Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megas
Üdv.
A piacon érdemes szemfülesnek lenni, mert a mi nap találkoztam olyannal, hogy valaki feltett 100 db õszibarackot 5csp/db áron, ami ugye 50cspbe került nekem, utána eladtam 50csp/db áron mind a 100db-ot, tehát valaki figyelmetlensége miatt lettem gazdagabb 4450csp-vel. Ez is azt bizonyítja, hogy ha mi adunk el valamit, akkor oda kell figyelni, mert szerintem az illetõ csak elírta az árát, ami ugye velünk is elõfordulhat.

Don\'t worry, be HOPI!

szjuca
Üdv Farmerek,

A holnapi napon betakarításkor nagyobb esélyetek lesz arra, hogy gyarapítsátok meglévõ barkácscuccaitok számát.

Az akció holnap, várhatóan 12:00-kor kezdõdik és 24 órán át tart.

Jó gyûjtögetést

A Farmerama csapata

Ma 12 órától indul!
(Hivatalos közlemények)

szjuca
Na ezt már csakugyan nem hiszem el. <#csodalk>

Maximus4
Aztán majd lesz a 60 hal <#crazya>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Na ezt nem tudtam,köszi az infót,majd figyelem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
120e csp-s ikon nincs. Sima csp-s ikon van, csak az a nem mindegy hol áll meg. Én legalábbis úgy vettem észre, hogy 12, 3, 6, 9 óránál megálló tárgyak az értékesebbek, a csp is. HA ott áll meg, nagyobb a buborék körülötte.

56 tehééééééén? Attyaúristen.

Zero07
hát, de nem értem. egy script véletlenszerûen.véletlenszerûen mi?! egy büdös lófaxt! :@ mindig ugyanarra a 3-4 helyre wááá

Maximus4
Ezért írtam azt itt valakinek,hogy nem olyan könnyû kiforgatni a bõregeres cuccot.Én meg még nem is láttam a keréken se ezt,se a 120ezer csp.-s ikont😞

Zero07
hmm..2 nap alatt szerencsekeréken 65 próbálkozás ebbõl mind szupertrágya trágya tp minimális pénz víz vagy extra pörgetés és 1 barackfa. szánalom. 65-öt kellett pörgetni egy barackfáért. <#banplz>

Maximus4
Sajnos mostanában elég sok a hiba,de még jó,hogy bármikor újrakezdheted az elbukott küldetést.

Most meg a leültetett répák tüntek el,és 2-szer kiirta hogy hiba lépett fel.Valami zür van náluk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Fasza mi? 180 répa csak úgy eltünt a raktárból,mikor gyorsan ültetni akartam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Az teljesen mindegy.Minden feladatnál így kell megcsinálni.
Én most csinálom az 56 tehenet.Van 28 ólam és 1 perc múlva beérnek.Ha meg van,elindítom,betakarítom és lesz 13 órám,hogy "megérjenek" újra,ami víz nélkül annyi,mint a küldetés ideje😊

Már a 8.szintnél vagyok.200 zeller,200 répa,100 saláta a feladat,majdnem 2 óra van rá.

Az éttermi megrendelésnél,bocs!

Maximus4
Ne is akkor indítsd el,hanem közvetlen betakarítás elõtt,amikor már megért!És ez nem csalás!

A mezõgazdasági kiállitás feladatnál akkor inditom el a startot,mikor már majdnem beérik a zöldség,az nem minõsül csalásnak,nem? Nehezebb szinten nem is baj szerintem.

Maximus4
Nem 2 nap volt,hanem 4😊

Zero07
de 2 nap alatt hogy? hisz még a kísértet is ha még szupertrágyát is kap 3 óra de 2 nap alatt jó ha az megvan a denevérbarélanghoz

Maximus4
Ja ezt nem írtad😊Mindegy,mert eladni nem tudod!
Denevérbarlangot?Simán,akinek sok ideje van játszani annak nem volt nehéz😊
Én is összeszedtem 2 félét😊

Zero07
amit a pajtában az egyébnél -,- am halloweenkor hogy tudtak egyesek denevérbarlangot szerezni?

Maximus4
Szerintem te arra gondolsz amit a mûhelybe mutat számot.Az nem az értéke.
A / jel elõtt van az,hogy neked mennyi van,mögötte pedig,hogy mennyi kell még!

Zero07
a kalapácsot meg ilyesmit ellehet vhol adni, csak mert mutat rá értéket, hogy 13?

Maximus4
Nem rossz,bár én sosem számolgatok😊
Most csinálom az 56 tehenes feladatot,úgyhogy sok termõföldem nincs.

szjuca
szjuca
Simaliba! :-)

Maximus4
Ez nagyon jó,köszi😊

Amúgy én is adom el sorba a mûhelyes ólakból megtermelt cuccokat.2 nap alatt összeszedtem 100ezer csp.-t😊

szjuca
szjuca
Napok óta nem "jön" aranymakk.
Elõször mint állat ömlöttek ki a földbõl, utána egyre kevésbé. Ez volt a mézesmadzag.
Termeltem mint a hülye búzát, répát, akkor sem adott. Komolyabbaknál pedig elvétve. Most 7 makkom (arany :-)) van, de volt annyi eszem, hogy nem tettem bele a feladatba, mert biztos vagyok benne, hogy elbuknám, mert megszûnik a feladat.

Zárójelben: vettem Farmaranyat, vettem belõle barkácsládát, van már tojástojóm 2, angórasimi 1, és 1 kecsketejüzem.
ÉS a termények elég kapósak a piacon, kecsketejet pl. 50%-al magasabb áron tettem ki, el is vitték azonnal, mondjuk csak nekem volt ajánlatom.

Figyeljetek oda erre, lehet gazdagodni! <#awink>

szjuca
Szia!
Van amit ki tudsz törölni, vagyis visszateszed a cuccaid közé, és van, ami végleg elvész ha törlöd.

Próbáld meg, rá fog kérdezni, hogy valóban törlöd-e, amikor végleg elveszik.

szjuca
Sziasztok!
Nagyon hasznos ez a topik, tényleg! Gyakran bújom a Fórumot, de ott ugyebár több témát át kell böngészni hasznos info után.

Itt pedig minden ami lényeg: Tök jó, köszönöm.

Maximus4
Szia!
De igen,az enyém is ott van.

Sziasztok!

A nagy tavamat meg egyéb díszeket nem lehet áttenni a kerge kertbe?
Rosszkutya
Én szinte csak szögeket találok mindig😞

Maximus4
Én is remélem,bár most nagyon megálltam a gyûjtésben😞

Krezga
Remélem még lesz ilyen "sok makkot lehet találni" akció😊
Maximus4
Üdv Gazdák,

Az Õszi szüret november 16.-ig, az Arany makkok gazdaköri feladat, pedig november 20.-ig tart.

Maximus4
Szerintem nincs rá esélyed.
Persze attól is függ,mennyi ideig lesz.Ezek kellenek hozzá:

koponyafa: 750db 2 óra
sírkõ: 1000db 4 óra
kísértet: 1250db 6 óra

Zero07
azt mennyire nehéz összegyûjteni? a bõregérhez a cuccost? 2 nap alatt napi 3 belépéssel lehetséges?

Maximus4
Igaz,ezt elfelejtettem.Csak amilyen szerencsések itt az emberek a pörgetéssel....

Krezga
Meg ki is lehet pörgetni^^
Rosszkutya
Köszönöm a választ!

Maximus4
Szia!
Azt a halloween event alkalmával vehetsz csak és az termel neked.

Figyeld a játékot,mert a héten lesz megint valamikor és ültess szorgalmasan olyan terményeket,amik a bõregérhez kellenek😊

Rosszkutya
Sziasztok!Nekem az a gondom,hogy már vagy 5 vevõ sorakozik nálam a házban bõregérért de nem tudom azt hol lehet kapni esetleg fejleszteni kell valamit?19.es szinten vagyok.

Napokig én is csak vizet kaptam meg szupertrágyát,pedig jó lett volna a 200 százalékos TP is.<#vigyor4>

Hát nem tudom... tény hogy elég furán mûködik.
Maximus4
Én nem használtam ma el,majd talán holnap jobb cuccok lesznek a keréken😊

Nekem is 2-szer adott csp-t.Ez a kerék,nem is szerencsekerék.Olyan mint egy manipulált nyerõgép.

Kösz! 😊
Maximus4
Grat😛