23542
-
#5262 lett egy fekete barim :D na majd holnap ujra bevetek 4 barit egy barnáért... jah lenygel küldi amig nem lesz meg addig napi 1x tudom bezavarni a barikat a málnásba... azaz a szerelmi kecoba :D -
#5261 közeleg a húsvét :)
-
csery84 #5260 Valószínűleg, mert ha jól emlékszem, tp-t nem adtak érte, csak a szívekért, tehát nem vesztek el, ahogyan a rózsák sem. -
#5259 Ja, asszem meg van. -
#5258 No, és hol állítom át polsky-ra? -
ExPi #5257 hy all Akit érdekel egy 52 es farm az irjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5256 szerintem igen, mivel régen sem kelett hogy rajta legyen az alap ólon az xl hogy rárakhasd az xxl fejlesztést -
#5255 Beírtam,de az csak 15-öt ad ha jól tudom. -
#5254 Parancsolj -
#5253 Ha beírtad a bónuszkódot, az is adott bőven. -
#5252 Lengyel eventhez pontosan mi kell? -
#5251 Sziasztok!
Arra kíváncsi lennék,honnan a térdemből van nekem 44 bájitalom?Maradt a múltkori eventből? -
#5250 De olyant is csinálhatok, hogy kapásból a legnagyobb szintűt húzom fel? -
#5249 Csináld meg a lengyel eventet, az ad bőven szupertápot. Mondjuk nekem alapból is 50 körül volt:) -
#5248 Meg cseszhetnék, a szuper táp "kicsit" nem olcsó, de ez egy dolog. Az előállítási ideje 12 óra! Persze, vegyek 20-t 20 (!!!) farmaranyért. Meg az a**ád (már az övékét. El akarnak üldözni ebből a nyamvadt játékból, kifejezetten JÓ úton haladnak. -
#5247 *szürke = barna :D -
#5246 köszi, csak azért kérdeztem mert eltűnt a bábú, de most vissza tudtam rakni.
más:
ez a színsorrend NORMÁL esetben
4 white sheep will "normally" produce 1 brown sheep (Brownie)
4 brown sheep will "normally" produce 1 black sheep, (Blackie)
4 black sheep will "normally" produce 1 nude sheep, (Baldy)
4 nude sheep will "normally" produce 1 curly sheep. (Curly)
4 curly sheep will "normally" produce 1 pullover sheep. (Snuggles)
4 pullover sheep will "normally produce 1 glitter sheep. (Glitter)
4 glitter sheep will "normally" produce 1 pink sheep (Rosy)
4 pink sheep will "normally" produce 1 gold sheep (Goldie)
persze van amikor szürkéből nem fekete hanem szőrtelen lesz (lentebb írtam 2vel fentebb ugrik :))
akkor van a 4színű birka ól, sárga, narancs, piros, rózsaszín
ezek minden esetben csak 1 FEHÉR birkát adnak , csak a "termési" idő csökken.
sárga ólnál kész 9óra alatt 1 fehér birka
narancs ólnál kész 6óra alatt 1 fehér birka
piros ólnál kész 4óra alatt 1 fehér birka
rózsaszín ólnál kész 2óra alatt 1 fehér birka
remélem ez alapján így már érthető lesz :D -
#5245 Még egy kérdés, ezeket a fejlesztéseket egymásra kell pakolni, vagy elég ha megcsinálom a legfejlettebbet? (birkanyírónál bármelyiket meg tudom csinálni, minden alapanyag megvan, csak "illen színes berka" kell hozzá. -
#5244 Áhhá, értem. Ez esetben így fogok eljárni:D -
#5243 az tuti!
De éppen ezért, mert ugye a 3 barna és 1 fehér is fekete, felesleges 4 barnát berakni.. -
#5242 A lengyel eventben az első szinten kell 1500 búza, a második szinten összesen 45 nárcisz és 30 szupetápot ad és TP-ot is. Csak ugye "lengyelül" kell aratni, hogy jöjjenek a nárciszok. Az első szint szupertrágyát és TP-ot ad. -
#5241 Van valami leírás valahol hogy ezek az új színes birkanyíró állomások mennyit is miket adnak?
És honnan lehet szerezni színes birkákat ? -
#5240 4 barna=1 fekete ? most ezt akarom kipróbálni. -
#5239 Jaja, ha lengyelül lépsz be, akkor ott van a Marzanna. Amúgy megéri a többi küldetést, mivel szuper tápot, és barkács cuccot bőséggel ad, és most pont az kell:)
Jelenleg pörgetem a szuper tápokat, de ez a 12 óra... Már csak olyan 30 van, de az hamar elfogy:) -
#5238 Mit szólnátok, ha a tenyésztési eredményeket összeírnánk?
Így sokan spórolhatnánk...
Pl:
4 fehér = 1 barna
3 barna + 1 fehér = 1 fekete
stbstb.. -
Gólya #5237 Marzanna csak akkor töltődik be, ha lengyelül lépsz be - magyar nyelvű belépésnél csak pörög a napraforgó
mondjuk engem inkább a többi cucc érdekel ebből az eventből - ma reggeltől mindenütt megy az ötnapos aratógép; elég szépen adott most reggel nárciszt is, valószínű sikerül megszereznem a többi cuccot is vasárnapig
-
#5236 Az olaj fáim is eltüntek és nincs a készletben sem! :S -
#5235 tudja valaki lengyel eventel mi lesz/lett? tél búcsúztató bábút visszaadják? -
#5234 enyém oké :) -
#5233 Eltünt minden a farmról! :O -
#5232 Az szép munka. -
#5231 már nem látom kinnt :D -
#5230 hát nem tudom ki veszi meg :D, sok sikert neki :D -
#5229 -
csery84 #5228 üdv
Max: 60-as vagyok, gazdanév csery84
másik farm: csery_vic 56
köcce -
#5227 Nah, megvan a Juhakol 1. szint: sárga :) -
Ironman2 #5226 Ja.Tényleg.Forditva néztem -