23542
-
#5102 Ma egy ilyen üzenetet kaptam egy szomszédomtól, gondolom megosztom veletek:
Ha van pindurubul szomszédod akkor töröld mert ellopta a lányom "itt a neve" farmját. Én is megváltoztattam a nevem... (régi név, új név)
Mennyire jelenthet veszélyt, illetve hogyan tudná elcsaklizni a farmom? (amúgy szomszédom pindurubul, de nem vágom kicsoda)
-
#5101 -
Ironman2 #5100 Nekem is megvan a tavaszi fa.Végeztem is az eventtel -
vidu01 #5099 -
Gólya #5098 mire gondol, mire gondol...
eddig azt hittem, csak nekem vannak "érdekes" szomszédaim, de most, hogy a hites farmja is az én felügyeletem alatt van, látom ám, neki is vannak - meg másoknak is:D
csinálhattad volna úgy, ahogy írták (talán én is...?), hogy csak az ezüst cél minden szinten és az utolsónál végig csinálni - úgy nem kell annyi katica
aztán később még ami futja, azt meg lehet csinálni
-
#5097 Tavaszi fát kapsz,6 óránként ad TP-t. -
#5096 szia
a fa hol van? mien fát ad? XD -
#5095 na beneveztem én is a 2. fordulora a zászloért :D event végén sorsolnak, mindenki szorithat h nyerjen zászlocskát :D -
Ironman2 #5094 Én azt javaslom hogy a fákra menjetek rá,mert nagyon megéri.Sok tp-t lehet vele kaszálni naponta -
Ironman2 #5093 Sok lóvé kell hozzá az biztos.Én a terményekből szereztem pénzt,hogy tudjak vásárolni burgonyákat,meg zabot,meg mézet,meg tejet. -
vidu01 #5092 Nekem 30as szinten tegnap meglett a fa is meg a profi stand is fizetés nélkül, szal vmit elbaltáztál. :) A fához csak 120 katica kell 1-4ig ezüst cél, 5. szinten kell csak a gyémánt. Stand 30 katicából megvan. -
#5091 Nekem nem lesz meg az Event.Az a része fullra kész ahol csak pénzért kellett cumot beadni.
A másiknál az 4/5-ig minden 5/5-ből max az a matricás fos lesz meg.
Csak tudnám mire gondol az aki eventkor is barkácscuccot küld. -
hpelte #5090 nekem valahogy nem jött össze ez az event, még kell 75 katica -
#5089 -
Ironman2 #5088 Mefvan a katica-matricám is.Már csak egy feladat van a tavaszi fáig.A 30 katicám simán meglesz holnapra -
#5087 Köszi Mindenkinek!
Maximus4, a legelsőt aránylag gyorsan megkaptam, szinte csak ki-be léptem, és mondjuk 5 percre rá már ott volt a baloldali menüben, a virág alatt, a speckó cuccoknál. De, a másodikra viszont több órát kellett várni. Kétszer írtam be az ID-t is, hátha... (már hogy nem 2x adjon, csak hátha nem vette észre a rendszer, mert ugye ez lazán elképzelhető)
-
#5086 Nem tudom mennyit kell várni a zászlóra,de gondolom nem jött össze ha ennyi ideje nem kaptam meg:( -
#5085 HBD Alien69! -
Ironman2 #5084 Szintén! Sok boldogságot! -
#5083 Boldog szülinapot Alien69! -
#5082 Ááááá, köszi. Nem jöttem volna rá. =) -
Gólya #5081 a városban ráböksz a hangárra és felhozza azt a képernyőt, amin kilesheted a pilótapontjaidat - tulajdonképpen azt használod Kata-trágyaként -
#5080 Hol tudom megnézni, hogy mennyi KacsaKatás szuper trágyám van ha már a szigeten vagyok?
Grat Maxi! -
#5079 Köszönöm!
Sok sikert neked is! -
#5078 grat, rem h beleférsz !!! :)
nekem még 36 katica kell... ma meglesz rem... nekem is jol jönne a zászlocska :D -
#5077 Befejeztem az eventet,remélem beférek még a 100-ba:) -
#5076 Én sem, most rendesen kifogytam. -
#5075 ÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóó, az életbe nem érem magam utol se terményileg, sem anyagilag. :-S -
Ironman2 #5074 Hihetetlen.Esélyem sincs lecserélgetni a fáimat.Minden lóvé,erre megy el.De azért megéri -
Gólya #5073 Nyuszifarmja gazda (70. szint) és Karc gazda (68. szint) szorgalmas, ajándékküldésben is partner szomszédot keres - egyet-egyet mindketten
(Karc a hites farmja, Nyuszifarmja az enyém)
-
Gólya #5072 úgy emlékszem, 20-a 23.59 a vége - utána viszont állítólag 21-én kezdődik egy Téltemető c. külön event...
csak hogy ne nagyon pihenjen a kezünk:D
-
Ironman2 #5071 Meddig tart órára pontosan ez az event? -
#5070 oks, persze beküldöm id-m ha meglesz...
@Maxi: grat, rem h beleférsz még a zászloszerzésbe :) -
#5069 Nekem már csak 39db kell:) -
#5068 Két forduló van! ;-) Ergo, esély azért lehet rá. Kevesen adnak ki rá pénzt, és sokaknak lassan jön a matcica. :-))) Ergo, remélni lehet. Az tuti, hogy ha sikerül teljesíteni, és bereggeled az ID-det, nem azonnal kapod meg, van, amikor sokat kell rá várni. De egy ki/be lépés utána javasolt. :-))) -
#5067 még 95 katica kell h teljes legyen az event... de... zászlo már nem hiszem h lesz :( -
vidu01 #5066 "Ez tegnap javítva lett 15:17 perckor. Csak megvásárolni lehet. A félreértések elkerülése végett: ajándékba küldeni is ugyanannyi lett volna, mint megvásárolni." -
#5065 Reggelt!
Én is néztem, az volt az első és nincs ott a küldhető ajándékok közt. :-( -
Ironman2 #5064 Én is 66-os vagyok. -
#5063 Heidi, magyarul Andi-nak fordították... miért is kellett lefordítani?? Amúgy én ajándékként nem tudok küldeni.