illetve szomszédoktól barkácscuccban is kaphatsz szöget, kalapácsot ...
Nem emlékszem már, de asszem csak bizonyos szint után elérhetõ a városban a mûhely, ahol nyomon tudod követni, hogy mibõl mennyid van és mibõl mennyi kell még.
34-es vagyok, 1 tojástojó területem és 1 kecsketej üzemem van.

soo277
Sziasztok én most kezdtem nem rég,ha szeretném bõvíteni az ólakat!azt hogy kell?olvastam ,hogy szög meg kalapács....de hogy?thx elöre

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Ohh, koszi 😛

Maximus4
Már egy párszor be lett írva,de tessék:

A játékon belül a bal felsõ sarokban rányomsz a hírek-re,aztán pedig jobb oldalon a vonalkódra.

Es ezt hova kell beirni? 😛

Maximus4
Én már 1 hete felhasználtam.

én most kaptam egy szomszédomtól levélben 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4

tudok egy ajándék kódot:

halloweenharvester

8 órára kapsz arató-vetõ-állatgondozó munkásokat

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Nekem csak 9 és 6%-os van.
3 perc és aratom a kukoricát,aztán már jönnek holnapra rózsák!

Jók ezek a küldik,csak már sokat követelnek.300 ezer-ért kell most eladnom a termesztett növényeket.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De azt hozzá kell tenni hogy megvan az ezüstkupám is,és 10 százalékkal növeli az esélyt hogy találjak cuccokat betakarításkor.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Az szép,grat!

Betakarítottam mind a 2 mezõt,és összesen jött 10 aranymakk.A többi szög,meg fa volt.

Maximus4
Ok,akkor majd írd meg😊

Mindjárt kiderül,még van 24 percem a káposztákból.Kiváncsi leszek mennyi makkot kapok

Maximus4
Szerintem egy bizonyos érési idõ után ad cuccokat.Mikor kaptál pl. egy csirkéért bármit is,szerintem eddig nem nagyon,sajnos.

Gondolom hosszabb idejü termékeknél adja be,mert durva lenne 4 percenként makkokat szüretelni a salátánál.

Mindegy,csak a tapasztalatomat irtam le.Probáltam a salátával is,de semmit se talált betakarításkor.

Maximus4
Az tuti,hogy nem terményfajtához van kötve.